✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🗓 امروز: #دوشنبه
🌞 ۹ خردادماه ۱۴۰۱
🌙 ۲۸ شوال ۱۴۴۳
🌲 ۳۰ مه (می) ۲۰۲۲
📿 #ذکر_روز:
یا قاضِیَ الْحاجات؛
ای برآورنده حاجتها
🔺 #زیارت_روز_دوشنبه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 امام حسن مجتبی علیه السلام
💎 امام حسین علیه السلام
🌺 #اذکار_روز_دوشنبه 🌺
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
@Yaranmontzar
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
🔰 نور چشمیهای پروردگار
🔸 یاران حضرت، دلی به وسعت اقیانوس و آرامشی به پهنای دریا دارند. در انجام وظیفه خود و بیان حق از هیچچیز و هیچکس حتی از ملامت و سرزنش دوستان و زخم زبان دشمنان نمیترسند. این دریادلان که برای ایفای نقش پُرمسئولیتِ یاریِ امام انتخاب شدهاند. مغلوب سرزنشگران و فتنهجویان نمیشوند. حتی به قیمت از دست دادن جان و مال و آبروی خود و در هیچ شرایطی از حفظ آرمانهای خود دست نمیکشند.
🔆 اینان، عزتمندانِ روزگار و نور چشمیهای پروردگارند. گویا خودِ خودِ خدا حمایت و یاری آنان را برعهده گرفته است.*۱ آری! این وعده خدا به مؤمنان است: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ. ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری میکند و گامهایتان را استوار میدارد.» *۲
🔻 ما هربار که از ترسِ تأیید نشدن یا طرد شدن در یک جمع، از گفتن حق و عقایدمان خودداری میکنیم در دام شیطان میافتیم؛ پس، از بیان حقیقت نترسید زیرا ترس از سرزنش در قلب یاران امامزمان جایی ندارد.
#ویژگی_یاران_امام_زمان
📚 ۱. سوره مائده، آیه ۵۴ / کافی جلد ۷، ص ۵۲
۲. آیه ۷ سوره محمد
@Yaranmontzar
❤️ #امیرالمؤمنین عليه السلام فرمودند:
🍀 مَن عَرَفَ خِداعَ الدُّنيا لَم يَغتَرَّ مِنها بِمُحالات الأَحلامِ
🍃 كسى كه فريبكارى دنيا را بشناسد، فريب رؤياهاى پوچ آن را نمى خورد
📖 غررالحكم، ح8939
@Yaranmontzar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
https://pay.eitaa.com/v/?link=BO48T
May 11
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_هشتم جنگ جهانی اول🗞📰 #چراجنگ #هیتلر_دیگرکوچک_نیست هیتلر (سمت راست، نشسته) و همخدمتیهایش در ج
#قسمت_نهم
هیتلر ورود سیاست
#کاندیدحزب_کارگری_آلمان
کارت عضویت هیتلر در حزب کارگران آلمان
هیتلر در برابر دوربین، ۱۹۳۰
نازی ها چه کردن؟
ادامه مطلب↓↑
#ورودسیاست
بعد از پایان جنگ جهانی اول، هیتلر به مونیخ بازگشت.او که تحصیلات مرسوم را دارا نبود و چشماندازی شغلی برای خود نمیدید، در ارتش ماند.در ژوئیه ۱۹۱۹، او به یک مأمور اطلاعاتی یکی از واحدهای شناسایی رایشسور تبدیل و وظیفه تأثیرگذاری بر دیگر سربازان و نفوذ در حزب کارگران آلمان به او محول شد. در یکی از میتینگهای حزب کارگران به تاریخ ۱۲ سپتامبر ۱۹۱۹، دبیرکل حزب آنتون درکسلر تحتتاثیر توانایی سخنوری هیتلر قرار گرفت. او یک نسخه از رساله خود به نام بیداری سیاسی من که شامل تفکرات ضدیهودی، ناسیونالیستی، ضدسرمایهداری و ضد مارکسیسم بود را به او داد. مطابق دستور مافوقهایش در ارتش، هیتلر خواستار عضویت در حزب شد و بعد از یک هفته، درخواستش را پذیرفتند و با شماره عضویت ۵۵۵ به آن حزب پیوست (هیتلر در واقع پنجاه و پنجمین عضو حزب کارگران آلمان بود، اما آنها برای اینکه خود را حزب بزرگتری بنمایانند، شمارش اعضا را از ۵۰۰ شروع کردند).
