اصحاب انقلاب
امام خامنهای: 💠 یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، #تن_او_میلرزد ، این مسئلهی
پخش زنده از صفحات مجازی فوق👆
هدایت شده از حزب الله حوزه
💢برای تحول حوزه باید جلوی خشکه مقدس ها ایستاد و مراجع و علمای مخالف را قانع کرد که دنیا عوض شده است.
شهید مطهری:
👈🏻 «اول باید بودجه ثابتی برای تشکیلات روحانیت خود داشته باشیم که فلان بازاری و خمس و سهم امام بده با ما وَر نرود و ما هم عوام زدگی پیدا نکنیم؛ بعد هم باید محکم جلوی خشکه مقدس های و منفی باف ها که سدّ راه هستند ایستاد و مراجع و علمای مخالف را قانع ساخت که دنیا عوض شده و هر چه زودتر و سریع تر دست به کار شد و یک لحظه هم فرصت را از دست نداد.
⭕️ اگر دیدیم جو سازی و سمپاشی می کنند و چماق تکفیر بلند کردند که " می خواهند نظام عالم آخوندی را به هم بزنند و آنچه را از زمان شیخ طوسی بوده عوض کنند، اینها از کجا الهم می گیرند؟ ای داد و ای بیداد"؛ باید با یکی از آنها که بیش از دیگران آمادگی دارد همکاری کرد و مشغول کار شد. خدا با ماست و مردم هم آماده اند و دنبال این کار هستند. خود آنها جواب مخالفین و منفی باف ها را می دهند.»
📚مرحوم علی دوانی/خاطرات من از شهید مطهری ص 30
#شهید_مطهری
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸حوزویان مطالبه گر دغدغههای رهبر انقلاب در زمینه افزایش جمعیت باشند
♨️ نشست تخصصی «نهادهای حکومتی و فاجعه جمعیت»، پیش از ظهر امروز، در سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.
🔻سقط جنین را نسل کشی نوین مردم است
🔹حجت الاسلام معظمی: نباید بحث افزایش جمعیت را تنها از طریق دولت ها و و نهادهای حکومتی پیگیری و مطالبه گری کرد؛ بلکه باید تمام نهادهای غیر دولتی همچون بنیاد مستضعفان، مسکن، اوقاف و امور خیریه، سپاه پاسداران و حتی مراجع تقلید و حوزویان در این عرصه ورود جدی و پیگیر داشته باشند.
🔻بی توجهی جامعه نخبگانی کشور و حوزویان به مسأله کاهش جمعیت
🔹خانم خزعلی: باید نهادها و پژوهشگران حوزوی و مبلغان در عرصه افزایش جمعیت وارد میدان عمل شوند و دغدغه های رهبر انقلاب را در کشور تبلیغ و ترویج کنند.
🔻پیری جمعیت ایران در سی سال آینده واضح است
🔹حجت الاسلام وافی: رهبر انقلاب در جلسه ای با کمیسیون روحانیت مجلس بیان داشته اند که 500 هزار نفر نیروی انقلاب و پای کار برای ترویج و فرهنگ سازی در کشور وجود داشته باشد، می توان امیدوار به حرکت های جمعیت بود اما تاکنون کمتر 5 هزا نفر در این عرصه فعالیت دارند.
🔻سیاست های غلط در زمینه خانواده در کشور اجرایی می شود
🔹حجت الاسلام نیک بین: بسیاری از هیأت های علمی دانشگاه ها و مدیران فعلی نهادهای دولتی تحصیل کرده کشورهای غربی هستند؛ از این رو افکار و نظریه های غربی را در کنترل و کاهش جمعیت دنبال می کنند.
🌐 rasanews.ir/002m0q
🆔 @rasanewsagency
May 11
نشست تخصصی نهاد های حکومتی و فاجعه جمعیت در شهر مقدس قم در محل سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی برگزار گردید.
