eitaa logo
آموزش همگانی
119 دنبال‌کننده
172 عکس
118 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه های مقابله با 1.مطمئن‌ترین درگاه‌های پرداخت که از سوی آن اقدام به خرید اینترنتی می‌کنیم درگاه پرداخت بانک مرکزی به آدرس htts://shaparak.ir است 2.آدرس دامنه سایت را با دقت مطالعه و بررسی کنیم، گاهی افراد مهاجم فقط یکی دو حرف از ادرس دامنه اصلی را اضافه یا کم می‌کنند.
26.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در خریدهای آنلاین خصوصا از سایت های واسطه گر اینترنتی، قبل از احراز هویت فروشنده و اطمینان از کیفیت و قیمت کالا، اقدام به پرداخت وجه نکنید. پرداخت هرگونه وجه قبل از دریافت کالا و تحت هر عنوان(بیعانه،رزرو کالا و ...) نمی تواند تضمین کننده امنیت حساب بانکی و جلوگیری از وقوع کلاهبرداری از شما باشد.
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا از پسر 17 ساله ای که قربانی کار در منزل شد.
کلاهبرداران سایبری با ترفند ارسال پیامک واریز سود سهام عدالت، اقدام به برداشت از حساب بانکی افراد می کنند.به محض دریافت چنین پیامک هایی به هیچ عنوان روی لینک کلیک نکنید و پیام مورد نظر را حذف نمایید.
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آزار و اذیت‌های کلامی برای کودکان که معمولا والدین به آن توجه ندارند 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
کلاهبرداران سایبری با انتشار آگهی های جعلی در سایت های نیازمندی با قیمت های وسوسه انگیز سعی در دریافت بیعانه و کلاهبرداری از شما را دارند.
ارسال پیامک واریز سود سهام عدالت از طرف آشنایان، می تواند نشان از هک شدن تلفن همراه آنها باشد. هیچ گاه وارد آدرس های اینترنتی ارسال شده از طریق پیام ها نشوید.
کلاهبرداری تحت عنوان همسریابی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مکرراً اتفاق می‌افتند. از اعتماد به این قبیل تبلیغات و نصب نرم افزارهایی با این عناوین خودداری نموده و به هیچ عنوان وارد لینک‌هایی که از طریق پیامک برایتان ارسال شده، نشوید.
کلاهبرداری از طریق اخذ بیعانه در بستر نرم‌افزارهای واسط خرید نظیر دیوار و شیپور، از پرتکرارترین جرایم فضای مجازی است. از واریز بیعانه در این بستر خودداری نمایید.
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اهمیت سواد رسانه‌ای 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
31.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شگردهای رسانه ای مجرمان برای اقناع کردن کاربران 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
در خریدهای خود مراقب دستگاه‌های اسکیمر باشید! مجرمین سایبری در پوشش فروشنده و با استفاده از دستگاهی به نام اسکیمر اطلاعات کارت‌بانکی خریدار را کپی کرده و سپس با پرسیدن رمز کارت می‌تواند از کارت کپی شده برداشت وجه داشته باشد. لذا در صورت خرید باکارت بانکی، از ارائه رمز عبور به فروشنده خودداری کرده و شخصاً رمز را در دستگاه كارتخوان وارد کنید.