هدایت شده از 🇮🇷 صبح میبد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شگفتترینهای امام خمینی، عرفان و دلیری!
ولیّ فقیه، ولی خدا است، کسی که ولیّ خدا باشد، نه میترسد و نه میاندوهد (لا خوفٌ علیهم و لا هم یَحزَنون) عرفان یعنی این! نه اینکه از ترس چهارتا بوقچی، درباره قتلگاه فضای مجازی و حجاب و فسادهای مالی خاموشی و محافظهکاری پیشه کنیم! محافظهکاری، ذلت است نه اسلام و ایمان و عرفان!
گر بر کَنم دل از تو و بردارم از تو مهر
آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم؟
🧨محافظهکاری قتلگاه انقلاب!
🌾 صبح میبد
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امام به عمل، انگیزه و رای مردم اعتماد داشت
🔹امام کسی نبود که بهخاطر رودربایستی، مردمسالاری را مطرح کند. جمهوری اسلامی ناشی از اعتماد امام به مردم بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
1.42M
🔺 نقد مغالطات خیانت بار در حق امام خمینی، کشور و مردم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله اعرافی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در دانشگاه کوفه:
✳️ گفتمان امام(ره) گفتمان تجدید تمدن اسلامی بود
◻️ اولین بعد در امام، بعد علمی بود که جامع علوم اسلامی بود.
◻️امام خمینی (ره) توانست گفتمان جدیدی در عالم ایجاد کند. گفتمان امام (ره)، گفتمان تجدید تمدن اسلامی بود.
◻️امام دین را دین فرهنگ و تمدن و پیشرفت جامعه معرفی نمود.
◻️حضرت امام (ره) نه رویکرد تحجّری داشت و نه رویکردی غربزده، بلکه قائل بود دنیای اسلام میتواند با تکیه بر عناصر ثابت و انعطاف در عناصر متغیر، در همه اعصار قوانین الهی را محقّق نماید.
◻️ امروز هم در دنیای اسلام محتاج این گفتمان هستیم.
◻️ امروز هم محتاج وحدت اسلامی هستیم. البته نه به معنای از دست دادن ارکان مذهبی.
ما نیازمند بازگشت به اسلام ناب و گفتمان امام خمینی( ره) هستیم.
کانال خبرگزاری حوزه
هدایت شده از ولایتمداران
در یاد من خوابهای عجیبی مانده، یکی از آنها را نقل می کنم؛ حوالی سال ۴۶ یا ۴۷، وضع سیاسی و اختناق درنهایت شدت و سختی بود؛ چنان که جز اندک ازرفقا با من در میدان باقی نماندند و بقیه عرصه مبارزه را رها کردند.
در آن شرایط خواب دیدم حضرت امام خمینی (رحمه الله) وفات کرده...
علماء و مردم بسیاری برای تشییع جمع شدند...
دردی جانکاه قلبم را می فشرد و غم و اندوه وجودم را گرفته بود.
تابوت را روی دوش گرفتیم باصدای بلند می گریستم و از شدت تالم و تاثر بادست روی زانوی خود می زدم. چیزی که بر غم و درد من می افزود، این بود که می دیدم برخی از علما، بدون آنکه توجهی بکنند باهم صحبت میکنند و میخندند! و من کاری از دستم بر نمی آمد جز اینکه این درد و اندوه جانکاه را تحمل کنم.
پیکر به آخر شهر رسید، بیشتر تشییع کنندگان بازگشتند، و فقط تعداد بیست سی تشیع کننده همچنان در پی جنازه حرکت می کردیم. سپس جنازه به تپهایی رسید. بیشتر تشییع کنندگان در پایین تپه ماندند. جنازه به همراه چهار پنج نفر به سمت بالای تپه رفت که من هم با آنها به دنبال پیکر بودم.
من به پایین پا نزدیک شدم تا در حالی که چهره حضرت امام را می بینم با او وداع کنم. ناگهان دیدم دست راست ایشان که انگشت سبابه آن به حالت اشاره بود به سمت بالا حرکت می کند. حیرت شدیدی سراپایم را گرفت. امام با چشمان بسته شروع کرد به نشستن تا اینکه انگشت اشاره اش به پیشانی من رسید. باشگفتی و حیرت نگاه میکردم. امام لب گشود و دوبار گفت:
"تو یوسف می شوی"…!