سخنرانان این نشست تخصصی به ترتیب:
حجت الاسلام رحمت الله معظمی استاد حوزه و پژوهشگر ، خانم دکتر خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ، حجت الاسلام نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ، حجت الاسلام میثم وافی از فعالان موضوع جمعیت ، حجت الاسلام احمد اسدی از فعالان فرهنگی استان قم ، و خانم دکتر اردبیلی از فعالان موضوع جمعیت بودند.
حجت الاسلام معظمی به عنوان اولین سخنران در این نشست ضمن تاکید بر لزوم ادامه فعالیت های فرهنگی در زمینه افزایش جمعیت بر این نکته مهم تاکید کرد که مسئله جمعیت در این برهه نیازمند ورود سیاسی و مطالبه جدی از نهادهای حکومتی و انقلابی و دولتی و عمومی می باشد و بسنده کردن به مطالبه از دولت علاوه بر اینکه با نگاه مطالباتی امامت انقلاب هم خوانی ندارد، پیامدهایی مانند ؛ احتکار توان فوق العاده نهادهای حکومتی، انحراف از مسیر انقلاب، غلتیدن در دعواهای حزبی، نرسیدن به نتیجه مطلوب، و تشدید توجیه گری های نهادهای دیگر را به دنبال خواهد داشت.
این استاد حوزه ادامه داد بی تردید مطالبه جدی از نهاد هایی مانند بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و امور خیریه، آستان قدس رضوی، کمیته امداد، سپاهپاسداران، قوه قضائیه، بنیاد برکت و بنیاد کرامت ، صدا و سیما، دستگاه امامت جمعه و دیگر نهادهای مربوط به حکومت اسلامی تنها راه خروج از وضعیت موجود می باشد.
ادامه متن خبر نشست تخصصی فوق در:
eitaa.com/a_enghelab/3954
eitaa.com/a_enghelab/3955
@a_enghelab
اصحاب انقلاب
نشست تخصصی نهاد های حکومتی و فاجعه جمعیت در شهر مقدس قم در محل سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی
و حتی اگر این دولت شبه تعطیل هم اراده جدی برای ترویج فرزند آوری داشت (که ندارد و برعکس آن برای کنترل جمعیت تلاش های فراوانی می کند) با توجه به تقسیم کار و مهندسی قدرت از نگاه امام، این امر یعنی افزایش جمعیت مومنین ممکن نبود.
این فعال سیاسی در ادامه ضمن اشاره به آمار فاجعه بار و بهت آور سقط جنین به عنوان یک قتل عام و نسل کشی، ضمن سوال از دستگاه نظارتی و امنیتی درباره چرایی سکوت در این زمینه و عدم برخورد با عوامل این نسل کشی، اظهار داشت: از سیستم امنیتی و دستگاه قضایی باید مطالبه همگانی در قضیه سقط جنین برای پایان دادن به این قتل عام صورت پذیرد. باید شورای امنیت ملی به صورت جدی در این موضوع ورود کند.
حجت الاسلام معظمی با با بیان اینکه سقط جنین در برخی موارد با بهانه رعایت بهداشت و سلامت مادران به طور قانونی در کشور صورت می گیرد، گفت: متأسفانه آمار دقیقی از سقط جنین نیز در کشور وجود ندارد و این آمار را از 300 هزار تا 900 هزار جنین در سال اعلام کرده اند، در حالی که آمار فوت شدگان کرونا کمتر از 20 هزار نفر اعلام شده است.
حجت الاسلام معظمی از جمله آسیب های فعالیت های فعالان موضوع جمعیت را علاوه بر نگاه تفریطی به مطالبه گری و بسنده کردن به مطالبه از دولت، قناعت حداقلی، عدم استمرار مطالبه گری، پذیرفتن توجیهات مسئولان و... برشمردند.
