🔺️ماجرای بازی کریپتویی «همسترکامبت» چیست؟
🔸️تسنیم: حدود یک ماه قبل بود که خبر لیست شدن ناتکوین تلگرام، بار دیگر موجی از گفتگوها درمورد رمز ارزها و کوینهای دیجیتال را در فضای مجازی کشور ایجاد کرد.
🔸️اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع به خلاصه موضوع بپردازیم باید بگوییم، تلگرام در رقابت با سایر پلتفرمها، از رمز ارز مخصوص به خود رونمایی کرد و مدتی بعد موضوع رسمیت گرفتن مبادله این رمز ارز سر و صدای زیادی ایجاد کرد.
🔸️در واقع وقتی یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در صرافیهای رمز ارز لیست میشود امکان خرید و فروش پیدا کرده و دارای ارزش میگردد.
🔸️همین جرقه کافی بود تا پروژههای مشابه ناتکوین در قالب یک سری بازیهای کریپتویی در بستر کانالهای تلگرامی کلید بخورند.
🔸️«همسترکامبت» یکی از این پروژهها در قالب یک ربات تلگرامی بود که ظرف کمتر از ۱۰ روز با یک فضاسازی غیرمنتظره طیف گستردهای از دنبالکنندگان را به سمت خود کشاند.
🔸️این تبلیغات غیرمتمرکز در فضای مجازی و واقعی تا جایی پیش رفت که در یکی دو روز گذشته پیامهای متعدد JOINED TO TELEGRAM برای کاربران سنتیتر تلگرام تعجببرانگیز شد.
🔸️به نظر میرسد تحت تاثیر فضای تبلیغاتی بسیاری از کاربران برای کسب درآمدهای نجومی و ساده متقاضای استفاده از این فضای جدید و ناشناخته شدهاند.
🔸️به صورت خلاصه اینکه، بعد از ملحق شدن به ربات تلگرامی همستر کامبت، گزینههای متنوعی از کلیک مستقیم تا بازیهای معمایی ساده برای جمعآوری کوینها بیارزش در اختیار کاربر قرار میگیرد.
🔸️به نظر میرسد انگیزه اصلی حضور اقشار مختلف در این فضا کسب درآمد ساده به واسطه تبلیغاتی وسیعی باشد که از سمت کانالهای تلگرامی آغاز شده است.
🔸️هرچند مدل درامد زایی این سازکار فعلا مبهم است اما تحت تاثیر یک فضای روانی همهگیر تقاضای چشمگیر برای عقب نماندن از کسب کوینهای رایگان فعلا بی ارزش ایجاد شده است.
🔸️همانطور که مشخص است، این موضوع در کنار درآمد مبهم و نامعلوم هزینههایی هم به کاربران تحمیل میکند.
🔸️فعلا با توجه به فیلتر بودن تلگرام در کشور تقاضای فیلترشکنها بار دیگر صعودی شده و زمینهای تازه برای سودجویی صاحبان این کسب کارها ایجاد شده است.
🔸️همچنین نباید از اتلاف وقتی که این بازی های کریپتویی به کاربران برای بازدهی که آینده ان مشخص نیست تحمیل می کند غافل شد، از سوی دیگر به نظر میرسد جدای از استهلاک گوشیهای تلفن همراهی که سالیانه تا ۳ میلیارد دلار صرف واردات آنها میشود از هزینههای سر سامآور اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز غافل شد.
🔸️به نظر میرسد با توجه به اهمیت ابعاد اجتماعی و اقتصادی موضوع دستگاههای مرتبط در دولت هم بایستی در این خصوص شفافسازی کنند.
🔸️بر همین اساس وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاههای تخصصی بایستی با تشریح ابعاد مختلف موضوع برای مردم در مورد پدیدههای جدیدی که در حوزه فضای مجازی ایجاد میشود اقدام کنند.
