💜❗️أَمِيرُاَلْمُؤْمِنِينَ عَلِيُّ بْنُ ابي طَالِبٍ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهما : سامِعُ هُجْرِ القَولِ شَريكُ القائلِ.
💞🌱 امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیهما می فرمایند : شنونده سخن زشت و مبتذل ، شريك گوينده است.
📚غرر الحکم ج1 ص36
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontazer
✴️ #مفردات_قرآن | #قصاص
✅ #قِصاص به معنای مقابله به مثل در جنایت عمدی
✍️ مثال کاربردی:
🔶 (وَ لَکُمْ فِی الْقِصاصِ حَیاةٌ یا اُولِی الْاَلْبابِ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ). [بقره/۱۷۹]
🔸 «برای شما در قصاص زندگی هست ای عاقلان تا از قتل نفس بپرهیزید.»
🌎 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
♦️ wikifeqh.ir/قصاص_(مفرداتقرآن)
@Yaranmontazer
⭐ #سخن_نگاشت | فَاِنَّهُ غَیرُ مَنقوصٍ ما اَعطَیت
👈 چون در آنچه تو عطا میکنی، کم گذاشته نمیشود. چون همهی این عوالم در نظرِ خالقِ این عوالم و مؤثّرِ این عوالم، مثل یک دانهی ریگ است؛ به نظر من و شما مثلاً هزار تومان، بیشتر از صد تومان است ــ ما اینٰجوری [هستیم دیگر] ــ امّا آن کسی که فرض کنید میلیاردی پول [دارد]، پولسازِ میلیاردی است، هزار [تومان] و صد [تومان] برایش اصلاً فرقی نمیکند.
📝 بیانات حضرت آیتالله العظمی خامنهای در شرح دعای #ماه_رجب
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51809
@Yaranmontazer
♻️❕اَلْإِمَامُ اَلسَّجَّادُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : ... فَتَقَدَّمَ الإمامُ الْحُسَیْنُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ وَ رَأَی صُفُوفَهُمْ کَالسَّیْلِ وَ اللَّیْلِ فَخَطَب ... وَ مِنْهَا فَنِعْمَ الرَّبُّ رَبُّنَا وَ بِئْسَ الْعِبَادُ أَنْتُمْ أَقْرَرْتُمْ بِالطَّاعَهًْ وَ آمَنْتُمْ بِالرَّسُولِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اَلله عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ ثُمَّ أَنْتُمْ رَجَعْتُمْ إِلَی ذُرِّیَّتِهِ وَ عِتْرَتِهِ تُرِیدُونَ قَتْلَهُمْ لَقَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَیْکُمُ الشَّیْطَانُ فَأَنْسَاکُمْ ذِکْرَ اللَّهِ الْعَظِیمِ فَتَبّاً لَکُمْ وَ لِمَا تُرِیدُونَ إِنَّا لِلهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ هَؤُلَاءِ قَوْمٌ کَفَرُوا بَعْدَ إِیمانِهِمْ فَبُعْداً لِلْقَوْمِ الظَّالِمِین.
🔆〽️ امام سجاد صلوات الله علیه می فرمایند : ... خطبه امام حسین صلوات الله علیه هنگامیکه یک نظر به صفهای آنان که گویا سیل بود انداختند و فرمودند : خدای ما خوب پروردگاری است، ولی شما بد مردمی هستید. زیرا [به گمان خود] اقرار به طاعت کردید و به حضرت محمّد صلی الله علیه و آله ایمان آوردید، سپس پشت به ذرّیّه و عترت پیامبر خود صلی الله علیه و آله نمودید و میخواهید آنان را شهید نمایید. حقّا که شیطان بر شما مسلّط شده و شما را از یاد خدای بزرگ برده است. شما و این ارادهای که دارید نابود شوید! ما از آنِ خداییم و بهسوی او بازمیگردیم!. (بقره/۱۵۶) اینان همان مردمی هستند پس از ایمان کافر شدند. (آل عمران/۸۶) دور باد قوم ستمگر [از رحمت خدا]!. (مومنون/۴۱)».
