فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت مهم امیرعبداللهیان:
رژیم صهیونیستی با بمب فسفری که آتش زا است و باعث خفگی میشود بیمارستان کودکان را در غزه هدف قرار داد و همه کودکان شهید شدند
اگر امروز با اقدام پیش دستانه در مقابل رژیم صهیونیستی نجنگیم فردا مجبور میشویم در کشور خودمان با رژیم صهیونیستی بجنگیم...
@aavine
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازپخش
🎥 نسخه رسمی و کامل #سلام_فرمانده لبنانی که در شبکه اجتماعی تیک تاک به یک پویش گسترده و جهانی تبدیل شده است..
(به همراه زیرنویس فارسی)
کیفیت بالا:
Roshangari.ir/video/69458
@aavine
تعداد شهدای حزبالله لبنان، به ۴۴ نفر رسید.
@aavine
روز نهم آوریل سال ۱۹۴۸ نیروهای موسوم به «آرگون» رژیم صهیونیستی از مناطق شرق و جنوب وارد روستای «دیر یاسین» و نیروهای «اشتیرن» نیز از قسمت شمال وارد این روستا شدند
و بدین گونه روستا از هر طرفی بجز طرف غربی به محاصره درآمد. متجاوزین دهها تن از ساکنان روستا را کنار هم قرار داده و به طرف آنان تیراندازی می کردند
و ۲ روز کامل کشتارها و جنایت های خود را ادامه دادند. نظامیان صهیونیست کشتاری شامل:
شکنجه، تجاوز، قطع اعضاء، پاره کردن شکم زنان باردار و ... را به راه انداختند و ۵۳ کودک را از دیوارهای محله قدیمی قدس به پایین پرت کردند.
@aavine
گلچین بهترین مطالب روز و نکات سیاسی اجتماعی و اقتصادی | کانال آوینه
روز نهم آوریل سال ۱۹۴۸ نیروهای موسوم به «آرگون» رژیم صهیونیستی از مناطق شرق و جنوب وارد روستای «دیر
شاهدان عینی این جنایت گفتهاند که صهیونیستها اجساد شهدای فلسطینی را مثله و تکه تکه کرده، شکم زنان حامله را پاره و بسیاری را نیز زنده زنده در آتش سوزانده و به بسیاری از زنان و دختران فلسطینی تجاوز کرده سپس آن ها را سر بریدند.
کسانی که از این جنایت جان سالم به در بردهاند میگویند حمله به دیریاسین راس ساعت سه بامداد آغاز شد اما صهیونیستهای مهاجم از دفاع ساکنان روستا غافلگیر شدند و چهار نفر از آنان به هلاکت رسیده و دست کم ۳۲نفر دیگر زخمی شدند. پس از مقاومت ساکنان روستا، گروهکهای تروریست یهودی از فرماندهی «هاگانا» در قدس درخواست نیروهای کمکی و پشتیبانی کردند و مجددا با سلاحهای سنگین به روستا حمله کرده و زن و مرد و کودک را به خاک و خون کشیدند.
«پاتریک میرسیون» نویسنده فرانسوی در مورد جزییات این جنایت گفته است: مهاجمان قبلا وارد چنین نبردهایی نشده بودند، بنابراین پرتاب بمب به داخل بازارهای شلوغ و پرجمعیت برای آنان راحتتر از حمله به روستایی بود که ساکنان آن به دفاع از خود میپرداختند، به همین خاطر آنها موفق به پیشروی در این نبرد نشدند.صهیونیستهای تروریست از نیروهای «بالماخ» در یکی از پایگاههای نزدیک به قدس کمک دریافت کردند و این نیروها از این پایگاه با خمپاره روستای دیریاسین را مورد حمله قرار دادند تا کار مهاجمان برای حمله به روستا راحتتر شود.
طرفهای ظهر دیگر هیچ مقاومتی در روستا انجام نمیگرفت و نیروهای آرگون و شتیرن همانگونه که نویسنده فرانسوی گفته بود، به روستا حمله کرده و اقدام به انداختن بمب و دینامیت به داخل آن کردند و با منفجر کردن یک به یک خانههای فلسطینیان، روستا را تحت کنترل خود گرفتند. طبق روایتهای شاهدان عینی این جنایت، مهاجمان یهودی دهها نفر از ساکنان روستای دیریاسین را کنار دیوارها نگه داشته و آنها را به گلوله بستند و حتی به این نیز بسنده نکرده و شماری از ساکنان روستا را زنده به پشت خودرو بسته و در خیابانها و محلههای قدس میگرداندند و شعارهای نژادپرستانه سرمیدادند.
مناخم بگین فرمانده وقت نیروهای هاگانا که پس از تاسیس رژیم صهیونیستی نخست وزیر این رژیم شد، در کتابی به این جنایت افتخار کرده و گفته است: این عملیات نتایج بزرگ و غیرقابل پیشبینی داشت، زیرا عربها پس از حوادث دیر یاسین به شدت وحشت زده شده و پا به فرار گذاشتند.
@aavine
گلچین بهترین مطالب روز و نکات سیاسی اجتماعی و اقتصادی | کانال آوینه
روز نهم آوریل سال ۱۹۴۸ نیروهای موسوم به «آرگون» رژیم صهیونیستی از مناطق شرق و جنوب وارد روستای «دیر
«جاک دینی رینیه» نماینده سازمان صلیب سرخ بین المللی در قدس می گوید:
زنانی از اعضای گروههای صهیونیستی را دیدم که دو روز بعد از کشتار از روستا خارج می شدند و چاقوهایی آغشته به خون را با خود در دست داشتند. دختری به من نزدیک شد و چاقویی که هنوز خون از آن چکه میکرد در دست داشت. آشکار بود که او عضو گروه پاکسازی است که مسئول کشتن افراد زخمی بود.
«رابرت مکات» کنسول آمریکا در گزارش خود برای وزارت خارجه آمریکا میگوید: دست و پای کودکان قطع و دندههای آنها شکسته میشد. شارون مرتکب کشتاری شد که از کشتار هیتلر هم فجیعتر است.
«حلیمه عید» شهروند فلسطینی نجات یافته از کشتار دیر یاسین میگوید: تروریستها یک عروس را به همراه داماد و 30 نفر دیگر از منازل خود خارج و آنها را گلوله باران کردند. یک سرباز را دیدم که صالحه خواهر باردارم که در ماه هفتم بارداری بود را گرفت و اسلحه خود را بر روی گردنش گذاشت و شلیک کرد، خواهرم بر زمین افتاد، سپس این سرباز با چاقوی خود شکم خواهرم را پاره کرد و جنین او را بیرون آورد و جنین را سر برید.
محمد عارف سمور از شهروندان نجات یافته از این کشتار میگوید: نیروهای صهیونیست یک کودک 6 ساله را گرفتند، مادر کودک به سمت او رفت و کودکش را در آغوش کشید در همین حین صهیونیست ها با چاقو به این کودک زدند، مادر این کودک تا آخر عمر در حالت جنون زندگی کرد.
«صافیه عطیه» شهروند فلسطینی میگوید: به چشم خودم موارد زیادی دیدم که گوشوارهها را از گوش ها میکشیدند و به زنان تجاوز میکردند.
@aavine
گلچین بهترین مطالب روز و نکات سیاسی اجتماعی و اقتصادی | کانال آوینه
«جاک دینی رینیه» نماینده سازمان صلیب سرخ بین المللی در قدس می گوید: زنانی از اعضای گروههای صهیونیست
قتل عام روستای دیر یاسین آغاز مهاجرت فلسطینیها به مناطق دیگر و کشورهای عربی شد. داوید بن گوریون یک ماه پس انجام این قتل عام تشکیل دولت اسرائیل را اعلام کرد.
مناخم بگین٬ نخست وزیر پیشین اسرائیل و یکی از عاملان این قتلعام گفته بود که «اگر این قتل عام را انجام نمیدادیم٬ الان دولت اسرائیل نیز وجود نداشت».
دیوان عالی اسرائیل در سال 2010 درخواست روزنامه هاآرتص مبنی بر برداشته شدن موانع در راستای انتشار اسناد٬ گزارش و عکسهای قتل عام دیر یاسین را نپذیرفت.
این حمله نیمه شب آغاز شد و اهالی این روستا با تیراندازی غیرمنتظره عناصر گروه های تروریستی مواجه شدند. گروه های تروریستی اعلام کردند که عربها باید این روستا را ترک کنند٬ در پی آن به روستا حمله کردند و کسانیکه از خانهشان به بیرون آمدند با ضرب گلوله کشته شدند.
در آن شب 56 کودک در پیش چشمان خانواده هایشان سر بریده و بیش از 60 زن نیز تکه تکه شدند. تمام مردان این روستا کشته به چاه های آب انداخته شدند. همچنین زنان و کودکان زخمی به صورت برهنه در مناطق یهودی نشین گردانده شدند.
تعداد اندکی از اهالی روستا از این قتل عام به صورت زخمی نجات پیدا کردند.
در جریان این جنایت که در تاریخ 9 آوریل سال 1948 به وقوع پیوست، 254 غیرنظامی فلسطینی به شکل بیرحمانهای قتل عام شدند.
@aavine
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ معرفی مستند «آرمان روحالله»
📽 مستند «آرمان روحالله» روایتی است از دیدار خانوادههای شهیدان آرمان علیوردی و روحالله عجمیان با رهبر انقلاب که نسخه کامل آن در آینده در KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
آنچه بنده میخواهم تأکید بکنم این است که دولتهای مسلمان باید در این قضیّه قافیه را نبازند؛ اینجور نباشد که خیال کنند حالا چون آمریکاییها یا بعضی کشورهای غربیِ دیگر یک غلطی میکنند و مدافعین از خانه و وطن را «تروریست» مینامند، اینها [هم] بایستی همان را تکرار کنند. کسی که از خانهِی خود و از میهن خود در مقابل دشمن دفاع میکند تروریست است؟ آن دولت جعلی و ظالمی که خانهی او را غصب کرده تروریست است. دولتهای مسلمان مراقب باشند، سخنگویان سیاسی مراقب باشند حرف آنها را تکرار نکنند و بدانند که در این قضیّه و در قضایای بعدی قطعاً فلسطین پیروز خواهد بود.
دنیای آینده دنیای فلسطین است، دنیای رژیم غاصب صهیونیستی نیست، و آینده متعلّق به اینها است. بله، [صهیونیستها] ظلم میکنند، جنایت میکنند، فاجعهآفرینی میکنند، لکن تلاشی که اینها دارند میکنند بیهوده است و به جایی نخواهد رسید انشاءالله، بِاذناللهتعالی. امیدواریم انشاءالله خدای متعال آنچه خیر دنیای اسلام و امّت اسلامی است تقدیر بفرماید و دشمنان امّت اسلامی را انشاءالله خداوند منکوب و مقهور و ذلیل کند.
@aavine
۱۴۰۲/۰۸/۰۳
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره ملی شهدای استان لرستان:
...امروز در رأس مسائل دنیای اسلام، مسئلهی فلسطین و همین حوادثی است که در غزّه دارد اتّفاق میافتد؛ همهی اینها حوادث آیندهسازی است. قضیّهی غزّه از یک سو قضیّهی مظلومیّت است، از یک سو قضیّهی اقتدار است. بله، مردم غزّه واقعاً مظلومند و این دشمنِ ددمنش و خونخوار ــ رژیم تروریستی غاصب ــ حدّی برای جنایت نمیشناسد؛ یعنی در یک بمباران، هزار نفر را شهید میکند! اینجوری است؛ حدّی نمیشناسد. مظلومیّت مردم اینجوری ظاهر میشود.
امّا در کنار این مظلومیّت، دو نکتهی مهم وجود دارد؛ یک نکته صبوری این مردم است، توکّل این مردم است. این مردم انصافاً صبوری به خرج دادند، بعضی از مناظرش را دستگاههای تبلیغاتی در دنیا و در کشور ما نشان دادند؛ فرزندش شهید میشود، خدا را حمد میکند؛ فرزندش شهید میشود، میگوید فدای فلسطین؛ نوجوان مجروح خدا را شکر میکند و آیات قرآن را میخواند. این صبوری این مردم خیلی مهم است. دشمن میخواست این مردم را وادار کند به اینکه تسلیم بشوند، دستشان را بالا ببرند، بالا نبردند، تسلیم نشدند؛ این یک نکتهی بسیار مهمّی است. همین صبوری و توکّل به دادِ اینها خواهد رسید؛ همین موجب خواهد شد که اینها پیروز بشوند و در نهایت پیروز میدان خواهند شد.
در کنار این، نکتهی مهمّ دیگری که وجود دارد این است که ضربهای که در این حادثه، در این حملهی رزمندگان فلسطینی به رژیم غاصب وارد شد، یک ضربهی تعیینکننده است؛ تا کنون چنین ضربهای به این رژیم وارد نشده و همینطور که ما اوّل هم عرض کردیم، قابل ترمیم نیست؛ هر چه میگذرد، بیشتر معلوم میشود که قابل ترمیم نیست. اینکه شما مشاهده میکنید که رئیسجمهور آمریکا، رؤسای کشورهای ظالم و شرور [از قبیل] انگلیس، فرانسه و آلمان، پیدرپی خودشان را میرسانند آنجا، برای چیست؟ چون میبینند دارد متلاشی میشود، میبینند دارد نابود میشود؛ این را میفهمند، [لذا] خودشان را میرسانند که از نابودی جلوگیری کنند. اگر خطر تلاشی و نابودی رژیم غاصب را تهدید نمیکرد، این اشرار عالم خودشان را محتاج نمیدیدند که مرتّب پشت سر هم بیایند آنجا اظهار همبستگی کنند؛ این نشاندهندهی آن است که ضربه، ضربهی بسیار محکم و تعیینکنندهای بوده. و خب رژیمِ ضربهخوردهی زخمخوردهی در واقع ازپاافتاده ــ که بزور دارند با تسلیحات و با بمبهای کذائی و مانند اینها سرِپا نگهش میدارند ــ چون زورش به رزمندگان نرسید و زورش به رزمندگان نخواهد رسید، انتقامش را از مردم بیدفاع و مظلوم میگیرد، بمب روی سر آنها میریزد، [در حالی که] رزمندگان در این مدّت همچنان آمادهی اقدام و حفظکنندهی روحیه و انگیزه و توان اقدام بودند و بعد هم انشاءالله خواهند بود. به نظر من هر کسی راجع به غزّه صحبت میکند، باید راجع به صبر مردم و اقتدار مردم و اقتدار رزمندگان حرف بزند، وَالّا به اینها ظلم شده؛ انصافاً این صبری که اینها کردند [خیلی مهم است].
یک نکتهی اصلیِ دیگر هم این است که در این قضیّه، آمریکا شریک جرم قطعی جنایتکاران است؛ یعنی در این جنایت، دست آمریکا تا مِرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران و زنها و مانند اینها داخل شده و آلوده است؛ در واقع، او دارد به یک نحوی مدیریّت میکند این جنایتی را که در غزّه دارد انجام میگیرد؛ آمریکا است که دارد مدیریّت میکند.
دامنهی این جنایت به قدری وسیع شد که وجدان عمومی را در دنیا تکان داد. شما ملاحظه میکنید که مردم در شهرهای آمریکا، در شهرهای اروپایی، در پایتختها و همچنین در کشورهای اسلامی میآیند مخالفت خودشان را صریحاً ابراز میکنند؛ با اینکه در کشورهای اروپایی که ادّعای آزادیِ بیان میکنند، حضور مردم در راهپیماییهای خیابانی به نفع غزّه را ممنوع کردهاند ــ این هم جزو فضاحتهای آنها است؛ برای همه چیز راهپیمایی جایز است، برای دفاع از مظلوم راهپیمایی ممنوع است! ــ امّا خب مردم اعتنا نکردند، دیدید در تلویزیون تصویرها را که مردم آمدند شرکت کردند. مردم دنیا عصبیاند و انسان میداند که این روحیهی خشمی که در مردم به وجود آمده، این آزار وجدانیای که در این کشورها به وجود آمده، عکسالعمل ایجاد خواهد کرد و هیچ کس نمیتواند جلوی این عکسالعمل را بگیرد؛ هر چه هم تلاش کنند نمیتوانند جلوی این عکسالعمل را بگیرند.