6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋روز شنبه را با تلاوت فوق العاده آیاتی از سوره غاشیه، توسط استاد عبدالباسط آغاز و به روح مطهر پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله و سلم و حضرت فاطمه سه ساله، رقیه خاتون تقدیم می نمائیم
#قرآن_کریم
#آرامش_باقرآن
#قرآن_مسیری_بسوی_نور
کانال انتظار
#ختم_ششم_قرآن 📖 #روز_۲۳✨ #صفحه_۲۳✨ #سوره_مبارکه_بقره
صفحه بیست و سوم از مصحف شریف 👆
☀️ به نام خدا
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🌹🌷🌼🌹🌷🌼
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
تلاوت آیات صفحه🌹( ۲۴ )🌹
به نیت: برطرف شدن موانع ظهور امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
4_6010396819073270839.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 24 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز - نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 24
وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ (154)
و درباره کسانى که در راه خدا کشته مى شوند نگوئيد: مرده اند، بلکه زنده اند ولى شما در نمى يابيد. (154)
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ (155)
و بى گمان ما شما را به چيزى از ترس و گرسنگى و کاهشى از اموال و نفوس و ثمرات آزمايش مى کنيم وصابران را مژده بده. (155)
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ (156)
همانان که چون مصيبيت به ايشان برسد مى گويند: بى شک ما ملک خدائيم و فقط به سوى او باز مى گرديم. (156)
أُولَٰئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ (157)
اينانند که درودها و رحمتى از پروردگارشان بر آنان نثار مى شود، و اينان خود هدايت يافتگانند. (157)
۞ إِنَّ الصَّفَا وَالْمَرْوَةَ مِنْ شَعَائِرِ اللَّهِ ۖ فَمَنْ حَجَّ الْبَيْتَ أَوِ اعْتَمَرَ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْهِ أَنْ يَطَّوَّفَ بِهِمَا ۚ وَمَنْ تَطَوَّعَ خَيْرًا فَإِنَّ اللَّهَ شَاكِرٌ عَلِيمٌ (158)
همانا صفا و مروه از نشانه هاى خداست، پس هر کس که حجّ اين خانه کند يا عمره بجا آورد بر او گناهى نيست که ميان آن دو، طواف (سعى) کند. و هر کس از روى ميل کار خيرى انجام دهد ]خدا به او پاداش مى دهد [همانا خدا سپاسگزار و داناست. (158)
إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنْزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدَىٰ مِنْ بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتَابِ ۙ أُولَٰئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللَّهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ (159)
همانا کسانى که آن دلائل آشکار و هدايت هائى را که ما نازل کرده ايم بعد از آنکه آنها را در کتاب براى مردم روشن ساخته ايم کتمان مى کنند اينانند که خدا و همه لعنت کنندگان لعنتشان مى کنند. (159)
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا وَأَصْلَحُوا وَبَيَّنُوا فَأُولَٰئِكَ أَتُوبُ عَلَيْهِمْ ۚ وَأَنَا التَّوَّابُ الرَّحِيمُ (160)
مگر کسانى که توبه کنند و ]آنچه را فاسد کرده اند [به اصلاح آورند و ]حقايق را [بيان نمايند، که اينان را توبه شان را مى پذيرم و من بسيار توبه پذير و رحيمم. (160)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَمَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَٰئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللَّهِ وَالْمَلَائِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ (161)
همانا کسانى که کفر ورزيدند و در حال کفر مردند اينانند که لعنت خدا و فرشتگان و مردم، همگى بر آنان است. (161)
خَالِدِينَ فِيهَا ۖ لَا يُخَفَّفُ عَنْهُمُ الْعَذَابُ وَلَا هُمْ يُنْظَرُونَ (162)
که جاودانه در آن خواهند بود، نه عذابشان سبک مى شود و نه مهلت داده مى شوند. (162)
وَإِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَٰنُ الرَّحِيمُ (163)
و معبود شما معبودى يگانه است، هيچ معبودى جز او که رحمان و رحيم است نيست. (163)
🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐
نکته تفسیری صفحه ۲۴:
اِنّا لِلهِ وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعون:
لباس من، کفش من، خانه ی من، اتومبیل من، دست من، قلب من، چشم من، فرزند من و ...، عباراتی است که ما از زمانی که معنای مالکیت را فهمیده ایم، صدها و هزاران بار به زبان آورده ایم. همه ی ما خود را صاحب چیزهایی می دانیم و اجازه نمی دهیم کسی آنها را از ما بگیرد؛ ولی در طول زندگی کمکم متوجّه می شویم که برخی از آن چیزها از دست ما می روند و ما نمی توانیم آنها را برای همیشه نزد خود نگه داریم؛ گویی قانونی بر جهان حاکم است که دارایی های افراد، کم کم یا یک جا از آنها گرفته می شود. در حادثه ای، محصولات کشاورزی یک نفر از بین می رود. پس از تصادفی، فرزند یک نفر کشته می شود. در زلزله ای، هزاران نفر از بین می روند؛ و این قانونیاست که هر یک از ما به نحوی با آن مواجه شده ایم یا خواهیم شد. امّا داستان چیست؟ آیا جهان، مرکب افسارگسیخته و بی صاحبی است که روزی به انسان سواری می دهد و روز دیگر او را به زمین می زند؟ یا اینکه قدرتی بزرگ آن را آفریده و همو خوشی و ناخوشی آن را رقم زده است؟ پیامبران خدا، پاسخ این پرسش را بیان کرده و راه و روش روبه رو شدن با مشکلات را به بشر آموخته اند.
آری، مشکلات و ناکامی ها، از دست دادن عزیزان، از بین رفتن دسترنج سالها کار و تلاش، جزئی از برنامه ی خدا در زندگی ماست؛ ولی نه برای آزار و اذیت ما، بلکه برای آزمایش و معلوم شدن ایمانمان به خدا. در حقیقت، این مشکلات، مانند راه های ناهموار و صعب العبوری هستند که گذر موفقیت آمیز از آن، انسان را به گنجی بزرگ می رساند. اگرچه سختی ها ظاهری تلخ و ناخوشایند دارند، در باطن، شیرین و گوارا هستند. آری، هدف خدا از گرفتن نعمتها، آزار و رنج بندگانش نیست؛ بلکه او می خواهد بدین وسیله، نعمت های بهتری را جایگزین آن نعمت ها کند، و این مطلب، تنها با صبر و شکیبایی بندگان در برابر سختیها به دست می آید. به همین سبب، امام صادق علیه السلام فرموده است:
«اگر خدا بنده ای را دوست داشته باشد، او را در مشکلات غوطه ور میکند.»[1]
این صبر و شکیبایی امّا با توجّه به این حقیقت مهم به دست می آید که تمام چیزهایی که ما برای خودمان می دانیم، برای ما نیستند، و در واقع، مالک حقیقی همه چیز، خداست. مال و ثروت، همسر و فرزند، سلامت و تندرستی، همه و همه، امانت های خدا هستند و او روزی آنها را از ما می گیرد. آیا اگر شما چیزی را که به دوستتان امانت داده اید، از او بگیرید، کار بدی کرده اید؟ این قانون قطعی خداست که همه ی ما را با گرفتن امانت هایش آزمایش می کند؟ ولی ما چگونه می توانیم از این آزمایش سربلند بیرون آییم؟ این آیه، پاسخ این پرسش را به ما می دهد. خدا می فرماید: کسانی از این آزمایش سربلند بیرون می آیند که هر گاه گرفتاری و مصیبتی به آنان برسد، صبر می کنند و می گویند: «اِنّا لِله وَ اِنّا اِلَیهِ رّْاجِعونَ»؛ یعنی ما و دارایی ما، برای خداست و خدا امانتش را از ما گرفته است و ما دیر یا زود به سوی خدا باز می گردیم. البته طبیعی است که انسان به سبب از دست دادن عزیزی اندوهگین شود و گریه کند؛ ولی نباید سخنانی بگوید که نزد خدای بزرگ، بی ادبی محسوب شود.
در تاریخ نقل شده که حضرت محمّد صلوات الله علیه پسری به نام ابراهیم داشت. او در دو سالگی به سبب بیماری از دنیا رفت. پیامبر صلوات الله علیه بر ابراهیم بسیار گریست؛ تا حدی که برخی از مردم تعجب کردند. پیامبر صلوات الله علیه در برابر تعجب آنان فرمود: «چشم، گریان است و دل، اندوهگین؛ ولی چیزی نمی گویم که خدا را به خشم آورد.» [2]
[1] . اقتباس از المیزان فی تفسیر القرآن ، ج 1 ، ص 324
[2] . مسکن الفؤاد ، ص 101
السَّلامُ علیکُم یا اهلَ بَیتِ النُّبوَّة
🤍14 شاخه گل صلوات نذر🤍
سلامتی و ظهور مولا و مقتدایمان
حضرت مهدی عجل الله تعالی
فرجه الشریف با عجل الفرجهم
🤍*اَللّهُمَ*
🕊*صَلَّ*
🤍*عَلی*
🕊*مُحَمَّد*ٍ
🤍*وَآلِ*
🕊*مُحَمَّد*
🤍*وَعَجِّل*
🕊*فَرَجَهُم*
🤍*وَ اَهلِک*
🕊*عَدُوَّهُم...*
🤍*اَللّهُــــمَّ*
🕊*عَجـِّل لِوَلیِّکَ*
🤍*الفَـرَج*🤍🕊🤍*
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج