eitaa logo
آموزش همگانی
116 دنبال‌کننده
172 عکس
118 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
ارسال پیامک‌های جعلی یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای فریب شهروندان و هدایت آنان به سایت‌های فیشینگ است. اینگونه پیامک‌ها نشانه‌هایی دارند که می‌بایست به آنها توجه کنید. 1) این پیامک‌ها از سرشماره‌های شخصی و ناشناس ارسال می‌شوند. 2) این پیامک‌ها حاوی لینک بوده و کاربر را به سایت جعلی و فیشینگ هدایت می‌کنند. 3) از کاربر درخواست می‌کنند یک اپلیکیشن ناشناس را نصب کند. 4) این پیامک‌ها با نصب یک بدافزار بر روی گوشی تلفن همراه قربانی، اقدام به ارسال پیامک مشابه به مخاطبان وی می‌کنند.
نرم افزارهای خود را از منابع معتبر نصب کنید کلاهبرداران سایبری با ارسال نرم افزارها و یا لینک‌های مخرب با عناوین مختلف به‌دنبال دسترسی به اطلاعات شخصی قربانیان هستند تا از آن طریق اقدام‌به اخاذی از آنان نمایند، لذا برای جلوگیری از هرگونه آسیب‌پذیری در این فضا از کلیک برروی لینک‌ها و یا نصب‌نرم افزارهای ارسالی توسط افراد ناشناس خودداری شود.
مراقب استخدامی باشید یکی از شگردهای کلاهبردارن سایبری ، درج آگهی‌های جعلی استخدامی با عناوین مختلفی همچون کار در منزل ، استخدام تایپیست استخدام به صورت دورکاری با درآمد بالا و کارکم می باشد و با استفاده از این ترفند قربانیان را ترغیب به ارسال مدارک و واریز وجه می کنند و پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شخص نمی باشند لذا به هموطنان گرامی توصیه می شود قبل از اعتماد به اشخاص درج کننده چنین آگهی هایی ، هویت آنها را احراز کنند واز ارسال هرگونه مدارک هویتی و واریز وجه به حساب آنان خودداری کنند.
کد احراز هویت دو مرحله ای را در اختیار دیگران قرار ندهید هنگام استفاده از نرم‌افزارهای بانکی از قبیل همراه بانک‌ها و نرم‌افزارهای انتقال پول و ... به‌هیچ‌وجه کد احراز هویت دو مرحله پیامک شده را در اختیار اشخاص دیگر قرار ندهید.
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیدات استفاده از فیلترشکن‌ها یکی از پرمخاطره‌ترین فعالیت‌های کاربران اینترنتی، استفاده از VPN و نرم‌افزارهای است که می‌تواند تبعات سنگینی را برای آن‌ها به همراه داشته باشد؛ چراکه این نرم‌افزارها همگی به صورت غیرقانونی ارائه می‌شوند و به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند. همچنین عموما سازندگان این نرم‌افزارها با ارائه خدمات رایگان به مخاطبین خود، به دنبال رسیدن به برخی اهداف مجرمانه مانند جاسوسی، دسترسی به اطلاعات شخصی، هدایت کاربران به صفحات فیشینگ، سرقت اطلاعات بانکی و غیره، می‌باشند.
شهرت و کسب درآمد از سوی والدین خودخواه، مهم‌ترین دلیل پیدایش کودکان کار سایبری است. این کودکان در معرض تهدیدات و آسیب‌های فراوانی قرار دارند و بیشترین آزار و اذیت جسمی و روحی از سوی والدین برای کسب درآمد بیشتر به آن‌ها وارد می‌شود. کودکان کار سایبری بدون دنیای کودکی می‌باشند و در این راستا آسیب‌های مختلف به آن‌ها وارد خواهد شد به‌نحوی‌که آینده آنان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. ازجمله تبعات این امر می‌توان به بلوغ زودرس، افسردگی، اختلال شخصیتی، شیء وارگی، احساس خودشیفتگی، حساس شدن به‌ظاهر، افت تحصیلی، از بین رفتن عزت‌نفس و ایجاد اعتمادبه‌نفس کاذب و... اشاره کرد.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سومین پویش کودکان سایبری با دو محور کودکان سایبری، فرزند پروری در عصر دیجیتال و کودکان سایبری، حریم خصوصی بصورت سراسری برگزار می شود همراه این پویش باشید
مسابقه نقاشی کودکان سایبری نقاشی های خلاقانه خود را بر اساس محورهای اعلام شده برای ما در ربات @Cyber_painting_bot ارسال کنید. نقاشی های خلاقانه مرتبط برتر در کانال پلیس فتا منتشر شده و جوایز نفیسی به برندگان اهدا خواهد شد. ویژه دانش آموزان سومین پویش کودکان سایبری
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک نکته مهم مهم می خواهم بهتون بگم 🔸ما سیم کارتی بنام سیم کارت شاد نداریم پلیس فتا حامی کودکان در فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرایطی فراهم کنیم تا کودکان بدون ترس درباره مسائل پیش آمده در فضای مجازی با ما صحبت کنند. شرایطی فراهم کنیم تا کودکان بدون ترس درباره مسائل پیش آمده در فضای مجازی با ما صحبت کنند. الگوی مناسبی برای کودکانمان در فضای مجازی باشیم.
روش درمان اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای بسیار متعدد است که با توجه به شدت آن باید برای رفع این مشکل راه‌های مختلف مانند روانشناسی بازی‌های رایانه‌ای را برای درمان امتحان کرد، برخی از این راه‌حل‌ها شامل 1- جایگزین کردن بازی های فکری 2- سرگرم کردن خود با دوستان و خانواده 3- کاهش زمان بیداری و زود خوابیدن 4- محدود کردن زمان استفاده از بازی
آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای برای کودکان بازی‌های رایانه‌ای یکی از سرگرمی‌های پرطرفدار کودکان است. هرچند این روزها بازی‌های رایانه‌ای جزء محبوب‌ترین بازی‌ها برای بچه‌ها محسوب می‌شوند، اما باید توجه داشت که این بازی‌ها می‌توانند به عنوان تهدیدی جدی برای سلامت روح و روان و جسم نیز به حساب بیایند. یکی از نکات بسیار مهمی که باید مدنظر داشت این است که بکار بردن هر وسیله‌ای ممکن است خطراتی را ایجاد کند. یکی از این مشکلات زیاده‌روی در انجام این بازی‌ها است که اغلب کودکان و نوجوانان بدون توجه به زمان به این کار می‌پردازند که می‌تواند آسیب‌های جدی را برای آن‌ها بدنبال داشته باشد.