کلاهبرداری اینترنتی با ترفند دریافت بیعانه جهت اجاره منزل
رئیس پلیس فتا استان اصفهان از شناسایی کلاهبرداری فردي كه با درج آگهي جعلی اجاره آپارتمان با دریافت بیعانه مبلغ رهن از شهروندان كلاهبرداري مي كرد توسط پليس فتا استان شناسايي و دستگير شد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : رئیس پلیس فتا اصفهان در تشریح این خبر اظهار داشت : در پي شكايت سه نفر از شهروندان مبني بر اينكه فردي ناشناس در سایت دیوار به بهانه اجاره منزل از آنها كلاهبرداري کرده بررسي موضوع در دستور كار اين پليس قرار گرفت.
وی عنوان كرد: شاكيان در سایت دیوار با آگهی اجاره یک واحد آپارتمانی مواجه شده كه جهت خرید با آگهی دهنده تماس گرفته سپس وی به بهانه وجود مشتریان زیاد با ارائه شماره حساب مبلغ100 میلیون ریال بیعانه رهن را از آنها دریافت و سپس پاسخگوی آنها نبوده است.
این مقام انتظامی گفت: شاکیان پس از واریز وجه به حساب معرفی شده نه تنها موفق به ملاقات با مالک جعلی در زمان مقرر نشده اند، حتی از پاسخگويی به تماس آنها امتناع کرده و آگهی را حذف کرده است.
سرهنگ مرتضوي افزود: با بررسي مستندات و اظهارت شاکیان و انجام اقدامات فني و تخصصي در فضاي مجازي متهم دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.
سرهنگ مرتضوي توصيه کرد: یکی از خصوصیات فضای مجازی ایجاد فرصت برای تبلیغات با کمترین هزینه و بالاترین بازدهی در زمانی کوتاه می باشد این فضا این امکان را برای افراد سود جو نیز فراهم آورده است تا بتوانند تبلیغاتی همچون رهن و اجاره واحد های مسکونی و فروش املاک و مستغلات را به صورت گسترده در این فضا داشته باشند، بنابراین شهروندان حتما از طريق دفاتر تاييد شده و معتبر اقدام کرده و از افراد و شركت هاي فاقد مجوز درخواست خدمات نكنند، همچنین حتی الامکان آدرس و تلفن مشاور املاک یا نمایشگاه مورد نظر را دریافت و بهصورت حضوری مراجعه کنند.
هدایت شده از ریاح نیوز
🔸کلاهبرداری اینترنتی از دوستان و آشنایان با ترفند دسترسی غیر مجاز به تلفن همراه
🔹رئیس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه درخواست پول از سوی اقوام و آشنایان در شبکههای اجتماعی ترفند مجرمان سایبری است، به شهروندان هشدار داد: حتما قبل از واریز وجه درخواستی با دوست یا آشنای خود تماس بگیرند.
👈 ادامه مطلب را در لینک زیر مشاهده فرمایید:
🔗 لینک خبر
🆔 @riahnews
کلاهبرداری 239 میلیون ریالی با شگرد برنده شدن در مسابقات رادیویی
گروه استانها –اصفهان-رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری فردی که در فضای مجازی با تماس تلفنی به بهانه برنده شدن در مسابقات رادیویی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبرداد.
سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت : در پي شكايت یکی از شهروندان اصفهانی مبني بر اينكه به بهانه برنده شدن در مسابقات رادیویی موجودی حساب وی به صورت غیر مجاز برداشت شده است، كارشناسان پليس را بر آن داشت تا موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.
وي افزود: شاکی در اظهارات خود بيان داشتند طی تماس تلفنی شخصی ناشناس من را برنده مسابقات رادیویی معرفی کرد که پس از جلب اعتماد با ارسال پیامک درخواست نصب یک برنامه از طریق لینک ارسالی و واریز مبلغ 50 هزار ریال کرد که پس از واریز وجه، کل موجودی حسابم برداشت شد.
این مقام انتظامی عنوان داشت: با بررسي مستندات و اظهارت شاکی و انجام اقدامات فني و تخصصي در فضاي مجازي متهم دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد همچنین تاکنون مبلغ 239 میلیون ریال کلاهبرداری از مالباخته برآورد شده است.
سرهنگ مرتضوی توصیه کرد: کلاهبرداران با تبلیغ اپلیکیشن های جعلی افراد را ترغیب به دانلود کرده و مبالغی را مطالبه و کاربران را به درگاههای جعلی هدایت میکنند که این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشتهای غیرمجاز از حساب کاربران میشود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه این نرمافزارها به اطلاعاتی از جمله لیست مخاطبین و پیامک ها دسترسی می گیرند، پیامک های جعلی حاوی لینک دانلود برنامه را برای سایر کاربران نیز ارسال و ابعاد شگرد کلاهبرداری را گسترش می دهند.
نرم افزارهای بانکی را تنها از سایت بانک عامل دریافت نمایید
گروه استانها-اصفهان- رئیس پلیس فتا استان گفت : چنان چه قصد نصب کردن نرمافزارهای همراه بانک را بر روی تلفن همراه خود دارید میبایست به این توجه نمایید که اپلیکیشن های بانکی را تنها از سایت بانک عامل یا فروشگاههای داخلی دانلود نمایید.
سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: هنگامیکه شما به دنبال نرمافزاری در موتور جستوجوگر گوگل هستید، ممکن است اپلیکیشنهای تقلبی را در صدر نتیجه جستوجو پیدا کنید که این موضوع از ترفندهای کلاهبرداران بوده و کاربر هم به نتایج اولیه اطمینان میکند اما این یک اصل و قاعده کلی است که کاربران باید به آن توجه داشته باشند و بههیچوجه گوگل را مرجع یافتن نرمافزار بانکی خود قرار ندهند.
این مقام مسئول با اشاره به این نکته که تشخیص جعلی بودن اپلیکیشن های بانکی نیاز به دانش برنامهنویسی و مهندسی معکوس درزمینهی اندروید میباشد افزود: نصب و راهاندازی اپلیکیشن های همراه بانک از هر منبعی میتواند خطر سرقت و افشای اطلاعات را در پی داشته باشد، بنابراین توجه به منبع دریافت نرمافزار بسیار مهم است.
وی با اشاره به این نکته که گاهی لینک نرمافزارهای مخرب توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامکها بهوسیله پیامرسانها و شبکههای اجتماعی برای آنها ارسال میشود، افزود: کاربران بههیچوجه به لینکهای دریافتی توجه نکنند و بدانند خطراتی از قبیل لینک جعلی همراه بانک، نرمافزار سامانه ثنا قوهی قضاییه و ... همیشه در کمین کاربران میباشد.
اين مقام انتظامي از شهروندان خواست که در صورت مواجهه با موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی تخصصی میتوانند از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ اقدام کنند.
لینکهای جعلی، همچنان در حال قربانی گرفتن هستند
گروه استانها-اصفهان- رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری کلاهبرداری که در شبکههای اجتماعی با ترفند ارسال لینک جعلی سهام عدالت، از مردم کلاهبرداری میکرد خبر داد.
سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: در پی ارسال لینک جعلی با عنوان سود سهام عدالت برای شهروند محترم اصفهانی و برداشت غیرمجاز از حساب وی، پروندهای در پلیس فتا تشکیل گردید.
این مقام مسئول افزود: شاکی در اظهارات خود بیان داشت که پیامی مبنی بر تخصیص سود سهام عدالت در یکی از شبکههای اجتماعی برای وی ارسالشده است و متأسفانه علیرغم توصیههای مکرر پلیس در خصوص کلیک نکردن بر روی لینکهای مجرمانه، شاکی در دام شیادان سایبری گرفتارشده است و مبلغ 200 میلیون ریال از حساب وی برداشتشده است.
سرهنگ مرتضوی بیان کرد: بلافاصله پس از تشکیل پرونده در این پلیس، اقدامات لازم در خصوص ردگیری وجه برداشتشده از حساب شاکی پرونده صورت گرفت و کارشناسان مرکز مبارزه با جرائم سایبری در کوتاهترین زمان ممکن موفق به شناسایی متهم پرونده گردیدند.
وی افزود: با توجه به تحقیقات فنی و تخصصی صورت گرفته، پس از هماهنگی با مراجع قضایی وجه برداشتشده بهحساب شاکی اصفهانی بازگردانده شد و متهم جهت سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی گردید.
اين مقام انتظامي بیان داشت: مجرمان سایبری برای ارسال لینکهای جعلی از ترفندهای مختلفی استفاده میکنند تا کاربران را برای کلیک بر روی این لینکهای مجاب نمایند ازاینرو کلیک کردن بر روی لینکهای جعلی فارغ از اینکه در بستر پیامک یا شبکههای اجتماعی یا از هر روش دیگری برای کاربران ارسال میشود خطرناک می باشد. لذا هموطنان به این نکته توجه داشته باشند که برای پیشگیری از هرگونه آسیب از کلیک بر روی لینکهای دریافتی جدا خودداری نمایند و برای مشاوره و اعلام گزارش با کارشناسان مرکز فوریتهای سایبری با شماره تماس 096380 در ارتباط باشند.
هدایت شده از رسانه نوین
شهروندان دقت داشته باشند ، پیام هـای دریافتی از شماره های شخصی با عناوینی مانند ثبت نام سهام عدالت ، واریز ســود سهام عدالـــت، شکواییه از ســـامانه ثنـــا جعلی و برای سرقت از اطلاعات حساب و گوشی شماست
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#پلیس_فتا_اصفهان
پیامکهایی که با عناوین قضایی از سرشمارههای شخصی ارسال میشود کلاهبرداری بوده و به جهت سرقت از حساب بانکی شماست.
#پلیس_فتا
#پلیس_فتا_اصفهان
#کلیک_امن
هدایت شده از احوال
نرم افزارهای بانکی را تنها از سایت بانک عامل دریافت نمایید
خبر کامل را در پایگاه خبری احوال نیوز به آدرس زیر مطالعه کنید.
https://ahvalnews.ir/1402/11/12/%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c-%d8%b1%d8%a7-%d8%aa%d9%86%d9%87%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9/
پایگاه خبری احوال نیوز
🌐🟩⬜🟥🔥🛰️📣🎧📃
پیام رسان های احوال نیوز خبرهای داغ ایران و جهان
در*پایگاه خبری احوال نیوز*
ایتا
https://eitaa.com/ahvaln
روبیکا
https://rubika.ir/ahvalnews1
بله
https://ble.ir/a60807480ahval
سروش
https://splus.ir/ahvalnews.ir
آی گپ
https://iGap.net/ahvalnews
گپ
https://gap.im/09902998411
مگا بانک
http://megabank.bankmellat.ir/joinchat/5YX48Hls6yrW88lvY068