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۶۰
📚المناقب، ج۴، ص۱۰۰
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontazer
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایجاد موج های بزرگ در یکی از سواحل ترکیه پس از وقوع زمین لرزه مهیب در این کشور را ببینید. منبع: آخرین خبر
@Yaranmontazer
.
💠 شیرینتر از عسل!
※ فضائل #ماه_رجب
▫️ ماه خودسازی، عبودیت و معرفت. ماهی که با ندای «این الرجبیون» شناخته و با اعمال عبادی و نجواهای معرفتیاش تزئینی ملکوتی میگیرد.
🔅#پیامبر_اکرم_(ص) :
ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمىرسد ... و رجب ماه خدا است و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ میگردد و غضب الهى از او دور میگردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.
🔅#امام_کاظم_علیه_السلام :
هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال، از او دور شود و هر كس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب میگردد.
و نیز فرمود: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرینتر است. هر كس یك روز از رجب را روزه بگیرد البته از آن نهر بیاشامد.
🔅از #امام_صادق_علیه_السلام روایت است كه حضرت رسول اکرم(ص) فرمود:
ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را "أصب" گویند زیرا كه رحمت خدا در این ماه بر امت من بسیار ریخته مىشود پس بسیار بگوئید:«أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
🔸روزه ماه رجب فضیلت بسیار دارد و روایت شده كه اگر شخصی قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه این تسبیحات را بخواند تا ثواب روزه آن را دریابد:
▫️ سبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِى التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ .
@Yaranmontazer
🏷 تمامِ کمال!
🔅 #امام_باقر_علیه_السلام :
🔸«كمالِ راستين، شناخت عميق دين است و شكيبايى در پيشامدهاى ناگوار و اندازه نگاه داشتن در زندگى» .
🔹«الكَمالُ كُلُّ الكَمالِ التَّفقُّهُ فِي الدِّينِ و الصَّبرُ عَلَى النّائِبَةِ و تَقديرُ المَعيشَةِ».
▫️ Imam al-Baqir (AS) said, 'Perfection, all of perfection is education in religion, patience over misfortunes, and apportioning one's livelihood.'
📅 مناسبت امروز : ۱ رجب، #میلاد_امام_محمد_باقر علیه السلام
📚 تحف العقول، ص ۲۱۳
@Yaranmontazer
🏷 ویژه ماه رجب!
🔅 #امام_کاظم_علیه_السلام :
🔸«رجب، ماه بزرگی است که خداوند، [پاداش] نیکیها را در آن، دو چندان و زشتیها را در آن، محو میکند. هر کس یک روز از رجب را روزه بگیرد، آتش [دوزخ] به فاصلۀ یک سال راه از او دور میشود و هر کس سه روز را روزه بگیرد، بهشت برایش واجب میشود» .
🔹«رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتِ ويَمحُو فيهِ السَّيِّئاتِ، مَن صامَ يَوماً مِن رَجَبٍ تَباعَدَت عَنهُ النّارُ مَسيرَةَ سَنَةٍ، ومَن صامَ ثَلاثَةَ أَيّامٍ وَجَبَت لَهُ الجَنَّةُ».
📚 كتاب من لا يحضره الفقيه: ج ٢ ص ٩٢ ح ١٨٢٢
@Yaranmontazer
امام علی(ع): تو مراقب آخرتت باش دنیا خودش ذلیلانه پیش تو می آید.
