🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_پنجم کودکی و تحصیل هیتلر در خردسالی (ح. ۱۸۸۹–۹۰) ((هنرمندنقاش✍🏞)) ادامه مطلب↓↑
آدولف هیتلر در روز ۲۰ آوریل سال ۱۸۸۹ میلادی در برانائو ام این، شهری در اتریش-مجارستان (واقع در قلمرو کشور کنونی اتریش)، نزدیک به مرز امپراتوری آلمان، متولد شد. او چهارمین بچه از میان شش بچه آلویس هیتلر و همسر سومش، کلارا پولتزل بود. سه تن از خواهران و برادران هیتلر — گوستاو، ایدا و اتو — در نوزادی درگذشتند. آدولف در خانهای متولد شد و زندگی کرد که فرزندان آلویس از ازدواج دومش، آلویس جونیور و آنگلا، نیز در آن زندگی میکردند. زمانی که آدولف ۳ ساله بود، خانوادهاش محل زندگی خود را ترک کرده و به پاساو در آلمان مهاجرت کردند.در آن منطقه، هیتلر زبان آلمانی را — به جای اینکه با لهجه اتریشی یاد بگیرد — با لهجه باواریایی فراگرفت و در سخنرانیهایش نیز این مسئله پیداست. خانواده هیتلر در سال ۱۸۹۴ مجدداً به اتریش بازگشتند و در لئودینگ ساکن شدند. یک سال بعد، در ۱۸۹۵، آلویس بازنشسته شد و با خانواده خود به هافلد،در نزدیکی لامباخ، نقل مکان کرد. در آنجا به زراعت در مزرعه و پرورش زنبور پرداخت. هیتلر در یک مدرسه دولتی در نزدیکی فیشلام ثبت نام کرد.
نقل مکان به هافلد همزمان شد با درگیریهای شدید پدر-پسری میان آلویس و آدولف که سبب آن عدم انطباق آدولف با نظم سختگیرانه مدرسه بود.پدر هیتلر او را کتک میزد، درحالی که مادرش تلاش میکرد از او محافظت کند. تلاش آلویس هیتلر برای زراعت در هافلد با شکست مواجه شد و در سال ۱۸۹۷ محل زندگی خانواده به لامباخ منتقل شد. آنجا هیتلر که در این زمان ۸ ساله بود، در کلاسهای آوازخوانی شرکت کرد و در کلیسا به خواندن سرودهای مذهبی پرداخت. او حتی احتمال کشیش شدن را هم بررسی کرد. در سال ۱۸۹۸، خانواده به صورت دائمی به لئوندینگ بازگشت. ادموند، برادر کوچکتر آدولف، به سال ۱۹۰۰ از سرخک درگذشت که این موضوع عمیقاً او را تحت تأثیر قرار داد. هیتلر از یک دانشآموز با اعتماد به نفس، اجتماعی و مسئولیتپذیر مبدل شد به یک پسر منزوی و عبوس که دائماً مشغول بحث و جدل با پدر و دبیران خود بود.
@Yaranmontzar
هدایت شده از مسجد مقدس جمکران
#رازهای_آفرینش در قرآن کریم
🔺️کشتی
💠💠💠
✅ کانال رسمی مسجد مقدس جمکران:
@Jamkaran_ir
⭕️ سفره بیت المال برای پزشکان باز است
❌ قانون گذار تعریفی به نام #فوق_العاده_خاص درست کرده است که شامل نوعی هدیه به جامعه (پزشکی) محسوب می شود که بر اساس گزارش سازمان برنامه وبودجه این هدیه 60 هزار میلیارد تومان به اعتبار نیاز دارد !!!
♦️ چرا به مشاغل دیگر هدیه تحت عنوان #فوق_العاده_خاص واز این نوع #عبارات_فریبنده تخصیص نمی دهید ؟؟؟
👈 چرا #سفره_بیت_المال فقط برای پزشکان باز است ؟؟؟
🟢 بر چه اساس در این شرایط اقتصادی 60 هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص پزشکان مطالبه می گردد!!!
👈 بیایید این بودجه را به 60 هزار خانواده کم درامد تخصیص دهید (هر خانواده یک میلیارد تومان) تا به این مرفهان نجومی !!!