هدایت شده از رسانه نوین
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاهبرداری با عنوان وام بانکی در سایت های آگهی
مجرمان سایبری با تبلیغات گسترده ودرج آگهی در ایت های آگهی آنلاین با عناوینی مانند وام فوری، تسهیلات ارزان و ... از شهروندان کلاهبرداری میکنند.
کاربران گرامی برای اینکه در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند دقت داشته باشند که به هیچ عنوان به تبلیغات و آگهی های نامعتبر در فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و سایت های آگهی آنلاین با عنوان پرداخت وام اعتماد نکنند.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#کلاهبرداری_وام
#پلیس_فتا_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا حواستان به لینک های ناشناس هست؟
❎ مجرمان سایبری با جعل آدرس اینترنتی سامانه های مختلف همچون درگاه خدمات دولت و... با ارسال پیامک هایی با مضامینی از قبیل :
◀️ شکواییه علیه شما
◀️ثبت نام سبدکمک معیشتی
◀️ ثبت نام کالابرگ الکترونیک ، اینترنت رایگان و ...
✅ توصیه اکید ما به شما شهروند عزیز این است که به سامانه هر نهادی از طریق سایت اصلی آن نهاد وارد شده و از بازگشایی لینکهای جعلی ، خودداری کنید تا مورد کلاهبرداری واقع نشوید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#پلیس_فتا_اصفهان
49.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاه"پیامک زرد"
تهیه شده در اداره مستندات و امور هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان
خرداد ۱۴۰۳
#پلیس_فتا_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
پاسخ به 40 شبهات انتخابات.pdf
1.04M
🟡 چطور بهانه های عدم شرکت در انتخابات را جواب دهیم؟
🔵 پاسخ به ۴۰ شبهه پیرامون انتخابات...
(کاری از شبکه روشنگران فرهنگی)
#انتخابات
#انتخاب_آگاهانه
#امین_اصفهان
هدایت شده از رسانه نوین
"وامهای کم بهره بانکی" ترفند کلاهبرداری های سایبری
رئیس پلیس فتا اصفهان در مورد کانال و گروههای فروش امتیاز وامهای کم بهره بانکی که با استفاده از اعتماد مردم از آنها کلاهبرداری میکنند هشدار داد.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام کرد: طی رصد و پایش فضای مجازی کارشناسان پلیس فتا استان به تعدادی کانال در یکی از شبکههای اجتماعی با تعداد اعضای بالا برخوردند که به بهانه فروش وام در وبسایتها از مردم کلاهبرداری و همچنین عنوان میکنند که سایت مورد نظر دارای مجوز از بانک مرکزی بوده و از نظر پروتکلهای امنیتی مورد تأیید میباشد. از اینرو پیگیری این موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای فنی صورتگرفته مشخصگردید، مجرمین با طراحی سایت مورد نظر اقدام به فروش وام از مبلغ 30 الی 350 میلیون تومان مینمایند. در ادامه با بررسی فنی این وبسایت و تحقیقات اطلاعاتی صورت گرفته، صاحب خط تلفنی که مجرمین از طریق آن وارد پنل وبسایت مورد نظر میشدند طی یکسری اقدامات فنی توسط کارشناسان اداره مبارزه فتا استان شناسایی گردید.
این مقام مسئول با اشاره به کلاهبرداری از طریق درج آگهیهای جعلی در سایتها و شبکههای اجتماعی توصیه کرد: جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده براساس شرایط اعلامی بانکها و مؤسسات مالی معتبر اقدام نمایند و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری کنند.
سرهنگ مرتضوی گفت: کاربران فضای مجازی هوشیاری لازم را داشته باشند و صرفاً به علت اینکه فروشنده، اطلاعات شخصی یا اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه کند، دلیل کافی برای اعتماد به فروشنده نبوده و امکان دارد از اوراق هویتی فرد دیگری سوءاستفاده کرده باشد و یا حتی کارت حساب بهصورت اجارهای باشد. در خصوص این مورد خاص یعنی فروش وام و تسهیلات بانکی، متقاضیان حتماً از بانک اعطاءکننده تسهیلات قبل از پرداخت هرگونه وجهی استعلام بگیرند تا از صحت موضوع مطلع شوند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: شهروندان برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیه های پلیس به سایت پلیس فتا به آدرسwww.fata.gov.ir مراجعه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، گزارش خود را در بخش ثبت گزارش مردمی به پلیس اطلاع دهند.
هدایت شده از رسانه نوین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس سعی دارد با انجام رسالتهای خودش به صورت تخصصی از بدنه جامعه هم کمک بگیرد
با توجه به این که همه شهروندان ما قریب به اتفاق در این فضا فعالیت میکنند و بعضا نیاز دارند به امداد و فوریت و یا کمکهای انتظامی و پلیسی ما سعی کردیم بیش از پیش به شهروندان عزیزمان نزدیکتر شویم .
و در ادامه انیمیشنی با با موضوع دسترسی غیر مجاز به اطلاعات را مشاهده مینمایید
آیا میخواهید میلیاردر شوید!
آیا از کار کردن زیاد و حقوق کم خسته شدهاید!
دیگر نگران نباشید!
با استفاده از وایفای همینجا و ارائه آن به مشتریان میلیاردر شوید ...
.
#با_ما_همراه_باشید
#پلیس_فتا_اصفهان
آیا از تعغییر آدرس وب سایت پلیس فتا اطلاع دارید؟
رئیس پلیس فتا استان اصفهان از تعغییر آدرس سایت پلیس فتا به fata.gov.ir خبرداد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان در تشریح این خبر گفت: همشهریان عزیز برای اطلاع از آخرین اطلاعات و اخبار در حوزه فضای مجازی و یا انجام مشاوره در خصوص تخلفات و جرایم صورت گرفته در فضای مجازی به آدرس جدید وب سایت پلیس فتا (fata.gov.ir) باید مراجعه کنند.
وی افزود: همشهریان عزیز میتوانند با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه با هشتک(#کلیک_امن)در آگاه سازی عمومی مشارکت کنندو با دنبال کردن عبارت #کلیک_امن در همه شبکههای اجتماعی از آخرین هشدارها و آموزشهای ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوند.
این مقام انتظامی در آخر خاطر نشان کرد: همچنین شماره تماس 096380 مربوط به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور میباشد.
هدایت شده از رسانه نوین
سوء استفاده از شهروند اصفهانی با وعده سرمایه گذاری در ارز دیجیتال
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان از شناسایی و دستگیری کلاهبردار سایبری که با سوء استفاده از شهروندان اقدام به کلاهبرداری از آنها می نمود ،خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی از طریف سرمایه گذاری در رمز ارزهای دیجیتال، موضوع در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد : شاکی در اظهارات خود عنوان داشت در شبکه های اجتماعی تلگرام با شخصی که مدعی بود در زمینه ارزهای دیجیتال فعالیت میکند آشنا شده و پس از جلب اعتمادم مبلغ 66 میلیون ریال جهت سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کردم و بعد از واریز وجه دیگر پاسخی از وی دریافت نکردم و متوجه کلاهبرداری شدم.
سرهنگ مرتضوی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا اصفهان پس از بررسی های همه جانبه، و تلاش بی وقفه متوجه شدند یک شبکه هرمی دیجیتالی با سوءاستفاده از عدم آگاهی تعدادی جوان و دادن وعده های دروغین اقدام به کلاهبرداری از کاربران شبکه های اجتماعی می کنند که با عملیات مهندسی اجتماعی، نفر اصلی این فعالیت های دیجیتالی شناسایی گردید.
رئیس پلیس فتا اصفهان اظهار داشت: با به دست آمدن هویت متهم و پس از تشریفات قضایی، مجرم دستگیر و به پلیس فتا منتقل گردید.
