⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 بستر و شبکهای که ذاتا فاسد باشد، هر خوبی و خیری هم که در آن و زیر سایه و لوای آن تولید شود، بازهم مصداق «فساد» است.
چرا؟
💥 زیرا به تحکیم جایگاه و مرجعیت منبع، منشا و اصل فساد کمک میکند.
به قول حافظ:
هر شربت عذبم که دهی عین عذاب است
(عذب: گوارا)
⬅️⬅️ اگر نتوانستیم این حقیقت را درک کنیم، هیچگاه مدیریت یک مجموعه را در عرصهی کار و فعالیت اجتماعی بر عهده نگیریم.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
«مادر» آنگونه، «زنبابا» چگونه؟!
⬛️ به راستی، با فرض پیروزی دموکراتها در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا و نیز با فرض بازگشت آنان به برجام، چه تضمینی وجود دارد که دولت بایدن هم همان بلایی را بر سر برجام نیاورد که دولت دموکرات اوباما آورد؟
🔴 وقتی مادرِ برجام (اوباما) آنگونه با بچهاش رفتار کرده است، از زنبابا (بایدن) چه انتظاری میتوان داشت؟!
عالم «حقوق»، عالم تضمینهاست. دولت حقوقدان در این زمینه چه تضمینی میتواند ارائه نماید؟
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آقای خامنهای دقیقا کیست؟
🔹 بنده هیچ تخصصی در فقه (به معنای مصطلح آن) نداشته و ندارم و هیچگاه مجتهد (به معنای مصطلح آن) نبوده و نیستم.
اما همینقدر را میتوانم بفهمم که عیار یک مجتهد، در مسائل مستحدثه است که خود را نمایان میکند، نه در حل کردن مسائل حلشده؛ آنجاست که مشخص میشود آیا وی حقا و ثبوتا مجتهد بوده است یا خیر.
اجتهاد را همانند قدرت و مهارت «رانندگی» میفهمم.
قدرت و عیار یک راننده را نمیتوان در جادهای مشهور و شناختهشده، مستقیم و بیپیچ و خم، بدون پستی و بلندی و در وسط روز سنجید. در اینگونه جادهای، همه (حتی بنده نیز که گواهینامهی رانندگی ندارم!) بیهیچ دردسری میتوانند رانندگی کنند و به مقصد برسند.
این را مقایسه کنید با رانندگی در جادهای ناشناخته، سراسر پیچ و خم و پستی و بلندی و آنهم در دل شب.
حجّت خدا (خامنهای) کسی است که تحت هر شرایطی و موقعیتی و در هر زمانی و مکانی، میتواند وظیفه و تکلیف صحیح را تشخیص دهد.
🌻 آقای خامنهای دقیقا یک «امام» است.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
چگونه محترمانه فحش دهیم؟!
😊 خیلی ساده است.
فقط کافی است به طرف مقابل بگویید: «هر کاری را که 👈دلت👉 میخواهد انجام بده!»
با شنیدن این جمله، آن شخص به احتمال قوی شما را خیرخواه و دوستدار خود میپندارد! غافل از آنکه یکی از سنگینترین فحشهای عالم نثارش شده است!
💬 توضیح آنکه
اگر به حیوانات(از جمله چهارپایان و از آن جمله حمار، شتر، اسب و استر) با دقت نگاه کرده باشیم، قطعا دریافتهایم که آنها هیچگاه بدون بررسی یک مادهی غذایی، به خوردن آن مشغول نمیشوند. مثلا یک حمار امکان ندارد که پیش از بوییدن غذایش، شروع کند به خوردن آن. این یکی از نشانههای خداست.
حتی حیوانات نیز هر کاری را که دلشان میخواهد انجام نمیدهند.
⏪⏪ بنابرین زمانی که به شخصی گفته میشود که هر چه دلت خواست انجام بده؛ یعنی «تو حتی از حیوان نیز کمتری»!
غرب؛ یعنی «لیبرالیسم»، و مبنای لیبرالیسم چیزی نیست جز «اومانیسم».
غرب به ما انسانها میگوید:
«من تو را خیلی دوست دارم؛ پس هر کاری را که «دلت» خواست انجام بده!»
دقیقا همینجاست که بسیاری افراد از غرب فریب میخورند و تحقیر و فحاشی مستتر آن را درک نمیکنند.
البته غرب حدّ خواستههای دل انسان را تا جایی میداند که مزاحم منافع «سرمایهسالاران» نشود!
☺️ غربیها واقعا «نایس»اند؛ طوری که فحش دادنشان هم نایس و دلرباست!
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
پاسخ طلایی دکتر عبدالله گنجی در فروردین ۹۸ به گفتهی امروز رئیسجمهور دربارهی قیمت دلار
🗣 آقای روحانی امروز اظهار کردهاند:
مردم باید در این سالها زندگی راحتتر و آسانتری میداشتند، میبایست دلار به قیمت معقول بود، اجناس، قیمت معقول داشت؛ همه این جنایتها بر گردن کاخ سفید است.
📝 پاسخ دکتر گنجی:
آمریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ اولین مرحله تحریمها را اِعمال کرد، اما از بهمن ۹۶ تا مرداد ۹۷ دلار به ۱۸ هزار تومان رسیده بود. بعد از اعمال تحریمها در مرداد و آبان ارز از مرز ۱۸ هزار تومان به ۱۰ - ۱۱ هزار تومان بازگشت.
❇️ این جهشهای شگفتانگیز قیمت دلار، واقعا چه ربطی به آمریکا میتواند داشته باشد؟!
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
دوستم پرسید:
📚 چرا اینقدر درخصوص «آمریکا» کتاب میخری و مطالعه میکنی؟
پاسخ دادم:
❇️ انسان باید دوستان خودش را هم خوب بشناسد، چه رسد به «دشمنان».
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 «اجتهاد» را تو معنا بخشیدهای!
اجتهاد دو بال دارد:
حقیقت ⬅️ فارجعوا فیها الی رواه حدیثنا
واقعیت ⬅️ امّا الحوادث الواقعه
💥 بنابرین، «مجتهد» بهواقع کسی است که بتواند از دل دین و حقایق آن برای هر لحظه و هر موقعیت جامعه نسخه بپیچد تا بتوان آن را در بافت زندگی پیاده کرد.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
اجازه هست باور نکنیم؟!
🔻 آیا مذاکرات ۲۲ ماهه ی منتهی به حصول برجام و امتیازات بسیار وسیع و گسترده، عجیب و غریب و بعضا ابدی که در این توافق به طرف مقابل واگذار و در قبال آن، امتیازات بسیار ناچیزی که دریافت شده است، تنها و تنها با هدف «منزوی نمودن آمریکا» صورت گرفته است؟ آیا براستی چنین بوده است؟
اگر چنین است، پس چرا و با چه مبنایی آقای وزیر خارجه در اثنای مذاکرات صریحا اعلام کردند که رسیدن به هر نوع توافقی، از عدم توافق بهتر است؟ آیا هر نوع توافقی قابلیت رسوا و منزوی نمودن آمریکا را دارد؟! وانگهی! برای منزوی کردن طرف مقابل چه نیاز و تعبدی به حصول توافق بود؟ آیا تیم مذاکره کننده نمی توانست کارشکنی ها و سنگ اندازی های طرف غربی را بر سر راه حصول توافق – با استفاده از ابزار رسانه و دیپلماسی عمومی - در بوق و کرنا کند و مسئولیت شکست و به نتیجه نرسیدن مذاکرات را به گردن آنان بیندازد؟
اگر چنین است، پس چرا مکررا نقض عهدهای آمریکا و سایر غربی ها را توجیه می کردند؟ مگر نه آنکه برای منزوی نمودن طرف مقابل لازم است که موارد نقض عهد او به طور مکرر به گوش ملل دنیا برسد و در مجامع و جلسات مختلف آن هم با صدایی واحد نه متناقض مطرح شود؟
اگر چنین است، پس چرا اکنون باز هم می خواهند در موضوع FATF نیز به آمریکا اعتماد کنند؟
حال که از منزوی شدن آمریکا سخن به میان می آورند، پس چرا باز هم در لفافه صحبت از امکان مذاکره ی مجدد با آمریکا می شود و مثلا خطاب به آمریکایی ها می گویند: «پلی که شکسته اید را احیا کنید»!؟ مگر به هدف ادعایی خود یعنی «منزوی کردن آمریکا» دست نیافته اند؟ پس با این حساب مذاکره ی مجدد چه معنا و مبنایی می تواند داشته باشد؟
با عرض تأسف باید گفت که آنچنان بوی صداقت و یکرنگی از این سخنان و رفتارها استشمام نمی شود.
اگر آقایان واقعا به نیت منزوی کردن آمریکا پای میز مذاکره رفتند، پس قاعدتا باید او را «دشمن» خود قلمداد می کردند (زیرا دشمن را باید منزوی کرد نه دوست را). اما چرا به جای تلاش جهت منزوی نمودن آمریکا، او را این همه بزک کردند؟ چرا او را «کدخدا» و «مؤدب» خواندند؟ چرا در میانه ی مذاکرات دست ایران را با خالی اعلام کردن خزانه، عدم وابستگی آرمان کشور به داشتن سانتریفیوژ، وابسته بودن آب آشامیدنی به نتیجه ی مذاکرات و ... خالی کردند؟ براستی هیچ عاقلی را می توان یافت که در مقابل دشمن خود اینگونه موضع بگیرد؟
اگر آمریکا را دشمن فرض کردند و به دنبال منزوی نمودن او بودند، پس چرا بندهای برجام را به گونه ای تنظیم نکردند که به مجرد هر نقض عهد، آبروی نداشته ی او بر زمین بریزد؟ این در حالی است که در برجام، هر جا که آمریکا تعهدی داده است، راهی را برای فرار از عملی کردن آن در نظر گرفته و تعبیه نموده است؛ به طوری که هر غلطی که از او سر زد نه تنها نقض برجام محسوب نمی شود، بلکه به جای آن، کوچکترین حرکت/واکنش ایران نقض برجام بشمار می آید!
این طور که از متن برجام به نظر می رسد، غربی ها این توافق را اساسا به گونه ای تنظیم نموده اند که به منزوی شدن و به گوشه ی رینگ رفتن «ایران» منجر گردد، نه «آمریکا»!
براستی اگر آقایان توانسته اند آمریکا را منزوی نمایند، پس چرا اکنون علی رغم خروج رسمی، علنی و کابویی وار این کشور از برجام و سرکار نهاده شدن عالیجنابان توسط اروپا، با استناد به بند ۳۶ این توافق، همه ی تعهدات را ملغی نمی کنند؟
چرا کماکان به دنبال آن هستند که از هر راه ممکن (حتی به قیمت مخدوش نمودن عزت و منافع ملی) پیکر بی جان و چاک چاک برجام را حفظ کنند؛ آن هم توسط اروپایی های «پیکان» صفت! به اعتقاد آقای روحانی، پیکان کجا و بنز کجا!
حقیقت آن است که اولا ایالات متحده پیش از برجام نیز منزوی بود (چه در بین ملت ها و چه در بین حاکمیت های دنیا) که نشانه ی آن نیز عدم اعتنای اکثریت غالب کشورهای دنیا به قطعنامه های ۶ گانه شورای امنیت می باشد. ثانیا اگر هم آمریکا منزوی گشته است، این موضوع هیچ ارتباطی به اقدامات حضرات ندارد. این آقایان با اقداماتشان، الگو بودن ایران را در بین ملت های مسلمان و آزاده ی دنیا در خطر زوال و ج.ا.ایران را در مظان اتهام تذبذب و در معرض انزوا قرار دادند. یک کشور و حاکمیت زمانی که از «عزت» برخوردار نباشد و انگیزه ای هم برای کسب و دفاع از آن نداشته باشد، کسی او را جدی نمی گیرد و طبعا منزوی می شود.
🎯 اینکه می بینیم که غربی ها - و ایضا غربگرایان – منزوی گشته اند، حاصل سعه ی صدر نظام اسلامی و نیز اجازه ی حکیمانه ی رهبری نسبت به اجرایی شدن این توافق سراپا نقص بود. حال که غربگرایان نیز همانند آمریکا در بین مردم بی آبرو و بی اعتبار شده اند، این دستاورد عظیم نظام؛ یعنی «منزوی شدن آمریکا» را به پای خود می نویسند و به خود نسبت می دهند تا در جرگه ی منزوی شدگان جای نگیرند و بتوانند از پاسخگویی بگریزند.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🗣 گوینده ای گفت:
آدرس صحیح تمام جنایت و فشار بر مردم عزیز ایران واشنگتن دی سی و کاخ سفید است... ما لعن و نفرین و کینه خود را به آدرس صحیح و درست بفرستیم. این مشکلات از کاخنشین کاخ سفید است.
ذهنم به سمت این آیات قرآن کشیده شد:
🌻 ویل للمطففین
وای بر کم فروشان!
🌻 الذین إذا اکتالوا علی الناس یَستوفون
آنان که وقتی برای خود چیزی از مردم با پیمانه می گیرند، (حق خود را) به طور کامل دریافت می دارند.
🌻 و إذا کالوهم أو وزنوهم یُسخرون
ولی هنگامی که برای دیگران پیمانه یا وزن می کنند، کم می گذارند.
🌻 ألا یظن اولئک أنهم مبعوثون
آیا آن ها گمان نمی کنند که برانگیخته می شوند؟
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
♦️ «شبهمدرنیته»؛
یعنی رنگ و لعابی از مدرنیته و غرب را بر روی خود کشیدن؛ بدون دست یافتن به جوهر مدرنیته.
♦️ «شبهمدرنیته»؛
یعنی دقیقا همان چیزی که برخی از خانوادههای ایرانی در سطوحی بدان مبتلا و گرفتار گشتهاند.
♦️ «شبهمدرنیته»؛
یعنی تخیل و توهم کنی که هرچه تعداد فرزندانت کمتر باشد، باکلاستر و تجددیافتهتر هستی! و اگر فرزندی نداشته باشی، به قلهی تجدد دست یافتهای!
#عقب_مانده_ذهنی
#شبه_مدرنیته
#مدرنیته
#فرزندآوری
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
«۸ سال دفاع مقدس»
🌻 این بهترین و رساترین تعبیری است که در وصف دوران هشت ساله ی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ می توان به کار برد.
🔘 در این ۸ سال، دفاعی ۵ سطحی را شاهد بودیم؛ چراکه انقلاب و نظام اسلامی در ۵ سطح مورد هجوم بی وقفه، بی امان و بی سابقه ی دشمنان و بدخواهان قرار گرفته بود.
⬅️ قوه ی عقلی و کلان جامعه (ولایت)
⬅️ قوه ی فکری جامعه
⬅️ قوه ی قلبی جامعه
⬅️ قوه ی حسی و ارتباطی جامعه
⬅️ قوه ی عضوی و عملیاتی جامعه
💥 البته تفاوت این ۸ سال با دوران ۸ ساله ی ۵۹ تا ۶۷ آن است که به سبب افزایش بی سابقه ی قدرت جریان حزب الله، إن شاء الله پایان این دوران با نوشیدن جام زهر همراه نخواهد بود.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
❎ مشکل عدهای در آن است که از طرفی حاکمیت را موظف میدانند که «آزادی» را به طور 👈مطلق👉 در کشور برقرار کند، و از سوی دیگر تمام تبعات «آزادیِ بیحد و مرز» را نیز بر عهدهی حاکمیت میدانند و نمیخواهند و حاضر نیستند که عواقب فاجعهبار و غیرقابل کنترل آن را بپذیرند.
@abarshagerd ✍️