#فریبی_به_نام_فوق_العاده_خاص
#سفره_بیت_المال_برای_پزشکان_باز_است
#فساد_اقتصادی
#بیت_مال_برای_مردم_است؟$
@Yaranmontzar
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_چهارم ((شناخت رزم آرا چه کسی بود آیت الله کاشانی و دکتر مصدق چه کردند)) #ملی_شدن_نفت💰 #پول_توی
#قسمت_پنجم
((قراردادها مابین))📝
#اولین_چاه_نفت_مسجدسلیمان
پول توی جیب نمایندگان مجلس💸
#فقیرکردن_مردم🛒🛢
ادامه مطلب↓↑
۱ -# کشف_نفت_اهمیت
در اواخر قرن نوزدهم با کشف نفت در آمریکا، سوخت دیگری غیر از زغالسنگ در اختیار مردم قرار گرفت. از همان ابتدا دانشمندان در صدد استفاده بیشتر از این مادّه حیاتی بر آمدند. نفت بر #زغالسنگ برتریهایی داشت، مثل: ارزانی قیمت، سهولت در ذخیرهسازی، پاکیزگی بیشتر از زغالسنگ و از همه مهمتر قدرت حرارت بیشتر #نفت. این مزایا باعث برتری زغالسنگ در جهان شد و کمکم متوجه شدند که نفت، سوخت آینده و سرچشمه نیروی بزرگی است که باید آن را به دست آورد. در #آغازقرن_بیستم، اهمیت نفت که همراه اختراعات و اکتشافات بود، بیشتر آشکار شد
و به همین سبب، کشورهای نفتخیز نیز اهمیت پیدا کردند که از جمله این #کشورها، ایران بود.
یکی از نویسندگان انگلیسی در اینباره مینویسد: «روز ۲۶ مه ۱۹۰۸م که چاه به عمق ۱۱۸۰ پا رسیده بود، نفت فوران کرد و متجاوز از ۵۰ پا از دستگاه حفاری بالا زد، به این ترتیب، صنعتی آغاز شد که طی دو جنگ، نیروی دریایی انگلستان را نجات داد، ولی برای ایران زحمتی ایجاد کرد که از مجموع مزاحمتهای دول بیشتر بود.»
۲ - حوادث پنجاه ساله قبل از نهضت نفت
یکی از صحنههای مبارزات ملت ایران علیه استعمار خارجی و استبداد داخلی، نهضت ملی شدن نفت در سال ۱۳۲۹ است. برای بررسی و تحلیل عمیقتر، اجمالی از حوادث نیم قرن قبل از این واقعه در ارتباط با مساله نفت را بیان میکنیم.
۲.۱ - #قراردادبین_انگستان_قاجار
ایران، در عهد #شاهان #قاجار، پس از دو مرحله شکست در #جنگهای یازده ساله خود با روسیه تزاری و عقد قراردادهای ننگین و اسارتآور گلستان و ترکمنچای با آن کشور، صحنه رقابت دولتهای اروپایی به ویژه #انگلستان برای گرفتن امتیازات مشابه از سلاطین قاجار گردید. در این میان، عجیبترین قرارداد، قراردادی بود که دولت ایران با «بارون ژولیوس رویتر» منعقد کرد که به موجب آن، امتیاز بهرهبرداری و استفاده از کلیه جنگلها، نهرها، معادن ذغال سنگ، آهن، مس، سرب، نفت و غیره، به مدت هفتاد سال به یک شرکت خارجی واگذار میشد و سهم ایران پس از بهره برداری #۱۵% از منافع خالص بود. (یعنی سهم صاحب ثروت تقریبا ۱۶ بود) این قرارداد، به حدی عجیب و باورنکردنی بود که حتی «لردکرزن» از سیاستمداران مشهور انگلستان و از پایهگذاران سیاست استعماری آن کشور، درباره این قرارداد، چنین مینویسد: «واگذاری کلیه منابع صنعتی یک مملکت به دست خارجی، حقیقتا عجیب و غریب به نظر میآید و حرارت انگلیس دوستی در تهران در هیچ تاریخی تابه این درجه بالا نرفته بود.»
در مقابل چنین قراردادی رجال جاهل و متملق وابسته به دربار، نامهای به ناصرالدین شاه نوشته و اظهار داشتند که در طول دو هزار و پانصد سال تاریخ ایران، چنین قدم بزرگی به نفع ملت ایران برداشته نشده است.! ولی با اعتراض و تظاهر مردم سرانجام، شاه مجبور شد صدراعظم، مشیرالدوله را که نقش بسزایی در عقد این قرارداد داشت عزل کند و عملا قرارداد «رویتر» به حالت تعلیق درآمد، البته استعمار انگلستان از پای ننشست و به موجب قرارداد «دارسی» امتیاز نفت را به مدت شصت سال به دست آورد.
۲.۲ - #قرارداد_دارسی
ویلیام ناکس دارسی در ۱۲۸۰ ش موفق به کسب امتیاز استخراج، بهرهبرداری و لولهکشی نفت و قیر در سراسر ایران غیر از #پنج ایالت آذربایجان، گیلان، مازندران، گرگان و خراسان به مدت ۶۰ سال شد. دارسی متعهد شد ظرف دو سال، شرکت یا شرکتهایی برای بهرهبرداری از #امتیاز تاسیس کند و از عواید حاصله شانزده درصد به عنوان حق امتیاز بپردازد. به علاوه بیست هزار لیره به طور نقدی به صورت سهم به ایران بدهد. این قرارداد، پنج سال قبل از مشروطیت منعقد شد.
پس از کشف نفت در مسجد سلیمان، شرکت نفت ایران و انگلیس در ۱۹۰۹م با سرمایه دو میلیون لیره تاسیس و صدور نفت از ۱۹۱۳م آغاز شد. سال بعد دولت انگلیس به علت اهمیت نفت، ۵۶ درصد سهام شرکت را خرید و دو نفر نماینده با حق «وتو» درباره تصمیمات شرکت منصوب کرد و در حقیقت، این امتیاز متعلق به دولت انگلیس شد.
دولت انگلیس برای تحویل نفت با قیمت بسیار نازل و به مدت طولانی با نیروی دریایی، قراردادی منعقد کرد. از ابتدای مشروطیت و آغاز بیداری مردم که اعتراض و عدم رضایت نسبت به «قرارداد دارسی» شروع شد، در قرارداد، راهی برای فسخ گذاشته نشده بود و انگلیس سعی داشت، همان مبلغ جزئی را که باید میپرداخت با بهانههایی نپردازد.
@Yaranmontzar
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💎 #اصطلاحات | شهادت امام جعفر صادق (عليهالسلام)
▪️ امام جعفرصادق (ع) (۸۳-۱۴۸ هـ.ق)، ششمین پیشوای شیعیان در هفدهم ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد.
▪️ پدر ایشان امام باقر (ع) و مادرش ام فروه است. امام صادق در سال ۱۱۴ هجری قمری پس از شهادت پدرش در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید.
▪️ دوران امامتش مصادف بود با اواخر حکومت بنیامیه و اوایل حکومت بنیعباس.
▪️ جامعه اسلامی در زمان آن حضرت از نظر سیاسی _ اجتماعی با فراز و نشیبها و تحولات مهمی روبرو بود. امام صادق (ع) از اوضاع آشفته دستگاه خلافت اموی استفاده و برنامه اصلاحی و نهضت فرهنگی خود را آغاز کرد.
▪️ سرانجام در سال ۱۴۸ هجری قمری منصور دوانیقی بهوسیله انگوری که آن را به زهرآلوده کرده بود، امام صادق (ع) را مسموم و به شهادت رساند.
▪️ پیکر پاکش را در قبرستان بقیع کنار قبر پدرش امام محمدباقر (ع) به خاک سپردند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
📥 wikifeqh.ir/شهادت_امام_جعفر_صادق_(علیهالسلام)
📎 #اصطلاحات
📎 #امام_جعفر_صادق
📎 #اهلبیت
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
⚪️✔️ #اثبات حقانیت دین شیعه واهل بیت در کلام جماعت سنی
#اعتراف احمدبن حنبل: پنهان کردن حق
بخدا قسم روایاتی در مورد حضرت علی(ع) به دست من رسیده که اگر بازگو کنم تمام شما شیعه می شوید ولی قسم میخورم که بازگو نکنم!
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
⚪️✔️ #اثبات حقانیت دین شیعه واهل بیت در کلام جماعت سنی
💎✨تفاوت عظیم منزلت امیرالمؤمنین علی علیه السلام بر ابوبکر بن ابی قحافه در نزد خداوند
〽️ #قال شيخنا أبو الهذيل وقد سأله سائل أيما أعظم منزلة عند الله، علي أم أبو بكر ؟ فقال: يا بن أخي، والله لمبارزة علي عمراً يوم الخندق تعدل أعمال المهاجرين والأنصار وطاعاتهم كلها وتربي عليها فضلاً عن أبي بكر وحده.
📚 #إبن أبيالحديد المدائني المعتزلي، ابوحامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد (متوفاى655 هـ)، شرح نهج البلاغة، ج19، ص60، تحقيق: محمد عبد الكريم النمري، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان، الطبعة: الأولى، 1418هـ - 1998م.
