هدایت شده از *تبلیغات گستر*
بایدن باز هم گاف داد
🔹رئیسجمهور ۸۰ ساله آمریکا در سخنرانی خود در پارلمان کانادا گفت: امروز چین را تحسین میکنم... ببخشید، کانادا را تحسین میکنم.
🔹پس از آن صدای خنده در پارلمان بلند شد و او گفت: شما میتوانید بگویید من در مورد چین چه فکری میکنم. من هنوز وارد این بحث نمیشوم.
#بخش_دوم
افتادن بایدن از پله های هواپیما !
💠 امام علي عليه السلام فرمود:
🔹 روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
📚 غرر الحكم، ج 1، ص 417، ح 80
🔗 لینک
https://btid.org/fa
📎 #اعتقادات
📎 #امام_زمان
📎 #ماه_رمضان
🌐http://forum.roq.ir/
https://eitaa.com/Yaranmontazer
#نهج_البلاغه
⚪️فَلاَ يَکُنْ أَفْضَلَ مَا نِلْتَ فِي نَفْسِکَ مِنْ دُنْيَاکَ بُلُوغُ لَذَّة أَوْ شِفَاءُ غَيْظ، وَلَکِنْ إِطْفَاءُ بَاطِل أَوْ إِحْيَاءُ حَقّ
🌎بنابراين نبايد بهترين و برترين چيز نزد تو رسيدن به لذات دنيا يا فرو نشاندن خشم (از طريق انتقام از دشمن) باشد، بلکه خاموش کردن آتش باطل، يا زنده کردن حق بايد مورد علاقه تو باشد»
🖊امام عليه السلام مواهب مادى را در اين عبارت در دو چيز خلاصه کرده يکى رسيدن به لذات دنيوى; لذت مال و فرزند و همسر و سفره هاى رنگين و مانند آن از امورى که همه در گذر است و دائماً متزلزل و ديگر انتقام گرفتن از مخالفان و دشمنان که ظاهرا مايه آرامش او مى شود در حالى که اگر بر نفس خويش مسلّط باشد آرامشى که در سايه عفو و گذشت حاصل مى گردد به مراتب از آرامش حاصله از انتقام، برتر است و در مقابل، دو چيز را از مهمترين اعمال صالح و ذخاير يوم المعاد مى شمرد: فرونشاندن آتش باطل و احياى حق، و از آنجا که حق و باطل مفهوم بسيار وسيع و گسترده اى دارد، بيشتر مسائل اجتماعى و فردى را شامل مى شود.
🌐http://eitaa.com
📘#نامه_66
🌐http://forum.roq.ir/
https://eitaa.com/Yaranmontazer
هدایت شده از *تبلیغات گستر*
#آیه_گراف
#سال_کریم
#ماه_خوب_خدا #ماه_رمضان
آیه ۱۸۵ - سوره بقره
آیه شَهْرُ رَمَضانَ الَّذي أُنْزِلَ فيهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَيِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَ مَنْ كانَ مَريضاً أَوْ عَلى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُريدُ اللهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَ لا يُريدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَ لِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَ لِتُكَبِّرُوا أللهَ عَلى ما هَداكُمْ وَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ [185]
[روزه، واجب در] ماه رمضان است؛ ماهى كه قرآن، به عنوان راهنماى مردم و نشانههاى هدايت و جدا كنندهي حق از باطل، در آن نازل شده است. پس آن كس از شما كه در ماه رمضان در سفر نباشد، بايد آن را روزه بدارد. و آن كس كه در بيماريها در سفر است، بايد روزهاى ديگرى را به همان مقدار، روزه بگيرد. خداوند آسايش شما را مىخواهد، نه زحمت شما را. هدف اين است كه اين روزها را تكميل كنيد؛ و خدا را بهخاطر اين كه شما را هدايت كرده، بزرگ بشماريد؛ باشد كه شكرگزارى كنيد.
[روزه واجب در] ماه رمضان است؛ ماهی که قرآن، در آن نازل شده است
#سوره_بقره_آیه۱۸۵
#حدیث_مولا_امیر_المومنین
امیرالمؤمنین (علیه السلام)- لَا تَقُولُوا رَمَضَانُ فَإِنَّکُمْ لَا تَدْرُونَ مَا رَمَضَانُ فَمَنْ قَالَهُ فَلْیَتَصَدَّقْ وَ لْیَصُمْ کَفَّارَهًًْ لِقَوْلِهِ وَ لَکِنْ قُولُوا کَمَا قَالَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَ شَهْرُ رَمَضَانَ.
