#حجاب
🔰#پیشینه
❓ آیا در زمان پیامبر و ائمه معصومین هم حجاب مطرح بوده؟
1⃣-وجود حجاب در عصر پیامبر را کسی نمی تواند منکر شود.
👈چون نص صریح قرآن داریم درمورد وجوب حجاب
"ولیضربن بخمرهن علی جیوبهن" سوره نور آیه ۳۱
#خمر جمع خمار یعنی روسری یامقنعه
👈والبته درسوره احزاب آیه ۵۹ هم اشاره شده به جلباب یا همان چادر که پوشش مستحبی و مطلوب است
"یدنین علیهن من جلابیهن"
2⃣امامان معصوم هم که اغلب حکومت تشکیل ندادند،یعنی حکومت به دست آن ها نبوده است، که اجرای قوانین اسلامی را از بعد حکومتی دنبال کنند.
👈اما دستورها و رهنمودهای ایشان نسبت به این مسئله کاملاً واضح و روشن است. و هر جا حجاب مورد لطمه قرارگرفته تذکرات ونصایحی داشته اند.
3⃣-شیوه خود پیامبر دررابطه با حجاب به شکل حکومتی و چکشی برخورد کردن با بدحجابی نبود.
⛔️ برخوردهای خشن وچکشی با زنان، از سوی گروه ها و افرادی همچون خلیفه دوم انجام می شد.
✅پیامبر بیشتر با بیان فرهنگی و تقویت زیرساخت های فکری به امر ترویج حجاب می پرداختند.
🔺اصلا آیه #وجوب_حجاب در #مدینه نازل شده؛ یعنی بعد از تقویت اعتقادی وتشکیل زیرساختهای فرهنگی
👌واین نکته کلیدی برای متولیان فرهنگی است که برای بهبود حجاب درجوامع ابتدا روی #اعتقادات و باورها کار کنند در این صورت افراد با میل و رغبت حجاب را می پذیرند.
👈البته لازم به ذکر است برای برخی افراد که قصد هنجار شکنی دارند قطعا اجبار هم لازم است.
4⃣اما باید توجه داشت که در زمان ائمه اطهار میان مسلمانان، نمودهای این چنینی بدحجابی و تظاهر به خودنمایی وجود نداشت که لازم به برخورد حکومتی باشد.
5⃣ از طرف دیگر مردم زمان پیامبر خودشان بیشتر پایبند بودند و یکدیگر را امر به معروف و نهی از منکر می کردند.
6⃣نکته مهم اینکه درآیه ۶۰ سوره احزاب که در ادامه آیه ۵۹ وبحث حجاب مطرح شده به کسانی که به زنان آزار رسانند این طورفرموده:
✨لَّئِن لَّمْ يَنتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلًا
اگرمنافقان وکسانی که دردلهایشان مرض است وشایعه افکنان درمدینه (ازکارهای خود و آزار زنان) باز نایستد،تو را سخت بر آنان می شورانیم که جزمدت کوتاهی نمیتواننددرکنارتودراین شهربمانند
(آیه ۶۰ سوره احزاب)
🚨درتفسیرنسیم حیات ذیل این آیه توضیح داده که اگرتبلیغات سوء وتوطئه وسمپاشی علیه نظام اسلامی از حد بگذرد؛ حکومت وظیفه دارد مانع جولان خرابکاری ها شود و عوامل آن را از بین ببرد.
👈طبق فتاوای قرآن لازم است حکومت اسلامی از مخالفان مغرض، چنان سلب امنیت کندکه آنها فرصت وآزادی پیدانکنندکه برعلیه مسلمانان نقشه بکشند
✨يَجْعَلُونَ أَصَابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ
سوره بقره آیه ۱۹
✅درکتاب مسئله حجاب استادمطهری نیز بااشاره به آیه ۶۰ سوره احزاب آمده است که👈منافقانی که به زنان باحجاب توهین وجسارت می کنند بایستی ازحکومت اسلامی تبعیدشوند.
