#انتخاب_صدارت
نبود یک دولت مؤثر سبب شد دو سیاستمدار پرنفوذ، فرانتس فون پاپن و آلفرد هوگنبرگ، به همراه چند صنعتگر و تاجر دیگر نامهای به فن هیندنبورگ بنویسند. امضاکنندگان این نامه او توصیه کردند که آدولف هیتلر را به عنوان رئیس دولتی مستقل از احزاب پارلمان به صدارت منصوب کند. اتفاقی که از نظر آنها میتوانست باعث «رضایت میلیونها نفر» شود.
هیتلر از پنجره ساختمان صدارت عظمای رایش دیده میشود. تصویر متعلق به نخستین روز صدارت اوست.
پاول فن هیندنبورگ، با اکراه و پس از اینکه دو انتخابات مجلس دیگر در ژوئیه و نوامبر ۱۹۳۲ نتایجی به همراه نداشت که منجر شود یک حزب اکثریت را تصاحب کند و #دولت تشکیل دهد، پذیرفت آدولف هیتلر را به صدارت بردارد. هیتلر #دولتی_ائتلافی از #احزاب_ناسیونال_سوسیالیست کارگران آلمان (حزب نازی، حزبی که بیشترین کرسی را در رایشستاگ داشت) و خلق ملی آلمان تشکیل داد. در ۳۰ ژانویه ۱۹۳۳، کابینه جدید در یک مراسم مختصر در دفتر هیندنبورگ ادای سوگند کرد. سه منصب به حزب نازی رسید: صدارت اعظم (در اختیار آدولف هیتلر)، وزارت داخله (در اختیار ویلهلم فریک) و وزارت داخله پروس (در اختیار هرمان گورینگ).هیتلر پستهای وزارت را به عنوان راهی جهت برقراری سلطه خود بر پلیس در بیشتر بخشهای آلمان، میدید.
آتشسوزی رایشستاگ و انتخابات مارس
به عنوان صدر اعظم آلمان، هیتلر تلاش خود را به کار بست تا مانع آن شود رقبای حزب نازی بتوانند اکثریت لازم برای تشکیل دولت را به دست آورند. به دلیل بنبست سیاسی، او مجدداً از هیندنبورگ تقاضا کرد که رایشستاگ را منحل اعلام کند و نتیجتاً، مقرر شد انتخابات جدید در اوایل مارس برگزار شود. در ۲۷ فوریه ۱۹۳۳، ساختمان رایشستاگ به آتش کشیده شد. گورینگ آن را یک توطئه از جانب کمونیستها دانست زیرا کمونیست هلندی مارینوس فان در لوبه را در شرایطی در ساختمانِ در حال سوختن پارلمان پیدا کردند که او را در مظان اتهام قرار میداد.بنا به کرشاو، تقریباً همه مورخان اتفاق نظر دارند که در لوب واقعاً کسی بود که آتشسوزی را ایجاد کرد.در مقابل، افرادی چون شایرر و آلان بولاک معتقدند که خود حزب نازی در پشت پرده این اتفاق قرار داشت.بنا به پیشنهاد هیتلر، هیندنبورگ فرمان آتش رایشستاگ را در ۲۸ فوریه صادر کرد که برخی از حقوق اولیه را به تعلیق درآورد و محکومکردن بدون برگزاری دادگاه را ممکن میکرد. این فرمانبر اساس بند ۴۸ قانون اساسی وایمار که به رئیسجمهور اجازه میداد جهت حفاظت از امنیت و نظم عمومی تصمیمات اضطراری بگیرد، صادر شد.فعالان حزب کمونیست آلمان (KPD) سرکوب و ۴٬۰۰۰ نفر از اعضای حزب بازداشت شدند.
علاوه بر کمپینهای سیاسی، حزب نازی در روزهای قبل از انتخابات به گروههای نظامینما و پروپاگاندای ضد کمونیستی هم متوسل میشد. در روز انتخاب، ۶ مارس ۱۹۳۳، سهم نازیها از آرا به ۴۳٫۹٪ افزایش پیدا کرد و توانستند بیشترین کرسیها را تصاحب کنند اما از اکثریت بازماندند؛ نتیجتاً، ائتلاف مجدد با حزب خلق ملی آلمان برای تشکیل دولت ضروری بود.
@Yaranmontzar
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_دوازدهم چاه نفت ایران📊 #پول _نفت_مال_مجلس💸 فقیرکردن مردم🛒🛢 ادامه مطلب↓↑
#قسمت_سیزدهم
اعتراض تا حمایت
#نمایندگان_مجلس💸
فقیرکردن مردم🛒🛢
ادامه مطلب↓↑
#اعتراض_آیتالله_کاشانی
این انتصابات و انتصاب بعضی دیگر، نظیر دکتر اخوی به سمت وزارت دارایی و نصرتالله امینی به سمت شهردار تهران، مورد اعتراض آیتالله کاشانی قرار گرفت. ایشان طی نامهای خصوصی، نسبت به این انتصابات که عملا پایمال کردن خون شهدای قیام ۳۰ تیر محسوب میشد اعتراض کردند، چرا که مسببین آن حادثه و عاملین کشتار مردم، نه تنها به مجازات نرسیدند بلکه بعضی از آنها نظیر سرلشکر وثوق، ترفیع درجه یافتند.
در این میان، بعضی از اطرافیان غربزده دکتر مصدق که با روحانیت میانه خوشی نداشتند نزد او از روحانیت بدگوییها میکردند. دکتر مصدق نیز در ششم مرداد ۱۳۳۱ نامه تندی به آیتالله کاشانی نوشت و از ایشان خواست که از هرگونه دخالت در امور سیاسی کشور خودداری کنند.
واقعیت این بود که دکتر مصدق پس از روی کار آمدن مجدد، روش جدایی دین از سیاست را که قوام السلطنه نیز بر آن تاکید داشت پیشه خود ساخت، ولی آیتالله کاشانی بارها گفته بودند که در اسلام، دین از سیاست جدا نیست، اسلام، با تشکیلات کلیسایی فرق دارد و مشارکت روحانیون در سیاست به معنای رسیدگی به امور مسلمین است که خود یک وظیفه مشخص دینی است.
#حمایت_قوام_السلطنه
دکتر مصدق به گواه یادداشتهای سیاسی ارسنجانی، معاون سیاسی قوام و رئیس تبلیغات او در حکومت چهار روزهاش، که در سال ۱۳۳۵ منتشر گردید، تمام قدرت خود را برای حمایت از قوام السلطنه و استخلاص وی به کار برد. او برای لغو قانون تعقیب و مجازات قوام السلطنه به عنوان مفسد فی الارض و مصادره اموال او که در تاریخ ۱۲ مرداد ۳۱ به تصویب مجلس رسیده بود، قانونی تحت عنوان «اجازه تعقیب قوام» به مجلس برد که هدف او این بود که قانون قبلی را لغو کند.
@Yaranmontzar
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🗓 امروز: #شنبه
☀️ ۱۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ ه. ش
🌙 ۴ ذیالقعده ١۴۴٣ ه.ق
🌲 ۴ ژوئن ۲۰۲۲ ميلادى
📿 #ذکر_روز:
"یَا رَبَّ العَالَمِینَ"
"ای پروردگار جهانیان"
🔺 #زیارت_روز_شنبه🔺
💎 زیارت پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
🌺 #اذکار_روز_شنبه 🌺
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
@Yaranmontzar
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
💎✨ #امیرالمومنین علیه السلام فرمود: انسان هنگام مرگ مال و فرزندان و عمل خود را متمثّل میبیند و به مال خود میگوید: من برای کسب و اندوختن تو بسیار حریص و بخیل بودم. تو برای من چگونه ای؟ مال در پاسخ گوید: به مقدار کفن از من برگیر.
سپس به فرزندان میگوید: به خدا سوگند من شما را بسیار دوست داشته و حفاظت میکردم. شما برای من چه میکنید؟ آنان میگویند: تو را به قبر رسانده، در آن دفن میکنیم. آنگاه به کردار خویش میگوید من به تو رغبتی نشان نمی دادم و برایم سنگین بودی. تو برای من چه میکنی؟ عمل انسان میگوید: من در قبر و قیامت و نشور با تو خواهم بود، تا به حضور پروردگارت برسیم. و آدمی در آن روز غسل دهنده ی خود را میشناسد و با کسانی که جنازه اش را بر میدارند سخن میگوید و سوگندشان میدهد که عجله کنند.