امام علی (علیه السلام) نگویید «رمضان»، زیرا شما نمیدانید «رمضان» چیست؟ هرکس بگوید: «رمضان»، باید صدقه بدهد؛ یا برای کفّارهی این گفتار، روزه بگیرد؛ بلکه همانطور که خداوند متعال در قرآن فرموده است، «ماه رمضان» بگویید. (منظور بگو ا دای احترام این ماه در گفتار است).
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۸۵۸ وسایل الشیعه، ج۱۰، ص۳۲۰/ إقبال الأعمال، ص۳/ نورالثقلین؛ فیه: «فمن ... کفارهًْ لقوله» محذوفٌ
هدایت شده از *تبلیغات گستر*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از 🌿 لطفاً برای فرج دعا کنید 🌿
jazb javanan dar mah ramazan be masajed.mp3
3.16M
#جذب_جوانان_در_ماه_رمضان_به_مساجد
با صدای شهید حاج شيخ احمد ضيافتے كافے
〰🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃〰
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/508952866Cc4fca4b81b
✍امام علی(ع):
اگر رای و اندیشه زمامدار دچار دگرگونی شد او را از اجرای عدالت بسیار بازمیدارد پس باید که کار مردم در آنچه حق است نزد تو یکسان باشد.
🌐http://eitaa.com
📚نهج البلاغه-نامه ۵۹
🌐http://forum.roq.ir/
https://eitaa.com/Yaranmontazer
هدایت شده از *تبلیغات گستر*
سلام فرمانده جان کل قوا
ولایت اش ولایت حیدر است
حقوق متقابل مردم و حاکم
از نظر امام علی(ع) حق زمامدار بر مردم و حق مردم بر زمامدار بزرگترین حقی است که خداوند قرار داده و کاملاً دوسویه است و رعایت حقوق متقابل زمامدار و مردم ثمرات فراوانی دارد؛ از جمله عزت یافتن حق، استوار شدن پایههای دین، آشکار شدن نشانههای عدالت و اجرا شدن سنتهای پیامبر اسلام(ص)امام علی(ع) برای شخصیت و حقوق مردم ارزش بسیاری قائل بود و این امر در نامههایی که به مأموران دولتی فرستاده، کاملاً آشکار است. در دستورالعملی که برای مأمورین جمعآوری خراج نوشته است، آنان را به رفتار عادلانه و منصفانه و صبر و حوصله در برخورد با مردم سفارش کرده است.همچنین هنگامی که امام علی(ع) مالک اشتر را به استانداری مصر منصوب کرد، او را به مهربانی و خوشرفتاری با همه مردم، چه مسلمان و چه غیرمسلمان، و برخورد انسانی با آنان دعوت نمود.امام علی (ع) در یکی از سخنانش محورهای اصلی حقوق متقابل مردم و حاکم را اینگونه بیان کرده است:اى مردم! مرا بر شما، و شما را بر من حقّى است، امّا حقّ شما آن است كه از خير خواهى شما دريغ نورزم و بیت المال شما را در راه شما صرف كنم، و شما را تعليم دهم تا از جهل و نادانى نجات يابيد و تربيتتان كنم، تا فرا گيريد.و امّا حقّ من بر شما اين است كه در بيعت خويش با من وفادار باشيد و در آشكار و نهان خيرخواهى را از دست ندهيد. هر وقت شما را بخوانم اجابت نماييد و هر گاه فرمان دادم اطاعت كنيد.
سیره اقتصادی
تشویق به کار
در شرح نهج البلاغه آمده است که امیر المومنین(ع) با دستانش کار میکرد، زمین را آماده میکرد، درخت خرما میکاشت، آبیاری میکرد و همه اینها را خود انجام میداد.[۴۰۰] از دیدگاه امام علی(ع) ارزشِ حرکت برای جهاد در راه خدا، بیشتر از ارزشِ تلاش در راه کسب روزی برای خانواده نیست.[۴۰۱]در روایتی از امام صادق(ع) است که امام علی (ع) هزار برده را با تلاش و کار و دسترنج خویش آزاد کرد
در احادیث
نبیل حسین مینویسد سنیهای حامی علی بر این باورند که نوعی علیستیزی را میتوان در روایات تاریخی و احادیث اسلام مشاهده کرد و هم سو بودن سنیها با سلسلهٔ بنیامیه باعث شدهاست که محدثان اولیه با گرایش شیعی، فاقد اعتبار و از سوی دیگر، راویان حدیث با گرایش ضد علی معتبر دانسته شوند.
