eitaa logo
آموزش همگانی
115 دنبال‌کننده
172 عکس
118 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از رسانه نوین
📌در چند دقیقه مهارت خرید امن خود در فضای مجازی را بسنحید! ✅ با کلیک روی لینک زیر می‌توانید با گذاشتن چند دقیقه از وقت خود می‌توانید میزان آشنایی خود با مباحث پایه مهارت خود را در خرید امن در فضای مجازی بسنجید. پس روی لینک زیر کلیک کنید:👇👇👇 🌐 https://cyberpolice.porsline.ir/s/safebuy140301 ✅ با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در آگاه سازی عمومی مشارکت کنید. کانال را دنبال کنید تا از آخرین هشدارها و آموزش‌های ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوید.
هدایت شده از رسانه نوین
📌در چند دقیقه مهارت خرید امن خود در فضای مجازی را بسنحید! ✅ با کلیک روی لینک زیر می‌توانید با گذاشتن چند دقیقه از وقت خود می‌توانید میزان آشنایی خود با مباحث پایه مهارت خود را در خرید امن در فضای مجازی بسنجید. پس روی لینک زیر کلیک کنید:👇👇👇 🌐 https://cyberpolice.porsline.ir/s/safebuy140301 ✅ با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در آگاه سازی عمومی مشارکت کنید. کانال را دنبال کنید تا از آخرین هشدارها و آموزش‌های ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوید.
هدایت شده از رسانه نوین
انا لله و انا الیه راجعون شهادت مظلومانه‌ی رییس جمهور محبوب و مردمی حضرت آیت الله سید ابراهیم و هیئت همراه را در سانحه سقوط بالگرد را محضر حضرت ولی عصر امام زمان عجل الله ،حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی و عموم شیعیان و آزادگان جهان و مردم عزیز و قدرشناس ایران تسلیت عرض مینمایم.
ترفند ارسال لینک‌های آلوده همچنان قربانی می‌گیرد رئیس پلیس فتا استان اصفهان از ترفند جدید کلاهبرداران با ارسال پیام با عنوان دریافت کالابرگ الکترونیکی و واریز سود سهام عدالت خبر داد. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار کرد: با مراجعه تعدادی از شهروندان به این پلیس مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی خود بعد از دریافت پیامکی با عنوان دریافت کالابرگ الکترونیکی و واریز سود سهام عدالت، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. وی بیان کرد: برابر بررسی‌های صورت گرفته مشخص گردید افراد مجرم و کلاهبردار با ارسال پیامک و یا پیام در بستر شبکه های اجتماعی که حاوی لینک های آلوده بوده به بهانه دریافت کالابرگ الکترونیکی و واریز سود سهام عدالت، افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب‌های افراد می‌نمایند. رئیس پلیس فتا استان اصفهان به شهروندان توصیه کرد: از باز کردن لینک‌های ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند. این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید.
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مراقب پیامک جعلی توقیف خودرو باشید😮 ✅ اگر پیامک یا پیامی در شبکه‌های پیام رسان با مضمون «توقیف خودرو» کاز طریق خطوط شخصی دریافت کردید اصلا توجه نکرده و روی لینک مندرج در این پیام کلیک نکنید! این پیام ها حتی اگر از طریق دوستان و آشناهایتان نیز دریافت کردید، جعلی بوده و صرفا با هدف آلوده ساختن گوشی تلفن همراه شما از طریق گوش های آلوده براتون ارسال می شود. ✅ لطفا آدرس این لینک را از طریق وب سایت پلیس فتا بخش گزارش‌های مردمی با این پلیس برای اقدامات پلیس در میان بگذارید. ✅ شما می‌توانید با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در آگاه سازی عمومی مشارکت کنید. کانال را دنبال کنید تا از آخرین هشدارها و آموزش‌های ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوید.
شناسایی و مسدود سازی تعداد 35 صفحات اینستاگرامی از عوامل ناهنجاری های اجتماعی دراصفهان رئیس پلیس فتا استان اصفهان خبرداد: مدیران35 صفحه اینستاگرامی استان اصفهان که اقدام به قبح‌زدایی وترویج سبک زندگی غربی کرده بودند شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در تشریح این خبر گفت : کارشناسان پلیس فتا استان در پی رصد فضای مجازی، 35 صفحه اینستاگرامی با میانگین تعداد بازدید 70 هزار نفر را شناسایی کردند که گرداننده آن اقدام به انتشار و بارگذاری تصاويرمبتذل وتبلیغات مدلینگ با محتوای نامناسب، واغفال نمودن جوانان را داشتند. این مقام انتظامی درادامه گفت: با توجه اهمیت موضوع و برخورد با برهم زنندگان آسایش و امنیت اخلاقی شهروندان موضوع سریعا در دستور کار پلیس فتا استان قرار گرفت. وي افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی گردانندگان 35 صفحات اینستاگرام مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از تهیه مستندات با دستور مقام قضایی مدیران صفحه پیج اینستاگرامی احضار و با تشکیل پرونده و تفهیم اتهام به مراجع قضایی معرفی شدند. سرهنگ مرتضوی ادامه داد: با دستور قاضی هر35 صفحه مجازی و پس از حذف محتویات آن، مسدود شد . این مقام انتظامی افزود: برخی افراد غیر متعهد و سوء‌استفاده گر برای جذب دنبال‌کننده دست به هرکاری میزنند و در پی کسب درآمد با اشاعه محتوای مبتذل هستند. مرتضوی در راستاي ارتقاء سطح سواد‌رسانه‌اي کاربران خطاب به والدین افزود: شبکه‌هاي اجتماعي خارجي به محيطي براي اعمال مجرمانه نظير انتشار مطالب نامناسب و غير‌اخلاقي، هتک‌حيثيت، نشر اکاذيب و تهديد و اخاذي تبديل شده است لذا والدين بايد همراه فرزندان در فضاي مجازي بوده و بر عملکرد فرزندان خود در فضاي سايبر نظارت داشته باشند. رئیس پلیس فتا استان اصفهان به مروجان ناهنجارهای اجتماعی در فضای مجازی هشدار داد: تمامی تحرکات هنجار شکنان اجتماعی در فضای تحت کنترل پلیس هستند و با کسانی که اقدام به بازنشر تصاویر مبتذل، و خارج عرف در فضای مجازی می کنند، برابر مقررات و قوانین رفتار خواهد شد. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس 096380به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.
هدایت شده از رسانه نوین
هشدار قوه قضائیه درباره در اختیار دیگران گذاشتن کارت بانکی 🔹به دنبال برخی شکایات واصله مردمی در خصوص کلاهبرداری‌های اینترنتی، قوه قضائیه برای چندمین بار در سال‌های اخیر به مردم هشدار داد که از در اختیار قراردادن کارت بانکی و یا اطلاعات مندرج بر روی آن به دیگران جدا خودداری کنند. 🔹معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع‌جرم قوه قضائیه: از در اختیار گذاشتن کارت‌بانکی و اطلاعات آن به‌دیگران بپرهیزید زیرا برای شما مسؤولیت کیفری و مدنی ایجاد می‌شود. ┅┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
در هنگام خرید از فروشگاه های اینستاگرامی "مراقب باشید" رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌ها با موضوع خریدهای اینترنتی ، نسبت به خرید از فروشگاه های اینستاگرامی هشدار داد: فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب و تعداد دنبال کننده بالا و فالورهای چند ده هزار نفری صفحات اینستاگرامی را نخورید و خرید های خود را فقط از فروشگاه های معتبر و دارای مجوز و یا سایت و بسترهای رسمی آنها در فضای مجازی انجام دهید.