〽️ابن ابي الحديد شارح نهج البلاغه ميگويد:
شخصی از استاد ما ابو الهذيل سؤال كرد آيا منزلت و جايگاه ابوبكر در نزد خداوند بزرگ میباشد يا علي (علیه السلام)؟
استاد در جواب گفت:
اي پسر برادرم وقتی علی با عمرو عبدود در روز خندق به مبارزه برخاست اين عملش برابري كرد با اعمال و طاعات تمام مهاجرين و انصار و از اعمال آنها بزرگتر نيز بود، چه رسد از عمل ابی بكر به تنهایی.
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
📆 تقویم روز
📌 #جمعه
☀️ ۶ خرداد ۱۴۰۱ شمسی
🌙 ۲۵ شوال ۱۴۴۳ قمری
🎄 ۲۷ مه (می) ۲۰۲۲ میلادی
📿 #ذکر_روز:
" اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ"
خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان تعجیل فرما.
🔺 #زیارت_روز_جمعه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليه السّلام.
🌺 #اذکار_روز_جمعه 🌺
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
@Yaranmontzar
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
#نهج_البلاغه
💠عجبا! آيا خلافت با همنشينى پيامبر حاصل مى شود; ولى با همنشينى و خويشاوندى حاصل نمى گردد؟
📘#حکمت١٩٠
#شرح_حکمت ۱۹۰
❣️#امير المومنين _عليه السلام _مي فرمايد :
✨وَاعَجَبَاهُ!
أَتَكُونُ الخِلاَفَةُ بِالصَّحَابَةِ وَالْقَرَابَةِ؟✨
💠عجبا! آيا خلافت با همنشينى پيامبر حاصل مى شود; ولى با همنشينى و خويشاوندى حاصل نمى گردد؟
✍🏻 اين فرمايش حضرت در رابطه با ماجراى پرغوغاى سقيفه بنى ساعده و حوادثى كه در آن گذاشت مى باشد.
مهاجرانى كه آنجا حضور داشتند
خود را محقّ جانشينى پيامبر (ص) ميدانستند و در برابر مخالفان خود به مسائل مصاحبت و قرابت استدلال كردند ؛
البته مى دانيم نه مصاحبت با رسول الله و نه خويشاوندى با آن حضرت هيچ يك براى خلافت و جانشين او كافى نيست، بلكه خلافت پيامبر مرهون شايستگى هاى علمى و اخلاقى فراوانى است كه جز در على(عليه السلام) وجود نداشت;
ولى از آنجا كه آنها به اين گونه مسائل استدلال كردند اميرمؤمنان على(عليه السلام) مى خواهد با سخن خودشان دليلشان را باطل كند.
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
💠 مغبون و محروم در دنیا و آخرت
🔻 قالَ الصَّادِقُ (عَلَیهِالسَّلَامُ):
«مَنِ اِعْتَدَلَ يَوْمَاهُ فَهُوَ مَغْبُونٌ و مَنْ كَانَ غَدُهُ شَرًّا مِنْ يَوْمِهِ فَمَحْرُومٌ.»
✍️ امام صادق (علیهالسّلام) فرمودند:
«هرکس دو روزش با یکدیگر برابر باشد، ضرر کرده و مغبون است؛ و هرکس فردایش از امروزش بدتر باشد، محروم است.»
🔷 اگر فقط این دنیا را در نظر بگیریم، چون عصر، عصر پیشرفت است و اگر پیشرفت نکنی از دیگران عقب میمانی و چون دوره، دورۀ کار و تلاش و نوآوری و تغییر است، اگر تغییر نکنی در واقع ضرر کردهای؛ چون هر روز دنیا برای اهل دنیا ارزشمند است.
🔶 حال اگر آخرت را در نظر بگیریم که مقصد همۀ ماست و انسان اگر عاقل باشد، همۀ تلاشهایش را معطوف به آنجا میکند، اگر روزهایمان شبیه به هم باشد و در امروز و فردایمان تفاوتی نباشد، علاوه بر اینکه در همین دنیا دچار یکنواختی و رکود میشویم، برای آخرت نیز هیچ اندوختهای نخواهیم داشت و سرمایۀ اصلی ما که عمرمان بوده است را همچون یخی که آب شده و از آن استفاده نشده است، بیهوده هدر دادهایم.