ایگناز گلدزیهر ضمن مقایسهٔ دو نسخه از سخنان محمد دربارهٔ علی که در جنگ خیبر پس از دادن پرچم به او بر زبان آوردهاست، اذعان میدارد که در روایات، اضافاتی به نفع علی وجود دارد. اما از طرف دیگر برای اثبات دیدگاه خود دربارهٔ وجود علیستیزی در روایات، دو نسخهٔ متفاوت از حدیث «مؤمن در حالی که نور ایمان در قلبش است، زنا نمیکند و مؤمن در حالی که نور ایمان در قلبش است، دزدی نمیکند» را بررسی کرده، نتیجه میگیرد که در برخی کتب، به حدیث مزبور جملهٔ «مؤمن غلو نمیکند» اضافه شدهاست تا شیعیان «کافر» قلمداد شوند و این جملات اضافی در لوای حدیث موجه و معتبر اصلی، به مرور زمان در اذهان مسلمانان جای بگیرد.
مایکل کوپرسن در کتاب تاریخنگاری سنتی عربی مینویسد عباسیان پس از آنکه پایههای قدرت خود را مستحکم کردند، به ساخت احادیث جعلی برای بنیامیه و نیز علویان مبادرت ورزیدند. آنان در روایات خود خلافت بنیامیه را خلافت فرزندان دشمنان محمد دانستند و دربارهٔ خلافت فرزندان علی نیز سعی داشتند تأکید کنند که خلافت بیشتر از آنکه به فرزندان دختر محمد تعلق داشته باشد، به فرزندان عموی محمد تعلق داشتهاست و مدعی بودند که فرزندان علی خلافت را از شجرهٔ خود به شجرهٔ عباس انتقال دادهاند.پل کوب مینویسد در شام، احادیث راجع به تقوای علی تا زمان اسماعیل بن عیاش حمصی (درگذشته به سال ۱۸۱ یا ۱۸۲ هجری) ناشناخته بودند و حتی تا قرن سوم هجری هر کسی در مسجد امویان، مخفیانه در بحثهای مربوط به «فضائل علی» شرکت میجست، به احتمال زیاد مورد هجمه قرار میگرفت.
علی در آخرالزمان
نظر به حضور شدید هشدارهای آخرالزمانی در قرآن، مثلاً آیهٔ ۵۷ سورهٔ نجم، و احادیث اولیه مثل حدیث دو انگشت، بسیاری از دانشوران، از قرن نوزدهم میلادی تا امروز، محمد را یک «واعظ آخرالزمانی» محسوب کردهاند که اعتقاد داشته قیامت بسیار نزدیک است یا حتی آغاز شدهاست. منابع اسلامی حتی او را «رسول الملحمه» (پیامبر جنگهای آخرالزمان) هم نامیدهاند. همچنین، منابع غیراسلامی معاصر محمد—که زمان نگارششان در مقایسه با منابع اسلامی به حیات او نزدیک تر است—به ماهیت آخرالزمانی جنبش محمد گواهی داده و گفتهاند که محمد مژده آمدن مسیحا—منجی ادیان مسیحی-یهودی—را دادهاست. هرچند قرآن از عیسی به عنوان نشانهٔ قیامت یاد کرده،اما (برخلاف احادیث) سخنی از مژدهٔ مسیحا در آن یافت نمیشود.
با این وجود، برخی از پیروان محمد معتقد بودند که علی بن ابی طالب، «مسیحای دوم» است. در آیه ۷ سورهٔ رعد، از دو نفر سخن به میان آمده: «تو [محمد] فقط هشداردهندهای، و هر قومی را راهنمایی هست.» به عبارت دیگر، نقش محمد در وقایع آخرالزمان جز هشدارِ پیوستن به آن راهنما [شخصیت مسیحایی] نبودهاست. مفسران شیعه بهطور متفق القولی این شخص را علی دانستهاند. در واقع، علی حایگاهی به مراتب بالاتر از محمد نزد برخی از یپروانش داشتهاست کلینی، محدث شیعه، حدیثی به محمد منسوب کرده که در آن به شباهت علی و عیسی اشاره شدهاست:
یا علی، در تو شباهتی به عیسی بن مریم است؛ اگر بیم آن نمیداشتم که گروهی از امت من دربارهٔ تو چنان بگویند که نصارا دربارهٔ عیسی بن مریم میگویند، بیشک سخنی دربارهات میگفتم که از جمعی نمیگذشتی مگر اینکه خاک قدمهایت را بردارند و به آن تبرک جویند.
— محمد به نقل از کلینی در کتاب الکافی
🌐http://forum.roq.ir/
https://eitaa.com/Yaranmontazer