✅ حکمت و اسرار آل محمد صلوات الله علیه
@Yaranmontazer
💠گزیده سخنان مشکل امام علی علیه السلام👇
🔹هذا مَعْنى ما ذَكَرَهُ اَبُوعُبَيْد الْقاسِمُ بْنُ سَلاّم، وَ الَّذى عِنْدى اَنَّ الْمُرادَ
این معنا را ابوعبیده قاسم بن سلام آورده، اما نظر من این است که منظور از
🔹بِنَصِّ الْحِقاقِ ههُنا بُلُوغُ الْمَرْاَةِ اِلَى الْحَدِّ الَّذى يَجُوزُ فيهِ تَزْويجُها
نصّ الحقاق در اینجا رسیدن زن به مرحله ای از سنّ است که شوهر دادنش جایز،
🔹وَ تَصَرُّفُها فى حُقُوقِها، تَشْبيهاً بِالْحِقاقِ مِنَ الاِْبِلِ وَ هِىَ جَمْعُ حِقَّة
و تصرّفش در حقوق بلامانع است، از باب تشبیه به شتران حقاق، و آن جمع حِقّه
🔹وَ حِقٍّ، وَ هُوَ الَّذِى اسْتَكْمَلَ ثَلاثَ سِنينَ وَ دَخَلَ فِى الرّابِعَةِ،
و حِقّ است، و آن شتری است که سه سالگی را تمام کرده و وارد چهار سالگی شده،
🔹وَ عِنْدَ ذلِكَ يَبْلُغُ اِلَى الْحَدِّ الَّذى يُتَمَكَّنُ فيهِ مِنْ رُكُوبِ ظَهْرِهِ وَ نَصِّهِ فِى
و در این وقت به حدّی می رسد که درخور سواری و
🔹سَيْرِهِ. وَالْحَقائِقُ اَيْضاً جَمْعُ حِقَّة. فَالرِّوايَتانِ جَميعاً تَرْجِعانِ اِلى مَعْنىً
راه بری است
🌐http://eitaa.com
@Yaranmontazer
امام علی علیه السلام فرمودند :
مَنْ أُعْطِيَ أَرْبَعاً لَمْ يُحْرَمْ أَرْبَعاً؛ مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ لَمْ يُحْرَمِ الْإِجَابَةَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ التَّوْبَةَ لَمْ يُحْرَمِ الْقَبُولَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ الِاسْتِغْفَارَ لَمْ يُحْرَمِ الْمَغْفِرَةَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ الشُّكْرَ لَمْ يُحْرَمِ الزِّيَادَةَ.
كسى را كه چهار چيز دادند، از چهار چيز محروم نباشد، با دعا از اجابت كردن، با توبه از پذيرفته شدند، با استغفار از آمرزش گناه، با شكرگزارى از فزونى نعمت ها.
سید رضی می گوید: (و اين حقيقت مورد تصديق كتاب الهى است كه در مورد دعا گفته است: «مرا بخوانيد تا خواسته هاى شما را بپردازم». (قرآن كريم، سوره مؤمن، آيه 60) در مورد استغفار گفته است: «هر آن كه به بدى دست يابد يا بر خود ستم روا دارد و از آن پس به درگاه خدا استغفار كند، خداى را آمرزش گر و مهربان يابد».(قرآن كريم، سوره نساء، آيه 110) در مورد سپاس فرموده است: «بى شك اگر سپاس گزاريد، بر نعمت مى افزايم». (قرآن كريم، سوره ابراهيم، آيه 7) و در مورد توبه فرموده است: («تنها توبه را خداوند از كسانى مى پذيرد كه از سر نادانى به كار زشتى دست مى يابند و تا دير نشده است باز مى گردند، تنها چنين كسانند كه خداوند در موردشان تجديد نظر مى كند، كه خدا دانا و حكيم است».(قرآن كريم، سوره نساء، آيه 17)
📘نهج البلاغه ، حکمت ۱۳۵
🌐 http://eitaa.com
@Yaranmontazer
🌷جستوجوگران حقيقت طلب
#نهج_البلاغه
◽️ لِسَائِلٍ سَأَلَهُ عَنْ مُعْضِلَةٍ سَلْ تَفَقُّهاً وَ لَا تَسْأَلْ تَعَنُّتاً فَإِنَّ الْجَاهِلَ الْمُتَعَلِّمَ شَبِيهٌ بِالْعَالِمِ وَ إِنَّ الْعَالِمَ الْمُتَعَسِّفَ شَبِيهٌ بِالْجَاهِلِ الْمُتَعَنِّتِ
🌖 (شخصی مسئله پیچیده ای سوال كرد) فرمود: برای فهمیدن بپرس ، نه برای آزار دادن ، كه نادان آموزش گیرنده ، همانند داناست ، و همانا دانای بی انصاف چون نادان بهانه جو است.
حکمت 320
🌐http://eitaa.com
@Yaranmontazer