🌙 شبنوشت 🌙
این ریگ نیست، قلوه سنگ است!
(تا انتها مطالعه فرمایید!)
⭕️ جریان اصلاحات که اخیرا پیشنهاد استعفای آقای روحانی را با شدتی بی سابقه مطرح کردهاند، اگر براستی ریگی درون کفششان نیست، پس چرا این پیشنهاد را زودتر ارائه نکردند؟
⏪ مثلا چرا پس از خروج کدخدای عالم از برجام و شکست رسمی نظریهی اصلی و اساسی دولت، پیشنهاد استعفا ندادند؟
⏪ یا مثلا چرا پس از افتضاح بر باد رفتن ۱۸ میلیارد دلار و دهها تُن طلا از ثروت کشور و کاهش شدید ارزش پول ملی، چنین پیشنهادی را مطرح نکردند؟
💥 بنابرین ما را محق بدانند که آنان را افرادی صادق و خوش نیت ندانیم.
پیشنهاد استعفای آقای روحانی از جانب اصلاحطلبان پیش از این موقف نیز مطرح شده بود، اما با بسامد فعلی، هرگز. طرح این پیشنهاد با توجه به نزدیک بودن بزنگاه انتخابات پیشرو، احتمال بسیارقویِ عدم احراز صلاحیت تعداد بالایی از اصلاحطلبان و نیز شکست قریب به قطعی آنان در انتخابات اسفند ۹۸، جایی را برای خوشبینی نسبت به مطرحکنندگان این پیشنهاد باقی نمیگذارد.
🔻 حال که چنین است، پس هدف اصلاحطلبان از این اقدام چیست؟
❇️ اندکی تفکر موجب کشف پاسخ است. آنچنان مشکل نیست.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
پدر عزیز و مادر محترم!
⚠️ فراوان مراقب باشید که مبادا خدای ناکرده «قبح» پوشیدن لباس جنس مکمل (جایگزین تعبیر غیردقیق «جنس مخالف») برای دختر نازنین تان خدشه دار شود و یا از بین رود؛ چه از جانب خودتان یا چه از جانب سایرین.
❌ این کار به طور حتم موجب اخلال در «هویت جنسیتی» فرزند دلبندتان خواهد شد و پیامدهای خطرناک و ناگوار آن بر فرض امکان کنترل و اصلاح وضعیت، چیزی نیست که لزوما از عهده ی شما یا هر کسی برآید.
⛔️ در خصوص این مسئله و امثال آن، سخت گیر و قاطع باشید!
دختر شما فطرتا می خواهد «دختر» باشد.
پس بگذارید با تمام وجود «دختری» کند! 🧕
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
تفاوت اوباما و ترامپ
💢 دولت «ترامپ» اعمال تحریم غذا و دارو را علنا ابراز میکند، اما دولت «اوباما» ریاکارانه به طور «رسمی» از عدم تحریم غذا و دارو دم میزد اما در عالم «واقع» با وضع و اعمال تحریمهای پیچیده، گسترده و چند لایه، نهایت همت خود را مبنی بر ممانعت از ورود این اقلام به کشورمان به کار میبست.
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
وجیزه ای در نسبت روسیه و برجام
🔻 سؤال:
علی رغم آنکه روسیه (به عنوان یکی از متحدین جدید استراتژیک ج.ا.ایران) از اشکالات و ایرادات فراوان موجود در متن و روح توافق وین (برجام) مطلع می باشد و کاملا به این نکته واقف است که برجام نه توافقی «مطلوب»، نه «مقبول» و نه حتی «معمول» برای ج.ا.ایران است، با این حال چرا از حفظ این توافق پُراشکال حمایت می کند؟
❇️ پاسخ :
حمایت روسیه از برجام و تلاش برای حفظ آن از دلایل متعددی برخوردار است که یکی از این دلایل عبارت است از اهمیت فراوان و غیرقابل اغماض «حفظ ثبات پیرامونی» برای این کشور آنهم با شعاع قابل توجه و مضافا در خصوص موارد مهمی نظیر موضوع «هسته ای»، نه آنکه روسیه برجام را توافقی خوب بداند؛ اصلا! کما اینکه پیش از این، آقای رجب صفروف مدیر کل مرکز مطالعه ایران معاصر در روسیه در برنامه تلویزیونی جهان آرا به صراحت اعلام کرده بود:
"اگر روسیه به جای ایران بود، هیچگاه حاضر به پذیرش برجام نمی شد".
