یکی از دروغ ها و توهماتی که در خصوص آقای جلیلی مطرح میشه اینه که اگر ایشون بیاد بازار ریزشی میشه و شاهدش رو هم منفی روز شنبه و یکشنبه ی بعد از انتخابات دور اول میدونن.
در حالی که این مطلب از اساس غلطه به ۳ دلیل:
۱) اولا همانطور که در شکل های سه گانه میببنید، روز شنبه به سقف ایچی، پارابولیک و بولینگر نزدیک شدیم - ۳ ابزار قدرتمند در تعیین روند بازار ایران- و برگشت و اصلاح کاملا طبیعیه.
۲) یکشنبه های سیاه بازار امری شناخته شده بین فعالین بورسیه.
۳) اگر بخاطر آقای جلیلیه پس چرا روز های بعدش سبز شده بازار!؟ 😂
پس گول این حرف های بی اساس رو نخورید. از همین حرف ها برای شهید رئیسی هم میزدند در حالیکه ریزش ۹۹ - دولت روحانی- هیچ موقع در دولت شهید تکرار نشد. منصف باشیم.
آدم
اینم یکی دیگه از توهمات که میگه ببین دیروز صندوق های طلا منفی و بازار مثبت بود و این یعنی جلیلی رای نداره.
اینم غلطه چون هیچ ارتباطی بین قرمزی طلا و سبزی بورس و بین برد پزشکیان نیست. درسته که رای پزشکیان بالاست ولی این چه ربطی به سبزی و قرمزی داره؟ سندش چیه؟ هیچ ارتباطی نداره بهم. گول این حرف ها رو نخورید.
رسانه ی پزشکیان چون دیده که مردم مال باخته شده اند، میخوان مردم رو با این دروغ و جفنگ ها از جلیلی بترسونن. حواستون جمع باشه. چیزی که مسلمه اینه که پزشکیان هیچ برنامه ای برای بورس نداشت.
اما برنامه های اساسی جلیلی:
۱) جلوگیری از بانک ها خصوصا مرکزی و دولت از مداخله در تصمیمات حیاتی بورس
۲) جلوگیری از قیمت گذاری های دستوری
۳) ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاری در بورس
۴) طرح بیمه ی سهام
۵) کمک به رونق تولید و رشد اقتصادی که مهم ترین دلیل رشد بازار سرمایه است چون بازار نماد شاخص اقتصادی است.
این ها برنامه های مهمی است که اگر اگر اگر جلیلی موفق بشه انجام بده، یقینا برای بازار مؤثره. فقط مرد عمل میخواد.
مطلب دیگه این که ایتا رو ول کنید. از ایتا محتوا بگیرید و برید در توییتر، اینستا، تلگرام و واتس آپ گفتگو و مباحثه کنید. اینجا جای بحث نیست. حواستون باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میفهمی فقط برای ترک بودنش بهش رای میدن 😐
واقع مسئله اینه که اختلاف رای دو نامزد بسیار نزدیکه. فرصت رو غنیمت بشماریم و صحبت کنیم، زنگ بزنیم، استدلال بیاریم. محتوا هم موجوده. ساعات آخر رو به بستگان خودتون اختصاص بدین و صحبت کنید باهاشون.
و باز تکرار میکنیم، گفتمان|وظیفهی ما این است که بین دو کاندید، یکی را انتخاب کنیم با ادله یا علل¹ و در حد توان، با حکمت، سپس موعظه ی حسنه، سپس جدال احسن، از او دفاع و به او، دعوت کنیم، لکن طوری نشود که تصور کنی این انتخاب، به معنای آن است که از فردای شروع ریاست او، دیگر هر کاری از او سر زد، شیپور توجیه برداشته، تولید صدای ناهنجار کنیم! نخیر! هر جا تشخیص دادیم - در حد فهم و ادراک خودمان- که وَی، خطای راهبردی|ایدئولوژیک دارد، انتقاد سازنده خواهیم کرد حسب الامر امام جامعه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱- علت، امری است که سبب وجود شیء میشود در حالی که دلیل، امری است که حکایت از وجود شیء میکند. تفصیل را از فنّ معقول باید جستجو کرد یا لا اقل به حواشی « هدایة النحو» رجوع.
پزشکیان، طعامی است که سمّی بودن آن، مورد اطمینان است، به قرینه ی اینکه برنامه ندارد، مدام میگوید نمیشود، کابینه اش امتحان خود را پس داده است، تناقض گویی دارد، فکت بر او بار میشود پس مافیا است، در عمر خود یک رابطه ی فرا ملّی را تجربه نکرده است، در حالیکه جلیلی، در بدترین حالت ممکن، یک هندوانه ی در بسته است.
عقل چه میگوید؟ میگوید مسموم را بخور یا در بسته را؟ نتیجه با شما
آدم
وقتی میفهمی فقط برای ترک بودنش بهش رای میدن 😐
میگویند به او رأی میدهیم چون ترک است!
میگویم: آیا سمنانی ها از این که به کلیدساز رای دادند، راضی اند!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین تقابل با رهبر حکیم انقلاب کافیه تا به پزشکیان رای ندی...
پزشکیان: رشد ۸ درصدی امکان ندارد
رهبر حکیم: امکان دارد و شدنی است.
باز هم حرفی میمونه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجی هارداساااان؟ 😭😭
ظاهراً باید به ریاست جمهوری خاتمی سلام کنیم...
خواسته ی مردمه دیگه. باید احترام گذاشت
یه عده سطحی نگر فکر میکنن مثبت امروز، بخاطر شخص آقای پزشکیانه در حالیکه اینطور نیست. بازار بورس یه بازار تعاملی است. با یه انتخابات مهم، بلافاصله واکنش مثبت نشون میده تا چراغ سبزی به دولت آینده نشون بده و تا مدتی سبز میمونه - که بستگی به شرایط داره- و اگر دولت جدید، شرائط اقتصادی|دیپلماتیک صحیح و دارای مصلحتی چید علی الخصوص کابینه ای چابک، این رشد منطقی ادامه خواهد داشت وگرنه صرفا یه رشد مقطعی بوده که تمام خواهد شد.
نمونه ی این قاعده ی کلی، در خصوص خود آقای رئیسی هم صادقه. حدود ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ که خبر پیروزی آقای رئیسی پخش شد، بازار بلافاصله روند مثبت رو شروع کرد که در شکل مشخص کرده ام و تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ ادامه داد که روز تنفیذ حکم ریاست جمهوری ایشونه. دیگه بقیه ی اون بستگی به قدرت کابینه و دولت داشت که در ادامه ی روند مشخصه و میتونید ببینید.
پس این یه مطلب که فکر نکنیم این رشد، صرفا مال شخص کاندید منتخبه. نه؛ ذات بازار همینه. وگرنه اگر مبنای این سطحی نگر ها صحیح بود، با انتخاب رئیسی باید بورس میریخت ولی نریخت بلکه رشد کرد و این شاهد مثال بزرگیه چون تفکر و مبنای رئیسی، مقابل پزشکیانه.
این از یه نگاه و یک سو
اما یه نگاه دیگه هم وجود داره و اون اینه که وقتی که دولتِ ایکس، فهمید که دیگه باید کاسه کوزه رو جمع کنه و قراره بره و کار رو به مجموعه ای جدید تحویل بده، اگر عقلش کار کنه، باید از روز اعلام نتایج تا روز تنفیذ، بازار بورس رو رشد بده و مفت نده دست دولت جدید تا هم یه خاطره ی خوب از خودش در خاطر ها بذاره و هم اینکه دولت جدید، بازار رو مفت به دست نیاورده باشه تا اینکه با یه زور کوچولو مثبت شه و کار خودش رو فتح الفتوح بخونه! از طرفی دولت فعلی باید طلا و سکه رو بکشونه پایین تا در این چند روز، خاطره ی خوش به جا بذاره نه اینکه ببره بالا تا دولت جدید با زور کم بیاره پایین و بازو بگیره در رسانه ها!
این ها همه بستگی به این داره که دولت فعلی، عاقل باشه و فکر آینده رو بکنه که بابا ممکنه تفکر من، ۴ سال دیگه برگرده لذا همه ی پل های پشت سر رو خراب نکنم.
دولت روحانی این عقلانیت رو داشت و برای همین دیدین از ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ بازار صعودی شد و نکته اش همینه.
حالا ببینیم عقلانیت این دولت چقدره ...
این هم سویِ دیگرِ مثبت های این روز ها ...
آدم
مطلبی که دیروز در یکی از گروه ها نوشتم... پیشبینی دقیق رهبری
در تایید این مطلب، فرمایش رهبری رو هم ببینید در تاریخ ۵ تیر ۱۴۰۳ یعنی ۳ روز قبل از دور اول انتخابات:
« و امّا توصیه و عرض ما به نامزدهای انتخابات؛ من به این حضرات محترم عرض میکنم: با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد. اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید، بدانید که همهی کارهایی که برای انتخابات میکنید، حسنه خواهد بود؛ اگر یک چنین نیّتی داشته باشید. اگر یک چنین عهدی با خدا ببندید، کارهای انتخاباتی میشود یک کار حسنه و پیش خدای متعال ثواب خواهد داشت.»
این ها پیشبینی دقیق رهبری بود از اینکه چه کسی ریاست جمهوری رو بر عهده خواهد گرفت. خوب تامل کنید!
آدم
بارها گفته شد که بازار قابلیت رشد خوبی داره و کسی که صبور باشه مزدش رو میگیره. به این هیاهوی پیج ها
یادآوری بعضی از پیام ها که سندِ ماست ( ۹ خرداد ۱۴۰۳)
آدم
شرایط بازار طوری هست که امکان رشد ناگهانی وجود دارد مثل همین اتفاقی که امروز مشاهده کردین. برای همین
یادآوری ( ۱۳ خرداد ۱۴۰۳) ‼️
آدم
🖤 در آستانه ی شب اول ماه محرم الحرام سنة ی ۱۴۴۶ قرار داریم و بهتره از فضای سیاست فاصله بگیریم و رجوع کنیم به کتاب شریف مفاتیح شیخ عباس قمّیّ رضوان الله تعالی علیه که فرموده در امروز نمازی شریف وارد شده است که هر کس بخواند، شیطان میگوید وای بر من که امسال هر چه بافته بودم، این بنده پنبه کرد. کلا نیم ساعت هم وقت نمیگیره و آرامش خاصی میده.
۲ رکعت، در هر رکعت، ۱ حمد، سپس ۱۰ مرتبه سوره ی توحید، سپس ۱۰ مرتبه آیة الکرسیّ و بعد از اتمام نماز، بلافاصله بگوید:
« اللّٰهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِى هٰذِهِ السَّنَهِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنِى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ وَنَسِیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ وَدَعَوْتَنِى إِلَى التَّوْبَهِ بَعْدَ اجْتِرائِى عَلَیْکَ ، اللّٰهُمَّ فَإِنِّى أَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِى ، وَمَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنِى إِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنِّى ، وَلَا تَقْطَعْ رَجائِى مِنْکَ یَا کَرِیمُ.»¹
و سید بن طاووس در کتاب سترگ الاقبال، فرموده که در بعض کتب دیگر، دیدم که بجای آن دعا، این دعا را بخواند:²
« اَللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِي هَذِهِ اَلسَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ صَالِحٍ وَ وَعَدْتَنِي أَنْ تُعْطِيَنِي عَلَيْهِ اَلثَّوَابَ فَتَقَبَّلْهُ مِنِّي بِفَضْلِكَ وَ سَعَةِ رَحْمَتِكَ وَ لاَ تَقْطَعْ رَجَائِي وَ لاَ تُخَيِّبْ دُعَائِي اَللَّهُمَّ وَ مَا عَمِلْتُ فِي هَذِهِ اَلسَّنَةِ مِمَّا نَهَيْتَنِي عَنْهُ وَ تَجَرَّأْتُ عَلَيْهِ فَإِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ لِذَلِكَ كُلِّهِ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ .»
بسم الله شروع کنید. وقتی نمانده 🌹
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱- مفاتیح، نشر آیین دانش، ص ۴۹۸ ( اعمال روز های آخر ذی الحجّة)
۲- الاقبال، نشر دار الکتب الاسلامیة، ص ۵۳۰
نسبت P بر E بازار به کمترین مقدار خودش از سال ۹۴ رسیده. یعنی رسیده به عدد ۶ در حالی که میانگین در طول این ۹ سال عدد ۷ بوده. یعنی از نظر بنیادی هم بازار آماده ی صعود هست و فقط اعتماد میخواد. برای همین بار ها گفتم که سهام مستعد رشد رو با تحلیل، در سبد داشته باشید تا اگر یوهو رفتیم بالا جا نمونید و سود کنید.