🎯 *لحظه سرنوشتساز انقلاب اسلامی؛ آیا بر محافظهکاری غلبه خواهیم کرد؟*
✍ حامد رضایی
🔹 بیاغراق در یکی از حساسترین و مهمترین لحظات تاریخ نه تنها انقلاب اسلامی که تاریخ ایران ایستادهایم. جنس واکنش ما به جنایت ترور سردار سلیمانی چیزی خواهد بود که تاریخ به کرات از آن یاد خواهد کرد. *ما در لحظهای هستیم که اگر بر ترس خود غلبه کرده و از محافظهکاری در واکنش حذر کنیم، میتوانیم بخش بسیار عمدهای از عمق راهبردی خود در جهان اسلام را که درپی حوادث بیداری اسلامی، و مشخصا بحران سوریه، از دست دادهایم، بازگردانیم.* میتوانیم اسلامگرایی و انقلابیگری را بار دیگر احیا کرده و حتی نمونههای فیک آن را به کناری بیندازیم. میتوانیم به جایگاهی که پس از جنگ 33 روزه در جهان اسلام – و حتی در تمام دنیا – داشتیم بازگردیم. همان مقطعی که سیدحسن نصرالله ما محبوبترین شخصیت جهان عرب میشود و قلوب قریب به اتفاق مسلمانان جهان در کنار ایران و انقلاب اسلامی بود. میتوانیم به دوران حکم ارتداد سلمان رشدی که همه جای جهان اسلام اسم خمینی بر سر زبانها بود بازگردیم. تاریخ نشان داده که هرچه انقلابیتر و بیباکتر بودهایم، بیشتر نتیجه گرفتهایم و هرچه محافظهکارتر منزویتر. *اگر جمهوری اسلامی پاسخ نظامی مستقیم سنگین و در سطح بالا به نیروهای آمریکایی وارد نکند، درواقع سند مرگ خود به عنوان یک «نظام انقلابی» را امضا کرده است.* در این صورت ما رسما تبدیل میشویم که به حکومتی که اسما انقلابی است ولی رسما با سایر دولتها هیچ تفاوتی ندارد. و آمریکا نیز دقیقا دنبال فهم همین مساله است که آستانه تحمل ما تا کجاست. اگر این ترور پاسخ قاطعی نگیرد شک نکنید که آمریکاییها عملیات بعدی را در داخل خاک ایران انجام خواهند داد.
🔹همه چیز در گرو یک تصمیم درست اما به غایت جسورانه و بیباکانه است. تاریخ قضاوت خواهد کرد که آیا ایران بر محافظهکاری غلبه و بیپروا به دل دشمن خواهد زد یا نه. تمام دنیا ما را به نظاره نشسته است. امر دائر بر صفر و صد است. باید انتخاب کنیم و هیچ چارهای جز این نیست.
🔹مهم این است که نترسیم. نترسیم و بزنیم، محکم هم بزنیم. محکم اگر بزنیم دشمن خود را کنار میکشد، شل زدن اما این سگ هار را هارتر میکند. نزنیم خیلی بدتر از اینها خواهیم خورد. آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست. مضاف بر اینکه قدرت ایران اساسا قابل مقایسه با عراق و افغانستان نیست و جنگ با آن آمریکا را در باتلاقی وحشتناک گرفتار خواهد کرد، خود آمریکا هم در استراتژی بلندمدت خود از اساس تصمیم بر ماندن در خاورمیانه ندارد و اتفاقا به دنبال راه فرار است. لذا عقلای آمریکایی هرگز شروع جنگ با ایران را تجویز نمیکنند. پس نباید از زدن ترسید.