#کارت عضویت هیتلر در حزب کارگران آلمان
در همین اوقات هیتلر قدیمیترین نظر ثبت شده خود در ربط با یهودیان را ابراز کرد؛ او در نامهای به #تاریخ ۱۶ سپتامبر ۱۹۱۹ به آدولف گیملیخدربارهٔ مسئله یهود نوشت و در آن نامه هیتلر گفت که هدف دولت باید « #حذف_همه_یهودیان» باشد.
در حزب کارگران آلمان، هیتلر با دیتریش اکارت، یکی از مؤسسان حزب و اعضای جمعیت ثول، ملاقات کرد. #اکارت به راهنمای هیتلر تبدیل شد و آن دو به رد و بدل کردن تفکرات خود پرداختند و اکارت هیتلر را با بخشهای مختلف جامعه مونیخ آشنا کرد.#حزب_کارگران_آلمان برای اینکه افراد بیشتری را جذب کند، نام خود را به حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان (به صورت مخفف حزب نازی) تغییر داد.پرچم حزب توسط هیتلر طراحی شد: یک سواستیکا در یک دایره سفید، بر روی پسزمینهای قرمز.
هیتلر در ۳۱ مارس ۱۹۲۰ از ارتش خارج شد و به صورت تمام وقت شروع به کار برای حزب نازی کرد. مقرهای حزب در مونیخ، از مراکز ناسیونالیسم ضد دولتی و طرفداری نابودی مارکسیسم و جمهوری وایمار، واقع بود. هیتلر در فوریه ۱۹۲۱—درحالیکه همان زمان هم در تأثیرگذاری بر جمعیت مهارت داشت—برای ۶٬۰۰۰ نفر سخنرانی کرد.هیتلر به سرعت به خاطر سخنرانیهای تندش علیه عهدنامه ورسای، سیاستمداران رقیب و مخصوصاً مارکسیستها و یهودیان معروف شد.
هیتلر در برابر دوربین، ۱۹۳۰
در ژوئن ۱۹۲۱، زمانی که هیتلر و اکارت برای جمعآوری کمک مالی به برلین سفر کرده بودند، در مونیخ حزب نازی شاهد درگیریهایی بود و اعضای کمیته اجرایی آن میخواستند حزب را با حزب سوسیالیست آلمان که رقیبشان بود، ادغام کنند.هیتلر در ۱۱ ژوئیه به مونیخ بازگشت و با عصبانیت استعفا داد. اعضای کمیته دریافتند که استعفای چهره عمومی اصلی و سخنگوی حزب، ممکن است به معنای پایانی برای حزبشان باشد هیتلر اعلام کرد در صورتی که او به جای درکسلر دبیرکل حزب شود و مقرهای حزب در مونیخ بماند، حاضر است بازگردد.کمیته پذیرفت و آدولف در ۲۶ ژوئیه به عنوان عضو ۳٬۶۸۰ دوباره به حزب نازی پیوست. علیرغم این، هیتلر با مخالفتهای در درون حزب نازی روبرو بود: رقبای او در رهبری هرمان اسر را از حزب بیرون کردند و ۳٬۰۰۰ جزوه که در آن هیتلر را «خائن به حزب» نامیده بودند، چاپ و پخش کردند اما او چنان از خود و اسر دفاع کرد که اعضا شروع به تشویقش کردند. استراتژیاش جواب داد و در کنگره ویژه حزب در ۲۹ ژوئیه، او با آرای ۵۳۳ به ۱ درکلسر را شکست داد و به دبیرکل حزب نازی تبدیل شد.
