1_1163781952.mp3
5.49M
الهی عظم البلاء
#تنظیم_استودیویی
نواهنگ فوقالعاده
سه شنبه مهدوی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
@Yaranmontzar
کتابت اله فی الطارق می ثقلین اهل بیت علیهم السلام اطهرا الطهارا رسول الله: انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا ابداً: کتاب الله فیهالهدی والنور حبل ممدود من السماء الی الارض وعترتی اهل بیتی وان اللطیف الخبیر قد اخبرنیانهما لن یفترقا حتی یردا علی الحوض وانظروا کیف تخلفونی فیهما
«من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها میگذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترتم اهل بیت را. تا وقتی که از این دو تمسک جویید، هرگز گمراه نخواهید شد و این دو یادگار من هیچگاه از هم جدا نمیشوند. تا کنار حوض کوثر بر من وارد شوند.»
همچنین ام سلمه از محمد بن عبدالله حدیثی با همان مضمون حدیث ثقلین نقل میکند که وی گفت: «علی با قرآن است و قرآن با علی است، آنها از هم جدا نمیشوند تا اینکه در حوض کوثر بر من وارد شوند
محمد ابن ابی طالب ابن حبش و علی ابن ابی طالب ابن قریش فاطمه بنت اسد حسن ابن علی حسین ابن علی سجاد ابن علی ابی الحسین
وَأَنَا تَارِكٌ فِيكُمْ ثَقَلَيْنِ أَوَّلُهُمَا كِتَابُ اللَّهِ فِيهِ الْهُدَى وَالنُّورُ فَخُذُوا بِكِتَابِ اللَّهِ وَاسْتَمْسِكُوا بِهِ)). فَحَثَّ عَلَى كِتَابِ اللَّهِ وَرَغَّبَ فِيهِ ثُمَّ قَالَ: ((وَأَهْلُ بَيْتِي أُذَكِّرُكُمُ اللَّهَ فِي أَهْلِ بَيْتِي أُذَكِّرُكُمُ اللَّهَ فِي أَهْلِ بَيْتِي من در میان شما دو چیز گرانبها میگذارم اول کتاب خدا که در ان هدایت و نور هست پس به ان چنگ بزنید و سپس گفت و اهل بیت من، خداوند را به شما یاد آوری میکنم و اهل بیت من، خداوند را به شما یاد آوری میکنم
— مسلم بن حجاج نیشابوری، صحیح مسلم حدیث6378
#حدیث_ثقلین
@Yaranmontzar
💠امام عليه السلام در اين حكمت والا به چهار نقطۀ ضعف اخلاقى و اجتماعى انسان اشاره مىكند و آثار سوء هر يك را بر مىشمرد تا همگان از آنها فاصله بگيرند.
🔹 در اولین مورد مىفرمايد: «بخل ننگ است»؛ (الْبُخْلُ عَارٌ) . بخل آن است كه انسان حاضر نباشد چيزى از مواهب خداداد را در اختيار ديگران بگذارد، هرچند امكانات او بسيار بيش از نيازهاى او باشد و نقطۀ مقابل آن سخاوت و كرم است كه گاه سبب مىشود انسان حتى وسائل مورد نياز خود را به ديگران ببخشد و خود به كمترين مواهب حيات قناعت كند.
بخشی از #حکمت_3
🔶 http://eitaa.com
@Yaranmontzar
⭕️ برخی میخواهند جامعه اسلامی، جامعه گوسفندها باشد!
🖋 آیتالله #شهید_بهشتی:
🔹 هیچ زیربنای اجتماعی از آن زیربنای شوم خطرناکتر نیست که انسانهایی، بتوانند هر چه میخواهند بکنند بیآنکه بشود بر آنها خرده گرفت و بیآنکه بشود از آنها بازخواست کرد.
🔸 مسئولیت در جامعه اسلامی، #مسئولیت_متقابل است. همه نسبت به یکدیگر مسئولاند. «کُلّکُم راع و کلّکم مسئولٌ عَن رعیة»
🔹 بنابراین، آن عامی که به عالم خرده میگیرد و میگوید این کار شما خلاف به نظر میرسد، اگر در پاسخ انتقادش شنید که «برو، عالم را با جاهل بحثی نیست»، یک وظیفه بیشتر ندارد؛ به نظر من وظیفهاش این است که دیگر به دیده عالم به آن فرد ننگرد، چون او جاهلی است اصطلاحدان، نه عالمی رهشناس.
🔸 آن فرد مادون که از زبان مافوقش در برابر هر انتقاد میشنود که «من رئیس تو هستم، پس انضباط اداری و تشکیلاتی یا حزبی کجا رفته؟» باید به او به دیده مافوق ننگرد. این طاغوتی است که بر مسند کبریایی تکیه زده و شایسته اطاعت و فرمانبری نیست.
🔹 جامعه اسلامی جامعه هوشیارها و زباندارهاست. جامعه اسلامی جامعه مردم فضول است؛ نه از آن فضولهای بیجا و نه... زباندار به این معنا که برّه نیست. جامعه برّهها نیست؛ جامعه آدمهاست.
🔺 آدمی که انتقاد میکند و در کار همه دقت میکند. اما به خاطر چی؟ به خاطر پاسداری از محترمترین چیزها: #حق و #عدل. حق و عدل از همه کس محترمتر است.
📚 منبع: بایدها و نبایدها، ص۱۸۳ و ۱۸۴
@Yaranmontzar
❤️ #امام_علی علیهالسلام فرمودند:
🍃 دشمن ظالم
و یاور مظلوم باش...
📖 نهج البلاغه، نامه47
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
💜💚امیرالمومنین عليه السلام فرمودند :
مَن عَرَفَ قَدرَ نَفسِهِ لَم يُهِنْها بِالفانِياتِ .
كسى كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نگرداند.
📖غرر الحكم،ح۸۶۲۸
💝⚡️امیرالمومنین عليه السّلام فرمودند:
مَن سَاءَ ظَنُّهُ سَاءَت طَوِيَّتُهُ.
هركه بدگمان باشد، بدنهاد و بد طينت شود.
📖غرر الحكم، ح ۷۷۹۲
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
💎✨دعا برای پیامبر اکرم(ص)
💟✨خدایا! بنای دین او را ازآنچه دیگران برآورده اند، عالی تر قرار ده. او را بر سر خوان کرمت گرامی دار، وبر شرافت مقام او در خود بیفزا، وسیله تقرب خویش را به او عنایت فرما و بلندی مقام و فضیلت او را بی مانند گردان، و ما را از یاران او محشور فرما، چنان که نه زیانکار باشیم و نه پشیمان، نه دور از راه حق باشیم و نه گمراه کننده بندگان، نه فریب هوای نفس خوریم و نه وسوسه شیطان.
📜خطبه ۱۰۶
اللهم عجل لولیک الفرج
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
🔴فراموش مکن براى چه به دنيا آمده اى
#نهج_البلاغه
⚪️وَ لَسْنَا لِلدُّنْيَا خُلِقْنَا، وَلاَ بِالسَّعْيِ فِيهَا أُمِرْنَا، وَإِنَّمَا وُضِعْنَا فِيهَا لِنُبْتَلَي بِهَا
🌎ما براى دنيا آفريده نشده ايم و نه به سعى و کوشش براى آن مأموريم، بلکه فقط براى اين در دنيا آمده ايم که به وسيله آن آزمايش شويم»
📘#نامه_55
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
#نهج_البلاغه
امیرالمؤمنین عليه السلام:
لم تَخْلُ مِن لُطفِهِ مَطْرِفَ عَينٍ، فی نِعمَةٍ يُحدِثُها لَكَ، أو سَيِّئةٍ يَستُرُها علَيكَ، أو بَلِيَّةٍ يَصرِفُها عنكَ
🌺🌿در نعمتى كه براى تو پديد آورده، يا گناهى كه از تو فرو پوشانده، يا بلايى كه از تو دور ساخته، چشم بر هم زدنى از لطف او بى بهره نبوده اى
نهج البلاغه، از خطبه 223
💢 راه امان از عذاب خدا
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 بر روى زمين مردم را از عذاب خدا، دو چيز مايه امان بود: يكى از آن دو برداشته شد و ديگرى برجاست آنرا بگيريد. آن امان كه برداشته شد، رسول الله (صلى الله عليه و آله) بود و آن امان كه برجاى ماند، استغفار است.
🔹 كانَ فِي الْأَرْضِ أَمَانَانِ مِنْ عَذَابِ الله وَ قَدْ رُفِعَ أَحَدُهُمَا، فَدُونَكُمُ الْآخَرَ. أَمَّا الْأَمَانُ الَّذِي رُفِعَ فَهُوَ رَسُولُ الله (صلی الله علیه وآله)، وَ أَمَّا الْأَمَانُ الْبَاقِي فَالاسْتِغْفَارُ
📚 نهج البلاغه حکمت 88
📎 #نهجالبلاغه
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قانون جنگل یا قانون شیعه...؟
🎙استاد دانشمند
@Yaranmontzar
✍امام علی(ع)
دنیا
فریب می دهد،
زیان می رساند،
و سریع می گذرد.
نهج البلاغه، حکمت۴۱۵
✍امام علی علیه السلام:
برای تلف شدن آدمی همان تكبر كافی است.
📚غررالحکم،باب خود بزرگ بینی
متاسفانه خیلی از ماها دچار تکبر پنهان هستیم که خیلی در ظاهرمان مشخص نیست و حتی ممکن است خودمان هم متوجه تکبرمان نشویم و همان تکبر پنهان مشکلات زیادی را در دنیا و آخرت برایمان ایجاد خواهد کرد. حتما کتابِ رهایی از تکبر پنهان از استاد علیرضا پناهیان رو بخونید.
بهتر است خواندن این کتاب به صورت مداوم ، هر روز در حد چند صفحه باشد و اگر به اتمام رسید دوباره از اول شروع کنیم تا ان شاء الله با مداومت آن بتوانیم کاملا تکبر آشکار و پنهان خود را کنار بزنیم. کنار زدن تکبر، قطعا نتایج فوق العاده ای خواهد داشت مانند:
بالا رفتن کیفیت و حضور قلب در نماز و عبادات، شیرین و لذت بخش شدن زندگی، افزایش قدرت عقل و فهم انسان و حذف خیلی از تفکرات آزاردهنده که ناشی از تکبر پنهان بوده است.
@Yaranmontzar
🔸http://eitaa.com