🔺️ماجرای بازی کریپتویی «همسترکامبت» چیست؟ 🔸️تسنیم: حدود یک ماه قبل بود که خبر لیست شدن نات‌کوین تلگرام، بار دیگر موجی از گفتگوها درمورد رمز ارزها و کوین‌های دیجیتال را در فضای مجازی کشور ایجاد کرد. 🔸️اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع به خلاصه موضوع بپردازیم باید بگوییم، تلگرام در رقابت با سایر پلتفرم‌ها، از رمز ارز مخصوص به خود رونمایی کرد و مدتی بعد موضوع رسمیت گرفتن مبادله این رمز ارز سر و صدای زیادی ایجاد کرد. 🔸️در واقع وقتی یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در صرافی‌های رمز ارز لیست میشود امکان خرید و فروش پیدا کرده و دارای ارزش میگردد. 🔸️همین جرقه کافی بود تا پروژه‌های مشابه نات‌کوین در قالب یک سری باز‌ی‌های کریپتویی در بستر کانال‌های تلگرامی کلید بخورند. 🔸️«همسترکامبت» یکی از این پروژه‌ها در قالب یک ربات تلگرامی بود که ظرف کمتر از ۱۰ روز با یک فضا‌سازی غیرمنتظره طیف گسترده‌ای از دنبال‌کنندگان را به سمت خود کشاند. 🔸️این تبلیغات غیرمتمرکز در فضای مجازی و واقعی تا جایی پیش رفت که در یکی دو روز گذشته پیام‌های متعدد JOINED TO TELEGRAM   برای کاربران سنتی‌تر تلگرام تعجب‌برانگیز شد. 🔸️به نظر میرسد تحت تاثیر فضای تبلیغاتی بسیاری از کاربران برای کسب درآمدهای نجومی و ساده متقاضای استفاده از این فضای جدید و ناشناخته شده‌اند. 🔸️به صورت خلاصه اینکه، بعد از ملحق شدن به ربات تلگرامی همستر کامبت، گزینه‌های متنوعی از کلیک مستقیم تا بازی‌های معمایی ساده برای جمع‌آوری کوین‌ها بی‌ارزش در اختیار کاربر قرار میگیرد. 🔸️به نظر میرسد انگیزه اصلی حضور اقشار مختلف در این فضا کسب درآمد ساده به واسطه تبلیغاتی وسیعی باشد که از سمت کانالهای تلگرامی آغاز شده است. 🔸️هرچند مدل درامد زایی این سازکار  فعلا مبهم است اما تحت تاثیر یک فضای روانی همه‌گیر تقاضای چشم‌گیر برای عقب نماندن از کسب کوین‌های رایگان فعلا بی ارزش ایجاد شده است. 🔸️همانطور که مشخص است، این موضوع در کنار درآمد مبهم و نامعلوم هزینه‌هایی هم به کاربران تحمیل می‌کند. 🔸️فعلا با توجه به فیلتر بودن تلگرام در کشور تقاضای فیلترشکن‌ها بار دیگر صعودی شده و زمینه‌ای تازه برای سودجویی صاحبان این کسب کارها ایجاد شده است. 🔸️همچنین نباید از اتلاف وقتی که این بازی های کریپتویی به کاربران برای بازدهی که آینده ان مشخص نیست تحمیل می کند غافل شد، از سوی دیگر به نظر میرسد جدای از استهلاک گوشی‌های تلفن همراهی که سالیانه تا ۳ میلیارد دلار صرف واردات آن‌ها می‌شود از هزینه‌های سر سام‌آور اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز غافل شد. 🔸️به نظر میرسد با توجه به اهمیت ابعاد اجتماعی و اقتصادی موضوع دستگاه‌های مرتبط در دولت هم بایستی در این خصوص شفاف‌سازی کنند. 🔸️بر همین اساس وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاه‌های تخصصی بایستی با تشریح ابعاد مختلف موضوع برای مردم  در مورد پدیده‌های جدیدی که در حوزه فضای مجازی ایجاد میشود اقدام کنند.