eitaa logo
دعا،ذکر،ختم،عبادت،اخلاق،داستان،تاریخ وطبِ تنها مولودکعبه
43 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
400 ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آقا جان! بی توفیق، منم ...! انسان احساس می‌کند که بعضی از اهل‌بیت علیهم‌السلام مانند امام هادی علیه السلام حتی در میان شیعیان مظلومترند . توسلات به اهل‌بیت عصمت و طهارت و توجه به هرکدام بیشتر از یک زاویه‌ای خاص و برای یک نیت خاص بوده است؛ در شیعه و بزرگان شیعه این رسم بوده است، که اگر از آن زاویه خاصِ هر امام، به آن امام متوسل شوند زودتر نتیجه می‌گیرند و می‌گرفتند. توسل به آقا امام هادی علیه‌السلام، هم برای جلب توفیقاتی است که از دست می‌رود؛ مانند اداء نوافل در کلمات بزرگان آمده که : «و مَن أراد التوفیق لأداء النوافل و برّ الإخوان فالیُتَوسَّل بعلیٍ‌بن‌محمدٍ الهادی علیه‌السلام.» هر کس دنبال توفیق پیدا کردن برای ادای نوافل می باشد و توفیق خدمت به برادران دینی را می خواهد به امام هادی علیه السلام توسل نماید. خدا آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی را رحمت کند، ایشان می‌فرمودند: ازقول بزرگان: «اگر احساس کردید عمر هدر رفته، روزی ۱۱۰۰ بار «یا جبّار»[: ای جُبران کننده] بگویید. البته اگر انسان، واقعاً چنین حسی را دارد که باخته و عمرش از دست رفته، می‌تواند این ذکر را بگوید و إلّا خرابش نکنید 💐به پیشگاه ملکوتی امام هادی سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
آقا جان! من، دیگه بُریدم! 🎙حجت الاسلام علی ربانی خلخالی رحمة الله علیه: اگر در شدائد سختی كه راه چاره را گم كرده اید، از جمله مشكلاتی كه از اختلاف بین نزدیكان فامیل یا كار و كسب پیش می آید كه در صورت ادامه جمع متلاشی می گردد، بایستی به اهل بیت علیهم السلام متوسل شد. 🌹فرموده اند: اگر دچار بدخلقی، بدرفتاری یا ابتلا به فرزند، شوهر، خواهر، برادر، همسر و شریك دیگری در زندگی شدید و پند و نصیحت كارگر نیفتاد و جز رنج و غصه نصیبی نداشتید، هنگام صبح ۱۱۰ صلوات به امام هادی علیه السلام هدیه كنید و ظهر هم تكرار نمایید. هم چنین بعد از مغرب ۱۳۰ مرتبه صلوات بفرستید و هدیه نمایید. نیمه ی شب - كه همه در خواب بودند - وضو گرفته، زیر آسمان بعد از دو ركعت نماز حاجت، دعای توسل به امام هادی علیه السلام بخوانید، كف دست ها را به سوی زمین و پشت دست ها را رو به آسمان باشد، با حال پریشان ۲۹۰ مرتبه بگویید: «یا اَبا الحَسَنِ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ اَدرِكنی» و هدایت او را كه گرفتار [رفتار و اخلاق] ناپسندی شده است از ذهن بگذرانید. 📚چهره های درخشان سامرا، ص ۳۹۹ و ۴۰۰. 💐به پیشگاه ملکوتی امام هادی سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