منبع: کتاب "خون دلی که لعل شد"
_______________________
┏━━━━ °•🖌•°━━━━┓
@velayatmadarann
┗━━━━ °•🖌•°━━━━┛
هدایت شده از حسین ستوده۲
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 ابرگروه براهین و قرارگاه عمار
برگزار می کند:
🔹نشستی با عنوان:
آسیب های اجتماعی بی حجابی وپرخاشگری(بی عفتی)
ارائه راهکارهای پیشگیرانه برای والدین،
بررسی پرونده قضایی سه دختر ۱۴ ساله،در تهران بزرگ
باحضور:
سرکارخانم دکتر اکرم حیدری
روانشناس،استاد دانشگاه ومدرس ناجا
📆پنج شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۸
ساعت ۲۲
مکان ابرگروه براهین
برای عضویت در گروه ها کلمات آبی رنگ زیر را لمس کنید👇
جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
🇮🇷گروه قرارگاه عمار
هدایت شده از بیداری ملت
📚 ۵ رده سختی؛ ۵ چشمه امید
رهبرمان کلید پیروزی را «ایمان و امید» برشمردند که دشمن آن سختی و نومیدی است.
◻️راز سختیها
گاهی سختیهایی پیش در زندگی پیش میآید که ما را بسوی ناامیدی میکشاند. ولی سنت خدا این است که ما را با سختیها بیازماید تا بیشتر به درگاه خدا زاری کنیم و نیرومندتر به جنگ سختیها برویم: «و ما أَرسَلنا فی قَريَةٍ مِن نَبیٍّ إِلّا أَخَذنا أَهلَها بِالبَأساء و الضَّرّاءِ لَعَلَّهُم يَضَّرَّعونَ». پس سختیها بنبست نومیدی نیست؛ بلکه دریچه امید است: «الحمدُ لله علَی عظیم رَزیَّتی».
◻️ ۵ رده سختی
۱. در زندگی همه سختی و بلاء هست: «و لَنَبلُوَنَّکم بشیء مِن الخَوف و الجوع»
۲. ولی این سختیها درباره مؤمنون بیشتر است: «هُنالکَ ابتُلِیَ المؤمنون و زُلزِلوا زِلزالاً شدیداً» یعنی مؤمنون زلزله میشوند، آن هم زلزلهای که در گزارش خدا، بسیار سخت است! گاهی مومنون چنان به لرزه میافتند که صدای پیغمبر خدا هم بلند میشود: «و زُلزِلوا حتی یقولَ الرسولُ و الذین آمنوا معه متی نصرُالله!» اینجا است که خدا پاسخ میدهد «الا إنّ نصرَالله قریب»
۳. آیا سختی از این بیشتر هم داریم؟ آری داریم! چون پیغمبر خدا درباره پسینیان سلمان فارسی که ان شاءالله همین انقلاب ایران و همین مردم هستند میفرماید:
«أعجَبُ الناسِ إیمانا و أعظمهم یقیناً» شگفت ترین ایمان و بزرگترین یقین را دارند. پس سختیهای آنان نیز بیشتر خواهد بود؛ ازینرو پیغمبر به یاران بَدر و اُحد میفرماید که سختیهای این مردم به اندازهای است که شما تاب آن را ندارید! «إِنَّکمْ لَوْ تَحْمِلُونَ لِمَا حُمِّلُوا لَمْ تَصْبِرُوا صَبْرَهُمْ» الغیبة، توسی: ۴۵۷.
۴. قرآن میفرماید که مومنان آغاز اسلام اگر ۲۰ تا باشند بر ۲۰۰ تن از دشمن چیره میشوند: «إن یَکُن مِنکم عِشرون صابرون یَغلِبوا مِأَتین»؛ ولی درباره مؤمنان آخرالزمان میگوید که دستاورد هر یک از آنان ۵۰ برابر هر یک از این مؤمنهای بدر و اُحد است: «سَیأْتی قومٌ مِن بعدِکم، الرَجلُ الواحدُ مِنهم لهُ أَجرُ خَمسینَ مِنکم» و در روایتی دیگری میفرماید که توان آنان ۴۰ برابر توان یک مرد است: «أُعطِی الرجلُ مِنکم قُوّةَ أربعین رَجلاً». کافی، ۱۵: ۶۶۳.
۵. آیا سختی از این بیشتر هم داریم و کسانی از اینان نیرومندتر هم داریم؟ آره، سردار سلیمانی میگوید «این انقلاب آنقدر تلاطم و سختی دارد که یک روزی شهدا آرزو میکنند زنده شوند و در دفاع از انقلاب شهید بشوند. اینها کسانی هستند که اگر یکی شان به کوه بزند، کوه را جاکن میکند: «و جُعِلَت قُلوبُکم کزُبَرِ الحَدیدِ لَو قُذِفَ بِها الجبالَ لَقَلَعَتها». کافی، ۱۵: ۶۶۳. از اینان باشیم!
◻️ هشدار رهبر
در این تنگناهای بسیار سخت، صدای ولیّ امر هم درآورد. ایشان گفت که مردم حجت را بر مسئولان و علما تمام کردهاند ولی بازهم از برخی مسئولان و برخی عالمان تکانی ندیدیم! ایشان گفتند که حجاب واجب شرعی و «واجب سیاسی» است! ولی ما چیزهایی میبینیم که بیشتر به «إباحه سیاسی حجاب» میخورد! بیشتر به «کاپیتولاسیون فحشا» میخورد تا لایحه عفاف!
◻️«محافظهکاران قاتل
برخی گویا نمیخواهند هزینه بدهند! رهبرمان فرمودند «محافظهکاری قتلگاه انقلاب است»! خب قتلگاه ولایت هم همین جاست دیگر: «گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم! ای عشق دلفروز دل من به تو گرم است». رهبر از همدستی رقیبان مینالد نه از دشمن! رقیبان چه کسانی هستند؟ قتل چیست؟ وقتی قتلگاه، محافظهکاری باشد، قاتل هم رقیبان محافظهکار هستند!
شاید برخی بگویند پس چرا رهبر به آقایان هشدار نمیدهد! رهبر هشدار میدهد، ولی نه آشکار. سرزنش پیدرپیِ برخی مسئولان و علما در جلوی چشم دشمن، یعنی همان دوپارگی که در اسرائیل میبینیم. رهبر گاهی آشکارا و گاهی هم تلخ و نهفته گله میکند؛ چنانکه در ۳ خرداد ۴۰۲ بود در گِلهای تلخ فرمود: «گفتن ما مثل حالت نصیحت پیدا میکند مواردی، ولی قانون شما اجرایی و الزامی است»! (متن پایگاه حفظ و نشر کمی عوض شده، لطفا به صوت این بخش گوش کنید).
البته قانون آقایان هم گاهی برای خودشان الزامآور نیست؛ چنانکه رهبر در ۲ شهریور ۹۹ فرمود: «سیاستهای اصولی پهنای باند، مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است»
◻️ التزام علمی به ولایت فقیه یا جهالت عملی؟
چرا اصل دین که ولایت است را اینگونه فروبگذاریم؟! چه راهی بهتر از این برای رسیدن به خدا هست؟ چرا «التزام عملی به ولایت فقیه» ندارند! خب مشکل ابلیس نیز همین «ولایت» بود؛ وگرنه خدا را «یکی» میدانست، خالق و رب و معبود را نیز یکی میدانست و تنها فرمان ولایی خدا را چیزی بیش از نصحیت نمیپذیرفت! جاهلیت این است که برخی در نزد ولیّ خدا و رهبر جهان، انگار با یک پیرمرد ساده روبرو هستند! چرا باید فرمان ولیّ امر حالت نصحیت پیدا کند؟ اُف بر جهل!
@bidariymelat
🔺هشدار امام صادق به محافظهکاران
میگویند: «امام»! ولی بدانید به خدا سوگند من امام کسی نیستم؛ جز آن کسی که از من پیروی کند! ولی آن کسی که از من سرپیچی کند، پس من امام او نیستم! چرا به نام من در میآویزند!
«یقُولُون إِمامٌ! أَما و اللَّهِ ما أَنا بِإِمامٍ إِلّا لِمَن أَطاعَنی، فَأَمّا مَن عَصانی فَلَستُ له بِإمامٍ! لِمَ یتَعَلَّقون بِاسمی؟» کافی، ۱۵: ۸۲۰.
🔺کارگزاران جمهوری اسلامی ایران و علمای اسلام! رهبر فرمودکه مردم حجت را بر شما را تمام کردند! آیا متوجه هستید!
هدایت شده از 🇮🇷 صبح میبد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🪐 اخترمهندسی شگفت خدا+ سواژ «اختر»
📚«اَخ» یعنی بیرون آمدن و «تر» یعنی گردآمده و تفتیده.
«آفرینش جهان: «یوم نطوی السماء کطیّ السجلّ للکتب کما بدأنا اول خلق نعیده» خدا می فرماید که آسمانها را توماری و مارپیچی آفریدیم و این گونه نیز آن را به پایان می بریم.
◼️پس «اخ»، واژه فارسی بر پایه دانش توحیدی پیامبران است و این زبان به گمان بنده ساخته یا پرداخته پیغمبران است.
◼️«تر» هم یعنی گرد آمده؛ از ریشته تفتن، که معنای تفتیدگی و داغ بودن هم دارد.
📚 ا. امامی میبدی
😊 سلام بر زبان فارسی! قدرش بدانیم!
🌾 صبح میبد
هدایت شده از مجتبی شیخی
📚نگاهی دیگر به «دور در ساختار نظام ایران»
شبهه: رهبر شورای نگهبان را تعیین میکند، شورای نگهبان، مجلس، دولت و خبرگان را سرپا میکند و خبرگان هم رهبر را تعیین میکند!
🔺دور حقوقی و رده های آن
«دور» یک واژه فلسفی است؛ بدینسان که «یک مرغ» سبب وجود یک «تخم مرغ» باشد و «همان تخم مرغ» سبب وجود «همان مرغ» باشد؛ یعنی مرغ و تخم مرغ، هم باید باشند تا دیگری را وجود آورند و هم باید نباشند تا از دیگری بوجود آیند!
👈 «دور حقوقی» چیست؟ در حقوق، سخن بر سر بود و نبود نیست؛ بر سر ارزش و اعتبار داشتن یا نداشتن است. اکنون به سه رده دور حقوقی میپردازیم:
⁉️ «دور در جایگاه رهبر، ش. نگهبان و خبرگان»
اگر «جایگاه رهبری» به «جایگاه شورای نگهبان» اعتبار دهد و «جایگاه ش. نگهبان» به «جایگاه خبرگان و مجلس و دولت» اعتبار دهد و سپس «جایگاه خبرگان» به جایگاه رهبری اعتبار دهد، این میشود دور.
👈 پاسخ: اعتبار سه جایگاه، به قانون اساسی است و اعتبار قانون اساسی هم صرف نظر از مشروعیت آن، به همهپرسی مردم و چیزی بیرون از قانون اساسی است.
⁉️ دور در «بکار افتادن جایگاهها»
اگر به کار افتادن ۳ جایگاه رهبر، ش. نگهبان و خبرگان، بهم وابسته باشد، دور می۶شود؛ مانند اینکه رهبر بگوید من هنگامی میتوانم کار را آغاز کنم که پیش از آن کار خبرگان آغاز شده باشد و مرا تعیین یا نظارت کند! خبرگان نیز بگوید من هنگامی میتوانم کار کنم که ش. نگهبان مرا تأیید صلاحیت کند. ش. نگهبان هم بگوید من هنگامی میتوانم کار کنم که رهبر، ۶ فقیه مرا با واسطه و ۶ حقوقدانم را با پیشنهاد رئیس قوه قضاییهی منصوب رهبر) به دست آورم!
👈 پاسخ: نخستین رهبر (افزون بر مشروعیت الهی)، بگونه «تَعیُّنی» و در فرایند ۱۵ ساله انقلاب، از سوی مردم و کارگزاران انقلاب به رهبری پذیرفته شده بود. پس رهبر نخستین، از سوی خبرگانی درست نشد. رهبر بعدی هم با خبرگان پیشین درست شد نه خبرگان تایید شده از سوی شورای نگهبانی که برگزیده همان رهبر دوم باشد.
⁉️ «دور در کارکرد»
یعنی با چشم پوشی از رهبران خوب کنونی، در این ساختار قانونی، اگر رهبری فاسدی بیاید، ش. نگهبان فاسدی درست میکند و ش. نگهبان هم خبرگان فاسدی درست میکند و خبرگان فاسد هم رهبر فاسد را برکنار نمیکند.
👈 پاسخ: آنچه گفته شد، دور نیست؛ بلکه «تبانی» است. اگر ساختار درست است و کارگزاران هم درست باشد، رهبر نادرست از کجا در میآید؟ ولی اگر کارگزاران بخواهند بر فساد تبانی کنند، ساختار نمیتواند جلوی آنان را بگیرد؛ هر چند که کارشان را دشوار کند. به هر روی در اینجا ما میخواهیم ساختار را بررسی کنیم و به کارگزار نمیپردازیم.
۱. در آذر ۵۸، قانون اساسی همه پرسی شد. سپس در همان سال، نخستین انتخابات مجلس انجام شد با اینکه هنوز ش. نگهبان درست نشده بود. سپس در تیر ۵۹ ش. این مجلس ۶ حقوقدان پیشنهادی رئیس قوه قضا را برگزید و به شورای نگهبان داد که با شش فقیه تعیین شده از سوی رهبر، این شورا درست شد. پس ش. نگهبان از مجلس برآمد؛ نه وارونه آن! سپس در تیر ۶۲ نخستین مجلس خبرگان نیز برگزار شد که آن هم با واسطه از همین مجلس برآمد؛ چون نیمی از آرای تأیید صلاحیتها، مستقیماً در دست منتخبان مجلس در ش. نگهبان است. پس هم مجلس، مردمی است، هم ش. نگهبان قوامش به ۶ حقوقدان برگزیده مجلس است و هم خبرگان، تأیید صلاحیتش وابسته به همین ۶ حقوقدان است. افزون بر اینکه نامزدهای انتخابات گوناگون را نیز مردم بر میگزینند و مردمی است. در اینجا همه چیز به رأی مردم بازگشت دارد و اسلام هم که به جای خود.
۲. رهبرِ برآمده از رأی مردم، باید هر ۳ سال یکبار، ۳ فقیه ش. نگهبان را تغییر دهد. در همان سال، اگر رئیس قوه قضا (منصوب رهبر) از معرفی ۳ حقوقدان خوب به مجلس خودداری کند، مجلس میتواند به حقوقدانهای پیشنهادی برای ش. نگهبان رای ندهد و ش. نگهبان با ترکیب ۹ نفره (اگر قانونی باشد)، ۶ به ۳ به سود نیکان بشود. در این زمان هم هر انتخاباتی برای مجلس، دولت و خبرگان انجام شود، باز حقوقدانهای منتخب مجلس و آن ۳ فقیه تغییر نکرده، نقش تعیین کننده دارند و فساد به لحاظ ساختاری به بن بست میخورد.
در سال ششم رهبر، مثلا ۳ فقیه فاسد دیگر میآورد. باز مجلس میتواند به حقوقدانهای مثلاً فاسد پیشنهادی قوه قضا رأی ندهد و ش. نگهبان از ارزش بیفتد؛ چون دیگر حقوقدانی ندارد. از سویی آیا در این همه سال، خبرگان کنونی، رهبرِ مثلاً فاسد را برکنار نمیکند؟ اطلاعات و سپاه و مردم و مجلس و ... همه ساکتند؟
🔺 پس در بررسی ساختاری، فاسد کردن دولت و مجلس و ش. نگهبان و خبرگان شدنی نیست.
آقای وزیر! قوه قضائیه! شورای عالی امنیت ملی! شواری عالی فضای مجازی! اگر به خدا و شرع و ولایت و قانون ایمان دارید، در پی بستن قلتگاه مجازی با بستن فیلترشکن ها برآیید! مستند هر کدام از «سخن خدا و شرع، ولیّ امر و قانون را در اینجا بیابید!
📚دانشمند یا داعشمند؟🧨
امیرالمؤمنین (ع) میفرماید که «عقلها امامان فکرها هستند». دانش دستاورد فکر است و باید کارگزار عقل باشد؛ زیرا دانش، توانشزا است: (العِلمُ سُلطانٌ).
🌾 اگر دانش و دانشمند، کارگزار عقل و امام راستین باشند، چنین کسی دانشمند و سزاوار گرامیداشت است.
◼️ولی ما از آن دانشی که برای «عقل» و بندگی «بیسود» باشد، به خدا پناه میبریم (أعوذُ بِکَ مِن عِلمٍ لایَنفَع) چنانکه از شیطان نیز به خدا پناه میبریم (أغوذُ بالله مِن الشَّیطانِ الرَّجیم)؛ چه رسد به دانشی که پنجه داعشسازان و شیطان بزرگ را پرزور کند (العِلمُ سُلطانٌ).
◼️بی گمان چنین دانندهای، کارگزار شیطان است و حتی اگر خداباور هم باشد، در رستاخیز باید پاسخگوی همه ستمگریهایی باشد آشکارا یا نهفته، با دانش او بر انسان و ارزشها رفته است!
📣 در رستاخیز کسی میبانگد که کجایند ستمگران و یاوران ستمگران! آنکه با پُرزه (لیقه)، زَکاب (دوات) ستمگران را فراهم کرد یا کیسه آنان را بست یا کِلک (قلم) آنان را تراشید؛ او را با آن ستمگران بهمآورید! وسائل الشیعة، ۱۷: ۱۸۱.
هدایت شده از حسین ستوده۲
🌹 جلسه پرسش وپاسخ
📢 ابرگروه براهین وقرارگاه عمار،
با همکاری موسسه موعود
تقدیم میکند
نشستی با عنوان:
فن بیان در مواجهه با منکرات و
پاسخ به مهمترین شبهات امربه معروف ونهی ازمنکر
(واجب فراموش شده)
👤 ارائه دهنده: جناب آقای دکتر #علی_تقوی
مدرس امر به معروف در مجامع حوزوی ودانشگاهی، مولف وسخنران انگیزشی،
موسس مرکز تخصصی اموزش و احیای امر به معروف و
مشاور دبیر ستاد امر به معروف کشور
دانش آموخته درس خارج فقه امربه معروف ونهی ازمنکر، کارشناس ومیهمان برنامه های صدا وسیما، سخنران پیش ازخطبه های نماز جمعه تهران
🗓 زمان: دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲
⏰ ساعت ۲۰
مکان ابرگروه براهین درایتا
برای عضویت در گروه ها لطفا کلمات آبی رنگ را لمس کنید👇
جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
🇮🇷 گروه قرارگاه عمار
🔺آرزوهای تازه خبرگزاری حوزه: فراموش کنید!
اگر از آنچه به ۷ سال قتلگاه مجازی انجامیده است توبه نکنیم و عبرت نگیریم و دستور فراموشی بدهیم، درس گرفتن از خوبیها هم طبعا شعاری بیش نیست! به فریاد یا سکوتشان در برابر ناراستیهای لایحه حجاب و وضعیت بی حجابی بنگرید!
👈 #عبرتهای_عاشورا
👈 #قتلگاه_مجازی
❌جناب خبرگزاری حوزه! اینها را از کجای اسلام و قرآن آوردید؟
هدایت شده از احادیث الطلاب
✨﷽✨
🏴روضه های که قبول نشدن
✍ مرحوم سید علی اکبر کوثری روضه خوان امام خمینی (ره )میگه بعد از اتمام جلسه اومدم از درب مسجد بیام بیرون یکی از دختر بچه های محله اومد جلوم و گفت اقای کوثری برای ماهم روضه میخونی؟
گفتم: دخترم روز عاشوراست و من تا شب مجالس مختلفی وعده کردم و چون قول دادم باید عجله کنم که تاخیری در حضورم نداشته باشم. میگه هر چه اصرار کرده توجهی نکردم تا عبای منو گرفت و با چشمان گریان گفت مگه ما دل نداریم!؟
چه فرقی بین مجلس ما و بزرگترها هست؟
میگه پیش خودم گفتم دل این کودک رو نشکنم و قبول کردم و به دنبالش باعجله رفتم تا رسیدیم. حسینیه ی کوچک و محقری بود که به اندازه سه تا چهار نفر بچه بیشتر داخلش جا نمیشدند.
سر خم کردم و وارد حسینیه ی کوچک روی خاکهای محله نشستم و بچه های قد و نیم قد روی خاک دور و اطرافم نشستند. سلامی محضر ارباب عالم حضرت سیدالشهدا عرضه کردم
السلام علیک یاابا عبدالله...
دو جمله روضه خوندم و یک بیت شعر از آب هم مضایقه کردند کوفیان...
دعایی کردم و اومدم بلند بشم باعجله برم که یکی از بچه ها گفت تا چای روضه رو نخوری امکان نداره بزاریم بری ؛ رفت و تو یکی از استکانهای پلاستیکی بچه گانشون برام چای ریخت، چایی سرد که رنگ خوبی هم نداشت ، با بی میلی و اکراه استکان رو آوردم بالا و برای اینکه بچه ها ناراحت نشن بی سر و صدا از پشت سر ریختم روی زمین و بلند شدم و رفتم...
شام عاشورا (شب شام غریبان امام حسین) خسته و کوفته اومدم منزل و از شدت خستگی فورا به خواب رفتم.
وجود نازنین حضرت زهرا، صدیقه ی کبری در عالم رویا بالای سرم آمدند طوری که متوجه حضور ایشان شدم
به من فرمود؛ آسید علی اکبر مجالس روضه ی امروز قبول نیست. گفتم چرا خانوم جان فرمود؛
نیتت خالص برای ما نبود. برای احترام به صاحبان مجالس و نیات دیگری روضه خواندی فقط یک مجلس بود که از تو قبول شد و ما خودمون در اونجا حضور داشتیم، و اون روضه ای بود که برای اون چند تا بچه ی کوچک دور از ریا و خالص گوشه ی محله خواندی....
آسید علی اکبر ما از تو گله و خورده ای داریم!
گفتم جانم خانوم، بفرمایید چه خطایی ازم سر زده؟
خانوم حضرت زهرا با اشاره فرمودند اون چای من با دست خودم ریخته بودم چرا روی زمین ریختی!!؟
میگه از خواب بیدار شدم و از ان روز فهمیدم که توجه و عنایت اونها به مجالس بااخلاص و بی ریاست و بعد از اون هر مجلس کوچک و بی بضاعتی بود قبول میکردم و اندک صله و پاکتی که از اونها عاید و حاصلم میشد برکتی فراوان داشت و برای همه ی گرفتاری ها و مخارجم کافی بود.
بنازم به بزم محبت که در آن
گدایی و شاهی برابر نشیند...
📚منبع؛ برگرفته از خاطرات مرحوم کوثری
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اثبات کاپیتولاسیون فحشا در لایحه حجاب!
💣 برپایه عکسنوشت، اگر چند مرد و زن فرنگی بیایند در کشور و جلوی مراجع تقلید، رئیس قوه قضا و آقای رئیسی و دختران این بزرگواران و یا در میان مردان و زنان هیأت عزاداری روز عاشورا، لخت مادرزاد قدم بزنند، برپایه این لایحه ننگین، هیچکس حتی فراجا حق بازداشتن آنها از این کار را ندارد. آیا این قانون، کاپیتولاسیون فحشا و قانونیکردن اشاعه فحشا و قدغن کردن جلوگیری از چنین فحشایی نیست؟! پخش فیلم این فاجعه، حیثیت و شرف شیعه و ایران را در جهان نمیبرد؟! همین یک شکاف، برای غرق لایحه بس نیست؟!
👈تا فراجا بتواند شواهد قابل ارائه از پیوند آنها با دستگاههای دشمن را گردآورد و نظر دستگاههای اطلاعاتی کشور را بگیرد و سپس به دستگاه قضائی بدهد و دادگاه برگزار شود و اینها ممنوعالخروج شوند، اینها به کشورشان باز گشتهاند و حتی همان جریمه مالی و حبس هم نخواهند کشید! و اگر ایرانی هم باشند، با این کار، اقامت اروپا و میلیاردها پاداش و شهرت هم دریافت خواهند! ای شرم بر این نادانی!
🚨آقایان حاجعلی اکبری! اعرافی، قمی، حسینیبوشهری، رجبی و ابوترابی! رهبر فرمود مردم بر مسئولان و علما اتمام حجت کردند! پس کجایید؟ آقای حاجعلیاکبری! آیا پیامک سکوت به ائمه جمعه داده شده؟
‼️مواضع نادرست برخی گماشتگان ولیّامر، حتی مانع موضعگیری مردمی است. مردم میپندارند کار اینها، نشانگر مواضع نظام است! پس شاید فرمایش رهبر درباره «واجب سیاسی» بودن حجاب، مصلحتی بوده است!
◼️این لایحه بجای فرمان ۶ آذر ۹۸ رهبر برای به میدان آوردن بسیج در راستای تجربه کمیتههای انقلاب، گویا بسیج را کنارتر زده است!
هدایت شده از سید احمد فقیهی
درس اخلاق.mp3
16.61M
🔊 صوت جلسه #درس_اخلاق در دفتر مقام معظم رهبری_قم
🔹به کلام استاد فقیهی در تاریخ ١۴۰۲/۰۳/۱۷
🔸 موضوعات مطرح شده:
▫️راههای بدست آوردن اخلاق توحیدی 1:33
▫️راهکار قرار گرفتن محبت خداوند در قلب انسان 2:57
▫️نماز، زیارتنامه خداوند است 9:24
▫️سوره حمد، تقسیم شده بین خداوند و انسان 15:15
▫️نماز را نباید به دید تکلیف نگاه کرد 20:35
▫️رفع تمام بلاها با لطف بی کران خداوندی 25:26
▫️جواب خداوند به انسان در سوره حمد 27:36
▫️آثار معجزه آسای نماز جعفر طیار 37:40
🆔 @KHAMENEI_QOM
هدایت شده از ولایتمداران
🌹 «دحوالارض، نسیم رحمت الهی»
🔴 بیست و پنجم ذیالقعده، روز «دحوالارض» و روز گسترش یافتن زمین از محل خانه کعبه است که برای مومنین يكى از روزهای مهم سال است.
*✍️ دحوالارض، زمانی است که خداوند به جهان خاکی، حیات بخشیده و زمین را از زیر کعبه گسترانید و پس از آنکه تمام سطح کره زمین به مدت طولانی در زیر آب فرو رفته بود، حضرت حق، اراده نمود تا کره زمین را برای زندگی انسان و سایر موجودات مهیا نماید؛ از این رو، بخشهایی از زمین، شروع به خشک شدن نمود تا کم کم به شکل امروزین درآمد و طبق روایات اسلامی، اولین نقطهای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیتاللّه الحرام بود که مفسران، آیه ٣٠ سوره نازعات «وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَٰلِكَ دَحَاهَا» را به همین واقعه تفسیر نمودهاند و همچنین بر همین اساس شهر مكه را «اُمُّالْقُرا» يعنی مادر همه آبادیها دانستهاند.*
✅ البته گذشته از واقعه دحوالارض، رویدادهای بزرگ دیگری نیز بر شرافت این روز افزوده که در روایات به چند مورد از آنها اشاره شده:
⬅️ روز میلاد شیخ الانبیاء حضرت ابراهیم (علیه السلام).
⬅️ روز میلاد حضرت عیسی مسیح (علیه السلام).
⬅️ روز ساخت کعبه توسط حضرت ابراهیم و اسماعیل (علیه السلام) به همراهی حضرت جبرئیل (علیه السلام) و نصب سنگ حَجَرالاَسود.
⬅️ خروج رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) از مدینه به همراه هزاران نفر به سوی مکه، به قصد حجةالوداع.
⬅️ روز قیام قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) طبق برخی روایات.
✍️ در این روز پرفضیلت، اعمال ويژهای در روایات توصیه شده از جمله:
خواندن دو رکعت نماز در وقت چاشت (اول بالا آمدن آفتاب) که در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه سوره «الشمس» خوانده و بعد از سلام نماز بگوید: «لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، سپس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ و الاكرام»
همچنین در روایات آمده که در این روز، هزار هزار رحمت الهی نازل میشود و اگر در آن، گروهی به ذكر خدا بپردازند، خداوند حاجتشان را پيش از آنكه متفرق شوند برآورده میسازد.
📚 وسایل الشیعه، ج٨، ص١٨٢؛ و مفاتیح الجنان، اعمال ذیالقعده
______________________________________________________________
┏━━━━━━━ °•🖌•° ━━━━━━━┓
@velayatmadarann
┗━━━━━━━ °•🖌•° ━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧨ویرانگرتر از انفجار هستهای؛ قتلگاه مجازی
رهبر: «امروز تأثیر رسانهها و تلویزیونها و هنرها و این شبکههای عظیم اطلاعرسانىِ اینترنتی و ... از سلاح و از موشک و از بمب اتم بیشتر است» ۸۳/۲/۲۸
🚨آذری جهرمی و فیروزآبادی و ادامه دهندگان کنونی قتلگاه مجازی، فاجعهای بدتر از انفجارهای هستهای را بر سر مردم ایران آوردند! قتلگاه مجازی کم کم دارد به میان جامعه کشیده میشود تا «اندلس» بر پا شود!
💰با دستور رهبری به «زدودن سلطه دشمن»، چرا فیلترشکنها بسانِ «تنگه اُحدِ» دنیاطلبان شده است؟!
هدایت شده از 🇮🇷 صبح میبد
🔺تلاش همجنسگرایان برای پیروز نشان دادن خود
گفته های همجنسگرایانه درباره مسیحیت و پاپ را باید به گونه علمی بررسی کرد و نمی توان به عکسها اعتماد کرد؛ چون در ارزیابی عادی، عکس و حتی فیلم، هیچ ارزش سندی ندارد.
◼️عکس پاپ با پرچم همجنسگرایان تا جایی که ما در پایگاههای ایتالیا بررسی کرده ایم، ساختگی است. ولی واکنشی از خود رسانه های پاپ نیافتیم؛ که شاید برای وزن ندادن به این رسانه های زرد باشد و شاید هم چیز دیگری.
◻️ پایگاه ایتالیایی بوفاله، همچنین ویژگیهای فنی این عکس را برای نشان دادن ساختگی بودن آن، بازنمایی کرده است.
🌾 صبح میبد
🔺سرمایه اسرائیل: ذهنیات فاسد مهره فیروزآبادی در قم + نهیب آیةالله علمالهدی به رویکرد پیشین ش.ع.ف. مجازی!
۱. رهبر: «حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.» ۹۰/۱۲/۲۶
۲. رهبر: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم» ۴۰۰/۷/۴
۳. رهبر: «در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این به هیچ وجه افتخار ندارد!» ۴۰۰/۱/۱
۴. رهبر: «وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی ما را مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم! ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه در اختیار عوامل مسلّط بینالمللی رها کنیم» ۹۹/۶/۲
۵. رهبری: «ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی … [مسوولین] توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد!» ۹۷/۷/۱۲
۶. رهبر: «فضای مجازی، حقیقتا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است». تسنیم، ۹۵/۸/۱۹
۷. رهبر: «سلطه دشمن را از این ابزارها بایستی سلب کرد! نمیتوانید شما برای اینکه مثلاً رادیو و تلویزیون داشته باشید، رادیو تلویزیونتان را بدهید در اختیار دشمن؛ اینترنت هم همینجور است، فضای مجازی هم همینجور است! دستگاههای اطّلاعاتی و ابزارهای اطّلاعاتی هم همینجور است، اینها را نمیشود در اختیار دشمن گذاشت! امروز در اختیار دشمن است؛ ابزار نفوذ فرهنگی است؛ ابزار سلطه فرهنگی دشمن است» ۹۵/۳/۱۴
🚨قتلگاه فیلترشکنها تنگه احد