ایشان افزودند ؛ سیاست کلان رسانه ملی تاکنون افزایش جمعیت و گسترش نسل مومنین نبوده است و تولیدات خاصی نیز در این زمینه نداشته و حتی خط قرمزی به نام جمعیت در این نهاد ملی وجود ندارد ، باید با نظارت عمومی و مطالبه گری مسئله فرزند آوری به یک گفتمان ملی و فراگیر و از خطوط اصلی رسانه ملی تبدیل شود.
حجت الاسلام معظمی پیش بینی سیاست های تشویق و ترغیب خانواده ها در امر فرزند آوری از جانب نهادهای مختلف حکومت اسلامی با احیای دارایی های این نهاد ها همچون سازمان اوقاف ، بنیاد مستضعفان و آستان قدس رضوی ، ستاد اجرایی فرمان امام و... را از ضرورت های افزایش جمعیت کشور برشمردند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی به عنوان عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان خلاصه کار گذشت قضیه جمعیت در کشور و اشاره به ضعف دستگاه های نظارتی و نبود رصد و فاجعه انگاری که سبب حرکت مسئولان و نهادها به سمت کنترل و تحدید جمعیت شده، اذعان داشت که حتی پس از ایثارگری رهبر انقلاب در عذرخواهی از مردم به خاطر گناه نهادها و مسئولان، اتفاق خاصی در کشور نیفتاد و بلکه سال ۹۲ قانونی خلاف منویات رهبری در این زمینه تصویب گردید.
همچنین امروز سیاست های غلط کنترل جمعیت با عناوینی فریبنده مانند حفظ سلامت! در حال اجرا هستند.
دکتر خزعلی به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم توجیه هزار نخبه حوزوی اشاره کرده و گفت که متاسفانه با وجود اینکه چند سال است از این امر رهبر انقلاب میگذرد هنوز حوزه علمیه این چنین جلسهای برگزار نکرده و عدم توجه حوزه علمیه به این مسئله مهم را مورد انتقاد قرار داد و این نشست تخصصی را شروعی امیدبخش برای ورود رسمی حوزه علمیه قم به موضوع جمعیت دانست.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث جمعیت را در مقطع کنونی از وظایف حوزه و نهادهای دینی قلمداد کرد و از علما و فضلا به عنوان متولیان حوزه درخواست کرد که درباره مطالبه رهبر انقلاب ورود قاطعی داشته باشند.
دکتر خزعلی با گلایه از عدم همکاری نهادهای حاکمیتی در پایان بخشیدن به موضوع سقط جنین به آمار ششصد هزار نفری سقطجنین در سال اشاره کرده و از قوه قضاییه درخواست کرد؛ با توجه به قوانین موجود در این موضوع ورود قاطع پیدا کند.
حجت الاسلام میثم وافی از فعالان موضوع جمعیت با گلایه جدی از همه مسئولان و کارگزاران نظام به خصوص در نهادهای غیر دولتی همچون سازمان اوقاف و امور خیریه به خاطر عدم اهتمام و بیتوجهی به مطالبات ولیفقیه به عنوان نایب امام زمان، خواستار حرکتهای خودجوش در زمینه مطالبهگری و همچنین ترویج فرزند آوری به مردم شد.
این فعال اجتماعی که به خاطر داشتن ۱۱ فرزند به چهره ای الگو در این زمینه تبدیل شده با اظهار ناامیدی از ورود مدیران حوزه علمیه به مسئله جمعیت، از طلاب جوان و نیروهای انقلابی خواست که به مظلومیت رهبر انقلاب پایان دهند. ایشان افزود: به خاطر برخی از موضوعات مربوط به جمعیت مانند ازدواج جوانان و مواردی از این دست که نیاز به زمان دارد نباید ما از کارهای مطالبهای دست بکشیم.
ما نباید صرفا برای جلوگیری از پیری جمعیت به این موضوع ورود پیدا کنیم بلکه موضوع از این حرفها مهمتر است، فرزند بالا موجب تربیت بهتر فرزندان شده و فرزندان بیشتر زندگی مطلوب تری را رقم می زند. باید به صورت چهره به چهره برای ترویج فرزند آوری تلاش کنیم.