سرهنگ مرتضوی بابیان اینکه صدور مجوز برای فعالیت شرکتهای بازاریابی شبکه بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت میباشد، گفت: این ادعا که برخی شرکتهای بازاریابی شبکهای یا هرمی دارند که مجوز فعالیت را مستقیما از پلیس فتا دریافت کردهاند کذب است و شهروندان و کاربران فریب این شرکتها را نخورند و پلیس فتا تاکنون برای فعالیت هیچ شرکت بازاریابی شبکهای مجوزی صادر نکرده است.
مرتضوی با اشاره به اینکه سادهترین و مؤثرترین راه برای مقابله با اقدامات مجرمانه کلاهبرداران، افزایش سطح آگاهی کاربران است افزود: کافی نبودن آشنایی خانوادهها با مخاطرات فضای مجازی و عدم به کارگیری راهکارهای ایمن، باعث بروز آسیبهای جسمی و روحی برای کودکان و نوجوانان شده و والدین باید به منظور بهره مندی فرزندانشان از فرصتهای فضای مجازی، دانش سایبری خود را ارتقا داده و همراه فرزندان خود باشند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان به شهروندان توصیه کرد: خانوادهها میتوانند با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir به راهکارها و اقدامات مؤثری به منظور حفاظت از کودکان و نوجوانان خود در فضای مجازی دست یابند و در صورت نیاز گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.
هدایت شده از رسانه نوین
خرید اینستاگرامی بازهم منجر به کلاهبرداری شد
رئیس پلیس فتا استان اصفهان از کشف پرونده کلاهبرداری در شبکه اجتماعی اینستاگرام در این استان خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان در تشریح این خبر گفت: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی ، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.
این مقام مسئول ادامه داد: شاکیه در اظهارات خود عنوان داشت در یکی از صفحات اینستاگرامی قصد خرید لباس را داشته که پس از سفارش کالا و واریز مبلغ 20 میلیون ریال، هیچ کالایی به دستش نرسیده و درخواست رسیدگی به موضوع را داشت.
سرهنگ مرتضوی افزود: کارشناسان پلیس فتا استان با پیگیری موضوع موفق به شناسایی گرداننده صفحه اینستاگرامی شده و وجه پرداخت شده از سوی شاکی را به حساب وی عودت دادند.
این مقام انتظامی با دو توصیه مهم به شهروندان هشدار داد: به خاطر داشته باشند، خرید و فروش در شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام و اینستاگرام و ...تعریف شده نمی باشد، لذا به منظور پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری حتما در صورت خرید آنلاین از سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیکی که مجوز فروش اینترنتی دارند خرید نمایید و همچنین به مدت فعالیت و اعتبار نماد و... آگاهی یابند .
وی از کلیه فروشندگان کالا و خدمات در سایت های واسطه گر اینترنتی نظیر دیوار و غیره خواست : به منظور هرگونه رفع مسئولیتی ، معاملات حضوری انجام شود و قراردادی منطبق بر مشخصات هویتی خریدار در دست داشته باشند تا احتمال کلاهبرداری و ضرر و زیان معاملات فضای مجازی به حداقل برسد.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان خاطرنشان کرد: پلیس فتا با تمام توان آماده برخورد با جرایم سایبری بوده و شهروندان میتوانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با کارشناسان پلیس در ارتباط باشند.
سلام
جلسه ارتباط مستقیم مردم با مسئولان پلیس فتا فراجا به صورت حضوری و تلفنی در ساعت ۰۹۰۰ الی ۱۱۰۰ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۹
آدرس: تهران خیابان انقلاب اسلامی ، زیر پل کالج، پلاک ۹۱۰
تلفن: ۰۲۱۲۱۸۶۴۴۴۴
فرصت طلبی در کلاهبرداران سایبری در ایام محرم
رئیس پلیس فتا استان سرهنگ "سید مصطفی مرتضوی" ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: مجرمان سایبری در هر مناسبتی به دنبال سوءاستفاده از افراد فعال در فضای مجازی هستند بنابراین می طلبد تا کاربران این فضا با افزایش دانش سایبری و سواد رسانه ای خود فریب این مجرمان را نخورده و در دام این افراد گرفتار نشوند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ مرتضوی در تشریح این خبر اظهار داشت : در ایام محرم، افراد سودجو و کلاهبردار با سوءاستفاده از احساسات معنوی مردم عذادار، با ایجاد صفحاتی در فضای مجازی با عنوانهای فریبنده پرداخت نذورات، تورهای زیارتی و... در قالب نهادهای مرتبط رسمی و قرار دادن شماره حسابهای خاص، سعی در کلاهبرداری از کاربران را دارند.
این مقام انتظامی اظهار کرد: در هر مناسبتی این نگرانی وجود دارد که افراد سودجو و فرصت طلب در بستر فضای مجازی فعالیت خود را افزایش دهند و با عناوین مختلفی از شهروندان سوء استفاده کنند.
سرهنگ مرتضوی با اشاره به اینکه شهروندان به هیچ عنوان جهت پرداخت نذورات و سفر به افراد ناشناس اعتماد نکنند و این امورات را از طریق راههای شناخته شده و معتبر انجام دهند، افزود: افراد سودجو با طراحی سایتهای جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت نذورات، تورهای سیاحتی وزیارتی لحظه آخر اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.
وی از شهروندان خواست: از کلیک کردن بر روی پیامکها و تبلیغاتی که حاوی لینک بوده پرهیز کنند و نذورات خود را به شماره حساب هیئتهای مذهبی و موسسات خیریه معتبر و شناخته شده واریز کرده و از واریز به حسابهای نامعتبر خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتا استان با تاکید بر اینکه شهروندان از پرداخت نذورات در سایتهای نامعتبر و حسابهای شخصی افراد در فضای مجازی خودداری کنند، بیان داشت : در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.
⭕️پدر و پسر کلاهبردار در اصفهان دستگیر شدند.
🔹رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) فرماندهی انتظامی اصفهان از دستگیری پدر و پسری که با ارسال پیامک جعلی با عنوان ابلاغیه سامانه ثنا قوه قضائیه، از شهروندان کلاهبرداری میکردند، خبر داد.
🔹پدر و پسر تبهکار پس از دستگیری و روبهرو شدن با مستندات، به جرم خود اعتراف و اذعان داشتند که با سوءاستفاده از بیدقتی مردم به سرشمارهها، اقدام به ارسال پیامک کرده و پس از هدایت فریب خوردگان به صفحات جعلی بانکی و سرقت اطلاعات کارت بانکی آنها اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان میکردیم.
https://eitaa.com/iribnews_isfahan
کلاهبرداری اینترنتی اینبار با موضوع ثبت نام ویزای فوری ویژه اربعین
گروه استانها-اصفهان- رئیس پلیس فتا استان از ترفند جدید کلاهبرداری با موضوع ثبت نام فوری گذرنامه و ویزای فوری کشور عراق ویژه اربعین خبر داد.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در خصوص جزئیات این خبر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و اقدام شهروندان برای اخذ گذرنامه و ویزای موقت ویژه اربعین توسط برنامه پلیس من و سماح، سودجویان سایبری با روشهای مختلف اقدام به کلاهبرداری از زائران میکنند.
وی ادامه داد: کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در فضای مجازی مبنی بر اخذ گذرنامه به صورت سریع و بدون نیاز به مراجعه به دفاتر پلیس+10 و اداره گذرنامه با قراردادن لینکهای جعلی برای نصب برنامه پلیس من و سماح، شهروندان را ترغیب به ورود به این لینکها نموده و از اطلاعات شخصی و هویتی و بانکی آنها کلاهبرداری و اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها میکنند.
سرهنگ مرتضوی ضمن هشدار به شهروندان اعلام داشتند: به هیچ عنوان به اینگونه تبلیغات توجهی نکنند و به جهت ورود به سایت سماح که برای ارائه ویزای کشور عراق به زائران مراسم اربعین طراحی شده است به نشانی www.samah.haj.ir مراجعه نمایند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان در پایان گفت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی، آن را از طریق مرکز فوریت های سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir بخش گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
هدایت شده از رسانه نوین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب پیامک جعلی بسته معیشتی باشید این روزها و با واریز یارانه معیشتی توسط دولت مجرمان نیز از این عنوان برای ارسال پیامک های جعلی استفاده می کنند. مجرمان سایبری با ارسال این پیامک های جعلی به دنبال دستیابی به اطلاعات حساب بانکی شما هستند. از این رو به هیچ عنوان به این پیامک ها اعتماد نکرده و بر روی لینک های ارسالی کلیک نکنید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#بسته_معیشتی
هدایت شده از رسانه نوین
R.jfif
75K
فروش امتیاز وام در فضای مجازی
گروه استانها-اصفهان- رئیس پلیس فتا استان نسبت به خرید و فروش تسهیلات بانکی در فضای مجازی هشدار داد.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در خصوص جزئیات این خبر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: افراد سودجو و کلاهبردار با درج آگهیهایی همچون واگذاری و فروش امتیاز وامهای بانکی از جمله وام ازدواج، تأمین سرمایه شغلی و… در فضای مجازی ، با سوء استفاده از عدم آگاهی افراد اقدام به کلاهبرداری نموده و موجبات ضرر و زیان را برای آنان فراهم میکنند.
وی افزود: خرید و فروش هرگونه وام و تسهیلات خارج از مجاری قانونی مصداق بارز مداخله غیرمجاز در امور بانکی بوده و غیر قانونی محسوب می شود که ضروری است هم میهنان گرامی برای صیانت از داراییها و سرمایههای خود توجه بیشتری داشته باشند و در مواجهه با این قبیل آگهیها هوشیاری لازم را داشته و به منظور استفاده از خدمات مورد نیاز ، فقط از طریق مجاری رسمی و قانونی اقدام کنند تا مورد سوء استفاده و کلاهبرداری قرار نگیرند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان در پایان گفت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی، آن را از طریق مرکز فوریت های سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir بخش گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام های جعلی یارانه معیشتی
⚠هر پیام دریافتی حاوی لینک از شماره های شخصی و یا پیامرسان های موبایلی با موضوع دریافت یارانه معیشتی به قصد کلاهبرداری و سرقت از حساب شماست.
در صورت دریافت چنین پیامکی از بازکردن لینک خودداری کنید
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#یارانه_معیشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهروند گرامی طرح حمایتی در کار نیست!
⭕هر پیام دریافتی حاوی لینک از شماره های شخصی و یا پیامرسان های موبایلی با موضوع طرح حمایتی رئیس جمهور به قصد کلاهبرداری و سرقت از حساب شماست.
🔴در صورت دریافت چنین پیامکی از بازکردن لینک خودداری کنید
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#طرح_حمایتی_رئیس_جمهور
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامک های جعلی با نام رئیس جمهور
هموطنان هوشیار باشید و فریب پیامک های جعلی حاوی لینک در خصوص هدیه پیروزی رئیس جمهور را نخورید.
پیامکهای آلوده به لینکهای جعلی، غالبا دارای مضامینی نظیر" بسته های معیشتی، حمایتی، یارانه، برنده شدن و.. " بوده و با هدف هک کاربران و تخلیه حساب بانکی آنها ارسال میشود.
دقت داشته باشید پیامک های سازمانی همیشه با سرشماره های معتبر ارسال می شوند
یعنی ارسال پیام های سازمانی از شماره های شخصی و یا از طرف آشنایان که حاوی لینک است می تواند نشان از جعلی بودن آن پیام باشد.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#طرح_حمایتی_رئیس_جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامک طرح حمایتی پزشکیان جعلی است!!!
بسته معیشتی و حمایتی دولت دکتر پزشکیان، شایعهای است با ارسال پیامکهای انبوه به مردم، از آنها خواستهاند تا برای دریافت این بسته، روی لینکی که برای مخاطبان ارسال میشود کلیک نمایند. لینک آلوده و جعلی که کلیک کردن روی آن میتواند موجب هک تلفن همراه شود. از کلیک بر روی لینک های ارسال شده از مخاطبان یا سرشماره های شخصی خودداری کنید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#طرح_حمایتی_رئیس_جمهور
دانلود همراه بانک جعلی، 170 میلیون تومان آب خورد
رئیس پلیس فتا استان اصفهان از شناسایی متهمی خبر داد که از طریق همراه بانک جعلی اقدام به برداشت 170 میلیون تومان از حساب یک شهروند اصفهانی کرده بود.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در تشريح اين خبر اظهار داشت: طی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان ،با ارائه شکوائیه ای عنوان کرد که از حساب بانکیاش برداشت غیر مجاز صورت گرفته است.
وی افزود: شاکي در اظهارات خود گفت با جستجوي اپليکيشن همراه بانک و دانلود برنامه از يک سايت ناشناس و نصب و ارائه کليه دسترسي ها به برنامه مذکور متوجه شدم علاوه بر اين که اين اپليکيشن خدمات بانکي ارائه نمي کند، کل موجودي حسابم برداشت شده است.
این مقام انتظامی گفت: در راستای احقاق حق این شهروند بزه دیده کارشناسان پلیس فتا بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار داده و در سریع ترین زمان ممکن و پس از هماهنگی با مقام قضائی و با بهره گیری از روش های علمی و تخصصی اقدامات لازم را دراین خصوص انجام دادند و متهم در زمان و مکان مناسب دستگیر و تحویل مقامات قضایی قرار گرفت.
سرهنگ مرتضوی تاکید کرد: کاربران برای دانلود و نصب همراه بانک مورد نیاز خود صرفا از سایت رسمی بانک مربوطه اقدام نموده و علاوه بر اینکه برنامه های کاربردی را از فروشگاه های نرم افزاری معتبر دریافت میکنند حتما از صحت آدرس وارد شده در هنگام جستجو در مرورگرها اطمینان حاصل کنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند مراتب را از طریق شماره 096380 مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش کنند.
📌میخوای مواظب فرزندتون تو فضای مجازی باشی؟
✅ کودکان خواسته یا ناخواسته وارد فضای مجازی شدهاند و همواره آسیبهایی در کمین آنهاست.
✅ سیم کارت کودک با کد دستوری #۴۵۶* در هر سه اپراتور کشور فعال می شود.📱
✅ این سیم کارت دارای اینترنت کودک بوده و در سه گروه سنی امکان دسترسی به لیست محتوای تایید شده توسط والدین را پیدا میکند.🔒
✅ فعالیت بیحد و مرز و بدون کنترل فرزندان در فضای مجازی یک تهدید و آسیب جدی است و والدین برای پیشگیری از هر اتفاقی در فضای مجازی نقش کلیدی به عهده دارند.🔑
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#نظارت_والدین
#والدگری
شما میتوانید با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در آگاه سازی عمومی مشارکت کنید. کانال #کلیک_امن را دنبال کنید تا از آخرین هشدارها و آموزشهای ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوید.
هدایت شده از رسانه نوین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سراب وام راحت درفضای مجازی
کلاهبرداران با ایجاد تبلیغات فریبنده در فضای مجازی و ارائه مجوزهای جعلی
به بهانه های فروش امتیاز وام، مبالغ قابل توجهی را از کاربران دریافت می کنند
اما پس از دریافت پول، دیگر پاسخ گو نبوده و از اطلاعات کاربران سوء استفاده می کنند
پـس هوشیـار بـوده و هیچگاه از شبـکه های اجتماعی و سایت های درج آگهی برای اخذ وام اقد ام نکنید
#کلیک_امن
#پلیس_فتا
#وام
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار جدی پلیس فتا/
مراقب ترفندهای فریبنده این روزهای کلاهبرداران باشید!
#پلیس_فتا_اصفهان