eitaa logo
آموزش همگانی
115 دنبال‌کننده
172 عکس
118 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
شناسایی و مسدود سازی تعداد 35 صفحات اینستاگرامی از عوامل ناهنجاری های اجتماعی دراصفهان رئیس پلیس فتا استان اصفهان خبرداد: مدیران35 صفحه اینستاگرامی استان اصفهان که اقدام به قبح‌زدایی وترویج سبک زندگی غربی کرده بودند شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در تشریح این خبر گفت : کارشناسان پلیس فتا استان در پی رصد فضای مجازی، 35 صفحه اینستاگرامی با میانگین تعداد بازدید 70 هزار نفر را شناسایی کردند که گرداننده آن اقدام به انتشار و بارگذاری تصاويرمبتذل وتبلیغات مدلینگ با محتوای نامناسب، واغفال نمودن جوانان را داشتند. این مقام انتظامی درادامه گفت: با توجه اهمیت موضوع و برخورد با برهم زنندگان آسایش و امنیت اخلاقی شهروندان موضوع سریعا در دستور کار پلیس فتا استان قرار گرفت. وي افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی گردانندگان 35 صفحات اینستاگرام مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از تهیه مستندات با دستور مقام قضایی مدیران صفحه پیج اینستاگرامی احضار و با تشکیل پرونده و تفهیم اتهام به مراجع قضایی معرفی شدند. سرهنگ مرتضوی ادامه داد: با دستور قاضی هر35 صفحه مجازی و پس از حذف محتویات آن، مسدود شد . این مقام انتظامی افزود: برخی افراد غیر متعهد و سوء‌استفاده گر برای جذب دنبال‌کننده دست به هرکاری میزنند و در پی کسب درآمد با اشاعه محتوای مبتذل هستند. مرتضوی در راستاي ارتقاء سطح سواد‌رسانه‌اي کاربران خطاب به والدین افزود: شبکه‌هاي اجتماعي خارجي به محيطي براي اعمال مجرمانه نظير انتشار مطالب نامناسب و غير‌اخلاقي، هتک‌حيثيت، نشر اکاذيب و تهديد و اخاذي تبديل شده است لذا والدين بايد همراه فرزندان در فضاي مجازي بوده و بر عملکرد فرزندان خود در فضاي سايبر نظارت داشته باشند. رئیس پلیس فتا استان اصفهان به مروجان ناهنجارهای اجتماعی در فضای مجازی هشدار داد: تمامی تحرکات هنجار شکنان اجتماعی در فضای تحت کنترل پلیس هستند و با کسانی که اقدام به بازنشر تصاویر مبتذل، و خارج عرف در فضای مجازی می کنند، برابر مقررات و قوانین رفتار خواهد شد. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس 096380به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.
هدایت شده از رسانه نوین
هشدار قوه قضائیه درباره در اختیار دیگران گذاشتن کارت بانکی 🔹به دنبال برخی شکایات واصله مردمی در خصوص کلاهبرداری‌های اینترنتی، قوه قضائیه برای چندمین بار در سال‌های اخیر به مردم هشدار داد که از در اختیار قراردادن کارت بانکی و یا اطلاعات مندرج بر روی آن به دیگران جدا خودداری کنند. 🔹معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع‌جرم قوه قضائیه: از در اختیار گذاشتن کارت‌بانکی و اطلاعات آن به‌دیگران بپرهیزید زیرا برای شما مسؤولیت کیفری و مدنی ایجاد می‌شود. ┅┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
در هنگام خرید از فروشگاه های اینستاگرامی "مراقب باشید" رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌ها با موضوع خریدهای اینترنتی ، نسبت به خرید از فروشگاه های اینستاگرامی هشدار داد: فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب و تعداد دنبال کننده بالا و فالورهای چند ده هزار نفری صفحات اینستاگرامی را نخورید و خرید های خود را فقط از فروشگاه های معتبر و دارای مجوز و یا سایت و بسترهای رسمی آنها در فضای مجازی انجام دهید.
🔺️ماجرای بازی کریپتویی «همسترکامبت» چیست؟ 🔸️تسنیم: حدود یک ماه قبل بود که خبر لیست شدن نات‌کوین تلگرام، بار دیگر موجی از گفتگوها درمورد رمز ارزها و کوین‌های دیجیتال را در فضای مجازی کشور ایجاد کرد. 🔸️اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع به خلاصه موضوع بپردازیم باید بگوییم، تلگرام در رقابت با سایر پلتفرم‌ها، از رمز ارز مخصوص به خود رونمایی کرد و مدتی بعد موضوع رسمیت گرفتن مبادله این رمز ارز سر و صدای زیادی ایجاد کرد. 🔸️در واقع وقتی یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در صرافی‌های رمز ارز لیست میشود امکان خرید و فروش پیدا کرده و دارای ارزش میگردد. 🔸️همین جرقه کافی بود تا پروژه‌های مشابه نات‌کوین در قالب یک سری باز‌ی‌های کریپتویی در بستر کانال‌های تلگرامی کلید بخورند. 🔸️«همسترکامبت» یکی از این پروژه‌ها در قالب یک ربات تلگرامی بود که ظرف کمتر از ۱۰ روز با یک فضا‌سازی غیرمنتظره طیف گسترده‌ای از دنبال‌کنندگان را به سمت خود کشاند. 🔸️این تبلیغات غیرمتمرکز در فضای مجازی و واقعی تا جایی پیش رفت که در یکی دو روز گذشته پیام‌های متعدد JOINED TO TELEGRAM   برای کاربران سنتی‌تر تلگرام تعجب‌برانگیز شد. 🔸️به نظر میرسد تحت تاثیر فضای تبلیغاتی بسیاری از کاربران برای کسب درآمدهای نجومی و ساده متقاضای استفاده از این فضای جدید و ناشناخته شده‌اند. 🔸️به صورت خلاصه اینکه، بعد از ملحق شدن به ربات تلگرامی همستر کامبت، گزینه‌های متنوعی از کلیک مستقیم تا بازی‌های معمایی ساده برای جمع‌آوری کوین‌ها بی‌ارزش در اختیار کاربر قرار میگیرد. 🔸️به نظر میرسد انگیزه اصلی حضور اقشار مختلف در این فضا کسب درآمد ساده به واسطه تبلیغاتی وسیعی باشد که از سمت کانالهای تلگرامی آغاز شده است. 🔸️هرچند مدل درامد زایی این سازکار  فعلا مبهم است اما تحت تاثیر یک فضای روانی همه‌گیر تقاضای چشم‌گیر برای عقب نماندن از کسب کوین‌های رایگان فعلا بی ارزش ایجاد شده است. 🔸️همانطور که مشخص است، این موضوع در کنار درآمد مبهم و نامعلوم هزینه‌هایی هم به کاربران تحمیل می‌کند. 🔸️فعلا با توجه به فیلتر بودن تلگرام در کشور تقاضای فیلترشکن‌ها بار دیگر صعودی شده و زمینه‌ای تازه برای سودجویی صاحبان این کسب کارها ایجاد شده است. 🔸️همچنین نباید از اتلاف وقتی که این بازی های کریپتویی به کاربران برای بازدهی که آینده ان مشخص نیست تحمیل می کند غافل شد، از سوی دیگر به نظر میرسد جدای از استهلاک گوشی‌های تلفن همراهی که سالیانه تا ۳ میلیارد دلار صرف واردات آن‌ها می‌شود از هزینه‌های سر سام‌آور اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز غافل شد. 🔸️به نظر میرسد با توجه به اهمیت ابعاد اجتماعی و اقتصادی موضوع دستگاه‌های مرتبط در دولت هم بایستی در این خصوص شفاف‌سازی کنند. 🔸️بر همین اساس وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاه‌های تخصصی بایستی با تشریح ابعاد مختلف موضوع برای مردم  در مورد پدیده‌های جدیدی که در حوزه فضای مجازی ایجاد میشود اقدام کنند.