لشکر امام هادی علیه السلام 💠 قطب راوندی روایت کرده که متوکل یا واثق یا یکی دیگر از خلفاء عباسی امر کرد عسکر (لشگر) خود را که نود هزار بودند از اتراک که در سرّ من رأی (سامرا) بودند که هر کدام توبره اسب خود را از گِل سرخ پر کنند ودر میان بیابان وسیعی در موضعی روی هم بریزند، ایشان چنین کردند وبه منزله کوه بزرگی شد واسم آن را تلّ مخالی نهادند. آنگاه بالای آن رفت وحضرت امام علی نقی علیه السلام را نیز به آنجا طلبید وگفت: شما را اینجا خواستم تا مشاهده کنی لشکرهای مرا، وامر کرده بود لشکریان را که با زینت و اسلحه تمام حاضر باشند وغرضش آن بود که شوکت واقتدار خود را بنماید تا مبادا آن حضرت یا یکی از اهل بیت اواراده خراج بر اونماید. 🔹 حضرت فرمود: می‌خواهی من نیز لشکر خود را بر توظاهر کنم؟ گفت: بلی، پس حضرت دعا کرد وفرمود: نگاه کن! چون نظر کرد دید ما بین آسمان وزمین از مشرق ومغرب پر است از ملائکه وتمام شاکی السلاح (مسلّح) بودند! خلیفه چون دید او را غش عارض شد چون به هوش آمد حضرت فرمود: ما به دنیای شما کاری نداریم ما مشغول به امر آخرت می‌باشیم بر تو باکی نباشد از آنچه گمان کرده ای، یعنی اگر گمانت آن است که ما بر توخروج می‌خواهیم بکنیم از این خیال راحت باش ما این اراده را نداریم. 📚 منتهی الآمال ، ج۲ ، ص۵۲۰ الخرائج و الجرائح ، ج۱،ص۴۱۴
🗓14 ذی الحجه بخشیدن فدك به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در چهاردهم ذیحجه سال هفتم هـ .ق رسول گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) به فرمان الهی، فدك را به دختر گرامی اش حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بخشید . پس از فتح فدک جبرئیل نازل شد و این آیه را آورد: «و آت ذا القربى حقه ؛ حق خویشان را به آنان بده». پیامبر پرسید: «منظور چه كسانى هستند و این حق كدام است؟» جبرئیل از طرف خداوند عرضه داشت: «فدك را به فاطمه(سلام الله علیها) عطا كن». پیامبر (صلی الله علیه و اله) به حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمود: «خداوند فدك را براى پدرت فتح كرد و چون لشكر اسلام آن را فتح نكرده، مخصوص من است. خداوند دستور داده آن را به تو بدهم. از سوى دیگر مهریه مادرت حضرت خدیجه (سلام الله علیها) بر عهده پدرت مانده و پدرت در قبال آن و به دستور خدا، فدك را به تو عطا می‌كند. آن را براى خود و فرزندانت بردار و مالك آن باش». حضرت زهرا(سلام الله علیها) عرض كرد: «تا شما زنده‌اید بر من و مال من صاحب اختیار هستید». پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: «ترس آن دارم كه نااهلان تصرف نكردن تو را در زمان حیاتم، بهانه‌اى قرار دهند و بعد از من آن را از تو منع كنند». حضرت فاطمه(سلام الله علیها) عرض كرد: «آن گونه كه صلاح می‌دانید عمل كنید». پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) امیرمؤمنان (علیه السلام) را فراخواند و فرمود: «سند فدك را به عنوان بخشوده و اعطایى پیامبر بنویس و ثبت كن». على(علیه السلام) آن را نوشت و پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) و ام ایمن شهادت دادند و پیامبر(صلی الله علیه و اله) فرمود: «ام ایمن زنى از اهل بهشت است». پس رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) مردم را در منزل حضرت زهرا (سلام الله علیها) جمع نمود و به آنان خبر داد كه فدك از آن فاطمه(سلام الله علیها) است و از درآمد آن به عنوان اعطایى فاطمه (سلام الله علیها) بین مردم تقسیم كرد. درآمد فدك را سالیانه هفتاد تا صد و بیست هزار سكه طلا نوشته‌اند. هر سال چشمان بسیارى از نیازمندان منتظر سر رسیدن درآمد فدك بود.
📚 مجموعه کتابهای گزارش لحظه به لحظه با موضوع اهل بیت (علیهم‌السلام) 🖋 نویسنده : محمد باقر و محمد رضا انصاری 🔎 انتشارات 🍃
. آیت‌الله شیخ محمدتقی شريعتمداری (رضوان‌الله‌علیه) : * یکی از گرفتاری‌های بزرگ عصر ما که شاید موجب نکبت‌های بسیار گردیده است، همین رعایت نکردن احترام مقدسات است؛ ** چاپ کردن آیات قرآن و نام‌های مقدس در روزنامه‌ها و اوراق اعلامیه و پخش آنها در هر کجا و دادن به دست هر کس، سبب توهین‌های بزرگی در این باب می‌شود. ناآگاهی گفته بود وظیفه‌ی ما نشر و پخش این مقدسات در بین مردم است تا چشم مردم با آنها آشنا شود و پاسداری و احترام، وظیفه‌ی دیگران است. ما می‌گوییم: نشر مقدسات در بین مردم در صورتی خوب است که با حفظ شأن آنها و رعایت احترام آنها همراه شود و ما می‌دانیم که این اوراق را در جاهای نامناسب به‌کار می‌برند و در مواقع بارانی و گل بودن کوچه و خیابان، در مغازه ها پهن می‌کنند و زیر پای مراجعه‌کنندگان قرار می‌دهند. 📗 نسیم بهشت ، جلد اول ، صفحه ۷۰ .
☀عَنِ الصّادِقِ عليه السلام: وَاللّه ِ لَو عَرَفَ النّاسُ فَضْلَ هذَا الْيَوْمِ بِحَقيقَتِهِ لَصافَحَتْهُمُ الْمَلائِكَةُ فِى كُلِّ يَوْمٍ عَشْرَ مَرّاتٍ... وَ مَا اَعْطَى اللّه ُ لِمَنْ عَرَفَهُ ما لايُحْصى بِعَدَدٍ. ☀امام صادق (عليه السلام) فرمودند: به خدا قسم اگر مردم فضيلت واقعى «روز غدير» را مى شناختند، فرشتگان روزى ده بار با آنان مصافحه مى كردند وبخششهاى خدا به كسى كه آن روز را شناخته، قابل شمارش نيست. مصباح المتهجد . ص 738 ☀🌸
روایت هفتم از مجلس هفدهم 🍀چهار خصلت والای جعفر طیار ☀امام باقر علیه السلام می فرمایند: رسول خدا از طریق وحی الهی دریافتند که خداوند چهار خصلت نیکوی جعفر را ارج می نهد و بسیار میپسندد. جعفر را فراخواندند و پرسیدند: آن چهار خویی که خدا بر آنها اعتبار می نهد و موجب خشنودی او شده است چیست؟ جناب جعفرعرض کرد: یا رسول الله اگر خدا به شما خبر نمی داد هرگز آنها را آشکار نمی کردم. حال که شما از طریق وحی شما آن را دریافته اید بیان میدارم. ۱-هرگز شراب خواری نکرده ام زیرا دانستم عقل را تباه می کند. ۲-هیچگاه دروغ بر لب نیاورده ام زیرا فهمیدم دروغ از ارزش آدمی می کاهد. ۳- ابداً قصد زنا نکرده ام چرا که بیم داشتم آنچه درباره دیگران روا می دارم درباره ناموس من نیز انجام پذیرد. ۴- به هیچ روی بت نپرستیده ام زیرا بت موجودی بی سود و بی زیان است. 👈آنگاه پیامبر به نشانه تحسین دست بر شانه جعفر نهاده و فرمودند: به راستی سزاوار است خداوند تو را دو بال ارزانی دارد تا با فرشتگان در بهشت پرواز کنی. ----‐------- ☀عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ الْبَاقِرِ ع قَالَ: أَوْحَى اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَى رَسُولِهِ ص أَنِّی شَکَرْتُ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ أَرْبَعَ خِصَالٍ. فَدَعَاهُ النَّبِیُّ ص فَأَخْبَرَهُ ☀فَقَالَ: لَوْ لَا أَنَّ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى أَخْبَرَکَ مَا أَخْبَرْتُکَ مَا شَرِبْتُ خَمْراً قَطُّ، لِأَنِّی عَلِمْتُ أَنِّی إِنْ شَرِبْتُهَا زَالَ عَقْلِی. وَ مَا کَذَبْتُ قَطُّ، لِأَنَّ الْکَذِبَ یَنْقُصُ الْمُرُوءَةَ. وَ مَا زَنَیْتُ قَطُّ، لِأَنِّی خِفْتُ أَنِّی إِذَا عَمِلْتُ عُمِلَ بِی. وَ مَا عَبَدْتُ صَنَماً قَطُّ، لِأَنِّی عَلِمْتُ أَنَّهُ لَا یَضُرُّ وَ لَا یَنْفَعُ. ☀قَالَ: فَضَرَبَ النَّبِیُّ ص یَدَهُ عَلَى عَاتِقِهِ وَ ☀قَالَ: حَقٌّ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ یَجْعَلَ لَکَ جَنَاحَیْنِ تَطِیرُ بِهِمَا مَعَ الْمَلَائِکَةِ فِی الْجَنَّةِ.