رهبر انقلاب 43 موضوع را در بحث افزایش جمعیت بیان کرده اند که تا کنون نتیجه و پیگیری ای از سوی نهادهای مختلف انجام نپذیرفته است.
@a_enghelab
اصحاب انقلاب
نشست تخصصی نهاد های حکومتی و فاجعه جمعیت در شهر مقدس قم در محل سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی
کارشناس مسائل خانواده اظهار داشت: می توان امیدوار به حرکت های فعالان عرصه جمعیت بود، اما تاکنون کمتر از 5 هزار نفر در این عرصه فعالیت دارند.
حجت الاسلام وافی بیان کرد: جامعه جهانی و دشمنان درصدد کنترل مسلمان به ویژه شیعیان هستند که با نفوذ در دستگاه ها و مسؤولان در حال پیگیری و اجرایی کردن این مسائل هستند.
حجت الاسلام احمد اسدی از روحانیون انقلابی و فعال سیاسی در قم عدم ورود مدعیان طرفداری از انقلاب در زمینه جمعیت را از علل اصلی کم شدن جمعیت و حرکت به سمت پیری جمعیت دانست و بر این نکته تاکید کرد که این دولت به خاطر نگاه حاکم بر دستگاه فکری آن یعنی نگاه لیبرال و نیز کسالت و رخوت نمی تواند در زمینه جمعیت کار مثبتی انجام دهد لذا باید از دیگر مسئولان نظام اسلامی در این زمینه مطالبه ی جدی صورت بگیرد.
این فعال حوزوی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که نصرت الهی را در گرو ورود به میدان عمل میدانند اظهار داشت ؛ در قضایای مختلف با ورود جبهه انقلاب و افراد حزب اللهی بسیاری از مشکلات برطرف شده و در زمینه جمعیت نیز راهکار درست همین موضوع هست ، اینکه متاسفانه جبهه انقلاب بخشی نگر شده و صرفا از دولت مطالبه می کند و چشم بر توان فوق العاده سیاسی ، اقتصادی و امنیتی و قضایی نهادهای مختلف حکومتی می بندد ، آسیب فعالیت در زمینه جمعیت می باشد.
حجت الاسلام اسدی خواستار محاکمه همه ی نقش آفرینان دولتی و غیر دولتی طرح صهیونیستی کنترل جمعیت شدند.
ایشان گفتند ؛ متاسفانه بسیاری از ائمه جماعات و جمعه کشور و حوزویان در مسئله افزایش جمعیت و تعالی خانواده سکوت محض اختیار کرده اند و هیچ گونه اقدامی جهت ترویج این امر شرعی ندارند.
در ادامه خانم دکتر اردبیلی از فعالان موضوع جمعیت گفتند در موضوع جمعیت علاوه بر مطالبه جدی از نهادهای مختلف باید به لزوم امیدبخشی در جامعه و تشویق زوجهای جوان به فرزندآوری اهتمام ویژه داشت.
باید تسهیلات خوبی برای زایمان مادران گرامی فراهم شود. باید به فرزند آوری ارزش دهی کنیم.
نباید دوگانه میان کمیت و کیفیت زندگی با فرزندان کمتر در جامعه مطرح شود؛ زیرا خانواده ها می توانند با تعداد فرزندان بیشتر از زندگی سالمتر و شاداب تری برخودار شوند.
دکتر اردبیلی با اظهار نگرانی از از روند کم شدن جمعیت و از دست رفتن فرصت فرزندآوری متولدین نیمه اول دهه ۶۰ از روند شدید و جدی افت فرزندآوری خبر داد و گفت تا دو سال دیگر، فرصت فرزند آوری دهه شصتی ها که با متوسط ۶.۷ فرزندآوری بالاترین میزان و رکورد فرزنداوری با تولد این افراد بوده و ظرفیت بالایی برای فرزند آوری دارند از دست می رود.
اگر همچون موضوع کرونا که ده ها گروه مردمی با همکاری بسیاری از نهاد ها وارد میدان شدند در مسئله جمعیت نیز شور و شوق ملی و همت مضاعف و ورود نهاد های مختلف حاکمیتی جهت رفع مشکلات فرزند آوری و پشتیبانی های مختلف از پدران و مادران عزیز انجام شود می توانیم کاری کنیم که سال ۱۴۰۰ ، سال اوج فرزند آوری و شروع با برکت افزایش جمعیت ایران اسلامیان باشد.
حجت الاسلام نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این نشست از تلاش های روزهای اخیر کمیسیون فرهنگی برای تصویب طرحی در خصوص لغو برخی قانون ها و تصویب قانون های مربوط به افزایش جمعیت خبر داد و از قضیه جمعیت به عنوان یکی از مهمترین موضوعات کشور نام برد.
این نماینده ارزشی که از شروع مجلس یازدهم روشنگری های صریحی در مبارزه با فساد داشته است، مشکل اصلی را در این بین عدم همکاری نهادها و مسئولین قلمداد کرد و بر لزوم ورود جریانات مطالبه گر در این زمینه تاکید کرد.
حجت الاسلام نیک بین با اشاره به این مطلب که باید از نهادهای حکومتی در موضوع افزایش جمعیت و سیاست های غلط دهههای گذشته مطالبه کرد افزود: ما به نظرات علمی و کارشناسی گروههای فعال در عرصه جمعیت در کمیسیون فرهنگی نیاز داریم.
وی ضمن انتقاد جدی به نمایندگان ادوار گذشته مجلس و دولت کنونی و کم کاری ها و بیتوجهی های نسبت به این موضوع افزود ، در دهه شصت کاری کردند تا فرزند آوری ضد ارزش شود. در مسئله کنترل جمعیت رئیس جمهور وقت ، رئیس مجلس وقت و رئیس قوه قضائیه وقت و دیگر مسئولان دیگر نهادها در آن زمان مقصرند.
@a_enghelab
هدایت شده از حزب الله حوزه
نشست تخصصی نهاد های حکومتی و فاجعه جمعیت در شهر مقدس قم در محل سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی برگزار گردید.
سخنرانان این نشست تخصصی به ترتیب:
حجت الاسلام رحمت الله معظمی استاد حوزه و پژوهشگر ، خانم دکتر خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ، حجت الاسلام نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ، حجت الاسلام میثم وافی از فعالان موضوع جمعیت ، حجت الاسلام احمد اسدی از فعالان فرهنگی استان قم ، و خانم دکتر اردبیلی از فعالان موضوع جمعیت بودند.
حجت الاسلام معظمی به عنوان اولین سخنران در این نشست ضمن تاکید بر لزوم ادامه فعالیت های فرهنگی در زمینه افزایش جمعیت بر این نکته مهم تاکید کرد که مسئله جمعیت در این برهه نیازمند ورود سیاسی و مطالبه جدی از نهادهای حکومتی و انقلابی و دولتی و عمومی می باشد و بسنده کردن به مطالبه از دولت علاوه بر اینکه با نگاه مطالباتی امامت انقلاب هم خوانی ندارد، پیامدهایی مانند ؛ احتکار توان فوق العاده نهادهای حکومتی، انحراف از مسیر انقلاب، غلتیدن در دعواهای حزبی، نرسیدن به نتیجه مطلوب، و تشدید توجیه گری های نهادهای دیگر را به دنبال خواهد داشت.
این استاد حوزه ادامه داد بی تردید مطالبه جدی از نهاد هایی مانند بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و امور خیریه، آستان قدس رضوی، کمیته امداد، سپاهپاسداران، قوه قضائیه، بنیاد برکت و بنیاد کرامت ، صدا و سیما، دستگاه امامت جمعه و دیگر نهادهای مربوط به حکومت اسلامی تنها راه خروج از وضعیت موجود می باشد.