پس همین که داخل قبر شد، دو فرشته نزدش میآیند که همان دو شکافنده ی قبرند، موی بدنشان آن قدر بلند است که روی زمین کشیده میشود، و با دندان خود زمین را میشکافند، صدایی دارند چون رعد کوبنده، دیدگانی چون برق خاطف، برقی که چشم را میزند، از او میپرسند: پروردگارت کیست؟ و پیرو کدامیک از انبیایی؟ و چه دینی داری؟
می گوید:
💜❗️#پروردگارم اللَّه است، و پیامبرم محمد صلی الله علیه و آله و سلم و دینم اسلام است، میگویند: (به خاطر این که در سخن حق پایدار مانده ای) خدایت بر آن چه دوست میداری و بدان خوشنودی ثابت بدارد، و این فرموده خدای تعالی است: « یُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا» [سوره ابراهیم ،آیه ۲۷ ] { خدای تعالی کسانی را که ایمان آورده اند بر قول حق و ثابت، هم در دنیا و هم در آخرت پایداری میدهد. }
این جاست که قبر او را تا آن جا که چشمش کار کند وسعت میدهند و دری از بهشت به رویش میگشایند و به او میگویند: با دیده روشن و با خرسندی خاطر بخواب، آن طور که جوان نورس و آسوده خاطر میخوابد، و این دعای خیر همان است که خدای تعالی در باره اش فرموده: « أَصْحابُ الْجَنَّةِ یَوْمَئِذٍ خَیْرٌ مُسْتَقَرًّا وَ أَحْسَنُ مَقِیلًا»، [سوره فرقان ،آیه ۲۴ ] {بهشتیان آن روز بهترین جایگاه و زیباترین خوابگاه را دارند. }
و اگر دشمن پروردگارش باشد، فرشته اش به صورت زشت ترین صورت و جامه و بدبوترین شخص نزدش میآید و به او میگوید: بشارت باد تو را به ضیافتی از حمیم دوزخ، جایگاه آتشی افروخته و او نیز غسل دهنده ی خود را میشناسد و حامل خود را سوگند میدهد: که مرا به طرف قبر مبر، و چون داخل قبرش میکنند، دو فرشته ممتحن نزدش میآیند و کفن او را از بدنش انداخته، میپرسند: پروردگار تو و
💚❗️#پیغمبرت کیست؟
و چه دینی داری؟
می گوید: نمی دانم، میگویند: هرگز ندانستی و هدایت نشدی. پس او را با گرزی آن چنان میزنند که تمامی جنبندههایی که خدا آفریده، به غیر از جن و انس، همه از آن ضربت تکان میخورند. آن گاه دری از جهنم به رویش باز نموده، به او میگویند: بخواب با بدترین حال.
آن گاه قبرش آن قدر تنگ میشود که بر اندامش میچسبد، آن طور که نوک نیزه به غلافش به طوری که مغز سرش از بین ناخن و گوشتش بیرون آید، و خداوند مار و عقرب زمین و حشرات آن را بر او مسلط میکند تا نیشش بزنند، و او بدین حال خواهد بود، تا خداوند از قبرش مبعوث کند، در این مدت آن قدر در فشار است که دائما آرزو میکند که قیامت بر پا شود.
📖 تفسیر قمی،ج ۱،ص ۳۷۱
📖بحارالانوار، ج۶،ص۲۲۵،ح۲۶
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
#توازن_صبر_و_مصيبت
#نهج_البلاغه
◽️يَنْزِلُ الصَّبْرُ عَلَى قَدْرِ الْمُصِيبَةِ، وَمَنْ ضَرَبَ يَدَهُ عَلَى فَخِذِهِ عِنْدَ مُصِيبَتِهِ حَبِطَ عَمَلُهُ
🔴صبر به اندازه مصیبت فرود آید، و آن که در مصیبت بی تاب بر رانش زند، اجرش نابود می گردد.
📘#حکمت_144
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
https://pay.eitaa.com/v/?link=BO8RX
#ارزش_اعمال_كم_توأم_با_نشاط
#نهج_البلاغه
💥قَلِیلٌ تَدُومُ عَلَیْهِ أرْجى مِنْ کَثِیرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ.
🌎 کار کمى که (با نشاط) آن را ادامه دهى امیدبخش تر از کار زیادو خسته کننده است.
📘#حکمت_278
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
https://pay.eitaa.com/v/?link=uO7Ra
💜❗️#امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
اگر درهای آسمان ها و زمین بر بنده ای بسته شود آن گاه او تقوا پیشه کند خداوند راه نجاتی برایش می گشاید.
📚نهج البلاغه، قسمتی از خطبه ۱۳۰
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
💕💕 #مقام_امام_علی_علیهالسلام
(۲) 📜صحيح ترمذى ۲/ ۲۹۷ به سند خود، از «عمران بن حصين» روايت كرده كه رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله لشكرى را به فرماندهى حضرت على بن ابيطالب (عليه السلام) گسيل داشت، حضرت على عليه السّلام به فرمان پيغمبر به آن مأموريت رفت. پس از پيروزى، كنيزكى را كه جزو اسيران بود، براى خود برگزيد. اين عمل على عليه السّلام مورد نارضايتى لشكريان قرار گرفت و از آنها، چهار تن تعهد كردند و گفتند: هر گاه با رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله ملاقات كنيم، رفتار ناخوشايند حضرت على عليه السّلام را به اطلاع ايشان مى رسانيم.
معمول مسلمانها اين بود كه هر گاه از سريّه اى باز مى گشتند. نخست به حضور پيغمبر اكرم صلّى اللّه عليه و آله شرفياب مى شدند و سلام مى كردند؛ پس از عرض سلام، هر يك به مقر خويش باز مى گشت. اين بار هم طبق معمول، لشكر بحضور پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله شرفياب شد. پس از عرض سلام، يكى از چهار تن از جاى برخاست و گفت: يا رسول الله! آيا از رفتارى كه على بن ابيطالب عليه السّلام در اين مأموريت انجام داده، اطلاع يافته ايد؟ رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله روى از او برتافت و پاسخى نداد؛ دومى از جاى برخاست و همان سخن را بازگو كرد. پيغمبر اكرم صلّى اللّه عليه و آله
از او نيز روى برگردانيد و پاسخى نداد؛ سومى از جاى برخاست و همان شكايت را نمود. رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله به گفته او هم اعتنائى نكرد؛ چهارمى برخاست و گفته هاى آن سه نفر را تأييد كرد.
🌷🌙 #رسول الله صلّى اللّه عليه و آله در حاليكه آثار خشم و غضب از چهره مباركش هويدا بود، برآشفت و سه بار فرمود: از على چه مى خواهيد؟ از على چه مى خواهيد؟ از على چه مى خواهيد؟ و فرمود: على از من است و من از على و او پس از من، ولى همه مؤمنان است.
(۱) مؤلف گويد: «احمد حنبل» در
📜مسند ۴/ ۴۳۷] اين روايت را با اندكى اختلاف لفظى آورده و در آن روايت آمده است: رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله سه بار فرمود: از على دست برداريد! از على دست برداريد! از على دست برداريد! كه على از من است و من از على و او پس از من، ولى همه مؤمنان است و «أبو داوود طيالسى» هم در
📜مسند ۳/ ۱۱۱با اندك اختلافى، همان روايت را نقل كرده و در آن روايت آمده است: رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمود: اين مردم با على چكار دارند؟! على از من است و من از على و پس از من، او ولى همه مؤمنان است. «أبو نعيم» در
📜حليه ۶/ ۲۹۴همين روايت را آورده است و «نسائى» هم در
📜خصايص ص ۱۹ و ص ۲۳ بطور اختصار روايت كرده و در آن روايت آمده است
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontzar
شیعـہ اهل بیت
#قرآنی_معنا #سوره_زالزال
إِذَا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزَالَهَا {۱}
هنگامی که زمین سخت به لرزه در انداخته میشود.
وَأَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقَالَهَا {۲}
و زمین (از هم میشکافد و گدازههای درونی و دفینهها و مردهها، و همهی) سنگینی ها و بارهای خود را بیرون میاندازد (و به گونهی دیگری در میآید).
وَقَالَ الْإِنسَانُ مَا لَهَا {۳}
و انسان میگوید: زمین را چه شده است؟
@Yaranmontzar
🏷 پایبندی به حق!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸«آن كه به حق پايبند باشد، مردم به سويش رغبت كنند».
🔹«مَن عَمِلَ بِالحَقِّ مالَ إلَيهِ الخَلقُ».
📚 غرر الحكم : ح ٨٦٤٦
•❀• ذکر امروز : یا ربَّ العالمین (۱۰۰ مرتبه)
@Yaranmontzar
https://pay.eitaa.com/v/?link=aO1Re