پیام امیر مومنان ۱-«اى مردم ! هر کس از برادر مسلمانش رفیقش استوارى در دین و درستى روش را مشاهده کند، و او را به خوبی و نیکی بشناسد پس باید به سخنانى که این و آن در نکوهش او مى گویند گوش فرا ندهد» (أ َیُّهَا النَّاسُ، مَنْ عَرَفَ مِنْ أَخِیهِ وَثِیقَةَ دِین وَسَدَادَ طَرِیق، فَلاَ یَسْمَعَنَّ فِیهِ أَقَاوِیلَ الرِّجَالِ). خطبه ۱۴۱ ۲-اى مردم! در طريق هدايت از كمى نفرات وحشت نكنيد! أَيُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِي طَرِيقِ الْهُدَى لِقِلَّةِ أَهْلِهِ.. "خطبه ۲۰۱"
💐ولادت امام هادی علیه السلام💐 ✍️شیخ مفید و شیخ طوسی و شیخ کلینی رحمة الله علیهم هر سه میلاد امام هادی علیه السلام را در نیمه ی ماه ذی الحجه سال 212 دانسته اند. ✍️امام هادی علیه السلام با انشاء زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیریه امیرالمؤمنین علی علیه السلام منشور اعتقادی شیعه را با جامع ترین و فصیح ترین کلام بیان فرمودند. ✍️زیارت جامعه کبیره با بیان حدود 400 ویژگی و صفت از صفات امامان معصوم علیهم السلام یک دوره امام شناسی، است. ✍️امام هادی علیه السلام در زیارت غدیریه با بیانی شیوا و با استناد بر حدود 40 آیه قرآنی یک دوره امیرالمؤمنین شناسی را مطرح نموده اند. ✍️در این دو زیارت، مهم ترین پایه های اعتقادی شیعه نسبت به اهل بیت پیامبر صلّی الله علیه وآله مطرح شده است. 💐 چند فراز اعتقادی از زیارت جامعه💐 ✍️در این زیارت آمده است که صلوات بر اهل بیت پیامبر صلّی الله علیه وآله و پذیرش ولایت آن ها باعث پاکی جان ها و نیکویی فطرت می شود. ✍️وَ جَعَل صَلَواتَنا عَلَیْكُم وَ ما خَصَّنا بِهِ مِنْ وِلایَتِكُمْ طیباً لِخَلْقِنَا وَ طَهارَةً لأِنْفُسِنَا وَ تَزْكِیَةً لَنا وَ كفَّارَةً لِذُنُوبِنا؛ و خداوند، درودهای ما بر شما و نیز ولایت ویژه شما بر ما را سبب پاکیِ سرشت و اصلاح اخلاق و پاکیزگی جان و رشد وکمال ما و جبرانِ گناهانمان قرار داده است. ✍️در فراز دیگری مخالف اهل بیت را کافر و محارب با آن ها را مشرک شمرده است: ✍️مَنْ جَحَدَكُمْ كَافِرٌ وَ مَنْ حَارَبَكُمْ مُشْرِك؛ و هرکس شما را انکار کند، کافر است و کسی که با شما بجنگد، [در حقیقت،] به خدا شرک ورزیده است. ✍️در فراز دیگر اهل بیت علیهم السلام حقّ محض معرّفی شده اند؛ چنان که می فرماید: ✍️وَ الحَقُّ مَعَكُم وَ فیكُم وَ مِنْكُم وَ إلَیْكُم وَ أنْتُم أهْلُهُ وَ مَعْدِنَه؛ و حق، با شما و در وجود شماست و از شما، نشأت گرفته و به سوی شما، باز می گردد و شما، اهل حق و معدن آن هستید!! ✍️در فراز دیگر، روح و نور و طینت اهل بیت علیهم السلام را یکی معرّفی کرده است. ✍️وَ أنّ أرْواحَكُمْ وَ نُورَكُمْ وَ طینَتَكُمْ واحِدَة؛ و بی گمان، ارواحتان و نورتان و سرشتِ شما، یکی است. ✍️خداوند به اهل بیت علیهم السلام مقامی عطا کرده که به احدی از اهل عالم نداده است و هیچ کس