‼️ از همین الآن تصمیم بگیر امروز و فردایت مثل هم نباشد و تا میتوانی از سرمایۀ ارزشمند عمر، به بهترین نحو استفاده کن.
📚 روضةالواعظین، ج 2، ص 444.
📎 #حدیثی📚
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
@Yaranmontzar
🔻 مناظره ابوحنیفه با امام صادق (ع)
🔹 ابوحنیفه گفت: هیچ کسی را فقیهتر از جعفر بن محمد (ع) ندیدم؛ هنگامیکه منصور دوانیقی ایشان را به حیره آورد، به دنبال من فرستاد و به من گفت: ای ابوحنیفه! مردم مفتون (مبهوت) جعفر بن محمد (ع) شدهاند؛ از مسائل سخت خود برای او آماده کن؛
🔹 پس برای او، چهل مسأله سخت آماده کردم، سپس منصور، به دنبال من فرستاد؛ ... هنگامیکه آن دو را دیدم، هیبتی از امام صادق (علیه السلام) به من رسید که از منصور به من نرسید؛
... سپس گفت: برخی از مسائل خود بیاور تا از ابوعبدالله (علیه السلام) بپرسیم. شروع کردم به سؤال پرسیدن،
ایشان در پاسخ میفرمودند: شما در این مسأله کذا و کذا میگویید، و اهل مدینه کذا و کذا میگویند، و ما کذا و کذا میگوییم. گاهی با ما هم نظر میشد و گاهی با اهل مدینه و گاهی با همه مخالفت میکرد، تا اینکه چهل سؤال را از ایشان پرسیدم و در هیچکدام از این مسائل درنماند.
🔹 سپس ابوحنیفه گفت: مگر روایت نکردیم همانا که عالمترین مردم، کسی است که اعلم آنها به اختلافات مردم باشد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/34003
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #مکاتب_اهل_سنت
📎 #وهابیت_و_سلفیت
📎 #شهادت_امام_صادق علیه السلام
@Yaranmontzar
🖤شهادت حضرت آیت الله العظمی امام جعفر بن محمد الصادق صلوات الله علیه تسلیت باد🖤
❇️ امام صادق علیه السلام میفرمایند :
🔰👈 #صوفیان دشمنان ما هستند 👉
پس هر کس به آنها میل کند از آنان است و با آنها محشور خواهد شد و به زودی کسانی پیدا می شوند که #ادعای_محبت ما را میکنند و به ایشان نیز تمایل نشان میدهند( #تصوف_شیعی ) خود را به ایشان تشبیه نموده و لقب آنان را بر خود می گذارند و گفتارشان را #تاویل میکنند(مثل انهایی که اقوال و کفریات امثال حلاج و بایزید ملعون را تاویل به فنا در خدا می کنن). بدان که هر کس به ایشان تمایل نشان دهد
👈 از ما نیست و ما از او بیزاریم👉
و هر کس آنان را رد کند مانند کسی است که در حضور پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با #کفار جهاد کرده است
📚 سفینه البحار ، ج2 ، ص57
اللهم العن الصوفیه
@Yaranmontzar
🏷روزگار دشوار غیبت در کلام امام صادق علیه السلام!
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام :
🔸«صاحب اين امر، غيبتى دارد كه در آن روزگار، كسى كه به دين خود چنگ مىزند، مانند كسى است كه شاخه پُر از خار و تيغ را با دستش صاف و تهى از خار مىكند» ... «صاحب اين امر، غيبتى دارد. بنده بايد از خدا پروا كند و به دينش چنگ بزند».
🔹«إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيبةً المُتَمَسِّكُ فيها بدِينهِ كالخارِطِ لِشَوْكِ القَتادِ بيَدِهِ. .. إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيْبةً فَلْيَتَّقِ اللّهَ عَبدٌ ولْيتَمَسَّكْ بدِينِهِ».
📚 غيبت نعمانی : ص ١٦٩ح ١١
•❀• ذکر امروز : اللّهم صَلِّ علی محمدٍ وآلِ محمد وعَجِّل فَرَجَهُم (۱۰۰ مرتبه)
📅 مناسبت امروز : ۲۵ شوال، شهادت #امام_صادق علیه السلام
@Yaranmontzar
🔰 دریای معرفت
🔆 یارانِ مهدى از شَمّ سیاسى فوقالعاده بالا، آگاهى به زمان و مکان، قدرت تحلیل سیاسىِ مسائل جهانى و در یک کلام از بصیرت و روشنبینى قابل توجهى برخوردارند.
📖 در برخى روایات این ویژگى آنان به قندیلهایى تشبیه شده که دلهایشان را روشن کرده است: «كَأَنَّ قُلُوبَهُمُ الْقَنَادِيل...»*۱
این بصیرت دینی باعث میشود از لحاظ فرمانبرداری و اطاعت در اوج قلّه ایمان و تسلیم در برابر امر حضرت قرار بگیرند و در برابر مولای خود مطیع باشند.
🔸 حضرت علی در مورد فتنههای آخرالزمان و نقش یاران حضرت فرمودهاند: «بدانيد آن كس از ما كه فتنههاى آينده را دريابد با چراغى روشنگر در آن گام مىنهد و بر همان سيره و روش پيامبر و امامان رفتار مىكند تا گرهها را بگشايد... آنگاه در آن فتنهها، بصيرت قومى مانند تيز شدنِ شمشير به دست آهنگر، تيز گردد، ديدههايشان به نور قرآن روشن میشود و حقيقتِ آيات در گوشهایشان نواخته میشود...»*۲
🔺 فرق آنان با ما این است که درهم شدنِ حق و باطل باعث سردرگمی آنان نمیشود زیرا ملاکهای حق و باطل را میشناسند. برخلاف بسیاری از ما که حق را با افراد میسنجیم و دچار تعصب در پیروی از افراد و جناحهای سیاسی هستیم.
#ویژگی_یاران_امام_زمان
#ThePromisedSaviour
📚 ۱.بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۰۸
۲.نهج البلاغه، خطبه ۱۵۰
@Yaranmontzar
🔴 زمانی که خواب بودید، سپاه قدس بیدار بود.
🇮🇷 ایران در واکنش به ترورهای اسرائیل، تاکنون ۲۰ شخصیت صهیونیستی را به هلاکت رسانده است!
🔸شبکه خبری الجزیره در گزارشی با عنوان چرا ایران با ترور فرماندهان خود توسط اسرائیل مقابله بهمثل نمیکند؟ به ترور شهید خدایی پاسدار مدافع حرم اشاره کرد و نوشت:
🔸یکی از فرماندهان سابق سپاه پاسداران معتقد است که کشورش از عملیاتهای اسرائیل چشمپوشی نکرده و بهصورت مستقیم یا غیر مستقیم از طریق همپیمانان خود در جولان سوریه یا جنوب لبنان یا از داخل خاک فلسطین به آن واکنش نشان داده است.
🔸 الجزیره در ادامه: یک منبع ایرانی غیررسمی نزدیک به سپاه قدس گفت که نیروهای سپاه و دستگاههای امنیتی ایران بارها فرماندهان رژیم صهیونیستی را داخل خاک فلسطین اشغالی و خارج از آن هدف قرار دادهاند.
💯در پی عملیاتهای مستقیم ایران علیه فرماندهان اسرائیلی تاکنون ۲۰ شخصیت اسرائیلی به هلاکت رسیدهاند که برخی از آنها عبارتند از:
1⃣ هلاکت افسر موساد «فهیم هیناوی» ۴۵ ساله که در چهارم دسامبر سال ۲۰۲۰ میلادی در یکی از تقاطعهای منطقه «غیناتون» در جنوب شرق تل آویو رخ داد. این عملیات ۷ روز بعد از ترور محسن فخریزاده دانشمند ایرانی صورت گرفت.
2⃣ در سال گذشته میلادی نیز ایران دو افسر دیگر به جز هیناوی را در واکنش به ترور فخری زاده در داخل تل آویو به هلاکت رساند.
3⃣ ژنرال شارون أسمان ۴۲ ساله در یکم ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی در یکی از پایگاههای نظامی در شهر «نتانیا» در مرکز فلسطین اشغالی کشته شد. او فرمانده گردان «الناحال» در ارتش اسرائیل بود.
4⃣ گابریل تالکر افسربلندپایه موساد در سطح معاون وزیر همراه با ۱۲ نفر دیگر در سیزدهم مارس گذشته در پی حمله موشکی ایران به مقر موساد در اربیل عراق کشته شدند.
🔸 الجزیره در ادامه نوشت که ایران باکی از آن ندارد که اعلام کند پشت پرده بسیاری از عملیات ها در داخل اسرائیل خودش بوده است.
🔹عملیاتهای دیگری نیز وجود دارد که عناصر اسرائیلی را هدف قرار داده و اگرچه ایران آنها را بر عهده نگرفته ولی اسرائیل به خوبی میداند که ایران پشت پرده آنها قرار دارد.