🔅🔆🔅ادامه متن خبر فوق در پست بعد🔰🔰🔰
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
هدایت شده از هادی
⚠️نماز جمعه و درد بیدرمان محافظهکاری
جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری
بعد از ساکت کردن و حذف صداهای انقلابی امثال استاد رحیمپور ازغدی از تریبون نماز جمعه، تصور بسیاری این بود که نهاد نماز جمعه گرفتار یک محافظهکاری، بیتحرکی و پیرپاتالیسم است و با تداوم این سبک مدیریت، هیچگاه آبی از تریبونهای نماز جمعه گرم نخواهد شد و نهاد نماز جمعه قدرت اصلاحگری و برش خود را کمکم از دست خواهد داد.
تا مدتی بعد از تحولات مدیریتی شورای سیاستگذاری ائمهی جمعه بسیاری امیدوار بودند که نوعی تغییر در این رویکرد را شاهد باشند، اما با گذر زمان، نه تنها این امید به یأس تبدیل شد، بلکه همه شاهد بودند که رئیس جوان و انقلابی این شورا نه تنها هیچ برنامهی مشخصی برای تغییر رکود و محافظهکاری این نهاد ندارند، بلکه در کمال ناباوری و حیرت انقلابیون، در تریبون زنده چشم در چشم انقلابیون میاندازند و از تصمیمات گذشته و حذف چهرههای انقلابی دفاع هم میکنند.
و اکنون هم خبر رسید که آیت الله قوامی، امام جمعه انقلابی شهرک پردیسان قم که قبلاً هم در اعتراض به عدم حمایت مسئولین و کارشکنی آنها در امور فرهنگی پردیسان از ایراد خطبه استنکاف کرده بودند، به علت همین رویکرد ضدتحول و عدم همکاری مسئولین کشوری و استانی و عدم باور آنها به محور بودن امام جمعه در امور فرهنگی شهر، طی یادداشتی در کانال شخصی خود، از سمتشان استعفا کردهاند.
تکتک ساکنان شهرک پردیسان قم گواهند که در پنج سال گذشته، امام جمعه مسن و پیر اما پرشور، انقلابی و خستگیناپذیر تمام هم و غم خود را صرف مقابله با مشکلات و آسیبهای اجتماعی در پردیسان کرد، شهرکی که با بیتدبیری بنیانگذاران آن به یک خوابگاه بزرگ شبیه شده است و اگر سایهی این پدر دلسوز و فعال از سر آن کم شود، به علت شرایط ویژهای که دارد و همه به آن واقفاند، به یک بمب ساعتی ضدفرهنگی و فسادزا در کنار شهر مقدس قم تبدیل خواهد شد و چنان سیلی از آسیبهای اجتماعی را به سوی قم روانه خواهد کرد که نه از تاک نشانی باقی بماند و نه از تاکنشان.
صرف نظر از خطبههای انقلابی آیت الله قوامی، همکاران و شبکهی فرهنگی تحت نظر ایشان که عدد اعضای آن تا امروز به حدود 600 نفر رسیده است شاهدند که ایشان 24 ساعت خود را وقف مشکلات پردیسان کرده بود. شبکه سازی فرهنگی با استفاده از ظرفیت عظیم طلاب ساکن در پردیسان، سر زدن به مجتمعهای مسکونی و نشستن پای دردودل مردم تا نیمههای شب، دعوت بیوقفه از مدیران و مسئولان جهت خدمت به مردم، حل مشکلات بسیار از قبیل بلوار امام علی و شبکه فاضلاب و ... تنها بخش کوچکی از تلاشهای تمامنشدنی این امام جمعه بود.