@Yaranmontzar
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_هشتم پیام های آیت الله مصدق به دکترمصدق #مجلس_علیه_مجلس📊 💵پولداران کیست نمایندگان مجلس💸 #فقیرک
#قسمت_نهم
نفت ایران چگونه ملی شد؟🎙
روندملی نفت📽
#پول_نفت_توجیب_نمایندگان_مجلس💸
#فقیرکردن_مردم🛒🛢
ادامه مطلب↓↑
#روند_ملی_شدن_صنعت_نفت
با عنوان شدن ملی کردن صنعت نفت در سراسر کشور، آیتالله کاشانی طی اعلامیه مفصلی، کوشش در این راه را تکلیف دینی و وطنی ملت مسلمان اعلام کردند. پس از آن، علما و مجتهدین بزرگی، نظیر آیتالله سید محمدتقی خوانساری، بهاءالدین محلاتی، عباسعلی شاهرودی، سیدمحمود روحانی قمی و کلباسی با صدور اعلامیههایی و نیز در پاسخ به استفتائات مردم، بر لزوم ملی کردن صنعت نفت و حمایت از آیتالله کاشانی تاکید کردند.
از اینرو، انگیزه اصلی مردم در حمایت از این نهضت، معتقدات مذهبی آنان بود. اما در صحنه سیاسی، پس از برکناری ساعد و علی منصور، شاه برای مقابله با بیداری و یکپارچگی مردم، سپهبد رزم آرا را که فردی دیکتاتور و حامی منافع انگلستان بود، به نخست وزیری منصوب کرد. او با تلاش فراوان، سعی کرد تا قرارداد الحاقی «گس - گلشائیان» را به تصویب برساند و در مجلس، صریحا به ملت ایران اهانت کرد و اداره صنعت عظیم نفت، به وسیله ایران را غیر ممکن دانست، ولی سرانجام، در ۱۶ اسفند ۱۳۲۹ توسط خلیل طهماسبی، عضو فدائیان اسلام، به قتل رسید و از صحنه سیاست خارج شد.
با کشته شدن رزم آرا اوضاع به کلی عوض شد و مردم نیز با هدایت آیتالله کاشانی و هماهنگی بعضی از نمایندگان مجلس، تظاهرات و اجتماعاتی در حمایت از ملی شدن صنعت نفت برپا کردند. سرانجام، لایحه ملی شدن نفت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ در مجلس به تصویب رسید.
مجلس شورا در ۲۴ و مجلس سنا در ۲۹ اسفند گزارش کمیسیون را تصویب و نفت ایران پس از ۵۰ سال ملی شد.
@Yaranmontzar
🚫 هشدار صنعت کشاورزی آلمان
🔸اگر کود مورد نیاز صنعت کشاورزی از روسیه تامین نشود، با موج گرانی غیرقابل کنترل غلات روبه رو خواهیم شد.
🌐 وبگاه DWN آلمان در گزارشی در مورد اعتراض کشاورزان آلمانی نوشت، به علت ایجاد محدودیت و تحریمهای واردات کود طبیعی از روسیه و بلاروس به اتحادیه اروپا، کشاورزان آلمانی با بحران کمبود کود نیز مواجه شده و هشدار دادهاند، در صورتی که کود مورد نیاز از روسیه تامین نشود، کاهش تولید محصولات کشاورزی اتفاقی قطعی است.
⭕️ در ادامه این گزارش آمده است، اتحادیه اروپا موج اولیه گرانی غلات را به زحمت مدیریت کرده است، ولی در صورتی که کود مورد نیاز کشت فصل های بعد هم اکنون تامین نشود، اتحادیه اروپا دیگر قادر نخواهد بود با موج بعدی گرانی غلات روبهرو شود.
#امنیت_غذایی
#آینده_غذا
🗞 منبع: deutsche-wirtschafts
@Yaranmontzar
💢 حبّ علی، معیار ایمان
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 بر زبان پيامبر امّى صلّى اللّه عليه و آله گذشته كه فرمود: يا على، مؤمن تو را دشمنى نكند، و منافق تو را دوست ندارد.
🔹 فانْقَضَى عَلَى لِسَانِ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ (صلی الله علیه وآله) أَنَّهُ قَالَ: "يَا عَلِيُّ لَا يُبْغِضُكَ مُؤْمِنٌ وَ لَا يُحِبُّكَ مُنَافِقٌ
📚 نهج البلاغه حکمت 45
✍️ از این حدیث شریف استفاده مى شود که وجود مبارک امیرمؤمنان على بن ابى طالب(علیه السلام) با آن معرفت بالا و آن صفات والا، معیار سنجش مؤمن و منافق بود. مؤمنان که صفات خود را پرتوى از صفات آن بزرگوار مى دیدند به آن حضرت عشق مى ورزیدند و منافقان که صفات و اعتقاد خود را در تضاد با صفات و معارف اعتقادى على(علیه السلام)مشاهده مى کردند بغض و کینه او را در دل مى پروراندند.
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
https://pay.eitaa.com/v/?link=QO0AZ
💎✨ #فرمایش حجت خدا
🌺☀️ #اَلْإِمَامُ اَلْكَاظِمُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ أَبِي الْحَسَنِ مُوسَى عَنْ أَبِيهِ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ عَنْ جَدِّهِ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ قَالَ: إِنَّ فِيمَا أَوْصَى بِهِ- رَسُولُاللَّهِ صلیاللهعلیهوآله عَلِيّاً صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ وآله قَالَ يَا عَلِيُّ لَا تُجَامِعْ أَهْلَكَ فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنَ الْهِلَالِ وَ لَا فِي لَيْلَةِ النِّصْفِ وَ لَا فِي آخِرِ لَيْلَةٍ فَإِنَّهُ يُتَخَوَّفُ عَلَى وَلَدِ مَنْ يَفْعَلُ ذَلِكَ الْخَبَلُ فَقَالَ عَلِيٌّ علیهالسلام وَ لِمَ ذَاكَ يَا رَسُولَاللَّهِ فَقَالَ صلیاللهعلیهوآله إِنَّ الْجِنَّ يُكْثِرُونَ غِشْيَانَ نِسَائِهِمْ فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنَ الْهِلَالِ وَلَيْلَةِ النِّصْفِ وَفِي آخِرِ لَيْلَةٍ أَ مَا رَأَيْتَ الْمَجْنُونَ يُصْرَعُ فِي أَوَّلِ الشَّهْرِ وَفِي آخِرِهِ وَ فِي وَسَطِه.
🌠✨ امام کاظم صلوات الله علیه از جد اطهرشان امامِ رحمت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم نقل می فرمایند : با همسرت در شب اول، وسط و آخر ماهِ(قَمَری) آمیزش جنسی نكن؛ زيرا خطر آن است كه فرزندت خَبَل(مجنون) شود؛ ... زیرا جنّيان در شب اول، وسط و آخر ماه، فراوان با همسرانشان آميزش جنسی مىكنند! آيا نديدی که مجنون در اول، آخر و وسط ماه، صرعی (غشی) مىشود؟!
📚اصول کافي ج ۵، ص ۴۹۹
📚تهذيب الأحکام ج ۷، ص ۴۱۱
📚وسائلالشیعة ج ۲۰، ص ۱۲۸
📚وافي ج ۲۲، ص ۷۱۷
💜❗️#امام باقر (علیه السلام):
وقتی مهدی (عج) وارد کوفه میشود، بر فراز منبر قرار میگیرد، سخن آغاز میکند، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان میگِریَند که از شدت گریه نمیفهمند امام (ع) چه میفرماید!
📚اعلام الوری، ص ۲۷۱
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت