eitaa logo
کانال طب سنتی ایرانی، طب اسلامی
10.8هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
32 فایل
آموزش و آگاه سازی طب اسلامی طب سنتی ایرانی 🔻این کانال صرفا جهت پیشگیری و درمان بیماری ها ایجاد شده درمان بیماری هابا دارو های معجزه گر گیاهی هيچ كس را درمان مكن، مگر آن گاه كه بيمارى او را بشناسی ويزيت ثبت نام 👇دوره ها طب سنتی ،اسلامی @Hakim_AbuAli
مشاهده در ایتا
دانلود
آش ترخون مزاج گرم و تر تعداد نفر 4 مفید برای خون ساز، ضدبیماری های طحال مواد لازم برنج نیم کوب : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک چهارم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم بلغور گندم : یک دوم پیمانه عدس : یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : یک چهارم پیمانه لوبیا سفید : یک پیمانه تره خرد شده : دو پیمانه ترخون خشک : دو قاشق غذاخوری روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته شود، سپس آن را می کوبیم. عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی، بلغور گندم و برنج را به همراه سبزی و کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود. تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
آش لپه مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای مفید برای چربی و قندخون مواد لازم برنج نیم کوب : یک پیمانه لپه : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم آبغوره : به میزان لازم روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته شود. برنج و سبزی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم، سپس آنها را نیز به لپه اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم، سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توان از آبغوره استفاده کرد. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
آشن ماش مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای ملیّن، مفید برای پوست بدن، تقویت روده ها مواد لازم برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ تره، جعفری، گشنیز خردشده : 500 گرم پودر نعناع خشک : به میزان لازم جوانه ماش : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را شسته و به 3 تکۀ بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب غذا تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت داده و پس از آن نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آن را به مواد اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود در انتها این غذا را می کوبیم. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
آش آلوچه مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چربی خون، ضد کلسترول، مفید برای تصفیۀ خون، تقویت بینایی، پاکسازی معده و روده از اخلاط صفراوی مواد لازم بلغور جو : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم بلغور گندم : یک دوم پیمانه عدس : یک دوم پیمانه ماش : یک پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سفید : یک پیمانه سبزی آش خرد شده : شش پیمانه آلوچه سبز : 16 عدد روش تهیه حبوبات را از قبل خیس لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاًمی پزیم. بلغور جو و گندم، عدس، ماش و سبزی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم و به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. در آخر آلوچه سبز را به آش افزوده و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945 ادامه دارد روزهای دیگه ،، ،، ،،،
سوپ عدس مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل سمت سرد، تقویت عمومی، تقویت بینایی مواد لازم گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم عدس : دو پیمانه جعفری خرد شده : دو پیمانه سیب زمینی : یک عدد متوسط آبغوره یا آب نارنج : در صورت تمایل روش تهیه عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های یک سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره یا آب نارنج استفاده کرد. ⚠️نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ ماش مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل به سمت گرم، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای پوست و کبد مواد لازم لپه : یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم ماش : یک پیمانه شوید خشک : به میزان لازم روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را یک سانتی خرد کرده، سپس آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم.گوجه را با مقداری آب، درون مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و زنجبیل مدتی می پزیم. ماش، ساقه کرفس و شوید خشک را به گوج فرنگی پخته شده افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. در آخر لپه پخته شده را به سوپ اضافه می کنیم. ⚠️نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ لپه مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، مفید برای کبد، ضد چربی و ضد کلسترول خون مواد لازم لپه : یک دوم پیمانه بلغور جو : یک پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم روش تهیه لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغورجو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. ⚠️نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
آش نخود مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن مواد لازم برنج نیم کوب : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم جوانه ماش : یک پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. نخود را به همراه آب می پزیم تا کاملاً پخته شود. ماش، برنج و سبزی را به همراه کمی نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. سپس آن ها را نیز به نخود اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس سبزیجات خشک و پودر زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آش گندم مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای ملیّن، خون ساز، مقوی و عمومی مواد لازم روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک چهارم پیمانه عدس : یک چهارم پیمانه تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : یک چهارم پیمانه لوبیا سفید : یک پیمانه بلغورگندم یا گندم پوست کنده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب می پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. ⚠️نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ آلو مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون مواد لازم برنج نیم کوب : یک پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم آلو بخارا : 12 عدد روش تهیه عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم. آلو بخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. ⚠️نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ کرفس و هویج مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل، ملیّن، مفیدبرای لاغری، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت، مفید برای کبد، تقویت عمومی، تقویت جنسی، تقویت بینایی، تصفیه خون مواد لازم بلغور جو : یک پیمانه هویج : یک عدد متوسط ساقه کرفس خرد شده : سه پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل سبزی سوپ خرد شده : چهار پیمانه برگ کرفس خشک شده : یک قاشق غذاخوری روش تهیه بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب، مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. ساقه کرفس را نگینی خرد می کنیم. هویج را ریز رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، ساقه کرفس، هویج، سبزی سوپ و برگ کرفس خشک شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و سپس اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد تا این که آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی هایی مانند لیموترش تازه، آبغوره و یا آب نارنج در هنگام صرف غذا استفاده کنیم. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ بروکلی با قارچ مزاج سرد و تر تعداد نفر 4 مفید برای سرد و تر، مفید برای مزاج های گرم و خشک، ضد سرطان، مفید برای دیابت، تقویت گوارش مواد لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه قارچ : هشت عدد کلم بروکلی گل گل شده : دو پیمانه گوجه فرنگی یک اندازه : چهار عدد روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و چودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945
سوپ شوربا مزاج معتدل تعداد نفر 4 مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز مواد لازم برنج نیم کوب : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم کدو تنبل یا کدو خورشتی : دو پیمانه روش تهیه برنج را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت برنج گذشت گشنیز، شوید و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در هنگام پخت مقداری کنجد به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود تا آماده شود. مدت پخت شوربا طولانی است، بنابراین در طول این مدت مرتب غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد. نشر این مطالب همراه با لینک کانال جایز میباشد👇 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945 ادامه روزهای آینده ان شاالله ،،،