با آن ها قابل مقایسه نیست. ✍️در این مورد فرموده: آتاكُمُ الله ما لَمْ یُؤتِ أحَدَاً مِنَ الْعالَمین؛ خدا، آنچه را به شما داده، به هیچ یک از جهانیان نداده است. ✍️و می فرماید: شرط پذیریش عبادات پذیرش ولایت اهل بیت علیهم السلام است. ✍️بمُوالاتِكُمْ تُقْبَلُ الطَّاعَةُ الْمُفْتَرَضَة؛ به ولایت شما، طاعت های واجبه، پذیرفته می شود. ✍️وجود مبارک امام هادی علیه السلام با انشاء زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیریه، متن جامع و کاملی از اعتقادات حقّه شیعه را بیان فرمودند. ✍️در این زیارت ها اهل بیت علیهم السلام به عنوان بندگان خاص الهی، دارای فضائل بیشماری هستند، به گونه ای که هرکس خدا را اراده کند، باید از راه اهل بیت پیامبر صلّی الله علیه وآله برود. ✍️و اگر بخواهد خدا را عبادت کند، شرطش ولایت ایشان است و دوستی ایشان دوستی خدا و دشمنی ایشان دشمنی خداست. ✍️ امّا زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام که در روز غدیر خوانده می شود، نیز انشاء حضرت امام هادی علیه السلام است و فضائل بسیار مهمی از آن حضرت را ذکر کرده است. ✍️لازم است که دوستان به آن مراجعه کنند. ✍️اگر بتوانیم پیوسته به مقامات حضرات اهل بیت حتّی در حدّ ترجمه زیارت جامعه توجّه داشته باشیم قطعا سعادت بزرگی نصیب ما شده است. ✍️ همچنین اگر در حدّ ترجمه زیارت غدیریه به مقامات و حقانیت امیرالمؤمنین علیه السلام توجّه داشته باشیم از هجوم شبهات بی اساس مخالفین در امان خواهیم بود و ولایت ایشان در قلب ما تقویت می شود!
یک چیز جالبی راجب افکار بهتون بگم ▪️چند دقیقه قبل از خواب هر افکاری داشته باشید، فردا صبح بعد از بلند شدن همون افکار سراغ شما میان و بعد از بیداری هر‌ افکاری که داشته باشید، همونا در طول روز با شما خواهند بود ▪️حالا اگه قبل از خواب و بعد از بیداری افکار مثبت باشن یا اگه مثبت هم نیستن لاقل هیچ فکری نباشه، و شما شکر گزاری انجام بدید رفته رفته حال شما هر‌ روز بهتر و بهتر خواهد شد و اتفاقات زیبایی برای شما خواهد افتاد این یک رمز و قانونی بود که براتون گفتم!
🔹فقیــر کیـست؟ ☀پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله از اصحاب خود پرسیدند: فقیر کیست؟ اصحاب پاسخ دادند: فقیر کسی است که پول نداشته و دستش از مال دنیا تهی باشد. ☀حضرت فرمودند : آنکه شما می گویید فقیر واقعی نیست، فقیر واقعی کسی است که روز قیامت وارد محشر شود در حالی که حق مردم در گردن اوست، بدین گونه که یکی را فحش و ناسزا گفته، مال کسی را خورده، خون دیگری را ریخته، چهارمی را زده، اگر اعمال نیکو و کار خیری داشته در مقابل حقوق مردم از او می گیرند و به صاحبان حق می دهند، و چنانچه کارهای نیکویش کفایت نکند، از گناهان صاحبان حق برداشته و بر او بار می کنند، و روانه آتش دوزخ می نمایند، 👈 فقیر و بینوای واقعی چنین کس است. 📚:بحارالانوار ج ۷۲ 🌹