6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 گزارش سعیدیسم از بیروت برای اهالی جمهوری آذربایجان که دولتشان با صهیونیستهای اشغالگر فلسطین و لبنان هم کاسه و هم پیمان است.
رسانه باشیم و در روشنگری لااقل یک نفر شریک باشیم .
🔥🇮🇱🔥
https://eitaa.com/WesternSunrise
منتظر فرمان
ما گرچه به ظاهر همه آرام و خموشیم
در باطنمان یکسره در جوش و خروشیم
جمهـــوری اســلامی ایران حــرم ماست
مـــا از خُـم سقّـــای حــَرم باده بنوشیم
جـــان را به کَـفِ مُشت گره کرده نهادیم
تا مشتی از این خاک به دشمن نفروشیم
عــزّت همه در وحدت مردان جهاد است
بر وحـــدت این امّت اســـلام بکوشــیم
مــــا منتظــــــر آمــــدن حکم امامیم
گر یکسره چشمیم و سراپا همه گوشیم .
✍ علی حبیبی
🇮🇷✊
https://eitaa.com/WesternSunrise
در جغرافیایی
که حتی پروانهها هم
از کودکان بیشتر عمر میکنند
شما بگویید من چه شعری بنویسم؟!
✍ احمد عارف
🇵🇸🌿
https://eitaa.com/WesternSunrise
🔹بازتاب ویژهٔ سخنرانی مهم مقام معظم رهبری در خبرگزاری فرانسه
خبرگزاری فرانسه (آژانس فرانس پرس) در بازتاب سخنرانی مقام معظم رهبری چنین تیتر زد: رهبر ایران حین سخنرانی پس از حمله به اسرائیل اسلحهای کنار خود داشت.
خبرگزاری فرانسه ادامه داد: رهبر معظم ایران آیت الله علی خامنهای هنگام سخنرانی برای نمازگزاران در تهران در خطبهای نادر چند روز پس از حملهٔ موشکی تهران به اسرائیل، اسلحهای در کنار خود داشت. خامنهای در اولین سخنرانی خود تقریباً در ۵ سال اخیر برای هزاران نمازگزار که تصاویری از رهبر فقید محور مقاومت و تصاویری علیه آمریکا و اسرائیل در دست داشتند، به ایراد سخنرانی پرداخت.
🇮🇷✊
https://eitaa.com/WesternSunrise
وقتی حضرت آقا گفتن اگر مسلمونا فقط یک مدت محدود با اسرائیل قطع رابطه کنن شریان حیاتی رژیم قطع میشه به چی اشاره میکردن؟
امارات🇦🇪:
۱.۸۹ میلیارد دلار صادرات!!! (فلزات وسنگهای گرانبها/ آهن و فولاد/ تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی/ نفت خام و انرژی)
ترکیه🇹🇷:
۵.۷ میلیارد دلار!!! (آهن و فولاد/ پلاستیک/ تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی/ماشینآلات/ وسایل نقلیه/ فلزات و مصالح ساختمانی)
اردن🇯🇴:
۴۶۹ میلیون دلار. (پلاستیک/ تجهیزات الکتریکی/ آهن و فولاد)
مصر🇪🇬:
۱۷۹ میلیون دلار. (مواد شیمیایی/ مصالح ساختمانی/ مواد غذایی/ پلاستیک/ انرژی)
الجزایر🇩🇿:
۲۱٫۵ میلیون دلار.
مراکش🇲🇦:
۱۸ میلیون دلار.
بحرین🇧🇭:
۱۰٫۵میلیون دلار.
آذربایجان🇦🇿 و قزاقستان🇰🇿 هم به این لیست اضافه کنید!!
این کشورهای مسلمون هستن که به اسرائیل تنفس مصنوعی میدن!
🇮🇷✊
https://eitaa.com/WesternSunrise
طوفان الاقصی از میدان تا اذهان
امروز دقیقا سالروز عملیات غرورآفرین و تاریخی طوفان الاقصی است. عملیاتی دادخواهانه و مبتنی بر بغض های فروخفته ۷۰ ساله مردم مظلومی که همواره کتک خورده بودند، تحقیر شده بودند، خانهخراب بودند، زیر چکمه دژخیمان نفس نمی توانستند بکشند و هزاران اندوه دیگر.
طوفان الاقصی عملیاتی موفق و تاریخساز بود. مهم ترین سند این ادعا نیز تلاش یکساله صهیونیست ها برای بازیابی آن چیزی است که در ۷ اکتبر از دست دادند و هنوز هم نتوانسته اند بازبیابند.
رژیم جعلی تا پیش از طوفان الاقصی در اذهان عمومی مردم دنیا «مظلوم» بازنمایی شده بود. «دموکراسی» ادعایی بی نظیری در آسیا داشت. «ابرقدرت» اطلاعاتی منطقه شناخته می شد و موساد خود را سلطان دستگاه های جاسوسی دنیا می انگاشت، در حال سازش با کشورهای عربی منطقه و رسیدن به صلح پایدار با عربها بود، ساکنان سرزمین های اشغالی به «زندگی عادی» خود مشغول بودند و غیره.
اکنون یکسال بعد از طوفان الاقصی، رژیم در چه وضعیتی است؟ در «آلمان» برای موشکباران رژیم، جشن برپا می کنند. در دانشگاه های امریکا علیه نسل کشی رژیم تحصن و راهپیمایی می کنند. خیابان های پاریس در دفاع از فلسطین مملو از جمعیت می شود. بنابراین انگاره «اسرائیل مظلوم» با همه امپراتوری رسانه ای غرب، زیر سوال رفته و چنین انگاره ای دیگر در اذهان عمومی دنیا وجود ندارد. هژمونی اطلاعاتی موساد در منطقه شکسته است و همه تصاویر ورود فاتحانه مجاهدان فلسطینی به سرزمین های اشغالی را دیده اند؛ آن هنگام که موساد در خواب بود! دیگر عملیات علیه رژیم در اذهان مردم «ناممکن» نیست و این تمام هیمنه پوشالی موساد را فروریخته است. روابط رژیم با کشورهای منطقه نه تنها عادی نشد بلکه امروز نفرت و خشم عمومی نسبت به او، چندین برابر شده است. اکنون هیچ یک از کشورهای منطقه حتی نامی هم از «عادی سازی روابط» نمی برند. ساکنان سرزمین های اشغالی برای اولین بار در ۷۰ سال گذشته «زندگی معمولی» خود را از دست داده اند؛ دقیقا آن چیزی که فلسطینیان ۷۰ سال است که ندارند. زندگی معمولی، ابتدایی ترین توقع مردم از حاکمیت خود است و رژیم در یک سال گذشته نتوانسته این حق ابتدایی را نیز برای ساکنانش فراهم کند.
زمین کارزار شناختی اما قدری متفاوت از میدان است. موفقیت های اخیر رژیم در رهگیری و شهادت فرماندهان در پی بازسازی هیمنه اطلاعاتی از دست رفته در طوفان الاقصی است. کشتارها و نسل کشی ها در پی خفه کردن نضج و نمو هرگونه «فکر مقاومت» در اندیشه فلسطینیان است. اما آیا این کارزارهای شناختی موفق بوده اند یا موفق خواهند شد شکستهای میدان را «پیروزی» بازنمایی کنند؟! بعید است.
📝 محسن احمدی - اولین سالگرد طوفان الاقصی
🇮🇷✊
https://eitaa.com/WesternSunrise
🟡 نقش ما در پیچ تاریخی
رهبر معظم انقلاب در پیام به اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا «رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها» را ذیل نظریه «پیچ تاریخی» و تغییرِ مناسباتِ کلان حاکم بر دنیا صورتبندی کردند و فرمودند:
«دانشجویان عزیز! رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهنده بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود، نخبگان و زبدگان ملت ما در این مرحله حامل مسئولیتهای ویژهاند.
شناخت جبههبندیها و انتخاب موضوع درست، مسئولیت کوتاه مدت و آمادگی برای نقش آفرینی در تحولات به سود جبهه حق و وظیفه میان مدت آنان است.» (۱۴۰۰/۱۲/۲۱)
1️⃣ اما در نگاه ایشان این پیچ تاریخی دقیقا چیست؟
«امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است. دوران جدیدی در همه عالم دارد آغاز میشود. نشانه بزرگ و واضح این دوران عبارت است از توجه به خدای متعال و استمداد از قدرت لایزال الهی و تکیه به وحی... امروز استبداد بینالمللی و دیکتاتوری بینالمللی متجسم است در دیکتاتوری آمریکا و پیروان آمریکا و شبکه شیطانی و خطرناک صهیونیستی. امروز اینها با روشهای مختلف و با ابزارهای گوناگون در همه دنیا دارند دیکتاتوری میکنند... این پیچ تاریخیای که گفتم، عبارت است از تحول از سیطره چنین دیکتاتوریای به آزادی ملتها و حاکمیت ارزشهای معنوی و الهی؛ این پیش خواهد آمد؛ استبعاد نکنید.» (۱۰ دی ۹۰)
«شرائط گیتی حساس و جهان در حال گذار از یک پیچ تاریخیِ بسیار مهم است. انتظار میرود که نظمی نوین در حال تولد یافتن باشد.» (۹ شهریور ۹۱)
«دنیا در حال تغییر است، نظم جهانى در حال تغییر است و نظم جدیدى در حال نطفهبندى است.» (۱۳ شهریور ۹۳)
2️⃣ در نگاه امام خامنهای این فضا از نظر «شرایط و موقعیت تاریخی» شبیه دوران بعد از جنگ جهانی اول است:
«جهان در حال عبور و گذار به سمت یک مرحله تازه است... اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است. اگر بخواهیم در گذشتههای نزدیک - مثلاً در حدود یکی دو قرن - نظیری برای این پیدا کنیم، تقریباً شبیه اوضاعِ بعد از جنگ بینالملل اول، البته در جهت عکس آن است؛ آن روز هم هندسه سیاسی و اقتصادی دنیا تغییر اساسی و بنیادی کرد. یا قبل از آن، در دورانی که اروپائیها استعمار را شروع کردند؛ یک وضعیت جدیدی در دنیا به وجود آمد، شکل عمومی دنیا عوض شد. تحولاتی که امروز مشاهده میشود، از این جنس است؛ جنس تغییر شکل عمومی دنیا؛ البته در جهت عکس آن دو مثالی که زدم؛ در جهت تبادل قدرت و توانائیهای عمومی بین شرق و غرب، یا بین بخشی از ملتهای دنیا با بخش دیگر. پیداست که به سوی تحولات تازهای داریم پیش میرویم.» (۲۲ مرداد ۹۱)
3️⃣ یکی از نشانههای مهم این تغییر هندسه هم «افول قدرت و وجهه آمریکا» است:
«یکی دیگر از نشانههای این تحول اساسیای که در نقشه دنیا انسان احساس میکند، افول وجهه آمریکاست. آمریکا به عنوان قدرت اولِ ثروت و علم و فناوری و نظامی دنیا، چندین دهه با وجهه زندگی کرد؛ که همین وجهه موجب شد نفوذ پیدا کند. در دهههای اولِ نیمه دوم قرن بیستم، این وجهه در اوج بود. در ایران خود ما همین جور بود؛ دولت ملیای مثل دولت مصدق که از زیر بار انگلیس میگریخت، به دامن آمریکا پناه میبرد؛ این وجهه بود. در همه دنیا یک چنین حالتی بود. امروز این وجهه به طور کامل از بین رفته است؛ یعنی آمریکا به عنوان یک متهم در دنیا مطرح است. دولت آمریکا در هیچ کشوری، میان هیچ ملتی، یک وجهه عمومی ندارد.» (۲۲ مرداد ۹۱)
4️⃣ و البته چشمانداز این پیچ تاریخی «تغییر هندسه قدرت در معادلات بینالمللی» است:
«نظم قبلى جهانى دیگر قابل استمرار نیست که غربىها مدیریت جهان را به دست بگیرند. وضع جدیدى در حال شکلگیرى است.» (۱۳ شهریور ۹۳)
5️⃣ در چنین شرایطی از نگاه رهبر انقلاب دو وظیفه مهم بر عهدهی همگان است:
«ما اینجا باید چه کار کنیم؟ به نظر ما دو مطلب، مهم است: مطلب اول این است که این واقعیتهایى که امروز مشاهده میکنیم، واژگونه تحلیل نشود، غلط تحلیل نشود، غلط فهمیده نشود، همچنان که هست فهمیده بشود... قدرت غربى بر دو پایه بود - پایههاى اخلاقى و معنوى و ارزشى، و پایه نظامى و سیاسى و امنیتى و عملى - هر دوى اینها متزلزل شده است. ما این واقعیت را باید درک کنیم.
کار دومى که مهم است، این است که خودمان را آماده کنیم براى ایفاى نقش در پدید آوردن نظم جدید؛ کشور را آماده کنیم براى اینکه نقشآفرینى کند. و این هم ممکن نخواهد شد مگر با قوى کردن کشور؛ کشور را باید قوى کنیم. تقویت کشور متوقف است بر استفاده از همه ظرفیتها و توانایىهایى که ما در داخل کشور و در بیرون کشور داریم.» (۱۳ شهریور ۹۳)
ما به قله نزدیکیم....
📝 حمید رسایی
🇮🇷✊
https://eitaa.com/WesternSunrise