#ترور
#اسرائیل
#ایران
🌐https://www.aljazeera.com/news/2022/5/24/iran-mourns-assassinated-irgc-member-khodaei
@Yaranmontzar
🔴🇮🇹 پیشینه خونین ایتالیا
🔸 دولت ایتالیا در سالهای بعد از #جنگ_جهانی دوّم، از تمامی افسران و جنایتکاران جنگی خود محافظت کرد و اجازه محاکمه آنان در دادگاههای کیفری جهانی را نداد.
🔻 از ۱۲۰۰ نفر از سران و افسران ایتالیایی که متهم به انجام #جنایات جنگی در جنگ جهانی دوّم در آفریقا و بالکان بودند (از جمله کشتار غیرنظامیان، استفاده از گازهای سمی، بمباران کمپهای صلیب سرخ، تجاوزهای گسترده، آزار و اذیت و گرسنگی دادن زندانیان در کمپهای کار اجباری و... ) هیچکدام از آنها مجازات نشدند.
🔸 اعتراضات و اقدامات یوگوسلاوی، یونان، آلبانی، اتیوپی و لیبی که قربانیان ایتالیا در این جنگ بودند نیز به جایی نرسید.
🔻 پس از جنگ جهانی دوّم، #دولت_ایتالیا با برگزاری دادگاههایی پشت درهای بسته، تمامی مدارک مربوط به جنگ را محرمانه اعلام کرد.
⚠️در این سالها نیز هرگونه اطلاعرسانی در قالب فیلم و کتاب توسط این کشور مورد توقیف قرار گرفته و صاحبان این آثار زندانی شدهاند.
🌐منبع: #گاردین
@Yaranmontzar
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
🇳🇱هلند، کشتار ۱۰هزار چینی در "باتاویا " ۱۷۴۰
🔻 در ۷ اکتبر ۱۷۴۰، صدها تن از چینی _اندونزیایی ها، که بسیاری از آنها کارگران کارخانه قند بودند، با سرباز هلندی درگیر شدند.
🔻 هلندی ها در تلافی آن با توپ به خانه ی چینی ها آتش گشودند که باعث آتش گرفتن آنها شد.
‼️برخی از چینیها در خانههای در حال سوختن جان خود را از دست دادند، در حالی که برخی دیگر پس از ترک خانههای خود تیرباران شدند .
سربازان دیگر در میان ردیف های خانه های در حال سوختن جستجو می کردند و هر بازمانده ای را که می یافتند با خونسردی کشتند.
✍"ون هوول" سیاستمدار هلندی و منتقد استعمار مینویسد "زنان باردار و شیرده، کودکان و پیرمردان لرزان بر شمشیر افتادند. زندانیان بی دفاع مانند گوسفند سلاخی شدند".
🔻روز بعد خشونت ادامه یافت و بیماران چینی در یک #بیمارستان به بیرون برده شدند و با خونسردی کشته شدند
‼️دو روز بعد شورای هلند برای تحویل سر هر چینی مبلغی جایزه تعیین کرد. در نتیجه، چینیهایی که از حمله اولیه جان سالم به در برده بودند توسط سربازان شکار شدند.
‼️گزارشهای این قتل عام تخمین میزند که ۱۰هزار چینی در این درگیری کشته شدند، بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ خانه متعلق به چینی ها مورد حمله قرار گرفت و سوزانده شد. از کل جمعیت باتاویا بعد از قتل عام مورخین رقم ۶۰۰ بازمانده را ارائه می دهند.
🌐https://historia.id/amp/politik/articles/duka-warga-tionghoa-DbKmv
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_پنجم کودکی و تحصیل هیتلر در خردسالی (ح. ۱۸۸۹–۹۰) ((هنرمندنقاش✍🏞)) ادامه مطلب↓↑
#قسمت_ششم
آدلف و مادر و پدر شناخت مادر هیتلر، کلارا
پدر هیتلر، آلویس 👴🧑
#پسربچه_هنرمند🖼
ادامه مطلب↓↑
مادر هیتلر، کلارا
پدر هیتلر، آلویس
آلویس هیتلر یک کارمند بازنشسته گمرک بود و آرزو داشت که پسرش نیز جای پای پدر بگذارد و وارد این شغل شود.هیتلر بعدها داستان روزی که توسط پدرش جهت بازدید به یک دفتر گمرک برده شد را به عنوان اتفاقی که باعث شد تا یک خصومت پایانناپذیر میان پدر و پسری که هر دو سخت با اراده بودند، به وجود آید تلقی کرده بود.آلویس خواسته پسر خود جهت رفتن به مدرسه هنر و هنرمند شدن را نادیده گرفت و در سال ۱۹۰۰ او را به مدرسه فنی در لینز فرستاد.آدولف تصمیم گرفت زیر بار این موضوع نرود و در نبرد من تصریح میکند که عمداً در درسهای خود موفق نشد تا «زمانی که دید چقدر در مدرسه فنی پیشرفت کمی داشتهام، به من اجازه دهد به دنبال رؤیای خود بروم.»
مانند خیلی از آلمانیهای اتریش، هیتلر از جوانی به ناسیونالیسم آلمانی گرایش داشت و وفاداری خود را تنها به آلمان میدید. او از سلسله هابسبورگ متنفر بود و از اینکه آنها بر قلمرویی متشکل از قومیتهای گوناگون حکومت میکردند، راضی نبود.هیتلر و دوستانش سرود آلمانیها را به جای سرود امپراتوری اتریش سر میدادند. آدولف در این مسئله هم با پدرش اختلاف داشت زیرا آلویس هوادار سلسله هابسبورگ بود.
مرگ ناگهانی آلویس هیتلر در ۳ ژانویه ۱۹۰۳، باعث شد تا وضعیت درسی آدولف بدتر شود؛ مادرش به او اجازه داد تا مدرسه را ترک کند. او در سپتامبر سال ۱۹۰۴ در یک مدرسه فنی دیگر در اشتایرثبتنام کرد و که آنجا رفتار و عملکردش بهبود یافت. در سال ۱۹۰۵ در امتحان نهایی قبول شد و سپس مدرسه را ترک کرد؛ بدون هیچگونه قصدی برای ادامه تحصیل یا برنامهای برای دوران حرفهای خود.
جوانی در وین و مونیخ
در سال ۱۹۰۷ هیتلر لینتس را با کمک یک مؤسسه حمایت از ایتام و حمایت مادرش به مقصد وین ترک کرد تا آنجا به تحصیل هنر بپردازد. در وین آدولف دو مرتبه برای پذیرش در آکادمی هنرهای زیبای وین درخواست داد، اما رد شد. رئیس دانشگاه به او پیشنهاد کرد که به مدرسه معماری برود، اما از آنجا که هیتلر درسش در دوره متوسطه را به اتمام نرسانده بود، شرایط آن را نداشت.
@Yaranmontzar
هدایت شده از تا ابد زندگی
💠آن هنگامی که وقت مرگ و ظهور ملک الموت است ، انسانها با مشاهده نحوه ظهور ملک الموت میفهمند که عاقبتشان چیست ؟! چرا که ظهور ملک الموت بر اساس نظام وجود انهاست و خود نحوه حضور ملک الموت نشان میدهد که چه نسبتی با او داشته اند
💠این تایید میکند ان بحثی را که گفتیم توفی بر اساس رتبه محتضر است ، یعنی محضتر هر طوری که باشد ، ملک الموت مناسب با او ظاهر میشود اگر شقی باشد ملک الموت در مهیب ترین صورت بر او ظاهر میشود اگر سعید باشد در بهترین صورت برای او ظاهر میشود و ملایم ترنی حالت را دارد و بینابین هم بینابین است
@ta_abad_zendegi
لحظه دیدار 📚
حجة الاسلام و المسلمین عابدینی ✍️
#لحظه_دیدار #تا_ابد_زندگی #مرگ #ملک_الموت #عاقبت #عاقبت_بخیر #عزرائیل #فرشته #فرشته_مرگ #محتضر #سعید #شقی
هدایت شده از شبکه خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ | کشور امام زمان(عج)
🔹رهبر انقلاب: سید ما، مولای ما، دعا کن برای ما؛ صاحب ما توئی؛ صاحب این کشور توئی؛ صاحب این انقلاب توئی؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد...
#امام_زمان عج
🌐 @Sh_Khabar
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_پنجم ((قراردادها مابین))📝 #اولین_چاه_نفت_مسجدسلیمان پول توی جیب نمایندگان مجلس💸 #فقیرکردن_مردم
#قسمت_ششم
((ادامه قراداد ها چطور ملی شدن صنعت نفت برای مردم))
#نفت_علیه_نفت🚧
پول دارن نمایندگان مجلس💸
#فساد #تبعیض
#فقیرکردن_مردم🛒🛢
ادامه مطلب↓↑