میلیاردر یهودی، مارک کوبان (چابنیسکی) پس از ارسال آخرین ویدئو تاکرسون (مجری آمریکایی) در خصوص واقعیت های پنهان جنگ جهانی دوم و توییت حمایتی ایلان ماسک برای دعوت به مشاهده این ویدئو، به ایلان ماسک دستور داده تا توئیت خودش رو حذف کنه!
چابنیسکی از بحث های مطرح شده در این ویدئو در خصوص هولوکاست ناراحت شده.
ایلان ماسک هم وقتی فهمیده چه غلطی کرده، پس از اینکه توییتش میلیون ها بازدید گرفته بود، توییت ارسالی رو حذف کرد.
حالا باید پرسید چه کسی واقعا توییتر و سایر شبکه های اجتماعی رو اداره می کنه؟
جالبه همین آقای ایلان ماسک الان چند هفته هست در حال کوبیدن رئیس جمهور برزیل به دلیل فیلتر کردن توییتر و مخالفت با آزادی بیان هستش.
وقتی تو اینستاگرام و توئیتر علیه صهیونیست ها فعالیت کنی و پست هات حذف و حسابت فیلتر بشه می فهمی آزادی بیان و مابقی اشعار بی وزن رویای آمریکایی همینقدر پوچ ، فریبکارانه و مسخره هست.
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️به نظرتون یه بار مصرف مواد اعتیاد آور برای تجربه مشکلی داره ؟🙄😳
🎥 با هم ببینیم
📞 خط ملی اعتیاد ۰۹۶۲۸
"تفریح حلال با بچه های باحال"😎
هیئت بنت الهدی تقدیم میکند🎞
اولیناردویبترکونبرایدخترای۱۳ تا۲۰سال🤩
همراه با👇🏻
صبحانه🥗
ناهار🍖
میانوعدههایتوپ😋
و کلی چالش و برنامهیخفن:
خَپنگ خفن🤭
نقشه گنج📜
دختران آهنین😂
کبباب اعظم👩🏻🍳
نُقل و نَقل👵🏻
بِکش بُکش💣
ونزدیکبهبیستآیتمطبقمعمولسکوریتی😏🤫
⌚️زمان : ۲۴ شهریور ، ساعت ۸ صبح
📍مکان : اردوگاه امام خمینی
💳هزینه : نفری ۲۵۰ هزارتومان
برایثبتنامبهادمینجانمراجعهبفرمایید👇🏻
📮@maahh_neshan
🟢 مراسم تقدیر از برگزیدگان فراخوان طراحی نشان سامانه فرنما در ۲ بخش لوگو و تایپوگرافی
🔹️ برگزیدگان بخش لوگو:
🔸️نفر اول زهرا شفیعی
🔸️نفر دوم صبا عونعلی نژاد
🔸️نفر سوم لیلا راستگردانی
🔹️ برگزیدگان بخش تایپوگرافی:
🔸️نفر اول محسن ارجمندی
🔸️نفر دوم امین احمدی
🔸️نفر سوم یگانه سادات هاشمی
♻️ با ما همراه باشید
eitaa.com/farhangimsrt1
t.me/farhangimsrt
💰جزئیات وامهای دانشجویی در سال تحصیلی جدید اعلام شد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: وامهای دانشجویی برای سال تحصیلی جدید ۵۰ درصد افزایش یافته است.
🌐برای مشاهده متن خبر کلیک کنید.
🏢معاونت دانشجویی دانشگاه زنجان
🔴 غافل!
نوشته حسن روحالامین
زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسهای که مدیر به اصطلاح خوشفکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمرهی امتحانات، انضباط و کارنامهی شبانهای هر شب که توسط والدین پر میشد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب میشد) به دانشآموز درجه و رتبه میدادند.
به این صورت که دانشآموز عالی و درسخون و پسر خوب میشد (ساعی) دانشآموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیشتر میشد (کوشا) و زبالههای مدرسه هم میشدند (غافل) پس چی شد؟
بهترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل.
پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل میکردی و اگر جوری قرار میگرفت که دیده نمیشد تخلف محسوب میشد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرسشدهی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینهش که سطح و شأن اجتماعیش رو نشون میداد باید نگه میداشت.
من توی درجهبندی توی دستهی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانشآموزیم رو میذاشتم و میچرخوندمش به سمت کارت دانشآموزی تا کمتر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه میشدم که چرا کارتت پیدا نیست ...
چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایستهی درجهی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبهبندی این جوری شده بود؛
به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا)
اینجوری عملاً همون غافل محسوب میشدم.
این خاطرات رو مدتها بود میخواستم بگم. یک بار یادمه توی مدرسه دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه میرفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمیکردم. از دم در مدرسه که وارد میشدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانشآموزها، همه و همه بهم با زبون بیزبون میگفتن خاک بر سرت کنن، ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست، دیکته بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی میکنی حتی معلم هنر!
حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو!
آدمها در کودکی همان آدمهای بزرگسالیان با تجربهی کمتر.
وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم میشناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست ، سال ۱۳۸۲
و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم میکنه و نادیدهام میگیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایهای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه ...
@Znu_farhangi