eitaa logo
🌹ازدواجِ دائمِ مُوفق🌹
10.7هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
374 ویدیو
49 فایل
در امر ازدواج واسطه گری کنید این کانال #تنهاوفقط به لبیک به #فرامین_امام_خامنه_ای 😘 ❌#دام_عزه_العالی_وحفظه_الله❌ ایجادشدمیفرمایند نبایدواسطه_گری_کم_رنگ_شود🛑 قوانین کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/3775332736C43b043e95b آیدی مدیر👇 @HAj_ghasem139
مشاهده در ایتا
دانلود
حدیث روزانه حدیث بیست وچهارم امام حسین(علیه السلام) فرمود: من و برادرانم امام حسن(علیه السلام) و محمد حنفیه و چند نفر دیگر سر سفره غذا بودیم. ناگهان ملخی آمد و میان سفره افتاد. عبدالله آن را گرفت و از امام حسن(علیه السلام) پرسید: ای آقای من! بر بال ملخ چه نوشته شده است؟ امام حسن(علیه السلام) فرمود: از پدرم همین را پرسیدم و او فرمود: از جدّت رسول الله(صلی الله علیه و آله وسلم) پرسیدم. ایشان فرمودند: بر بال ملخ نوشته است؛ معبودی جز خدای یکتا نیست. من که خدا هستم هرگاه بخواهم تو را به عنوان رزق انسان ها و هرگاه بخواهم تو را به عنوان بلا بر آنها می فرستم. عبدالله برخاست و سر امام را بوسید. 🍀صحیفة الرضا/ص۴۱🍀
✏️به من گفت که چرا وقتی قول می دی سر وقت حاضر نمیشی.⏱ سید آنقدر به این موضوع حساس بود که می گفت که روزی که با👤دامادمون برای صحبت در مورد ازدواج❤️قرار گذاشته بودم اگه سر وقت نمی اومد دخترم رو بهش نمی دادم.😐
📒نکاتی در مورد مال غصبی 1️⃣ خرید و فروش مال غصبی معامله مال غصبی حرام است و اثر شرعی نداشته و برای خریدار ملکیت آور نیست، بلکه مال در مالکیت مالک اصلی آن باقی بوده و غصب کننده ضامن پولی است که خریدار داده است. ▫️قال الصادق علیه السلام: «لایصْلُحُ شِراءُ السَّرِقَةِ وَ الْخِیانَةِ اذا عُرِفَتْ»[1] جایز نیست خریدن مال مسروقه و غصب شده اگر دانسته شود. 2️⃣ جواز تقاص غاصبی که حقّی را غصب نموده است و حاضر به اعطاء مال مغصوبه نیست، صاحب مال می تواند مال خود را از او به هر صورت ممکن بازپس گیرد و یا از اموال او به قدر مال خود بردارد، این عمل را که اصطلاحاً تقاص می نامند غصب شمرده نمی شود.[2] 3️⃣ عدم مالکیت آلات لهو و لعب تمام اقسام آلات لهو و لعب و هر وسیله ای که به هیچ وجه منفعت حلال نداشته و تنها در راه حرام از آن استفاده می شود چون آلات موسیقی، آلات قمار، آلات و ادوات شراب و نیز وسایل ساخت آنها و امثال اینها مالیت شرعی نداشته و از بین بردن آنها هیچ گونه ضمانی ندارد. ▫️قال الباقر علیه السلام: «مَنْ کسَرَ بَرْبَطاً، اوْ لُعْبَةً مِنَ اللُّعَبِ، اوْ بَعْضَ الْمَلاهی، اوْ خَرَقَ زِقَّ مُسْکرٍ اوْ خَمْرٍ، فَقَدْ احْسَنَ وَ لاغُرْمَ عَلَیهِ»[3] کسی که عود یا هر وسیله از وسائل بازی را بشکند و یا مشک شراب را از بین برد، کار نیکی کرده و ضامن نیست(زُقْ به معنای شراب و زِقْ وسیله حمل آن است). 4️⃣ لزوم استحلال غصب مال، معاصی بسیاری از جمله ایذاء غیر، تصرف غیر مجاز و... را در پی دارد و این گناهان حقّ النّاس محسوب می شوند و لذا علاوه بر وجوب ردّ مال به مالک، استحلال از او نیز لازم است. «فَمَنْ نالَ مِنْ رَجُلٍ شَیئاً مِنْ عِرْضٍ اوْ مالٍ وَجَبَ عَلَیهِ الْاسْتِحلالُ مِنْ ذلِک و التَّنَصُّلُ مِنْ کلِّ ما کانَ مِنْهُ الَیهِ»[4] کسی که چیزی از عرض یا مال شخصی نزد اوست، می بایست از آن طلب حلالیت کند و خود را از آن و همه تبعاتش بری ء نماید. ✅مخصوصاً اگر از ارزش عین مالی که غصب شده نسبت به زمان غصب، کاسته شده باشد، در این صورت استحلال اکیداً توصیه می شود. 📚پی نوشت ها [1] وسايل الشيعه- جلد 17- صفحه 314. [2] در اين رابطه به كتب فتاوى مراجعه كنيد. [3] مستدرك الوسايل- جلد 17- صفحه 94. [4] دعائم الاسلام- جلد 2- صفحه 485.
ختم قرآن كريم به ياد سردار پر افتخار اسلام، شهيد سپهبد سليماني جهت انتخاب جزء از طريق لينك زير 👇اقدام كنيد. http://iporse.ir/6030948
نداشتن بصیرت مثل نداشتن چشم است ، راه را انسان نمی بیند / امام خامنه ای حفظه الله 🌷
سلام مطالب اخلاقی روزانه مطالب اخلاقی بیست وپنجم پرسش: اگر خدا به ما احتیاج ندارد، چرا باید او را عبادت کنیم؟ پاسخ: خداوند، از هر نظر بی نیاز است و در او نقص راه ندارد. همهٔ دستوراتی که در ادیان برای بشر مقرر شده، بر اساس مصالح و برای رفع احتیاج های انسان است. عبادت نیز از وظایفی است که نتیجه آن، عاید خود انسان می شود. عبادت علاوه بر آن که سپاسگذاری مُنْعِم است و به حکم عقل لازم است، آثار بسیاری نیز برای خود انسان دارد و مایه آرامش روح و رسیدن به اوج کمال و دوری از کارهای زشت است. همهٔ شرایط عبادت، برای آن است که نتایج مطلوب آنها، به طور کامل به دست آید.
احکام نماز جماعت شرکت در نماز جماعتی که از نظر مأموم واجد شرایط اقتدا و جماعت است اشکال ندارد، هر چند نزدیک مسجدی باشد که در همان زمان در آن نماز جماعت برگزار می‌شود. بلی مناسب است که مؤمنین در یک مکان اجتماع کرده و همگی در یک نماز جماعت شرکت کنند تا بر عظمت مراسم دینی نماز جماعت افزوده شود و سزاوار است که اقامه‌ی نماز جماعت وسیله‌ی وحدت و انس باشد نه باعث ایجاد جو اختلاف و تفرقه، و اگر نماز جماعت نزدیک مسجد باعث اختلاف و پراکندگی شود جایز نیست.
سلام آقاعلیرضا وقتتون بخیر.نمازظهروعصرتون قبول احکام نماز جماعت حضور و شرکت زنان در نماز جماعت اشکال ندارد و ثواب جماعت دارد.
احکام نماز جماعت شرکت در نماز جماعتی که از نظر مأموم واجد شرایط اقتدا و جماعت است اشکال ندارد، هر چند نزدیک مسجدی باشد که در همان زمان در آن نماز جماعت برگزار می‌شود. بلی مناسب است که مؤمنین در یک مکان اجتماع کرده و همگی در یک نماز جماعت شرکت کنند تا بر عظمت مراسم دینی نماز جماعت افزوده شود و سزاوار است که اقامه‌ی نماز جماعت وسیله‌ی وحدت و انس باشد نه باعث ایجاد جو اختلاف و تفرقه، و اگر نماز جماعت نزدیک مسجد باعث اختلاف و پراکندگی شود جایز نیست.
احکام نماز جماعت اگر موقعی به جماعت رسد که امام مشغول خواندن تشهد آخر نماز است، چنانچه بخواهد به ثواب نماز جماعت برسد باید نیت کند و تکبیرة الاحرام بگوید و بعد بنشیند و تشهد نماز را با امام بخواند، ولی سلام نگوید و کمی صبر کند تا امام سلام نماز را بگوید، بعد بایستد و نماز را ادامه بدهد یعنی  حمد و سوره را بخواند و آن را رکعت اول نماز خود حساب کند. (این طریق مختص تشهد آخر نماز جماعت و برای درک ثواب جماعت است و نمی‌توان آن را در تشهد رکعت دوم نمازهای سه رکعتی و چهار رکعتی انجام داد).
احکام نماز جماعت در نماز جماعت بعد از سلام، قرائت آیه و ذکر صلوات بر پیامبر(ص) و آل او(ع) نه تنها اشکال ندارد بلکه مطلوب بوده و ثواب دارد. همچنین مواظبت بر شعارهای اسلامی و شعار انقلاب اسلامی (تکبیر و ملحقات آن) که یادآور رسالت و اهداف بلند انقلاب اسلامی است هم مطلوب است.
احکام نماز جماعت اختلاف در تقلید مانع از صحت اقتدا نیست، بنابراین کسی که در نماز مسافر مقلد مجتهدی است می‌تواند به امام جماعتی که در آن مسأله مقلد مرجع دیگری است اقتدا نماید، ولی اقتدا در نمازی که طبق فتوای مرجع تقلید مأموم، قصر است و طبق فتوای مرجع تقلید امام جماعت تمام است یا بالعکس صحیح نیست.
احکام نماز جماعت جایز نیست امام جماعت برای نماز اجرت بگیرد، مگر آن که برای مقدمات حضور در جماعت باشد.
احکام نماز جماعت انجام کارهای مستحبی، مثل نماز مستحب یا دعای توسل و یا سایر دعاهای طولانی که قبل یا بعد از نماز جماعت و یا در اثنای آن در نمازخانه‌ی ادارات دولتی برگزار می‌شود و بیشتر از جماعت طول می‌کشد اگر منجر به تضییع وقت اداری و تأخیر در انجام کارهای واجب شود اشکال دارد
احکام نماز جماعت افرادی که هنگام برپایی نماز جماعت، اقدام به خواندن نماز فرادی می‌کنند، اگر این عمل تضعیف نماز جماعت و اهانت و بی‌احترامی به امام جماعتی که مردم اعتماد به عدالت او دارند محسوب شود جایز نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استوری‌ساخت‌ادمین‌کانال...
پروفایل‌ساخت‌ادمین‌کانال...
♻️ جملاتی زیبا از حضرت علی علیه السلام 👈 ۱. مردم را با لقب صدا نکنید. 👈 ۲. روزانه از خدا معذرت خواهی کنید. 👈 ۳. خدا را همیشه ناظر خود ببینید. 👈 ۴. لذت گناه را فانی و رنج آن را طولانی بدانید. 👈 ۵. بدون تحقیق قضاوت نکنید. 👈 ۶. اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود. 👈 ۷. صدقه دهید، چشم به جیب مردم ندوزید. 👈 ۸. شجاع باشید، مرگ یکبار به سراغتان می آید. 👈 ۹. سعی کنید بعد از خود، نام نیک بجای بگذارید. 👈 ۱۰. دین را زیاد سخت نگیرید. 👈 ۱۱. با علما ودانشمندان باعمل ارتباط برقرار کنید. 👈 ۱۲. انتقاد پذیر باشید. 👈 ۱۳. مکار و حیله گر نباشید. 👈 ۱۴. حامی مستضعفان باشید. 👈 ۱۵. اگر میدانید کسی به شما وام نمیدهد، از او تقاضا نکنید. 👈 ۱۶. نیکوکار بمیرید. 👈 ۱۷. خود را نماینده خدا در امر دین بدانید. 👈 ۱۸. فحّاش نباشید. 👈 ۱۹. بیشتر از طاقت خود عبادت نکنید. 👈 ۲۰. رحم دل باشید. 👈 ۲۱- گریه نکردن از سختی دل است. 👈 ۲۲- سختی دل از گناه زیاد است. 👈 ۲۳- گناه زیاد از آرزوهای زیاد است. ♻️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🌿@didehban313🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پروفایل‌ساخت‌ادمین‌کانال...
استوری‌ساخت‌ادمین‌کانال...
سلام مطالب اخلاقی روزانه مطلب اخلاقی بیست وششم فَلا أُقسِمَ بِالخُنَّس، اَلجَوارِ الکُنَّس سوگند به ستارگانی که باز می گردند، و حرکت می کنند و از دیده ها پنهان می شوند. امام باقر(علیه السلام) می فرماید: «منظور در آیه، امامی است که در زمان خود، در سال۲۶۰ پنهان می شود، پس مانند شهاب درخشان در شب تاریک ظاهر می گردد. اگر زمان او را درک کردی، چشمت روشن خواهد شد.»
وقتتون بخیر.نماز ظهروعصرتون قبول شرایط نماز جماعت 1-نبودن حایل. 2-بلند‌تر نبودن جای ایستادن امام از مأموم. 3-نبودن فاصله میان امام و مأموم. 4-جلوتر نایستادن مأموم از امام.
نبودن حایل در نماز جماعت اگر یکی از صفهای نماز جماعت به طور کامل از افرادی تشکیل شده باشد که نمازشان قصر است و نماز همه‌ی افراد صف بعدی تمام باشد، اگر افراد صف جلو بعد از خواندن دو رکعت نماز فوراً برای خواندن دو رکعت بعدی اقتدا کنند، مانعی برای ادامه جماعت نخواهد بود.
اگر تعدادی از افراد غیر بالغ بعد از صف سوم یا چهارم نماز جماعت ایستاده باشند و بعد از آنها تعدادی از افراد مکلف ایستاده باشند، نماز مکلفین صفهای بعدی اشکال ندارد.
احکام نماز جماعت زنان اگر پشت سر مردان ولو بدون فاصله بایستند احتیاجی به حایل و پرده نیست، ولی اگر در کنار مردان بایستند سزاوار است که حایلی بین آنها باشد تا کراهت کنار هم ایستادن مردان و زنان در نماز بر طرف شود، و این که وجود حایل بین زنان و مردان در نماز موجب تحقیر و توهین به شأن و کرامت زنان می‌شود توهم و خیالی بیش نیست و اساسی ندارد.
احکام نماز جماعت قرائت حمد و سوره برای مأموم در نمازهای ظهر و عصر جایز نیست، حتی اگر برای تمرکز ذهن باشد.
🤔مناظره عالییییی👇👇👇 ✅ چفیه قرمزی بر سر و با ریش های دراز و با صدایی بلند🎤 و با آب و تاب بسیار هر شب در مسجد، ابوبکر، عمر و عثمان را بر امیرالمومنین علیه‌السلام برتری می‌داد. جوانی برومند از گوشه مسجد برخواست و گفت... بشنوید:👇 👹 مولوی عمرو: سیدنا ابوبکر رض، عمر و عثمان برتر از سیدنا علی رضی الله عنه هستند،ابوبکر و عمر پیران بهشت هستند و عثمان مظلوم این امت! 👱 سید محمد از گوشه مسجد: جناب مولوی از محضر شما پرسشی دارم! 👹 مولوی عمرو: بفرمایید! 👱 سید محمد: آیا این سه خلیفه در نمازشان بر محمد و آل محمد صلوات می‌فرستادند؟ 👹 مولوی عمرو: آری! 👱 سید محمد: آیا صلوات در نمازشان بر محمد و آل پاکش واجب شرعی است؟ 👹 مولوی عمرو : بله قطعا! 👱 سید محمد: آیا علی و فاطمه و حسن و حسین علیه‌السلام نیز در نمازشان صلوات می فرستادند؟ 👹 مولوی عمرو: بله! 👱 سید محمد: آیا علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم‌السلام بر خلفای سه گانه در نمازشان صلوات می فرستادند؟ 👹 مولوی عمرو: (با بهت و حیرت)خیر. اهل بیت در نمازشان به خلفا صلوات نمی فرستادند! 👱سید محمد: ای مولوی تو را به خدا قسم می‌دهم که پاسخ بگویی! آیا کسی در نماز بگوید: «اللهم صلّ علی ابی بکر و عمر و عثمان»آیا نمازش باطل است؟ 👹 مولوی عمرو: (با صدایی گرفته 😰) آری! 👱 سید محمد: آیا ترک صلوات بر محمد و خاندانش باعث بطلان نماز می‌شود؟ 👹 مولوی عمرو: آری! 😡 👱 سید محمد: پس چگونه از ما می‌خواهی که کسانی را که ذکر نامشان باعث بطلان نماز می‌شود بر کسانی که ترک ذکرشان در نماز باعث بطلان نماز می شود برتری دهیم❗ افلا یتذکرون❗😉 شهادت حضرت فاطمه ( سلام الله علیها ) را خدمت مولای عالم امام زمان علیه السلام تسلیت عرض می نمائیم.
💠حدیث روز 💠 ❇️ حاجت خواستن نزد قبر والدین 🔹 عنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ (ع) زُورُوا مَوْتَاكُمْ فَإِنَّهُمْ يَفْرَحُونَ بِزِيَارَتِكُمْ وَ لْيَطْلُبْ أَحَدُكُمْ حَاجَتَهُ عِنْدَ قَبْرِ أَبِيهِ وَ عِنْدَ قَبْرِ أُمِّهِ بِمَا يَدْعُو لَهُمَا. 🔻امام صادق(ع) از امیرالمؤمنین(ع) روایت کرد که فرمود: به زیارت مردگان خود بروید؛ چراکه آنها از زیارت شما دلشاد می‌شوند و چه خوب است کسی بر سر قبر پدر یا مادرش در برابر دعایی که برای آنها می‌کند حاجت خود را [از خداوند] بخواهد. 📚 کافی، ج3، ص230