❓❗️بنابراین باتوجه به این تفاسیر میتوان گفت که آیا منطقی است که به توهین کنندگان به زنان سخت بگیرند؛ اما به خود زنان بی حجاب هیچ کاری نداشته باشند؟!!!
👌واقعیت این است که امروزه تهاجم فرهنگی غوغا میکند؛
👈بنابراین لازم است نهاد نیروی انتظامی در کنار سایر نهادهای فرهنگی و اجتماعی باشد. تا هنجار شکنان بدانند نهادی هست که کار آنان را رصد می کند.
منبع: حقیقت وصال
➡️ @aamerin_ir
🚨 #هشدارباش
⚜الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ…وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ
⚜ِ قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ
@aamerin_ir
#حجاب
کسی که در قفس غرب استحاله شود
به پنجه هوس غربیان مچاله شود
@aamerin_ir
#حجاب
شعری از مرحوم آقاسی
🍂کسی که در قفس غرب استحاله شود
به پنجه هوس غربیان مچاله شود
🍃در خیابان چهره آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
🍃زلف خود از روسری بیرون مریز
در مسیر چشمها افسون مریز
🍂یاد کن از آتش روز معاد
طره گیسو مده در دست باد
🍃خواهرم دیگر تو کودک نیستی فاشترگویم عروسک نیستی
🍃خواهرم ای دختر ایران زمین
یک نظر عکس شهیدان را ببین
🍂خواهر من این لباس تنگ چیست ؟ پوشش چسبان رنگارنگ چیست ؟
⁉️پوشش زهرا مگر این گونه بود!
🍂خواهرم این قدر طنازی مکن
با اصول شرع لجبازی مکن
🍃در امور خویش سرگردان نشو
نو عروس چشم نامردان مشو
🍂پدرم گفت پدر جان زن اگر زن باشد
شیر در خانه و در کوچه و برزن باشد
🍃پدرم گفت که ای دخت نکو بنیادم
زلف بر باد نده تا ندهی بر بادم
🍃هدف دشمن سنگ افکن،پیشانی ماست کسب جمعیتش از زلف پریشانی ماست
🍂پدرم گفت گل از رنگ ولعابش پیداست زن مؤمنه از طرز حجابش پیداست
👇👇👇👇👇
🌿 @aamerin_ir
#بخش_اول
🔳نقش حجاب در سلامت روانی زن
🔲در یک بررسی ساده می توان به طور جزئی تر به آثار حجاب در سلامت روانی زن پی برد. در این جا به بعضی از آثاری که حجاب در سلامتی و آرامش روانی زنان دارد، اشاره می کنیم.
1⃣ امنیت
🔺اگر انسان ها در زندگی روزمرّه خود و در کوچه و خیابان، محل کار، تحصیل و حتی داخل منزل احساس امنیت نکنند و دائما در ترس و دلهره باشند، به تدریج دچار اضطراب می شوند. در این میان زنان به دلیل ویژگی های شخصیتی و موقعیت اجتماعی شان، آسیب پذیری بیشتری دارند و طبعا نیاز بیشتری به امنیت دارند. زیرا در بین جوامع بشری همیشه مردانی وجود دارند که به جهت نداشتن تربیت صحیح انسانی، به دنبال فرصتی هستند تا زنان را مورد سوء استفاده های جنسی قرار دهند و یا حداقل مردانی که زمینه های انحرافی در آنها وجود دارد، و به تعبیر قرآن «فِی قَلْبِهِ مَرَض» (احزاب، 32) یعنی بیمار دل هستند، با دیدن کوچک ترین محرّک جنسی، عنان اختیار را از کف داده و نسبت به زنان بی حرمتی روا می دارند.
🔺در تفسیر علی بن ابراهیم قمی ج 2، ص 196، آمده است: زنان مسلمان به مسجد می رفتند و نماز جماعت را با پیامبر می خواندند. هنگامی که ایشان برای خواندن نماز صبح و یا مغرب و عشا از خانه بیرون می رفتند، جوان ها بر سر راهشان می نشستند و به تعرّض و آزار آنان می پرداختند. در این زمان آیه 59 سوره احزاب نازل گردید و بر پوشش زنان به عنوان حفاظ در مقابل آزار و اذیت دیگران تأکید کرد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حوزه
🖌ادامه دارد….
@aamerin_ir
🎁 #حجاب
چرا ماباید حجابمان رارعایت کنیم تا مردان به گناه نیفتند⁉️
@aamerin_ir
#ریشه_های_بدحجابی
✳️ بعد روان شناسی ریشه های بدحجابی
🔹در این قسمت مهم ترین عوامل را می توان به صورت ذیل مطرح کرد:
1⃣ هوسرانی: یکی از ابعاد روحی و روانی انسان وجود غرایزی است که به تعبیر امیر بیان در خطبه اول نهج البلاغه :« وَ غَرَّزَ غَرَائِزَهَا» در وجود انسان نهاد شده است. قوه شهوت از قویترین قوای غریزی انسان است که به باور فروید و طرفدارانش اساس سایر قوا و تمایلات انسان است. این قوه به ویژه در زنان طبق اطلاعات روانشناسی و دینی بیشتر نمود و بروز دارد و انگیزه برخی زنان از بی حجابی نیز همین است.
2⃣ کسب موقعیت و جلب توجه دیگران موقعیت طلبی، کسب شهرت و جلب توجه دیگران نیز از جمله زوایای روحی انسان است که گاهی به صورت حقیقی مثل تحصیل علم و فضایل اخلاقی به دست می آید و گاهی به صورت کاذب در افرادی که معمولا فاقد ارزش های حقیقی اجتماعی هستند. البته چنین افرادی مانند ساختمانی هستند با نمای زیبا و درونی خراب ، در حالی که استحکام بنا به نمای آن نیست.
3⃣ ضعف ایمان و عدم شناخت و آگاهی ایمان، اعتقاد قلبی و التزام عملی به دستورات الهی است که از نظر روانی ضامن حفظ انسانها از سقوط در ورطه خودخواهی و فساد است. بی حجابی نتیجه فقر فرهنگ دینی است؛ کسی که از این فرهنگ غنی دور است و نسبت به آن دانسته و ندانسته جهل می ورزد یا التزام عملی به باید های دینی از جمله حجاب ندارد، نمی تواند به راحتی تن به پذیرش آن دهد.
💠امیرمومنان علیه السلام می فرماید: الناس اعداء ما جهلوا مردم دشمن چیزهایی هستند که نمی دانند.
4⃣دگر آزاری: این مولفه که خود معلول عوامل دیگر روانشاختی مثل عقده های حقارتی است در برخی موارد، زنان را به یک بیمار روانی که علاج درد خود را در آزار دیگران می بیند ،تبدیل می کند. ریشه این گونه تمایلات بیمار گونه معمولا حقارت های خانوادگی است که از سر تربیت های غلط و ناسالم است.
5⃣صید دلهای مردان: از جمله تفاوت های روانی بین زن و مرد اینست که زن میل شدیدی به دلبری دارد چنانکه اسباب آن نیز در وجود او بیشتر قرار داده شده است. گاهی این میل روانی به حد افراط رسیده و محبوبیت عمومی را طلب می کند و به یک همسر بسنده نمی کند.
6⃣زیبایی طلبی: زیبایی طلبی از جمله گرایش های فطری است که در وجود انسانها به صورت ذاتی قرار داده شده است. تصور برخی از زنان به غلط آن است که حجاب مانع و ناقص بروز زیبایی های آن هااست لذا کثرت رنگ ها و مدها و جلوه های متفاوت بی حجابی بروز و ظهور می یابد غافل از آنکه زیبایی تعریف و حد و مرز خود را دارد و اگر از حد اعتدال عبور کند و به تعبیر قرآن به « تبرج » بینجامد یک بیماری روانی می شود که گاهی سبب اتلاف عمر و هزینه های سنگین اقتصادی اجتماعی می شود.
ز: ازدواج: عده ای از دختران و زنان بی حجابی و جلوه گری را پلی برای رسیدن به ازدواج می دانند، غافل از آنکه ظاهر و درجه تاثیر آن در زندگی زناشویی سهم کوچکی از تمام زندگی دارد بویژه آنکه پسند بر اساس ظاهر، آفت بروز مجدد آن پس از ازدواج را هم دارد هر چند بر اساس واقعیت شاید این جلوه نمایی شانس ازدواج را بالا ببرد اما در استحکام و ادامه زندگی نقش منفی بازی خواهد کرد.
7⃣ضعف حیا: حیا و عفت از جمله ملکات نفسانی و روانی هر انسانی است که او را از ارتکاب بسیاری از گناهان باز می دارد؛ به فرموده معصومین کسی که این مولفه را ندارد از دین داری محروم است!!
⬅️این پرده عصمت بین خداوند و بنده و بین بنده با بندگان دیگر مانع بروز بی حجابی می شود.
8⃣ اظهار غنای مالی: این عامل روانی نیز ریشه در خودنمایی و تفاخر انسان دارد که برخی افراد به شکل افراطی بروز می کند و چون عامل دوم راهی برای کسب موقعیت های کاذب اجتماعی است که خود معلول عوامل روانی دیگر است به این دسته باید گفت:
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
✴️ @aamerin_ir
🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊
#خبرفریضتین ۱۲
🌺شتغال، رونق اقتصادی و تولید بزرگ ترین معروف در جامعه هستند
https://tnews.ir/news/fee4114581166.html#%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d8%ba%d8%a7%d9%84%d8%8c-%d8%b1%d9%88%d9%86%d9%82-%d8%a7%d9%82%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%af%db%8c-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%b2%d8%b1%da%af-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86
📢این خبر را نشر دهید
🌺به کانال آمرین بپیوندین:
👇👇👇👇👇👇
@aamerin_ir
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
#فیلم #جلسه اول دوره آموزشی
#واجب فراموش شده
با تدریس #استاد_علی_تقوی
📌جلسه اول (مقدمه)
در #یوتیوب با لینک زیر ببینید:
https://youtu.be/67WOYjXUWD8
مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده
@ehyaclip
🍂سلام من به بقیع و به تربت صادق🍂
🍃سلام من به مدینه به غربت صادق🍃
🍂سلام من به مدینه به آستان بقیع🍂
🍃سلام من به بقیع و كبوتران بقیع🍃
🍁شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد🍁
🆔 @aamerin_i
◾️عَنْ أَبى عَبْدِاللّه عليه السلام:
🔹اِنّما يَأْمُرُ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهى عَنِ الْمُنْكَرِ، مَنْ كانَتْ فيه ثـَلاثُ خِصـالٍ: عامِلٌ بِما يَأْمَرُ بِهِ تارِكٌ لِما يَنْهى عَنْهُ عـادِلٌ فيما يَأْمـُرُ عـادِلٌ فيما يَنْهى، رَفيـقٌ فيما يَأْمـُرُ رَفيـقٌ فيما يَنْهى.
▪️امام صادق عليه السلام فرمودند:
🔹كسى مى توانـد امر به معروف و نهى از منكر كند كه داراى سه صفت باشد: 1 ـ به آنچه امر مى كند عمل كند و از آنچه نهى مى كند اجتناب نمايد. 2 ـ در امر كردن و نهى نمودن ميانه روى را پيشه خود كند. 3 ـ از روى دلسوزى و مهربـانى و با مـدارا امـر و نهى كند.
📕 منبع:وسایل الشیعه ج 16 ، ص 150 ، ح 21210
🏴 @aamerin_ir
امر به معروف در کلام #امام_خمینی 👆
☀️ @aamerin_ir
🎥 فیلم اتوبوس🚍
شهادت 🏴امام رضا (ع) بود. می خواستیم بیایم تهران.🏢 قطار 🚊که هیچی، اتوبوس🚎 هم نبود. مجبور شدیم با اتوبوس تبریز 🚌بیایم، تا وسط راه که از تهران 🏢رد می شه پیاده بشیم.
