#اطلاعیه
#نماز_جمعه_اصفهان
🔺نماز جمعه ۳ فروردین ۱۴۰۳🔺
✅ خطیب: حضرت آیت الله حاج سید ابوالحسن مهدوی، نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان.
✅ سخنران: حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مهروی پور، رئیس محترم کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان.
✅ موضوع: تبیین اولویت های فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان در سال ۱۴۰۳.
✅ قاری و موذن: جناب آقای محمدرضا تیموری.
🔺برنامه میزهای خدمت
• دادگستری کل استان اصفهان
• مرکز منطقه ۶ و بازرسی کل استان اصفهان
• اداره کل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان
• مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان
• اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان
• اداره کل ثبت احوال استان اصفهان
• ویزیت تخصصی پزشکی رایگان
• اداره کل بیمه سلامت استان اصفهان
• فرماندهی انتظامی استان اصفهان
📌 مکان: خیابان مصلی - مصلای امام خمینی (ره) اصفهان
🕙 بازگشایی درب ها ساعت ۱۱:۰۰ صبح
#همیشه_مردمی
#همیشه_انقلابی
💬ارتباط با ما از طریق سامانه پیامکی 100036651032
🔰کانال ستاد برگزاری نماز جمعه اصفهان↙️
@namazjomeh_esfahan
کلاهبرداری سایبری با ترفند هدیه دولت
رئیس پلیس فتا استان اصفهان به شهروندان توصیه کرد : به پیامک های که با موضوع در یافت کالابرگ الکترونیکی و یا ثبت نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز از سوی افراد ناشناس ارسال می شود توجه نکنند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در تشريح اين خبر اظهار داشت: طی مراجعه چندین شهروند اصفهانی به این پلیس در ایام نوروز مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از طریق ارسال پیامک جعلی با عنوان « دریافت کالابرگ الکترونیکی هدیه دولت و یا ثبت نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز » موضوع به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
این مقام سایبری با بیاناینکه افراد فرصتطلب با انتشار تبلیغاتی نظیر ( دریافت کالابرگ الکترونیکی هدیه دولت و یا ثبت نام جاماندگان سهام عدالت ویژه عید نوروز) و مواردی مشابه از شهروندان کلاهبرداری میکنند، افزود: این افراد با ارسال پیامک حاوی لینک با محتوای مرتبط با سهام عدالت، اقدامات خود را آغاز کرده و کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان هدایت یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت و از آن سوءاستفاده میکنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان خاطر نشان کرد: از بازکردن لینکهای ارسالی بصورت پیامکی یا در شبکههای اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس و یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح های ابلاغی از سوی دولت ارسال میشود، خودداری و اخبار موثق را تنها از طریق سایتهای و رسانههای مُعتبر پیگیری کنند.
سرهنگ مرتضوی درآخر به همشهریان توصيه کرد : ضمن حفظ هوشياری و توجه به نکات آموزشي پليس فتا فريب مجرمان سايبري را نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طريق تماس تلفني با مرکز فوريت هاي سايبري با شماره تماس 096380 و يا مراجعه به سايت پليس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir با کارشناسان اين پليس در ميان بگذارند.
هدایت شده از رسانه نوین
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهنمای حذف بدافزار از گوشی هوشمند:
در صورت آلوده شدن گوشی شما به بد افزار از طریق لینک های جعلی مراحل زیر را انجام دهید:
1. ابتدا اینترنت گوشی خود را قطع کنید.
2. بدافزار را پاک کنید. برای حذف بدافزار ابتدا وارد تنظیمات موبایل شوید.
3. در قسمت "مدیریت برنامه ها" تمامی برنامههای نصبی وجود دارد. بدافزار را انتخاب و لغو نصب کنید.
4. اگر بدافزار را نتوانستید پیدا کنید، مراحل زیر را انجام دهید:
- به قسمت تنظیمات بروید.
- در قسمت "مدیریت برنامه ها"، روی سه نقطه بالا کلیک کنید.
- "مدیریت مجوز" را انتخاب کنید.
- روی "مجوز پیامک" کلیک کنید.
- برنامههای مشکوک که به پیامک شما دسترسی دارند را انتخاب و دسترسی را قطع کنید.
#پیامک_جعلی
#یارانه_معیشتی
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#پلیس_فتا_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه گرفتار اسکیمر نشویم؟
یکی از شگـردهای کلاهبرداری برای سرقت کارت های بانکی و برداشت غیرمـجاز از موجودی حساب بانکی قربانیان، بهرهگیری از دستگاههای اسکیمر برای جعل کارتهای بانکی است
1. مــراجعه کـنیـد pos شـخـصا به دسـتگاه.
2. هنگام وارد کردن رمز عبور مراقب باشیم.
3. از تحویل کارت خود به فروشندگان پرهیز نمایید.
4. حتما رسید را دریافت و بررسی کنید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#پلیس_فتا_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیشینگ چیست؟
فیشینگ Phishing یک روش مخرب برای دسترسی به اطلاعات بانکی افراد و سرقت اموال ایشان است. هکرها درسالهای اخیر تلاشهای زیادی برای به سرقت بردن موجودی حسابهای کاربران اینترنت کردهاند.
فیشینگ انواع مختلفی دارد که به روش های مختلف تلاش میکنند به اطلاعات بانکی شما از طریق روش های متنوع مهندسی اجتماعی (Social Engineering) که در حوزه فیشینگ مانند ایمیل، تماس تلفنی، صفحات جعلی پرداخت، پیامک، انواع مدل های ربات های تلگرام و انواع روش های جدیدی که انتظار آن نمی رود، دست یابد.
طراحی صفحهای نظیر درگاه پرداخت بانک
شخص هکر در این روش صفحهای مشابه درگاه پرداخت آنلاین بانکها طراحی میکند و با قرار دادن این صفحه جعلی در فروشگاههای صوری و با ارائه پیشنهادهای وسوسه کننده خرید سعی میکند شما را وادار کند وارد صفحه پرداخت جعلی که طراحی کرده بشوید و وجه انتقال دهید.
به محض ورود به این صفحه جعلی و ارائه اطلاعات بانکی اطلاعات شما به صورت خودکار برای هکر ارسال میشود و او قادر خواهد بود حساب شما را خالی کند.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#پلیس_فتا_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
گروه استانها-اصفهان- رئیس پلیس فتا استان با اشاره به اجرای طرح مرحله سوم فجرانه به هموطنان هشدار داد: هر گونه پیامی از طرف هر شخصی حتی آشنایان و بستگان با موضوع واریز طرح فجرانه و یا هرگونه طرحهای ابلاغی از سوی دولت جعلی بوده و به هیچ وجه وارد این لینکها نشوند.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: شيادان سايبري با ترفند ارسال پيامهاي جعلي حاوي لينکهاي آلوده با عنوان واريز طرح فجرانه کالابرگ الکترونيکي افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی ، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی ، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب های افراد می نمایند.
این مقام مسئول افزود: از باز کردن لینکهای ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکههای اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرحهای ابلاغی از سوی دولت ارسال میشود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایتهای و رسانههای معتبر پیگیری کنند.
این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: هموطنان بدون داشتن سواد رسانهاي در فضاي مجازي، فريب اخبار و محتواهاي جعلي را ميخورند و ممکن است نقش مؤثري در تغيير مسير زندگي آنها داشته باشد؛ لذا ميبايست اخبار را ازرسانههاي معتبرملی وبه ویژه سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir دنبال کنند تا دچار اينگونه مشکلات نشوند.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام های جعلی ثبت نام وام بازنشستگی
⭕هر پیام دریافتی حاوی لینک از شماره های شخصی و یا پیامرسان های موبایلی با موضوع ثبت نام وام بازنشستگی به قصد کلاهبرداری و سرقت از حساب شماست.
🔴در صورت دریافت چنین پیامکی از بازکردن لینک خودداری کنید
#پیام_جعلی
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام های جعلی ثبت نام وام بازنشستگی
⭕هر پیام دریافتی حاوی لینک از شماره های شخصی و یا پیامرسان های موبایلی با موضوع ثبت نام وام بازنشستگی به قصد کلاهبرداری و سرقت از حساب شماست.
🔴در صورت دریافت چنین پیامکی از بازکردن لینک خودداری کنید
#پیام_جعلی
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
رئیس پلیس فتا استان اصفهان نسبت به اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزند آوری گفت: برخی از افراد سودجو و کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک و انجام تبلیغات مختلف در شبکههای اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاههای جعلی پرداخت هدایت کرده و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به سودجویی در پوشش وام فرزندآوری اظهارکرد: بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سواستفاده از کاربران اقدام میکنند، یکی از این موارد سواستفاده از تسهیلات و وامهای بانکی است. در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.
این مقام انتظامی بیان داشت: مجرمین سایبری با ترفندهای مختلف مانند ارسال لینکهای جعلی در شبکههای اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبتنام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها مینمایند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد: هموطنان توجه داشته باشند که تنها سایت ve.cbi.ir به عنوان سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینکهای ارائه شده در شبکههای اجتماعی خودداری نمایند.
سرهنگ مرتضوی به شهروندان خاطر نشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.irبخش گزارشهای مردمی و یا با شماره 096380 با ما در میان بگذارند.