🔸️ امام حسن مجتبی علیهالسلام:
کسی که در قلبش جز رضا و خشنودی خدا خطور نکند، چون خدا را بخواند من ضامنِ اجابت دعای او هستم.
💌 میلاد حضرت امام حسن مجتبی ( علیهالسلام ) مبارک باد ...
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سیره کریم اهلبیت(علیهالسلام) در بیان آیتاللهالعظمی جوادی آملی
#سبک_زندگی
#امام_حسن_مجتبی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
#مهارت_های_زندگی
💠هوای جیب دیگران را داشته باشید
🔹بسیاری از بستگان ودوستان شما مایلند و حتی آرزو دارند، روزی میزبان روزه داران باشند.اما توانایی رقابت با سفره های رنگارنگ سایر افراد فامیل را در خودشان و البته جیب شان نمی بینند. با سنگ تمام گذاشتن بی جا در سفره افطار، توفیق سفره داری را از دیگران سلب نکنید.
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
🇰🇼کویت
مسلمانان کویت آخرین روز ماه شعبان که هلال ماه رؤیت میشود را «یومالقریش» مینامند و در این روز خود را برای آغاز ماه مبارک رمضان آماده کرده و این روز را جشن میگیرند؛ این جشن از قرن ۱۹ آغاز شده است. در این روز تمام اعضای خانواده در کنار یکدیگر جمع شده و با تهیه انواع غذاهای خوشمزه این روز را جشن میگیرند. به طوری که مردم در «دیوانیهها» که محلهایی برای تجمع اهالی یک قوم یا محلهاند، برای دیدار و گفتوگو با بزرگان خود جمع میشوند و فرا رسیدن این ماه را به یکدیگر تبریک میگویند.
قریش در زبان عربی به معنای سخاوت و بخشش است و میتوان گفت که انسانها در این روز با خوراکیها و نوشیدنیهای خوشمزه بخشش کرده و مهمانیهایی برگزار میکنند. ماهی از غذاهای اصلی این آیین به شمار میرود و در طول ماه رمضان بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا مردم کویت معتقدند خوردن ماهی سبب میشود تشنگی آنها برطرف شود.
در این روز مردم خانههای خود را نظافت کرده و خانمها دست و پای خود را حنا بسته و خانههای خود را با انواع بخور، معطر میکنند. همچنین با شروع ماه مبارک رمضان گلدستهها و مساجد نیز تزئین شده و مردم فانوسها و چراغهایی را در مناطق مختلف شهر می آویزند.
از دیگر مراسم قدیمی مسلمانان این کشور همچنین میتوان به شستوشوی لباسها در آب دریا با نزدیک شدن به ماه رمضان اشاره کرد؛ البته این رسم در حال حاضر رسمی قدیمی است که اجرایی نمیشود و تنها برای مردم خاطرات آن باقی مانده است.
در این کشور نیز همچون دیگر کشورهای اسلامی اشخاصی با نام «مسحراتی» وجود دارند که در سحرهای رمضان، مردم را از خواب بیدار میکنند. سحرخوان از شخصیتهای برجسته در ماه رمضان است که به او «پدر طبل» نیز گفته میشود. مردم این کشور نیز با دادن مقداری پول یا سحری از این فرد تشکر میکنند.
جشن «قرقیعان» نیز از آداب و رسوم کهن مردم کویت است که از اجداد و نیاکان خود به ارث بردهاند و هماکنون نیز برای حفظ و برگزاری این جشن تلاش بسیاری کردهاند. بر اساس این آیین، کودکان در شبهای ۱۴، ۱۵ و ۱۶ ماه رمضان جشن میگیرند و ظروفی مانند کاسه و بشقاب در دست گرفته و با استفاده از آنها صدایی تولید میکنند. آنها در این روز به خانه همسایهها، دوستان و آشنایان رفته و خوراکیهایی مانند انجیر خشک، فندق، بادام، شیرینی، نقل و گردو دریافت میکنند.
در گذشته کودکان سبدی ساخته شده ازبرگ و شاخههای درخت نخل در دست داشتتند و خوراکیهایی مانند انجیر خشک، گردو، نقل، فندق، بادام و شیرینی را در آن سبد قرار میدهند؛ سپس به خانههای خود رفته و به مناسبت این ایام با خواندن شعر و سرودهایی به خانه باز میگشتهاند.
روزهداران کویتی در این ماه مبارک معمولا در خانه بزرگان خانواده جمع شده و برای برگزاری دو ضیافت «افطار» و «الغبقه» حاضر میشوند؛ «الغبقه» وعدهای است که پیش از سحر و معمولا از ساعت ده تا یک بامداد است. در دهه آخر ماه مبارک رمضان، روزهداران کویتی در مراسم احیای شبهای قدر در مساجد شرکت میکنند که برجستهترین آنها اجرای مراسم در مسجد «الدولة الکبیر» است.
مراسم و مناسک ماه رمضان در کشور کویت هر سال در مساجد این کشور برگزار میشده است، اما در سال گذشته و در روزهای شیوع ویروس کرونا با توجه به ممنوعیت برگزاری مراسم افطار و اقامه نماز جماعت در مساجد، در کشور کویت نیز برگزاری این مراسم ممنوع اعلام شده است.
#سبک_زندگی
#رمضان_مسلمانان_جهان
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
❇️ ماجرای برخورد امام حسن مجتبی(ع) با غلامی که پای گوسفند را شکسته بود
◻️ امام حسن از نمونه های مشهور، به بردباری و نیکی در برابر بدکاران است. و الگوی حقیقی در مکارم اخلاق است. موفق بن احمد خوارزمی روایت کرده که امام حسن(ع) گوسفندی داشت که به آن علاقه داشت، روزی مشاهده کرد که پای آن گوسفند شکسته شده، به غلامش فرمود چه کسی پای این گوسفند را شکسته؟ پاسخ داد: من! فرمود چرا؟ گفت: می خواستم شما را غمگین کنم! امام فرمود: اما من تو را خوشحال خواهم کرد و تو در راه خدا آزادی!
◻️ روزی گذر امام به جمعی از گدایان افتاد که چند پاره نان خشک در پیش داشتند و مشغول خوردن بودند. چون نظر آنان به حضرت افتاد، تعارفش کردند. امام حسن از اسب فرود آمده و فرمود: خدا متکبران را دوست نمی دارد. آن گاه با آنان نشست و از غذایشان تناول کرد. به برکت وجود آن بزرگوار چیزی از غذا کم نیامد. آن وقت، حضرت آنان را به مهمانی دعوت کرده و ضمن دادن غذای خوب، لباسهای فاخری نیز به آنها هدیه داد.
سیره عملی امام حسن علیه السلام در ابعاد مختلف
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بندگی
🌐موضوع : حکایت سلمان فارسی وجوانی که غش کرد!
🎙حجه الاسلام محمد رضا #هاشمی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
20.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نگاه غضبناک
▪️روایت شنیدنی از تاثیر و وزن نگاه غصبناک در محاسبه ی اعمال
👤تجربهگر: آقای میلاد دولت
#سبک_زندگی
#نگاه_غضبناک
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
💠 از امام حسن عليه السلام معناي كرامت و بزرگ منشي را پرسيدند، فرمود: بخشش پيش از خواهش و اطعام هنگام قحطي.
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
☀️ امام حسن مجتبی (علیهالسلام) :
✨ هشت نصیحت امام حسن مجتبی علیه السلام
1⃣ بخشش آن است که اما و اگری پیش از آن نباشد و منت گذاری درپی آن نیاید.
2⃣ بخشندگی پیش از درخواست از بزرگترین بزرگواریهاست.
3⃣ گناه را با کیفر مداوا مکن و در میان آن دو، راهی برای عذر خواهی بگذار.
4⃣ شوخی هیبت را میبلعد.
5⃣ انسان ساکت بر هیبت و وقار خود میافزاید.
6⃣ آن کس که از او چیزی بخواهند، آزاد است تا آن زمان که وعده دهد. و برده است، تا آن زمان که به وعده عمل کند.
7⃣ فرصت زودگذر است. و به کندی و سختی دوباره به دست میآید.
8⃣ نعمتها تا زمانی که هستند ناشناختهاند و هنگامی که رخت بربستند، شناخته میشوند.
📚 معانیالأخبار، ص۲۵۷، ح۲
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et