هدایت شده از رسانه نوین
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاهبرداری با عنوان وام بانکی در سایت های آگهی مجرمان سایبری با تبلیغات گسترده ودرج آگهی در ایت های آگهی آنلاین با عناوینی مانند وام فوری، تسهیلات ارزان و ... از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند. کاربران گرامی برای اینکه در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند دقت داشته باشند که به هیچ عنوان به تبلیغات و آگهی های نامعتبر در فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و سایت های آگهی آنلاین با عنوان پرداخت وام اعتماد نکنند.
هدایت شده از رسانه نوین
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا حواستان به لینک های ناشناس هست؟ ❎ مجرمان سایبری با جعل آدرس اینترنتی سامانه های مختلف همچون درگاه خدمات دولت و... با ارسال پیامک هایی با مضامینی از قبیل : ◀️ شکواییه علیه شما ◀️ثبت نام سبدکمک معیشتی ◀️ ثبت نام کالابرگ الکترونیک ، اینترنت رایگان و ... ✅ توصیه اکید ما به شما شهروند عزیز این است که به سامانه هر نهادی از طریق سایت اصلی آن نهاد وارد شده و از بازگشایی لینک‌های جعلی ، خودداری کنید تا مورد کلاهبرداری واقع نشوید.
49.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاه"پیامک زرد" تهیه شده در اداره مستندات و امور هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از رسانه نوین
پاسخ به 40 شبهات انتخابات.pdf
1.04M
🟡 چطور بهانه های عدم شرکت در انتخابات را جواب دهیم؟ 🔵 پاسخ به ۴۰ شبهه پیرامون انتخابات... (کاری از شبکه روشنگران فرهنگی)
هدایت شده از رسانه نوین
هدایت شده از رسانه نوین
"وام‌های کم بهره بانکی" ترفند کلاهبرداری های سایبری رئیس پلیس فتا اصفهان در مورد کانال و گروه‌های فروش امتیاز وام‌های کم بهره بانکی که با استفاده از اعتماد مردم از آنها کلاهبرداری می‌کنند هشدار داد. سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام کرد: طی رصد و پایش فضای مجازی کارشناسان پلیس فتا استان به تعدادی کانال در یکی از شبکه‌های اجتماعی با تعداد اعضای بالا برخوردند که به بهانه فروش وام در وب‌سایت‌ها از مردم کلاهبرداری و همچنین عنوان می‌کنند که سایت مورد نظر دارای مجوز از بانک مرکزی بوده و از نظر پروتکل‌های امنیتی مورد تأیید می‌باشد. از این‌رو پیگیری این موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت. وی افزود: با بررسی‌های فنی صورت‌گرفته مشخص‌گردید، مجرمین با طراحی سایت مورد نظر اقدام به فروش وام از مبلغ 30 الی 350 میلیون تومان می‌نمایند. در ادامه با بررسی فنی این وب‌سایت و تحقیقات اطلاعاتی صورت گرفته، صاحب خط تلفنی که مجرمین از طریق آن وارد پنل وب‌سایت مورد نظر می‌شدند طی یکسری اقدامات فنی توسط کارشناسان اداره مبارزه فتا استان شناسایی گردید. این مقام مسئول با اشاره به کلاهبرداری از طریق درج آگهی‌های جعلی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی توصیه کرد: جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده براساس شرایط اعلامی بانک‌ها و مؤسسات مالی معتبر اقدام نمایند و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری کنند. سرهنگ مرتضوی گفت: کاربران فضای مجازی هوشیاری لازم را داشته باشند و صرفاً به علت اینکه فروشنده، اطلاعات شخصی یا اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه کند، دلیل کافی برای اعتماد به فروشنده نبوده و امکان دارد از اوراق هویتی فرد دیگری سوءاستفاده کرده باشد و یا حتی کارت حساب به‌صورت اجاره‌ای باشد. در خصوص این مورد خاص یعنی فروش وام و تسهیلات بانکی، متقاضیان حتماً از بانک اعطاءکننده تسهیلات قبل از پرداخت هرگونه وجهی استعلام بگیرند تا از صحت موضوع مطلع شوند. رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: شهروندان برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیه های پلیس به سایت پلیس فتا به آدرسwww.fata.gov.ir مراجعه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، گزارش خود را در بخش ثبت گزارش مردمی به پلیس اطلاع دهند.