↯🙂♥️ #تلـنگرانهـ
بزرگترین حسࢪٺ قیامت🌿
اینه که میفهمی
با نمـاز✨
تا کجـاها میتونستے بالا بر
و نࢪفتے😔
از هࢪجهنمے بیشتࢪ آدمو عذاب میده😓
هنوز دیࢪ نشدھ
نمـازٺ ࢪو دࢪیاب🙃❤
••❥︎🌸-----------
❀∞′|♡︎ شهید ابراهیم هادی♡︎|′∞❀✰•🦋⟩
#تلنگرانه🌿
میگفت:🌱
سـرباز امام زمان"عج" 💚
اهل توجیه نیست...🙂
راست میگفت...✨
یه عمـر خودمون رو با سـربار بودن
از سـرباز بودن تبرعه کردیم💔
توجیه کافیه🍂
باید بلند شیم...🙃
وقتِ یاعلی گفتنه...💚
وقتِ عمل کردن...😊
وقت اینکه شعار رو بذاریم کنار...🙂
بیا از همین امـروز شروع کنیم🦋
یه شروع دوباره...☺️
حواسمـــونباشه🙂نسلمانسلظهورستاگـــــربـــــرخیزیــــم🚶🏻♂
#Hadis
به وقت آشپزی 🧑🏻🍳👇
کباب ماهی بیاح
موادّ لازم:
مواد لازم برای تهیه «کباب ماهی بیاح به شرح زیر است:
ماهی بیاح۱/۵ کیلوگرم
پیاز درشت ۱ عدد
لیموترش تازه شیرازی ۷ عدد
زعفران نصف قاشق چایی خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا شکم ماهی را خالی کرده و آبشش آن را خارج کنید و خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا اب انها خارج شود، سپس ماهی را به سیخ زده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پوست آن ور بیاید. بعد پوست ماهی راکنده و آن را در یک ظرف چینی قرار دهید تا روغن موجود در ماهی در ظرف جمع شود،
سپس بقیه ی ماهیها را نیز به همین ترتیب اماده کنید. پس از ان، ماهی ها را برداشته و در ظرف دیگری قرار دهید به طوری که روغن ماهی در همان ظرف باقی بماند. آنگاه خلال پیاز و آب لیموترش تازه و نمک و زعفران را لابهلای ماهیها اضافه کرده و به مدت یک تا دو ساعت در یک ظرف درب بسته و در یخچال قرار دهید، سپس ماهیها را از عرض به سیخ زده و روی منقل قرار دهید تا کباب شود. بعد از اماده شدن، انها را در درون همان ظرفی که روغن ماهی در آن بود قرار داده و سر سفره گذاشته و میل کنید.
این غذا بسیار خوشمزه و ارزان و دارای ارزش غذایی بالایی است.
ماهی بیاح فوق العاده چرب است و اندازه ان بین ۱۵ تا ۱۷ سانتیمتر است