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
خدا کند مشکل از «سواد» باشد
⛔️ تحریم یکایک ملت ایران در ۱۰ دی ۹۰ با تحریم «بانک مرکزی» اتفاق افتاد؛ آن هم با امضای جناب «اوباما»ی مؤدب! (ذیل قانون «دفاع ملی آمریکا» یا همان NDAA ۲۰۱۲)
♻️ از روز آغاز اجرایی شدن برجام تا امروز نیز عملا هیچ تغییری در وضعیت تحریم بانک مرکزی و نقلوانتقالات آن رخ نداده است. صحت این مطلب را از آقای رئیس جمهور میتوانید جویا شوید. کلام ایشان مبنی بر جابجایی ارز با «گونی»! را که حتما به خاطر دارید.
🎯 نتیجه: واقعیت امر نشان میدهد که اساسا هیچ تحریم جدیدی باقی نمانده است که به علت 《عدم》 اجرایی نمودن توصیههای FATF بخواهد بر ما تحمیل شود. دست غرب در اعمال تحریمهای تازه مدتهاست که خالی است.
⭕️ تنها برکت FATF نیز مسدود شدن راههای دور زدن تحریمهاست!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
نوشته بود:
🔴 «کاش یکبار دیگه امام ره میآمد و توی دهن این دولت میزد».
نوشتم:
❇️ «اگر امام ره هم در این زمان در قید حیات بودند، قطعا و حتما همانند خلف صالح خود، جهد و کوشش میکردند که با تنویر افکار عمومی و ترسیم صحیح عرصهی امتحانات، خود مردم رشد کرده و به انتخاب صواب نائل و موفق گردند.
💥 با وجود آنکه محمدرضا پهلوی و بنیصدر هر دو ظالم و خرابکار بشمار میرفتند، اما تاریخ دو رفتار کاملا متفاوت را در قبال این دو از امام ره شهادت میدهد».
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
این نماز «باطل» است
(به مناسبت ۲۷ آذر)
🔴 لباس مبارزه با «خشونت» بر تن آنانی که با طرح و انتشار انواع «دوقطبی های کاذب»، زمینه ی بروز اصطکاک و شکاف های اجتماعی و خشونت را در جامعه فراهم می آورند، حسابی زار است و البته غصبی.
💬 با لباس غصبی، نماز باطل است. پس یا خودتان را تغییر دهید یا لباس تان را!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
یا سیاستمدار باشید یا سلبریتی
مبارزه با «خشونت»؟
یعنی همه ی انواع «خشونت» بد و نامطلوب هستند؟
براستی اگر چنین است، پس چرا از لفظ «مبارزه» استفاده می کنید؟
مگر نه آنکه مقوله ی «مبارزه» ذاتا و ماهیتا با «خشونت» همراه است.
پس ناچارید قائل شوید که بعضی از اقسام خشونت «خوب» هستند، و بعضی دیگر «بد».
مثلا
✅ خشونت ورزیدن با قاتل یک بی گناه، قاچاقچی مواد مخدر و آمریکایی ها و صهیونیست ها از مصادیق خشونت خوب و مطلوب،
❌ و در مقابل، بی اعتنایی به مردم و ابراز خشونت در برابر خیرخواهان و منتقدان از نمونه های خشونت بد و نامطلوب بشمار می روند.
این قبیل مواضع، انسان را به یاد جماعت سلبریتی می اندازد.
الحق که برخی از سیاسیون ما خودشان یک پا سلبریتی هستند!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
راز حمایت آمریکا از پیروزی آقای روحانی در انتخابات
🔘 قصه آنجایی جالب می شود که خودِ آمریکایی ها نظری کاملا متفاوت دارند.
آمریکایی ها معتقدند که اگر دولتی استوار و کارآمد در کشور تحریم شده بر سر کار باشد، آن تحریم پس از مدتی (حداکثر ۴ سال) منجر به افزایش قوت و قدرت اقتصادی آن کشور و خنثی شدن تحریم ها خواهد شد؛ یعنی انتهای مسیر تحریم «باخت - باخت» نیست، بلکه «برد - باخت» می باشد.
در غیر صورت، به زعم آمریکایی ها تحریم ها مؤثر واقع خواهند شد و نتیجه چیزی نیست جز «باخت - برد».
جناب روحانی!
💥 راز حمایت ایالات متحده از روی کار آمدن دولت جنابعالی در انتخابات های ۹۲ و ۹۶ نیز همان بود که عرض شد.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🗣 آقای روحانی در افتتاحیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در مالزی (۲۸ آذر ۹۸):
«سیاستگذاریهای آرمانخواهانه اما 👈واقعگرایانه👉 در عرصه توسعه، اکنون یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.»
📝 میرزا ملکمخان ناظمالدوله (پدر روشنفکری غربگرا در ایران):
«دولت ایران باید هر قدر میتواند به کمپانیهای خارجه امتیاز بدهد. دولت ایران باید خیلی خوشوقت و متشکر باشد که کمپانیهای خارجه با احتمال منافع بسیار مهم سرمایههای مادی و علمی خود را بیاورند صرف آبادی ایران نمایند. اگر کمپانیها مداخل نکنند، به ایران نخواهند آمد و اگر نیایند، ایران آباد نخواهد شد.»
مجموعهی آثار میرزا ملکمخان، رسالهی اصول تمدن، ص ۳۳
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🔻 سؤال:
چرا آقای روحانی حاضر به پذیرش مسئولیت در قبال بی تدبیری ها و بدتدبیری های دولت نمی شود؟
❇️ پاسخ:
این رفتار و واکنش جناب روحانی قطعا از ریشه ها و مناشئ مختلفی ناشی می گردد که یکی از آن ها را می توان علل «شخصیتی» دانست. اساسا نگاه آقای روحانی به مسائل پیرامون خود، نگاهی «سلبی» است نه «ایجابی»؛ بدین معنا که ایشان برای «اثبات» شخصیت خود، به «نفی» دیگران متوسل می شود. بودن این خصیصه و مرام در یک فرد موجب می شود که حتی با وجود شواهد مسلّم و غیرقابل انکار بر خطاکار بودن آن شخص، انتظار پذیرش مسئولیت انتظاری معقول نباشد.
راهبرد انتخاباتی ایشان در سال های ۹۲ و ۹۶ نیز دقیقا براساس همین ویژگی شخصیتی بنا شده بود. شاید خودِ جناب روحانی بهتر از هر شخص دیگری به این واقعیت واقف باشند که ایشان نه در سال ۹۲ و نه در سال ۹۶، در مقام «اثبات»، هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.
به نظر می رسد
⏪ اکنون راحت تر می توان بداخلاقی های مکرر ایشان را در کوران انتخابات و نیز در دوران صدارت ریشه یابی نمود.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا جناب ایشان در جریان رقابت های انتخاباتی ۹۶، بزرگترین دستاورد دوران چهارساله ی دولت خود را رفع سایه ی موهوم و دروغین جنگ!! عنوان کردند. مطرح نمودن یک دستاورد کاملا «سلبی» به عنوان مهم ترین نشانه ی موفقیت راهبرد اصلی دولت (مذاکره)، خود به تنهایی دلیلی کافی برای اثبات ضعف دولت می باشد.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا علی رغم اذعان آقای روحانی به پذیرش تام و تمام مسئولیت مذاکرات هسته ای، اکنون دیگران (منتقدان) به عنوان عوامل داخلی شکست پروژه ی از پیش شکست خورده ی «برجام» معرفی می شود.
⛔️ بنابر آنچه گذشت، طبیعی است که این قبیل افراد در صورت لزوم، «استعفای طلبکارانه» از منصب خود را به «استیضاح مسئولانه» ترجیح دهند!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️