💠 استفتائات
آیت الله العظمی مظاهری
➖➖➖➖➖➖
#نشر_با_لینک🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/47710244C8039764c17
درمانگاه #تخصصی وسواس🔺🔺🔺
➖➖➖➖➖➖➖
#سؤال 💧
#وسواس 😪
آيا در غسل #جنابت،
بايد وسواس به خرج
داد كه آب به همه جاي بدن
رسيده است؟ 🤔
#جواب 🔻🔻🔻
وسواس به خرج دادن حرام اسـت🔥
و بـه طـور متعـارف بايـد
غسل كرد و يقيناً آب به همه جاي بدن ميرسد .🚿🚰
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
آيا غسل انسانهاي وسواسي كه گاهي مدتها طول ميكشد،
باطل است؟ 😢😢
#جواب 👇👇
كار او حرام است.🔥
🔰 منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مظاهری.
•┈┈••✾❀✿💚✿❀✾••┈┈•
🕊 @Vasvas_feghhi_eteghadi
🔴 #مشاوره🔔📃
🤔 #تکنیکی برای #خلاصی از #شر_افکار_مزاحم🔳
✍️ در بسیاری از مواقع، افکار مزاحم و آزاردهندۀ ما نتیجه این تصور است که هر کسی که در اطراف ماست، در مورد ما قضاوت میکند: « همه دارند من را میپایند؛ هر حرف و حرکت و رفتارم در نظر دیگران چه معنا و مفهومی دارد؟ نکنه متوجه منظور من نشده؟ نکنه از این حرفم بدش بیاد؟ حالا اون راجع به من چی فکر می کنه؟ میدونم همه از من بدشون میاد و ...» .
🔻این افکار که همه ما به سادگی تجربه هایی از آن را داریم، سرچشمه بسیاری از سوءِ تفاهم ها و اختلاف هاست.
🔻واقعیت این است که دیگران هم به نوبه خود، خودشان را مرکز عالم می دانند و حرف ها و رفتارهای ما در عرض چند دقیقه فراموش می شود.
🔻تا وقتی که کسی با شما موضوعی را در میان نگذاشته یا مطرح نکرده افکار شما جز تصوراتی موهوم چیزی نیست.
☑️ پس یادتان باشد که، مردم به آن اندازه ای که تصور می کنید، به شما و کارهایی که انجام می دهید فکر نمی کنند. پس کار خودتان را بکنید و اینقدر نگران این نباشید که مردم ممکن است چه فکری در مورد شما داشته باشند.
🔻اگر فکری شما را خیلی آزار داد به سادگی آن را با کسی مطرح کنید تا دریابید که تنها تصورات شماست.
1️⃣ لحظه حال را دریابید
🔻یکی از کارهایی که در منزل حواس ما را به خود معطوف می کند اندیشیدن راجع به گذشته و زنده کردن صحنه هایی از زندگی و اندیشیدن در مورد آنها است. این کار علاوه بر ایجاد افکار مختلف و آزارنده راجع به وقایعی که تمام شده اند موجب می شود که ذهن ما در مورد آینده هم این کار را انجام دهد و شروع به ایجاد افکار نگران کننده و تغذیه از آنها کند.
🔻وقتی که زمان زیادی را صرف تفکر در مورد آینده می کنیم، به سادگی ذهنمان به سمت و سوی سناریوهای بد متمایل شود. به همین خاطر باید توجه را تنها به لحظۀ کنونی و تمرکز بر آن، معطوف کنیم.
☑️ دو تکنیک مورد علاقه من برای ماندن در لحظه حال به این شرح است:
1️⃣ کم کردن سرعت انجام کارها:
هر کاری را که همین حالا در حال انجام آن هستید (خواندن این متن) ادامه دهید اما آرامتر از دفعه های پیش. آرام تر نفس بکشید. آرام تر غذا بخورید. آرام تر صحبت کنید. آرام تر راه بروید و ... .با آرام کردن سرعت خود، از آنچه که در پیرامونتان می گذرد، آگاه تر میشوید.
2️⃣ قطع و وصل کردن افکار با تنفس عمیق:
هر وقت احساس کردید در ذهنتان، فکری منفی و نگران کننده در حال شکل گرفتن است نفس عمیق بکشید. نفس بکشید تا 7 بشمارید و به آرامی نفستان رابیرون بدهید. این کار را ۳بار انجام دهید
🔻طبعا بهتر است که شیوه تنفس شکمی را در طول روز تمرین کنید و برای این تکنیک هم از تنفس شکمی استفاده کنید.
3️⃣ ذکر «لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم» برای تمرکز ذهن و از بین رفتن افکار آشفته تکرار کنید. می توانید 70 مرتبه قبل خواب این ذکر را بگویید.
☑️ یادتان باشد که غلبه بر افکار آشفته نیاز به تمرین دارد.
🔻🔻🔻
🔷 @Vasvas_feghhi_eteghadi
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احکام_وسواس
🔴 آیا #وسواس مراتب دارد
یا خیر؟🧐
✍ نجاست عقلی #نیست و فوق عقلانی است به چه معناست؟🧐
✍ آیا میتوان از راه عقل به #اثبات نجاست پی برد؟🧐
🗣 بیان #احکام_صحیح به افراد وسواسی توصیه میشود یا خیر؟🧐
#ندای_منادی
@nedaiemonadi
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌
➖➖➖➖➖➖
#نشر_با_لینک🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/47710244C8039764c17
درمانگاه تخصصی وسواس🔺🔺
➖➖➖➖➖➖➖
شب جمعه حرم یار چه دیدن دارد🌷
گریہ هاے من هجران زده دیدن دارد✨
شب جمعه است نوایے ز حرم می آید🌹
نوحہ ے حضرت زهراست شنیدن دارد⚡️
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌛#شبتون_حسینی🌜
🔎 @Vasvas_feghhi_eteghadi
#حدیث 📒
قالَ الاِْمامُ الزَّمان علیه السلام :✍️📖
«. . . إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَی هُوَ اَلَّذِی خَلَقَ اَلْأَجْسَامَ وَ قَسَمَ اَلْأَرْزَاقَ لِأَنَّهُ لَیسَ بِجِسْمٍ وَ لاَ حَالَ فِی جِسْمٍ لَیسَ کمِثْلِهِ شَیءٌ وَ هُوَ اَلسَّمِیعُ اَلْعَلِیمُ»💫🥀
امام زمان علیه السلام فرمودند :📝
همانا خداوند متعال، کسی است که اجسام را آفریده و ارزاق را تقسیم فرموده، او جسم نیست و در جسمی هم حلول نکرده، «چیزی مثل او نیست و شنوا و داناست».🌻🌹
الغیبة (للطوسی) ، جلد۱ ، ص۲۹۳📘
💎 @Vasvas_feghhi_eteghadi
#مشاوره 🔔📃 با #اضطراب ابتلا به بیماری #کرونا چه کنم؟
🔻خبرهای مربوط به کرونا بیشتر از خود ویروس در حال گسترش است. اعلام امار مبتلایان و فوت ناشی از این بیماری و ناباوری و بی اعتمادی مردم به درست بودن آمارها رسمی اضطراب ابتلا به این بیماری را بیشتر میکند.
🔻اضطراب واکنش طبیعی به شرایط دشوار است اما انچه در اضطراب اهمیت دارد طولانی شدن آن است که سیستم ایمنی را ضعیف میکند و شانس ابتلا به بیماریها را بالاتر میبرد.
❓اما سوال اینجاست چگونه با این اضطراب مقابله کنیم؟؟
🔻در ابتدا باید یادآور شد که هر چه اطلاعات ما در مورد این ویروس بیشتر و علمیتر باشد کنترل اضطراب ناشی از ابتلا به آن بهتر صورت میگیرد
پس لطفا اطلاعات را از تلویزیون رسمی و سایتهای علمی معتبر مانند وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی دریافت کنید. دستورالعملهای پیشگیری آمده در این سایتها بسیار ساده و قابل انجام است که مهمترین آن شستشوی مکرر دستها با آب و صابون و پرهیز از تردد در اماکن شلوغ و پر ازدحام است.
🔻نکته قابل توجه دیگر این است که دو درصد مبتلایان به این ویروس فوت میکنند یعنی از هر صد نفر فرد مبتلا دو نفر فوت میکنند و ۹۸ نفر بهبود مییابند. پس در نگاهی کاملا خوشبینانه میتوان امید داشت در صورت ابتلا امکان بهبودی بیشتر از فوت میباشد.
🔻مسلما افرادی که سابقه بیماریهای اضطرابی داشته اند مثل اضطراب فراگیر، اضطراب ابتلا به بیماری و ... بیشتر در معرض خطر اضطراب ابتلا به کرونا هستند و بهتر است مشاوره دریافت کنند تا اضطرابشان کنترل شود.
🔻اما افرادی که سابقه بیماریهای اضطرابی ندارند ولی درگیر اضطراب ابتلا به کرونا هستند با در نظر داشتن مواردی که در بالا به آن اشاره شد میتوانند با روشهایی مثل صحبت با دوستان، ورزش کردن، تمرینهای ریلکسیشن (آرامسازی) و هر فعالیت دیگری که از قبل برای کاهش اضطراب خود استفاده میکردند استفاده کنند. یکی از این راه های موثر گفتن ذکر مثل لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم برای آرامش و حفاظت است و یا قرائت قران و توجه به امام زمان عج در کاهش اضطراب بسیار موثر است.
🔻در پایان تکرار این نکته ضروریست که ترس اگر چه طبیعی است و باعث میشود که محتاطانهتر عمل کنیم ولی وقتی بیشتر از حد باشد باعث اضطراب شده و سیستم ایمنی یعنی آنچه که بیشتر از همه نیاز داریم تا سالم باشد تضعیف میگردد. پس لطفا به شایعات منتشر شده توجه نکنید و به ترس و اضطراب خود دامن نزنید و اطلاعات را از سامانههای معتبر دریافت کنید.
🖥 http://hadana.ir
_____________
#نشر_با_لینک🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/47710244C8039764c17
درمانگاه تخصصی وسواس🔺🔺
➖➖➖➖➖➖➖