ما از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه میخواهیم که به جد در این رویکرد ضدتحول و مضر تجدید نظر کند. امام جمعهای مثل امام جمعه پردیسان-همانگونه که خودش هم بارها گفته است-نمیتواند فقط خطبه بخواند و اقلیت چنددرصدی مردم حاضر در نماز جمعه را به تقوا دعوت کند و پشت دیوارهای نماز جمعه سیلی از منکر، ناکارآمدی و آسیبهای اجتماعی جاری باشد و او همچنان به خواندن خطبه مشغول باشد و سرش را از برف بیرون نکند. اگر در نبود شخصیت عالم، مجتهد و فعالی همچون جناب قوامی، در آیندهی نزدیک سیلی از منکرات، فحشا، آسیبهای اجتماعی و ... از پردیسان به سمت قم جاری شد و کنترل اوضاع به کلی از دست خارج شد، یقیناً شما در آن سهیم دارید، چون از ابتدا با چهرههای ایدهپرداز، انقلابی و تحولخواه سر ستیز داشتید و حداقل کمترین تقصیرتان بیتفاوتی و عدم حمایت از آنها بود. ما به تکثیر این امام جمعهها نیاز داریم، نه حذف کردن آنها. نظریهپردازی در کنج موسسات تحقیقاتی با بودجههای آنچنانی هنر نیست، به میدان آمدن و اجرا کردن نظریات هنر است. قبل از آنکه بسیار دیر شود بیدار شوید. والله اعلم
📌جمعی از فعالین فرهنگی پردیسان
http://eitaa.com/joinchat/385744915Ca077836c37
بهترین انتخاب پردیسانی ها 👆
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
حال که رسالت امامت جمعه را بر دوشم احساس نمیکنم باقی عمرم را به عنوان سرباز امام خامنه ای در خدمت مدیریت اسلامی و فقه الاداره هستم و لحظه ای در تداوم ، پیشرفت ،تعمیق واقامه آن ابراز خستگی نخواهم کرد انشا الله✍️
@Qavami
🌀 «حجتالاسلام والمسلمین قوامی» امام جمعه پردیسان قم کنارهگیری کرد؟!
🔻 شنیدهها حاکی است حجت الاسلام والمسلمین سید صمصام الدین قوامی امام جمعه #پردیسان قم از امامت جمعه استعفا داده است.
🔹 وی در کانال شخصی خود نیز نوشت: حال که رسالت امامت جمعه را بر دوشم احساس نمیکنم باقی عمرم را به عنوان سرباز امام خامنه ای در خدمت مدیریت اسلامی و فقه الاداره هستم و لحظه ای در تداوم ، پیشرفت ،تعمیق واقامه آن ابراز خستگی نخواهم کرد ان شاء الله.
〰〰〰〰〰
✍رفتن ایشان و چند نکته
از خدمات مهم و ارزنده حجتالاسلام والمسلمین قوامی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
1⃣ حضور و پیگیری شبانهروزی مشکلات ساکنان مجتمعهای پردیسان؛
2⃣ رصد و پیگیری حل مشکلات فرهنگی مجتمعها از طریق نصب امام محله و مجتمع؛
3⃣ ارتباط عاطفی قوی با مردم کوچه و خیابان پردیسان که عمدتاً بومی قم نیستند؛
4⃣ پیگیری مشکلات عمرانی و خدماتی منطقه پردیسان که رضایت عمومی مردم از امام جمعه را به همراه داشته است؛
5⃣ فعالسازی ظرفیت مساجد و مراکز فرهنگی پردیسان در خدمت اهداف فرهنگی و اجتماعی.
در پایان نبود ایشان یک خسارت بزرگ برای پردیسان قم محسوب میشود و جریان انقلابی منطقه بویژه طلاب و فضلا با رفتن ایشان مخالف هستند.
ایشان یکی از گزینه های مناسب و مطرح در کسوت امامت جمعه قم میتوانند باشند.
قطعا در آینده نزدیک مخالفت هایی از سوی مردم و طلاب منطقه با رفتن ایشان آغاز خواهد شد.
#امام_جمعه_پرتلاش
@a_enghelab