راننده تو راه شروع کرد به نشون دادن از اون فیلم سینمایی های داغون📺. فیلم ایرانی بود. ولی اصلا جالب نبود. وقتی داشت پولها 💰💴رو جمع می کرد رسید به من. بهش گفتم: حاجی برای شهادت امام رضا (ع) فیلم 📼دیگه ای نداشتی بذاری⁉️
طرف هم یه آن خشکش زد.😯 یه نگاهی به من کرد و یه نگاهی به تلویزیون. با صدای بلند🎙 یه جمله به ترکی گفت (نفهمیدم چی گفت) و رفت سمت تلویزیون📺. یهو کل شروع کردند به صلوات فرستادن🚍. شروع کردند به صلوات فرستادن. داشتند صلوات می فرستادند که تلویزیون📺 یهو خاموش شد. مردم هم هاج و واج 😳وسط فیلم مونده بودند که چی شد. بعد راننده، یه فایل مداحی تصویری🎙🎞 در آورد گذاشت. حالا نه به این نه به اون. اولش خیلی مایل نبودم که این کار بشه. چون ممکن بود باعث بشه مردم کلا از مداحی و روضه زده بشوند. مخصوصا که از وسط فیلم رو قطع کرده بود.🎞✂️
اما بعد از گذشت چند دقیقه صدای گریه😭 و زمزمه از تو اتوبوس🚍 بلند🔊 شده بود. بعضیها هم دستاشونو برده بودند بالا و داشتند نوحه می خوندند. صحنه باورنکردنی بود. اصلا توقع چنین حالتیو نداشتم. انگار رفته باشی تو یه مجلس روضه. البته یه عده هم کاری نداشتند و داشتند کار خودشونو می کردند. ولی در مجموع فضای اتوبوس، فضای خیلی خوبی بود. دمش گرم راننده آدم داش مشتی بود و از اون ور هم مسافرهای باحالی داشت. کرم امام رضا (ع) بود که فضای اتوبوس از اون حال اینجوری عوض بشه.
بعد از اینکه تموم شد، رفتم جلو و با دادن شکلات 🍭🍬(البته از این گرونا💸) به راننده ازش تشکر کردم.
<جنبش حیات>
@aamerin_ir
#شیعه
#امر_به_معروف #نهی_از_منکر
#آقاسی
شیعه یعنی امتزاج نار و نور *
شیعه یعنی رأس خونین در تنور *
شیعه یعنی « سابقون السابقون » *
شیعه یعنی یک تپش عصیان و خون *
شیعه باید آبها را گل کند *
خط سوم را به خون کامل کند *
خط سوم٬ خط سرخ اولیاست *
کربلا بارزترین منظور ماست *
شیعیان! مدیون خون کیستید؟ *
زنده از رقص جنون کیستید؟ *
کیست تا اسلام را یاری کند؟ *
حکم حق را در زمین جاری کند؟ *
کیست تا پرچم٬ به دوش خون کشد *
شیعه را ازخواب خوش بیرون کشد؟ *
شیعه کی از مرگ٬ پروا می کند؟ *
پرچم دین را ز سر٬ وا می کند؟*
شیعه کی تسلیم فحشا می شود؟ *
فسق را محو تماشا می شود؟ *
#کربلا بر #شیعه نا مکشوف نیست *
حکمتش جز #امر_بالمعروف نیست *
#امر_بالمعروف٬ #نهی_از_منکر است *
👈شیعه بی امر و بی نهی٬ ابتر است *
شیعیان! فرهنگ عاشورا چه شد؟ *
پرچم خون رنگ عاشورا چه شد؟ *
روز عاشورا کجا بودیم ما؟ *
در کدامین خانه فرسودیم ما؟ *
گفت مولا: « کل ارضِ کربلا » *
شیعه یعنی غربت و رنج و بلا *
شیعه بی درد! زخم بی نمک! *
بس کن این« یا لیتنی کنت معک » *
کربلا غوغاست٬ ساز و برگ کو؟ *
ظهر عاشوراست٬ شور مرگ کو؟ *
ظهر عاشورا« فاین تذهبون » *
«لم تقولون ما لا تفعلون؟» *
👉 @aamerin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #انیمیشن
امربه معروف ونهی از منکر
@aamerin_ir
#تفسیر
#آيه
وَلْتَكُنْ مِّنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُوْلَِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
و از میان شما باید گروهى باشند كه (دیگران را) به خیر دعوت نمایند و امربه معروف ونهى از منكر كنند و آنها همان رستگارانند.
🔻نکته ها
قرارگرفتن آیه مربوط به امر به معروف ونهى از منكر در میان دو آیهاى كه دستور اتّحاد و یكپارچگى مىدهد، شاید از آن رو باشد كه در نظام اجتماعىِ متفرّق و از هم پاشیده، یا قدرت دعوت به خیر و معروف وجود ندارد و یا اینكه چنین دعوتهایى مؤثّر و كارساز نیست.
🔻امر به معروف ونهى از منكر، به دو صورت انجام مىشود:
1- به عنوان وظیفهاى عمومى و همگانى كه هركس به مقدار توانایى خود باید به آن اقدام نماید.
2- وظیفهاى كه یك گروه سازمان یافته و منسجم آن را به عهده دارد و با قدرت، آن را پىمىگیرد. چنانكه اگر رانندهاى در خیابان خلاف كند، هم سایر رانندگان با چراغ و بوق به او اعتراض مىكنند و هم پلیس راهنمایى براى برخورد قاطع با متخلّف وارد صحنه مىشود.
🔻درباره امربهمعروف ونهى از منكر، روایات بسیارى آمده كه از نقل آنها صرفنظر و به این مقدار بسنده مىكنیم كه على علیه السلام فرمود: اگر امر به معروف و نهى از منكر ترك شود، كارهاى نیك و خیر تعطیل و اشرار و بَدان مسلّط مىشوند. نهجالبلاغه، نامه 47.
🔻پيام ها:
1- در جامعه اسلامى، باید گروهى بازرس و ناظر كه مورد تأیید نظام هستند، بر رفتارهاى اجتماعى مردم نظارت داشته باشند. «ولتكن منكم امّة»
2- اصلاح جامعه و جلوگیرى از فساد، بدون قدرتِ منسجم و مسئول مشخّص امكان ندارد. «منكم امّة»
3- دعوتكنندهى به خیر ومعروف باید اسلامشناس، مردمشناس وشیوهشناس باشد. لذا بعضى از امّت این وظیفه را به عهده دارند، نه همه آنها. «منكمامّة»
4- دعوت به خیر و امر به معروف و نهى از منكر، باید به صورت دائمى باشد، نه موسمى و موقّتى.[*] «یدعون، یأمرون، ینهون»
5 - امر به معروف، بر نهى از منكر مقدّم است. اگر راه معروفها باز شود، زمینه براى منكر كم مىگردد. «یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنكر»
6- كسانى كه براى رشد و اصلاح جامعه دل مىسوزانند، رستگاران واقعى هستند وگوشهگیرانِ بىتفاوت را از این رستگارى سهمى نیست. «اولئك همالمفلحون»
7- فلاح و رستگارى، تنها در نجات و رهایى خود خلاصه نمىشود، بلكه نجات و رشد دیگران نیز از شرایط فلاح است. «یأمرون، ینهون، اولئك هم المفلحون»
* فعل مضارع، نشانهى استمرار است.
📚منبع :تفسیر نور
@aamerin_ir
#فیلم #جلسه دوم دوره آموزشی
#واجب فراموش شده
با تدریس #استاد_علی_تقوی
📌جلسه دوم
در #یوتیوب با لینک زیر ببینید :
https://youtu.be/m6VNjEWj_wQ
مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده