#کوکو_تره_پیازچه
📝مواد لازم
پیازچه۲۰۰ گرم
تره ۴۰۰ گرم
تخم مرغ محلی ۴ عدد
آرد سبوس دار۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک دریا به میزان لازم
روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا تره و پیازچه ها را بشویید سپس آنها را به ریز خرد کنید. مقداری روغن ارده کنجد در یک تابه بریزید و تره و پیازچه ها را در روغن تفت دهید. پس از اینکه تره و پیازچه ها را خوب تفت دادید آنها را از داخل روغن خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
در این مرحله تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه بشکنید . نمک ، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله باید پیازچه را به تخم مرغ اضافه کنید.
حالا آرد سفید را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را مداوم هم بزنید اگر آرد را به صورت یک جا به تخم مرغ ها اضافه کنید به شکل گوله گوله در می آید پس بهتر است آن را الک کنید سپس به تخم مرغ ها اضافه کنید.
حالا مواد را مانند کوکو سیب زمینی و یا یکجا در ماهتابه ریخته و سرخ کنید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
📌 طرز تهیه #سس سنتی(بهترین جایگزین #مایونزها)
🥣 مواد لازم:
✔️ روغن زیتون 1 لیوان
✔️ ارده یک قاشق غذاخوری
✔️ نخود پخته 8 قاشق غذاخوری
✔️ سیر 1 حبه، نمک 1 قاشق چایخوری
✔️ فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
✔️ آب لیموترش تازه نصف استکان
🥣 طرز تهیه:
تمام مواد را در مخلوطکن کاملاً مخلوط کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
در صورت رقیق شدن، یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجدداًً آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
🥣 این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار میآید.
🥣 از این سس میتوان برای تهیه #سالاد الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
✔️ این سس لینتدهنده دستگاه #گوارش است.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
#سوپ_گندم
✅مزاج: گرم و خشک
✅مفید برای: معتدل ، ملیّن ،مقوی عمومی ، ضد چربی خون ،
✅مفید برای کبد و روده ها ، تقویت بینایی.
📝مواد لازم:
بلغور جو : یک دوم پیمانه
زردک : یک عدد بزرگ
نمک دریا ، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه
جعفری و تره: سه پیمانه
آب قلم : دو لیوان
طرز تهیه:
گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت زردک رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل، آب قلم و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
✅ می توانید به جای آلو بخارا از الوی سیاه هم استفاده نمایید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
🔴 طرز تهیه #آش_مخصوص_سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع #کرونا 🍲
♻️ مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.
پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک دریا و آبلیمو به آن اضافه نمایید.
💥 این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماریهای تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی و دفع کننده جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
📢 تذکر :
👌 بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چندحبه سیر نیز استفاده نمایید.
👌 در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک تکه ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
👌 گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.
#آش_سرماخوردگی
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
👌 #تعدیل مزاج
علت بیشتر بیماری ها بخاطر غلبه ی یک #مزاج در بدن انسان است؛ پس داشتن مزاج متعادل بزرگترین عامل سلامتی است
👈 راه دستیابی به مزاج متعادل:
رعایت آداب غذا خوردن و ترک مکروهات و مضرات هم در کیفیت و هم کمیت و اوقات مناسب و ظروف خاص مناسب
👈رعایت تعدیل کنندهای طبع مانند:
✅ اصلاح #نان و استفاده از نان کامل #سبوسدار
✅ اصلاح روغن و استفاده از #روغن_طبیعی
✅ اصلاح نمک و استفاده از #نمک_طبیعی
✅ آب را قبل از مصرف بجوشانید
✅ #حجامت_عام همراه با رعایت خوراک مخصوص آن
✅ مداومت بر #سبزیجات در سفره بخصوص #برگچغندر و #خرفه و #ترب
✅ مداومت بر نمک یا سرکه قبل و بعد از غذا
✅ مداومت بر #عسل طبیعی و خرمای خشک و ۲۱ دانه #مویز در ناشتا
✅ مداومت بر #آب_فاتر و #شکر_سرخ یا قهوه ای، #طبرزد و #روغن_زیتون
✅ جویدن کندر
✅ خوردن سیب رسیده
✅ خوردن #کاسنی
✅ #سویق گندم و جو بصورت خشک
✅ #مسواک با چوب اراک
✅ مداومت بر استعمال #نوره
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
چه زمانی غذا بخوریم؟؟؟👇🏼👇🏼
👌🏼زمانیکه گرسنه میشوید ،
بهترین زمان برداشت غذا است.
👈🏼هنگامی که اشتها دارید غذا مصرف کنید و تأخیر نیندازید
که اگر خوردن غذا به تأخیر بیفتد ، معده از خلط های زیان آور ، پر خواهد شد.
🔴وقتی خیلی گرسنه هستید از مصرف زیاده از حد مواد غذایی اجتناب کنید.
وقتی بعد از گرسنگی در مصرف غذا افراط میکنید آسیبی به شما میرسد از انسداد کانالهایی که بخارهای خلطی را به مناطق اصلی میبرند. 👌🏼
👌🏼اصل اساسی:
وقتی بخورید که اشتهای واقعی دارید و تا معده و روده کوچک از خوراک قبلی پاک نشده ، برداشت غذا نداشته باشید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال طب سنتی اسلامی ِ👇🏻
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
ارسال و کپی فقط لینک
عزیزان کلی مطلب علمی و کاربردی در این کانال بار گذاری میشه از دستش ندین👇
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
جهت عضویت 👆
کانال به دوستان خودتان معرفی کنید🙏
🔹 لرزش دست (پارکینسون)
بیماری پارکینسون نوعی اختلال پیشرونده سیستم عصبی است که بر روی حرکت تأثیر می گذارد
این بیماری در طب سنتی از افزایش سودا در مغز ، عروق هست.
۱: این افرادباید غذاهای گرم وتر میل کنند
۲:عرق بهار نارنج +عسل ترکیب ومیل کنند
۳:صبح ناشتا دمنوش زعفران باکمی عسل میل شود.
۴:غروب افتاب دمنوش میوه ای یا گل گاو زبان میشود.
۵: ورزش و پیاده روی ملایم روزانه
۶:پرهیز ازغذاهای سرد و ترشیها
۷:سرشب خوابیدن
۸: مصرف روزانه :
یک عددانارشیرین یا دو عددسیب یا هفت عددزیتون پرورده
۹:روغن مالی ملاج سرودستها شبهاقبل خواب
《 دکتر سید میرزائی》
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
کانال طب اسلامی و سنتی 👆جهت عضویت
✅ما و شیعیان ما از شیرینی آفریده شده ایم...
❇️ رسول خدا (ص):
در دل مومن، گوشه ای وجود دارد که جز شیرینی (طعم های شیرین)، آن را پر نمیکند.
✍🏻 منبع: بحار الانوار، ج۶۵، ص۱۱۳
••••••••••••••••••
❇️ امام کاظم (ع):
ما و پیروانمان، از شیرینی آفریده شده ایم و از همین روی، ما شیرینی را دوست داریم.
منبع : الکافی ، ج۶
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
من و جمعی از دوستان با ما همراهی می کردند حج به جا آوردیم. وارد مدینه شدیم. یک مکانی را برای ما آماده کردند و ما آنجا فرود آمدیم. امام کاظم (ع) سوار بر یک مرکب مشکی بودند و با دوستان و اصحابشان بر ما وارد شدند. حضرت سفارش فرموده بودند که غذایی برای دوستان تهیه کنند.
بین دو تا نخل امام فرود آمدند و پیاده شدند. تشتی آوردند و جلوی ما گرفتند. امام اول دست خودشان را شستند و از سمت راست خودشان شروع کردند تا آخرین نفر هم شستند و بعد سمت چپ هم شروع کردند و تا آخرین نفر هم دستشان را شستند.
🔹غذا را آوردند و جلوی آنها گذاشتند. امام غذایشان را با نمک آغاز کردند و فرمودند: نام خدا را بر زبان بیاورید و غذا را شروع کنید و حضرت مقداری سرکه هم خوردند.
🔸یک کتف بریان شده آوردند بعد فرمودند: این غذایی بود که پیامبر(ص) دوست میداشت.
🔸وقتی وارد منزل بعدی می شوند امام سفارش میدهند که روغن زیتون و سرکه بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که فاطمه زهرا (س) دوست میداشتند.
🔸وقتی وارد منزل بعدی شدند حضرت سفارش می دهند که غذای سکباج (غذایی است که با سرکه و زعفران و گوشت درست میشود) بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امیرالمومنین (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که شدند، حضرت سفارش دادند که گوشت بریان شدهای که داخل آن بادمجان بود تهیه کنند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام حسن مجتبی (ع) خیلی دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش می دهند که برای دوستان شیر ترش (ماست یا دوغ ترش) که داخل آن نان تلیت شده باشد بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام حسین (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که شدند، امام کاظم سفارش می دهند که دنده های گوسفند به صورت آبگوشتی تهیه شود. امام کاظم(ع) فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام سجاد دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش میدهند که نان و پنیر و زیره بیاورند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امام باقر (ع) دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش میدهند که نیمرو بیاورند، ظرفی که داخل آن تخم مرغ برشته شده بود آوردند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امام جعفر صادق (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که میشوند ، امام سفارش میدهند که حلوا تهیه کنند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید چرا که حلوا غذایی است که من دوست دارم.
🔹بعد از آن سفره را جمع کردند و یک نفر شروع کرد به جمع کردن خرده های نان که از سفره باقی مانده بود و فوت کردن و خوردن آنها. امام فرمودند: این ادب مربوط به خانه هاست و در این مکان این غذا، غذای پرندگان است . سپس خلال دندان آوردند. فرمودند: از آداب خلال این است که زبان را بعد از غذا در دهان بچرخانید و آنچه را از غذا جمع شد بخورید و آنچه را به زبان نیامده و بین دندان ها باقی مانده است با خلال جدا کنید و بیرون بریزید. دوباره تشت و آب آوردند و این بار از سمت چپ شروع کردند و دست همه را تا آخر شستند.
وسائل الشیعة،ج25،ص34
🕌طب اسلامی وسنتی 👇
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
#کوکو تره 🌱
🥣مواد لازم :
تره نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۵_۶ عدد
نمک طبیعی
فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
روغن ارده کنجد
🥢طرز تهیه :
تره و پیاز را خرد کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
بعد تخم مرغ ها را شکسته به مواد اضافه نمایید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
سپس مخلوط را در تابه بریزید و دو طرف را سرخ کنید.
✅ تره باعث #قطع_خونریزی می شود لذا مصرف این کوکو به افرادی که دچار #بواسیر خونریزی دهنده یا خونریزی سایر نقاط بدن هستند توصیه می گردد.
💎 کانال #درمانگران 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
برای دوستانتون ارسال نمایید.