🔹اما اگر بترسیم و نزنیم و یا محکم نزنیم، نه تنها ابهت نمادین آمریکا بار دیگر تثبیت میشود که امیدهای انقلابی نیز خواهند مرد. و ناامیدی انقلابیون راه را بر جنایتهای پیاپی بعدی باز میکند. *آمریکا دست به قمار بزرگی زده. او پیش از این نیز توان اطلاعاتی و لجستیکی چنین تروری را داشته، اما نکته این است در این لحظه تاریخی گمان برده ایران در نهایت موضع ضعف است و بهترین وقت است برای زدن. و لذا ما اگر با قوت نزنیم به ضعف خود اقرار کردیم و رسما اعلام کردیم که باز هم بزن!*
🔹جهان اسلام خیره به ماست. اگر دوباره اثبات کنیم که همان انقلاب خمینی را نمایندگی میکنیم، شک نکنید حتی آنهایی که تا چندی پیش فحشمان میدادند دوباره میآیند در تیم ما. همانهایی هم که بعدها داعشی و یا چیزی شبیه به آن خواهند شد با ما خواهند بود. مگر نه آنکه وقتی ما فیتیله انقلابیگری را پایین کشیدیم، این گروهها از گوشه و کنار روئیدند؟
🔹 *بهترین فرصت برای بازگشت به دامان یک میلیاردونیم مسلمان دنیا و حتی تمام مستضعفین عالم است. این فرصت طلایی را از دست ندهیم.* بر محافظهکاری خود غلبه کنیم و به وعده آن کتاب الهی ایمان بیاوریم که «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ».
#قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅ یک دانشگاه، دو حادثه و یک پیام
👈 دانشآموختگان شریف؛ از پایگاه #عین_الأسد تا هواپیمای اکراینی
✍️ میلاد حبیبی
♦️ در دو سوی حوادث اخیر (انهدام پایگاه عینالاسد و سقوط هواپیمای اکراینی)، دو گروه از بچههای #دانشگاه_شریف قرار داشتند.
یک سو، گروهی از فارغالتحصیلان متولد شصت و هفتیهشتی هستند که شرکتی راه انداختند و در ساخت موشکهای شلیک شده سهیم بودهاند؛ بروبچههایی که با زحمات شبانهروزی، دل داغدیده مردم مملکت را شاد کردند. (چند ماهی است با این بروبچهها سرو کله میزنم و شاید روزی سرگذشتشان نگارش و منتشر شود).
♦️ سوی دیگر هم شریفیهایی بودند که متأسفانه پروازشان به سمت سرزمین فرصتها! نیمهکاره ماند و جان خود را در #سقوط_هواپیما از دست دادند.
گروه اول را خدا قوت بدهد و گروه دوم را خدا بیامرزد. کسی از فردایش خبر ندارد. حال را دریابیم و دلمان برای امروز مملکتمان بسوزد. بکوشیم امروز به درد کشورمان بخوریم که شاید فردایی در کار نباشد.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 انتقام از ترامپ در ماجرای نیمروز ۳
🔹 سید محمود رضوی، تهیهکننده فیلم سینمایی #ماجرای_نیمروز با انتشار تدوین جدید بخشی از این فیلم حمله به کاخ سفید و #انتقام_سخت را به تصویر کشید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
🔴💠 انفعال و محاصره رسانهای، از سلطانقابوس تا هواپیمای اکراینی
✍🏻 سید رسول منفرد
♦️ دیروز دو خبر تقریبا همزمان منتشر شد: «درگذشت #سلطان_قابوس، پادشاه #عمان» و «علت سقوط هواپیمای اکراینی». دو خبر بهشکل عجیبی بههم ربط داشتند اما بهشکل عجیبتری، این ارتباط سربهمهر ماند.
🔹سلطان قابوس، وقتی در سال ۱۹۷۰ میلادی به سلطنت رسید میراثدار کشوری در اشغال و جنگ داخلی طولانی با چپگراهای موسوم به «جنبش آزادیبخش ظفار» بود. تا اینکه در دهه ۵۰ شمسی، چند کشور از جمله #رژیم_پهلوی، با اعزام نیرو و جنگافزار بهیاری سلطان شتافتند. نیروهای ایرانی در صف اول درگیری حضور داشتند و به همین خاطر تلفاتشان هم بیشتر بود.
♦️ از ایران ۴ هزار نفر نیرو به عمان اعزام شد و بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ کشته و ۱۴۰۰ مجروح از جنگاوران، روی دست ملت ماند. حکومت شاهنشاهی، دو هدف عمده برای حضور در جنگ ظُفار بیان کرده بود: «مقابله با گسترش #کمونیسم» و «ایجاد تجربه جنگ واقعی برای نیروهای نظامی ایران». صدها کشته و ۱۴۰۰ مجروح برای یک مانور نظامی با هدف «ایجاد تجربه جنگ واقعی». البته حکومت پهلوی حضور خود در ظفار را یکسال بعد از اقدام علنی کرد!
🔹 امروز از جنگ ظفار و از این خصیصه پهلوی، چیزی در ذهنها نمانده است. حتی مرگ سلطان قابوس هم بهانهای برای بازخوانی پرونده ظفار در رسانهها نشد. #سانسور بهقدری شدید است که اگر از مردم بپرسید «اعزام نیروی نظامی به سایر کشورها» در کدام حکومت اتفاق افتاده، معمولاً حتی گزینه آخر هم پهلوی نیست.
♦️ در ماجرای غمبار سقوط هواپیما، محور انتقادات از جمهوری اسلامی دو چیز است: «چرا دیر گفتی؟» و «چرا جنگ؟». در هر دو محور، حتی اگر الزامات اعتقادی و دینی کنار گذاشته شوند باز هم عملکرد جمهوری اسلامی قابل دفاع است. اما همان دستگاه رسانهایِ غالباً منفعل جمهوری اسلامی (اعم از رسانههای رسمی و مردمی) که از زنده نگه داشتن تجربه جنگ ظفار در حافظه تاریخی ملت ناتوان است از پس اقناع افکار عمومی در ماجرای سقوط هواپیما هم برنمیآید. و همان محاصره عجیب و غریب رسانهای هم که واقعه ظفار و جنایت پهلوی را سانسور کرده و از دید مردم پنهان داشته است حالا در ماجرای سقوط هواپیما، تجربههای مشابه سقوط هواپیما در جهان به علل نظامی را از دید مردم پنهان میدارد. این امپراتوری رسانهای مردم را دچار یک #ایدهآلیسم_افراطی میکند تا جایی که فقط ۳ روز تأخیر در پذیرش مسئولیت و عذرخواهی بابت #سقوط_هواپیما (که یک رکورد کمنظیر است) جرمی نابخشودنی و علت کافی برای تجویز نسخه اسقاط جمهوری اسلامی میشود.
🔹 محاصره رسانهای جمهوری اسلامی، یک اتفاق طبیعی و در عین حال خارج از اراده ماست، اما #انفعال چیز دیگری است که باید خودمان برایش کاری کنیم. ما رسانه کم نداریم اما متأسفانه عمده انرژیهای رسانهای در جمهوری اسلامی، صرف تولیدات بیارتباط با خط درگیری یا تولیدات واکنشی و انفعالی میشود و غبار فراموشی از ظفارها زدوده نمیشود.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅🔴 پیام مستندساز ایرانی به مایکل مور
🔹 «محسن اسلام زاده»، کارگردان مستند «خصوصیسوزی» در حاشیه اهدای فانوس جشنواره عمار:
🔹 #مایکل_مور در پیامهای خود از رهبر انقلاب خواسته بود که با آرامش برخورد کنند و اجازه دهند خودشان در آمریکا موضوع را حل کنند.
🔹 به آقای مور میگویم که با آرامش به هیچ وجه نمیتوانید جامعه آمریکا را از لابیهای قدرت نجات دهید.
🔹 اگر قصد دارید کاری کنید، به خاورمیانه بیایید و از #جنایات_آمریکا در کشورهایی مثل عراق و افغانستان مستند بسازید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅🎬 جواد افشار فیلم زندگی حضرت معصومه را میسازد
🔹 پروژه سینمایی #حضرت_معصومه (س)، با حمایت حرم مطهر و کارگردانی #جواد_افشار ساخته میشود. داستان فیلم، بازه زمانی هجرت حضرت از مدینه تا قم را روایت میکند و تولید آن از سال ۹۹ آغاز میشود.
🔸 جواد افشار: ۱۵ سال است که پیگیر ساخت این اثر بودهام. سالهایی که سریال جابربنحیان را میساختم علاقهمند به تولید اثری در ارتباط با حضرت شدم و سالها ذهنم درگیر این فیلم بود. ساخت فیلمی در ارتباط با حضرت معصومه (س) حق #مردم و این بانوی کرامت است.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅ قاسم سلیمانی: روی قبر این زن بنویسید «چریک پیر»
🔹 شهید #حاج_قاسم_سلیمانی که طبق تأکید او، روی مزار سادهاش صرفا از صفت «سرباز» استفاده شده است سالها پیش توصیه کرده بود روی مزار یک زن کرمانی نوشته شود: #چریک_پیر.
🔸 زهرا اسدی معروف به کل زهرا (کربلایی زهرا)، از زنان پشتیبان پشتجبهه در دوره دفاع مقدس بود که گردان ۹۰ نفره نانواها را در شهر کوچک #خانوک تشکیل داد. این گروه زنان جهادگر، هر هفته یک کامیون نان به جبههها ارسال میکردند و تدریجاً وارد فعالیتهای دیگری چون خیاطی لباس رزمندگان، بستهبندی کمکهای مردمی به جبهه و... شدند. یک فرزند و دو نوه کلزهرا از شهدای دفاع مقدس هستند. گفته میشود در آخرین چله دوره بیماری چریک پیر، قاسم سلیمانی شبهای زیادی به عیادتش رفت.
♦️ بعدالتحریر: هنگام انتشار مطلب، متوجه شدیم هیچ عکسی از چریک پیر و مزارش در اینترنت نیست!
مستند ۱۹ دقیقهای و دیدنی «چریک پیر» را درباره او میتوانید اکران مردمی کنید تا بخشی از کمکاری ما افسران مدعی ولی منفعل جنگ رسانهای جبران شود.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 رهبر انقلاب: بچهها اسم فلان بازیکن را میدانند اما #رئیسعلی_دلواری و نادر مهدوی را نمیشناسند. (۲۳ دیماه)
♦️ #نادر_مهدوی، متولد دشتی بوشهر، فرمانده ناوگروه ذوالفقار نیروی دریایی سپاه پاسداران بود. وی در عملیات غرورآفرین انهدام #نفتکش_بریشتون تحت اسکورت ناوهای آمریکایی در دوره دفاع مقدس حضور داشت. او همچنین طی عملیات دیگری در خلیج فارس، با ناوها و بالگردهای متجاوز آمریکایی درگیر شد و پس از انهدام یک بالگرد اچ۱سوپرکبری، در حالی که روی ناو دشمن حضور داشت به شهادت رسید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩✅ نماهنگ Manoto با صدای مجتبی اللهوردی
🔹 بنی امیه فقط مردمان بیطرفی
به بیتفاوتی روزگار میخواهد
🔸 بنی امیّه امام جماعتی اهلِ
نماز و روزه ولی بیبخار میخواهد
شعر: مهدی جهاندار
موسیقی: علی نصیرنژاد
کارگردان: مهران علوی
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅ چرا ما هم معتقدیم کیمیا علیزاده سرکوب شد؟!
✍️ محمدرضا شکیبایی زارع
🔸 پس از مهاجرت #کیمیا_علیزاده به هلند، سؤالی برای همگان پیش آمد؛ مگر او در ایران چه کم داشت که مهاجرت کرد و از خودش بهعنوان «سرکوبشده» یاد کرد؟ در یک نگاه، شاید بتوان پذیرفت که کیمیا علیزاده، یکی از زنان سرکوب شدۀ ایران است! نه تنها او، چهبسا همۀ زنان ایرانی، همانند او سرکوب شدهاند! اما سؤال این است که چه کسانی آنها را سرکوب کردهاند و چرا؟
🔸 کیمیا علیزاده در هجدهسالگی، اولین بانوی مدالآور ایران در المپیک لقب گرفت. تقدیرهای زیادی از او انجام شد و مورد توجه مسئولان و بزرگان کشور قرار گرفت. در چنین فضای جدیدی که برای «کیمیا» ایجادشده بود، او قطعاً یک «نیاز مهم» داشت. «کیمیا»ی قهرمان، نیاز به الگویی داشت که راه خودش را انتخاب کند و بزرگشدن را یاد بگیرد. اما فضای موجود جامعه و مجموعۀ متولیان فرهنگی، الگویی را برای او نشان دادند که حاصلش شد «مهاجرت». ما با «سوپراستارسازی» و بزرگکردن توئیتبازیهای امثال «مهناز افشار» و دیگر سلبریتیها، الگویی را پیشپای او گذاشتیم که در مسیر آنها قرار گرفت. او نیز با وجود اینکه، بیشترین استفاده را از امکانات کشور برد، بهراحتی مملکت خود را رها کرد و رفت.
🔸 ما رسانهها به امثال «کیمیا» یادنداده بودیم که راه قهرمان ملی شدن، از لابهلای تاروپود دستکش «ننهعصمت» میگذرد نه پرتوقعیهای امثال «مهناز افشار». سینمای ما چند سکانس از شکنجههایی «مرضیه دباغ» را بهتصویرکشیده است؟ ما چند پلان از زندگی «چریک پیر» را به کیمیا نشان دادهایم؟
🔸 گفته شده است اکنون او قرار است تبعۀ کشور آلمان شود و برای این کشور به میدان بیاید. شاید اگر او تصویری از آن همسر جانبازی داشت که پرستار سرفههای حاصل از بمب شیمیایی آلمانی است، این راه را انتخاب نمیکرد. او قهرمان شد و ما بهجای «الگو»، مسیر مهاجرت را به او نشان دادیم!
🔸 همان کیمیای سادهدلِ صمیمی در برنامۀ «خندوانه»، از دل فضای رسانهای مسموم، دختر متوقع و متوهمی شد که بهراحتی برای خیانتش به میلیاردها تومان از اموال مردم ایران، توجیه میبافد. آری! کیمیا علیزاده سرکوب شد اما نه در جامعۀ شهیدپرور ایران؛ که در سینما و رسانههای غالباً ضدقهرمان و بزدلپرور.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅⭕️ سرود حماسی یمنی-لبنانی برای حاج قاسم
🔺در حالی که در محافل #حزب_اللهی و رسانههای ایرانی عمدتا کلیپهایی چون:
➖«کلیپ دیده نشده از بازی سردار سلیمانی با نوزاد»،
➖«کلیپ تازه منتشر شده از سردار سلیمانی میان همرزمان قدیمی»،
➖«کلیپ جدید از سردار سلیمانی در مجلس روضه»
دست به دست میشود، گروه سرود #انصار_الله_یمن و گروه سرود #ازار_لبنان، این سرود پرشور و حماسی را تولید کردهاند.
💬 از عزم و ارادۀ او جبهۀ مقاومت قویتر میشود / و شیطان بزرگ را در هم میکوبیم
💬 اقتدار نظامیتان را منهدم میکنیم / و جهان شاهد ذلت و خواری شما میشود
💬 روح سلیمانی شما را نابود میکند / و آسایش را از چشمانتان میگیرد
💬 و مرگ سیاه شما را رصد میکند / قسم به خدای سلیمانی
📌 مستضعفینتیوی
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅⭕️ مناظره وحید جلیلی و محمد قوچانی هم ضبطی شد
🔹ششمین قسمت از برنامه شب سینما با حضور دو روزنامهنگار برجسته کشور با موضوع بررسی ۴۰ سال سینمای انقلاب، امشب روی آنتن شبکه چهار میرود.
🔹قرار بود این مناظره مهم بهصورت زنده برگزار شود اما گفته میشود مدیران تلویزیون در ادامه محدودسازی جریانات حزباللهی، پخش این برنامه را نیز به ضبطی تبدیل کردهاند!
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
✅ رهبر انقلاب خطاب به مهدی نقویان: #پهلوی را رها نکن ♦️ #مهدی_نقویان، سازنده مستندهای پرسروصدای «بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فصل جدید مستند توصیه شده رهبر انقلاب به آنتن رسید
🔹 سومین فصل مستند #در_برابر_طوفان درباره پهلوی دوم، به کارگردانی مهدی نقویان آماده نمایش شد. نقویان قبلاً در مصاحبهای، از تأکید رهبر انقلاب به وی در خصوص تداوم مجموعه آثارش پیرامون پهلوی خبر داده بود.
🔹 این مستند هر شب ساعت ۱۹:۴۵ از شبکه یک و ساعت ۲۲ از شبکه مستند سیما پخش میشود.
#مهدی_نقویان
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فیلم: تشویقهای ممتد سلبریتیهای ایرانی برای ترامپ!
🔹 این استعاره تصویری که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است بهشکلی ابتکاری، نسبت موضعگیریهای تعدادی از سلبریتیهای ایرانی را با درگیریهای یکماه اخیر ایران و آمریکا و ماجرای شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی شفاف میکند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅⭕️ کتاب زندگی و فعالیتهای احمدعلی راغب منتشر شد
♦️ «بانگ آزادی»، کتاب تاریخ شفاهی زندگی و فعالیتهای احمدعلی راغب، از تأثیرگذارین چهرههای موسیقی ایران در دهههای اخیر و بهویژه دوره پیروزی انقلاب و دفاع مقدس به چاپ رسید. مهدی چیتساز و مرتضی قاضی تحقیق این کتاب 380 صفحهای را بهعهده داشتند و محسن صفاییفرد نیز آن را در هفت فصل تدوین کرده است.
♦️ هیچ ایرانی نیست که اثری از #احمدعلی_راغب را نشنیده باشد. نسل دهه شصتیها با آواها و نواهای او بزرگ شده است. از سرود «مدرسهها وا شده»، #بابا_خون_داد و «همشاگردی سلام» تا قطعات ارکسترال «بانگ آزادی» و «شهید مطهر» و #آمریکا_ننگ_به_نیرنگ_تو بگیرید تا تصنیف «خجسته باد این پیروزی» و «ظفر مبارک» و بعدها تا اولین آلبوم موسیقی پاپ بعد از جنگ مثل «رقص گلها» و قطعاتی مثل «گل میروید به باغ» و «بیا به امداد ناتوانان» و... .
راغب، یکی از اصلیترین آدمهایی است که چیزی به نام «سرود و موسیقی انقلاب» را در سالهای پس از انقلاب بر سر زبانها انداخت.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
❌🌀 سرنخ توقیف «دیدن این فیلم جرم است» به رییس سازمان سینمایی رسید 🔹 ابراهیم داروغهزاده، معاون نظار
✅🔻 بالأخره پروانه نمایش «دیدن این فیلم جرم است» صادر شد
🔹 پس از یکسال، بالأخره فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به تهیهکنندگی محمدرضا شفاه و کارگردانی رضا زهتابچیان مجوز نمایش گرفت.
🔹 محمدرضا شفاه در صفحه اینستاگرام خود از پیگیریهای وزیر ارشاد برای رفع توقیف این فیلم تقدیر کرد و صدور پروانه نمایش اثر را محصول نقشآفرینی وی معرفی کرد. هنوز جزئیاتی از زمان اکران این اثر در سینماهای کشور اعلام نشده است.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅💡پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، نشست «جهان پهلوان» را با هدف «جستار در دیدار با حاج قاسم سلیمانی در آینه حکمت و علوم انسانی» برگزار میکند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💥اجرای میدانی سرود برای حاجقاسم در خیابانهای خرمآباد
🔹 آن خانه فتنه خاک خواهد شد
آن لکه ننگ پاک خواهد شد
برخاست هزاران قاسم از آن خون جاری تو...
🔸 گروه سرود «آوای انقلاب» بهمناسبت دهه فجر و اربعین شهید سلیمانی، در خیابانهای خرم آباد سرود میدانی اجرا میکند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
⏳ اجرای تئاتر «جابر»؛ چهارشنبه در قم، پنجشنبه در پرند 🌺 تئاتر #جابر درباره یک دانشمند جوان هستهای
❇️💢 تئاتر «جابر ۲» در راه است
🔹 پس از استقبال گسترده و اجرای موفق «تئاتر جابر» در بیش از ۳۵ شهر، شنیدهها از تولید فصل دوم این اثر حکایت دارد. گفته میشود قسمت دوم این نمایش، در ادامهی قسمت نخست آن است و مضامینی در چند حوزه اجتماعی، سیاسی، خانوادگی و فرهنگی دارد. نگارش این فصل تئاتر به پایان رسیده است و به زودی به مرحله اجرا میرسد.
♦️ تئاتر جابر که بههمت تعدادی از بانوان بسیجی تولید شده است، با دعوت و همراهی بسیج هنرمندان (سپاه علیبنابیطالب) و قرارگاه خاتمالاوصیاء، در روزهای اخیر با ۴ اجرا در دهلران و ۶ اجرا در سمنان، به مجموع ۱۷۰ اجرا رسید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
❇️📸 مادر شهید دانیار امامی اهل روستای چالهسرا که هر سال با قاب عکس فرزندش در مراسم ۲۲ بهمن حضور پیدا میکرد امسال با تصویر دیگری به راهپیمایی آمد.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
🔴📸 تلاش و خلاقیت برای حضور در اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شهرستان گراش که دو شب قبل برگزار شد 👏😂
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
1_186244328.mp3
8.46M
🔊✅ قطعه «اینجا» جدیدترین اثر حسین حقیقی
🌟 نگو اینجا جای موندن نیست
زیاد راهی تا رسیدن نیست
منوتو ریشهمون اینجاست
الان وقت بریدن نیست
#حسین_حقیقی #مأوا
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
⭕️ بازداشت دوکاندیدا؛ تجدیدمطلعی بر فرهنگ انتخاباتی بردبرد
⭐️ تأملی در ماجرای بازداشت کاندیداهای انتخابات مجلس از محمدباقر قالیباف و شهیندخت مولاوردی تا وحید اشتری و محمدصادق شهبازی
✍ محمدحسین صبوری
🔹 فرض کنید امشب، تعدادی نیروی مثلا امنیتی با لباس غیررسمی و شخصی، به ستاد مرکزی شورای ائتلاف اصولگرایان وارد شده و پس از یکی دو ساعت جر و بحث، هر چه تراکت در محل بوده را بار بزنند و دو نفر از فعالان ستاد بهعلاوه محمدباقر قالیباف و سید رضا تقوی را بازداشت کنند.
یا فرداشب یک نیروی امنیتی و لباس شخصی، وارد ستاد مرکزی شعسا شود و هر چه کاغذ برای معرفی خود یا شمارش میزان حملات به دین و نظام اسلامی در ستاد بوده را به همراه مجید انصاری و شهیندخت مولاوردی را با خود ببرند.
در اتفاق احتمالی امشب، تا دو اسفند تیتر تسنیم و فارس و توئیتریهای متصل را پوشش میداد؛
و در اتفاق احتمالی فرداشب، تا ۱۴۰۰ گزارش ویژههای بیبیسی و صدای آمریکا!!!
🔹 اما داستان فوق، کاملاً واقعی برای یک جریان انتخاباتی پیش آمده و علاوه بر دو دانشجوی فعال در ستاد، دو کاندیدا نیز بازداشت شدهاند.
صبح اما به جای مظلومنمایی و #شومن_بازی دسته اول و #سیاهنمایی و تخریب دسته دوم، کاندیدای بازداشت شده نوشته است:
«... با فشارها و برخوردها و سانسورها، نه از رو میرویم و تسلیم میشویم؛ نه قهر و لج میکنیم و از نظام بیرون میرویم. برای تغییر وضع موجود مبارزه میکنیم.»
▫️این دوستان تا همینجا هم، #برندهاند
چه چندماه دیگر روی صندلی مجلس باشند
چه همچنان در حال آموزش انقلابیگری و اصلاح برای مدعیان.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
🌀⚠️ اوسقادر زنده هم محترم است!
✍ کریم مهرآبادی
🔹 #اوسقادر در حالیکه یک شال بزرگ به کمرش بسته و تَرَکهای دستش را چرب میکند، کنار همسرش مریم و سه فرزندش پای تلویزیون نشسته است. آنها دارند اختتامیه #جشنواره_فجر را دنبال میکنند تا اعلام مجری برنامه و واکنش هنرمندان را درباره ساخت ایران بودن #سیمرغ امسال ببینند.
آخر اوسقادر سرپرست یک کارگاه شیشهگری است و امسال برای اولین بار ساخت سیمرغ جشنواره را به آنها سپردهاند. روزهای پراضطراب آماده کردن تندیس با سرعت بالایی در ذهن اوس قادر مرور میشود. چقدر همه نگران بودند تا تندیس امسال را به کیفیتی برسانند که از پراگ هم بهتر باشد. تا ثابت کنند میتوان روی صنعتگر ایرانی هم حساب باز کرد. تقریبا همه دو شیفت کار میکردند و از اینکه کارخانه زنده شده و رونق گرفته هیجانزده بودند.
🔹صدای پیامک گوشی اوس قادر را از کارگاه به خانه و جلوی تلویزیون برمیگرداند. «اوس قادر بزن شبکه نمایش، مجری داره میگه»، «دارم میبینم آقا سعید. ایولا. دم همهتون گرم».
🔹مجری اعلام کرده که این اولین بار است سیمرغها را صنعتگران ایرانی خودمان ساختهاند. تا قبل از این به پراگ سفارش میدادیم. کارگردانی بالا رفته تا جایزهاش را بگیرد. میگوید: این سیمرغ ایرانی است با گرم و سرد شدن که ترک نمیخورد؟ کات.
🔹اوس قادر همینجا #ترک خورد. از آن ترکهایی که یک مرد جلوی زن و بچه میخورد. همه ساکتند. فقط تلویزیون دارد حرف میزند. همان کارگردان دارد برای جانباختگان اخیر ابراز همدردی میکند. اوس قادر صدایش را نمیشنود. فقط به صفحه تلویزیون خیره شده و کم کم چشمان قرمزش تر میشود. مانند سکانس آن فیلم و خیره شدن اوسقادر آن فیلم به آمبولانس، وقتی بچهاش داشت از دست میرفت.
🔹مریم دارد حواس بچهها را پرت میکند تا ترک خوردن پدرشان را نبینند. دختر اوسقادر میپرسد: بابا، تندیست را قبول نکردند؟ اوسقادر اما نمیشنود. تنها صدایی که میشنود صدای ترک خوردن یک یک بچههای کارگاه است جلوی زن و بچههایشان.
🔹ابراز همدردی با زیر دست و پا ماندگان کرمان، مسافران هواپیما، اسیران سیل و زلزله و دیگر جانباختگان سرزمینمان خوب است؛ اما «ایرانی زنده» هم محترم است. اگر نگوییم بیشتر، حداقل به اندازه آن عزیزان از دست رفته احترام دارد.
🔹نمیشود بر روی سن با ایرانی جانباخته ابراز همدردی کنیم ولی به ایرانی زنده بیاحترامی کنیم. نمیشود خودمان را حامی مردم بدانیم، اما محصول دست طراح، صنعتگر و کارگر ایرانی را به سخره بگیریم. مگر اینکه آنها را مردم ندانیم.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
✅🔴 پاسخهای امام خمینی (ره) به سؤال «لیستی رأی بدهیم یا نه؟»
👈 مراجعه به لیستها؛ برای «پرسیدن مصلحت» یا «شناخت اصلح»؟
♦️ احدى شرعاً نمیتواند به کسى کورکورانه و بدون تحقیق رأى بدهد و اگر در #صلاحیت شخص یا اشخاصى، تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند، ولى رأیدهنده تشخیصش برخلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد.
اگر گروه یا اشخاص، #صلاحیت فرد یا افرادى را تشخیص دادند و از این تأیید براى رأیدهنده اطمینان حاصل شد، میتواند به آنها رأى دهد.
صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۳۳۷
♦️ ما نباید مقلد کسى باشیم که هر چه را عدهاى تشخیص دادند، همان را عمل کنیم، بلکه باید کاملًا توجه کنیم که مثلًا در تهران چه کسانى #لیاقت دارند که هم مسائل روز را بفهمند و هم متدین باشند و هم براى اسلام کار کنند، اشخاصى را انتخاب کنیم که از هر جهت صالح باشند.
صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۷۶
♦️ مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند و هیچ فرد و یا گروه و دستهاى، حق تحمیل فرد یا افرادى را به مردم ندارند. جامعه اسلامى ایران که با درایت و رشد سیاسى خود، جمهورى اسلامى و ارزشهاى والاى آن و حاکمیت قوانین خدا را پذیرفتهاند و به این بیعت و پیمان بزرگ وفادار ماندهاند، مسلّم قدرت تشخیص و انتخاب کاندیداى #اصلح را دارند، البته مشورت در کارها از دستورات اسلامى است و مردم با متعهدین و معتمدین خویش مشورت مینمایند، ولى هیچکس نباید توقع داشته باشد که دیگران اظهار نظر و اظهار وجود نکنند.
صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۱۰
♦️ اگر چنانچه اشخاص مطمئنى باشند که آنها تشخیص بدهند، شهادت بدهند که فلان آدم، جهات مختلفش همه #خوب است، آن وقت مانعى ندارد که کسى به واسطه تشخیص آنها و اطمینان به اینکه این صحیح است، رأى هم به آنها بدهد، اما اینطور نیست که کورکورانه انسان دنبال این باشد که ببیند کِیَک چه گفته؛ این صحیح نیست، این در اسلام نیست و در جمهورى اسلامى هم نباید باشد.
صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۸۵
♦️ مسئله انتخابات، يك امتحان الهى است كه گروهگرايان را از ضوابطگرايان ممتاز میكند.
صحیفه نور، ج۱۸، ص ۳۳۶
✅ از بیانات امام (ره) روشن است که مراجعه به لیستهای انتخاباتی صرفا اگر به «یافتن اصلح» کمک کند مجاز است. و به لیستهایی که تهیهکنندگانش اذعان دارند که بر اساس مصلحت، مقبولیت و برای تحقق پیروزی در انتخابات بسته شده است و لزوما شامل اصلحترین افراد نیست نباید استناد کرد.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh