هدایت شده از مجتبی شیخی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام را انتخاب می کنید؟
#ادامه_رئیسی
#ادامه_روحانی
هدایت شده از 🌷همراه باشهدا تا آسمان🌷
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀دیدن دوباره این سخنان رهبر انقلاب با شدت یافتن شور و حال انتخاباتی خالی از لطف نیست 👆
تندرو، میانه رو و منحرف
از ادبیات دشمن استفاده نکنیم
#انتخابات
#سیدالشهدای_خدمت
#به_کمتر_از_رئیسی_راضی_نیستیم
#شهیدجمهور
#یادشهداباصلوات🥀
به کانال شهدایی براهین وعمار بپیوندید↙️↙️
@shohadabarahin_amar
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فقه ولایی شناخت اصلح۱
رهبر در حرم امام: «ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیده بینالمللی، منافع خود را حفظ کند و عمق راهبردی خود را تثبیت کند و ظرفیّتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خود را به بروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب»
📚شاخص۱
«حفط منافع در معادلات پیچیده بینالمللی و تثبیت عمق راهبردی»
این شاخص بیشتر از هر کسی به جلیلی میخورد؛ نه کسی که برجامی سرسخت بود.
📚شاخص۲
«شکوفایی ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی»
«ظرفیت»، کلیدواژه دور پیش جلیلی بود تا جایی که او را بر سر آن، ریشخند میکردند. این شاخص ذهن مخاطب رهبر را به قالیباف نمیکشاند.
📚 شاخص۳
«پرکردن حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی»
در اینجا نیز رهبر تنها از اقتصاد سخن نگفت و آن را با دیگر اولویت اصلی (فرهنگ) همراه کرد. همه میدانند که قالیبافیها در مجلس با دستور مؤکد، مصرّح و اولویت کلیدی رهبر درباره فضای مجازی چه کردند! درباره عفاف و حجاب نیز اینها زمان بسیاری را از دست دادند.
📚شاخص۴
«فعال و پُرکار»
این شاخص شاید هم به قالیباف بخورد (البته نه در اولویت فرهنگ) و هم به جلیلی که پرتکاپو دولت سایه را به پیش برد.
📚شاخص۵
«آگاه و معتقد به مبانی انقلاب»
مواضع قالیباف در سیاست خارجی، فرهنگ و کودتای مهسا نشانگر آگاهی ناتراز و اعتقاد کمتراز وی به مبانی انقلاب است؛ برعکس جلیلی
🚀خالزنترین پیام رهبر: «نگفتن از مزیت مصطلح قالیباف؛ یعنی تجربه اجرایی بیشتر»
✍🏼ابرفقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚تراز آگاهی قالیباف و اعتقاد وی به مبانی انقلاب در برجام
◽️ ۲۰ بهمن ۹٧؛ قالیباف به گزارش خبرآنلاین، در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما: «افکار عمومی باورش شده بود که اگر امروز مذاکره کنیم مشکلات حل میشود؛ حضرت آقا از اول هم گفتند آمریکا قابل اطمینان نیست؛ در برجام رفتیم چه اتفاقی افتاد، نه مشکلات اقتصادی ما حل شد، نه مشکلات سیاسی ما حل شد، نه دشمنیشان رفع شد»
◾️ ۱۱ اردیبهشت ۹۶؛ قالیباف در شبکه دو سیما: «هر دولتی غیر از دولت فعلی هم بود همین مسیر [برجام] را طی میکرد»
◾️۵ مهر ۹۵؛ قالیباف: «بنده با برجام موافق هستم؛ اما باید باور داشته باشیم که مذاکره با دشمن نیز به نوعی مبارزه است»
◾️۱۸ آبان ۹۴؛ قالیباف: «بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا قدرشناسی کنم. ... مجموعه برجام در نگاهی کلی، بدون شک موفقیت بزرگی است»
◾️ ۲۴ تیر ۹۴؛ قالیباف به ظریف: «خداقوت دوست عزیز! وظیفه خود میدانم از تلاشهای مجاهدانه تیم مذاکرهکننده ایران و به خصوص دوست عزیزم جناب آقای دکتر ظریف تقدیر نمایم و به همه آنها خسته نباشید بگویم»
🚨امام خامنهای، توصیفگر برجام به «خسارت محض»: «اگر خواص بد فهمیدند، دیر فهمیدند، فهمیدند اما با هم اختلاف کردند؛ کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد» ۲۰ تیر ۷۵
◾️بگذریم از مواضع قالیباف در کودتای ۸۸، در کودتای مهسا، در فروگذاری دستور رهبر درباره فضای مجازی در مجلس، درباره عفاف و حجاب و ... . کارنامه داشتن هنر نیست، کارنامه درست داشتن، خوب است و کارنامه پرسشبرانگیز داشتن بد است!
هدایت شده از بیداری ملت
مداحی_آنلاین_آمده_ذی_الحجه_و_افتاده_ام_یاد_منا_سید_رضا_نریمانی.mp3
5.81M
🔳 #شهادت_امام_محمد_باقر(ع)
🌴آمده ذی الحجه و افتادهام یاد منا
🌴من شدم عمری اسیر خاطرات کربلا
🎙 #سید_رضا_نریمانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🚨جلیل محبی: ستاد حکمرانی قالیباف را فعال کردیم!
جلیل محبی را با فرستههایش در رسانه صهیونستی توئیتر (ایکس) درباره آیةالله رئیسی، بشناسید تا بهتر روشن شود که چه کسانی دل رهبر را سوزاندند!
📚 فرستههای همسو:
◽️قالیبافشناسی ۱
◽️قالیبافشناسی۲
◽️فقه ولایی شناخت اصلح ۱
🔺فیلم۱. ولایتمداری قالیباف در ماجرای دخالت در عزل و نصبها
براستی چه کسانی دخالت کردند و سبب شدند که معاون سیاسی وزارت کشور از آنجا برود؟ آیا واقعا خودش استعفا کرد؟
🔺فیلم۲. گِلهگزاری شهید خدمت درباره کیست؟
راز این همه پافشاری رهبرمان بر سوختن دلش برای آقای رئیسی چه بود؟ مظلومیتی که خود رئیسی آن را به گونهای، یادآور مظلومیت شهید بهشتی دانست. چه شباهتی است میان سخن امام خمینی درباره شهید بهشتی (شهادت او در برابر مظلومیتش ناچیز است) با سوختن دل رهبر برای شهید رئیسی.
براستی آقای رئیسی درباره چه کسی، از «پیمان خود با خدا برای اطاعت از رهبر در دامن نزدن به اختلاف قوای سهگانه» سخن میگوید؟
◾️برخی از نوشتههای «جلیل محبی»، یکی از اطرافیان آقای قالیباف نیز، کمی راز سوختن دل رهبر برای رئیسی را نشان میدهد.
📚 فرستههای همسو:
◽️قالیبافشناسی ۱
◽️قالیبافشناسی۲
◽️قالیباف شناسی۳
◽️فقه ولایی شناخت اصلح ۱
🔺فقه ولایی شناخت اصلح در رهنمود رهبر۲
بهجای رای دادن برپایه پندار برخی منبریهای ارجمند یا هر کس دیگر، تنها کسی که در اصل، صلاحیت چارچوبدهی و رهنمود در فقه حکومتی (ولایی) دارد، ولیّ فقیه است. پس به فقه عمل کنیم؛ نه به پندارهای برخی.
✍🏼ا. امامی، طلبه خبره فقه انتخابات و دکترای فقه سیاسی
امام خامنهای در حرم امام خمینی، از پنج شاخص برای نامزد اصلح نام بردند و باز هم برای پافشاری بر مساله، در سخنرانی ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، آنها را در دو شاخص خلاصه کردند: که به هر دو میپردازیم:
⬛️ اصلح در سخن ۲۶ خرداد رهبر
«نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید»
📚 شاخص۱: «نزدیکتر بودن به ملاکهای انقلاب»
بی گمان این معیار به جلیلی می خورد نه قالیباف
📚 شاخص۲: «توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب»
اگر رهبر، تنها فرموده بود «توانایی کار»، شاید بیشتر به قالیباف می خورد، ولی وقتی این «توانایی کار» را مقید به «در جهت ملاکهای انقلاب» می کنند؛ یعنی «توانایی کار و به اصطلاح تجربه اجرایی» به تنهایی به درد نمی خورد، کار باید در جهت اولویت های رهبر و انقلاب باشد؛ وگرنه کارنامه نیست؛ سوء پیشینه است! سوء استفاده از امکانات کشور برای بر زمین گذاشتن اولویتها است.
🚨 کارنامه یا سوء پیشینه؟
از این رو بر زمین ماندن دستور صریح و کلیدی رهبر درباره «مدیریت بر فضای مجازی» به مجلس و زمانسوزی در «جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با عفاف و حجاب» و مواضع پرسش برانگیز در فتنه ۸۸ و نیز فشار بر نیروی انتظامی در کودتای کوملهها و طرح گله از رهبر به خاطر دستور به نمایندگان برای عدم دخالت در عزل و نصبها و نیز به استعفا کشیده شدن معاون سیاسی وزیر کشور، و نگاه قالیباف به سیاست خارجی (برجام)، اینها کارنامه نیست، بلکه بیشتر به سوء پیشینه میخورد.
⬛️ اصلح در سخن ۱۴ خرداد رهبر
رهبر در حرم امام: «ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیده بینالمللی، منافع خود را حفظ کند و عمق راهبردی خود را تثبیت کند و ظرفیّتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خود را به بُروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب»
📚شاخص۱: «حفط منافع در معادلات پیچیده بینالمللی و تثبیت عمق راهبردی»
این شاخص بیشتر از هر کسی به جلیلی میخورد؛ نه کسی که برجامی سرسخت بود.
📚شاخص۲: «شکوفایی ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی»
«ظرفیت»، کلیدواژه دور پیش جلیلی بود تا جایی که او را بر سر آن، ریشخند میکردند. این شاخص ذهن مخاطب رهبر را به قالیباف نمیکشاند.
📚 شاخص۳: «پرکردن حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی»
در اینجا نیز رهبر تنها از اقتصاد سخن نگفت و آن را با دیگر اولویت اصلی (فرهنگ) همراه کرد. همه میدانند که قالیبافیها در مجلس با دستور مؤکد، مصرّح و اولویت کلیدی رهبر درباره فضای مجازی چه کردند! درباره عفاف و حجاب نیز اینها زمان بسیاری را از دست دادند.
📚شاخص۴: «فعال و پُرکار»
این شاخص شاید به قالیباف بخورد (البته نه در اولویت فرهنگ) ولی بویژه با شاخص ۲۶ خرداد رهبر (کار را مقید به «در جهت ملاکهای انقلاب» کردن) بیشتر به جلیلی و تکاپوی وی در جایگاه دبیری شورای عالی امنیت ملی، مذکرات هستهای وی و نیز دولت سایه میخورد. بهوش باشیم که «پرکار» بودن به معنای «تجربه اجرایی بیشتر» نیست؛ وگرنه رهبر این مفهوم (تجربه اجرایی بیشتر) را بلد بودند به کار ببرند. در مفهوم «پرکار»، مهم جنم کار و پرکار کردن است.
📚شاخص۵: «آگاه و معتقد به مبانی انقلاب»
مواضع قالیباف در سیاست خارجی (بویژه برجام)، موضع برخی در فرهنگ و کودتای مهسا (فشار بر نیروی انتظامی) و ... نشانگر آگاهی ناتراز و اعتقاد کمتراز وی به مبانی انقلاب است؛ برعکس جلیلی
🚀خالزنترین پیام رهبر به مخاطب: «سخن نگفتن از مزیت مصطلح قالیباف؛ یعنی تجربه اجرایی بیشتر»
خب برادر قالیباف! شما چند روز پیش با این که میدانستی انتخابات ریاست جمهوری در پیش است، با رایزنیهایی رئیس مجلس شدید! خب مجلس در رأس امور است، بروید خدمت بکنید! ولی اگر اولویتتان چیز دیگری بود، آخر این چه کاری است؟ چرا خود را در معرض نسبت قدرتطلبی و ریاستخواهی بگذاریم؟
📚 فرستههای همسو:
◽️قالیبافشناسی ۱
◽️قالیبافشناسی۲
◽️قالیبافشناسی۳
◽️قالیبافشناسی۴
◽️قالیبافشناسی۵
◽️قالیبافشناسی۶
✍🏼ابرفقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قالیبافشناسی۵؛ نسبت عدالت و پیشرفت
◾️ستیز دیدگاه قالیباف با دیدگاه رهبر و همسویی آن با دیدگاه هاشمی
📛 هاشمی در ۲۶ آبان ۸۷: «اگر میخواهیم عدالت داشته باشیم، نباید تقسیم فقر كنیم؛ بلكه توزیع عدالت با توسعه غنا ممكن است»
📚امام خامنهای در ۸ شهریور ۸۴: «بعضیها میگویند عدالت یعنى توزیع فقر! نخیر! كسانیكه بحث عدالت میكنند، به هیچوجه منظورشان توزیع فقر نیست؛ بلكه توزیع عادلانۀ امكانات موجود است. آنهایى كه میگویند عدالت توزیع فقر است، مغزا و روح حرفشان این است كه دنبال عدالت نروید! دنبال تولید ثروت بروید تا آنچه تقسیم میشود، ثروت باشد»
📛 قالیباف: «به نظر من این بحث یک مقدمهای دارد مقدمه اولش این است؛ بنده اگر رئیس دولت شدم میخواهم تصمیم بگیرم برای پیشرفت کشور؛ چون تا پیشرفت اتفاق نیفتد عدالت، در واقع توزیع فقر است»
📛 شبهه در «ستیز دیدگاه قالیباف با رهبر»
رهبر در فروردین ۸۷: «نه عدالتِ بدون پیشرفت مطلوب است، نه پیشرفتِ بدون عدالت! عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر. این را نمیخواهیم؛ پیشرفت بدون عدالت را هم هرگز مطالبه نمیكنیم؛ پیشرفت، همراه با عدالت»
📚پاسخ شبهه
👈آری، «عدالت بدونپیشرفت» یعنی «برابری در فقر» ولی آنچه خطرناک است و رهبر هم به آن چیز، هشدار میدهد این است که قالیباف میگوید «اول باید پیشرفت اتفاق بیفتد» و سپس به عدالت پرداخت! ولی ولیّامر میگوید عدالت و پیشرفت باید باهم باشند؛ یعنی باید عادلانه، به پیشرفته عدالتپایه برسیم!
✍🏼 فرستههای همسو
◽️قالیبافشناسی یک و دو و سه و چهار.
◽️فقه ولایی شناخت نامزد اصلح