⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آمریکا چگونه به حقوق هستهای ایران معترف شد؟
❇️ آقای جلیلی با اتخاذ راهبرد «مقاومت فعال»، توانست طی گفتگوهای استانبول ۲ در فروردینماه ۹۱ آمریکا(اوباما) را به پذیرش رسمی حقوق هستهای ایران ذیل NPT وادار کند؛ آنهم بدون واگذاری حتی یک امتیاز به طرف مقابل،
🔴 اما آقای روحانی باوجود بهرسمیت شناختن بهانههای آمریکا، اتخاذ راهبرد «برد - برد»، مذاکره از موضع ضعف و نیز اعطای دودستی امتیازات فراوان و بعضا ابدی، همین را نیز نتوانست نگه دارد و بانهایت تاسف در بند ۲ دیباچهی برجام بهطور رسمی از حقوق هستهای ایران انصراف داد.
#کارامدی
#مقاومت_فعال
#جلیلی
#روحانی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
خودتحقیریهایی را که پس از اعلام آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا ابراز شد، مشاهده کردید؟ تعجب کردید؟
تعجبی ندارد. تا بوده چنین بوده!
اساسا ناف غربگرایی و غربباوری در کشورمان را با تحقیر هویت ملی و نفی استعدادهای مردم ایران بریدهاند؛ این را تاریخ ۲۰۰ سالهی غربگرایی در ایران به ما میگوید.
به شهادت تاریخ، «عسکرخان افشار ارومی» و «میرزا ابوالحسنخان ایلچی» دو نفری هستند که میتوان آنان را بهعنوان نخستین غربگراهای ایران شناسایی کرد که هر دو فراماسون نیز بودهاند. نوشتههای آنان هماکنون در دسترس است. از همان زمان نیز برای نهادینهسازی غربگرایی در ایران، تحقیر عناصر هویت ملی و بیمایه معرفی نمودن آنها و در مقابل، توصیف بهشت زمینی از ممالک غربی، بهطور جدی از سوی این دو انجام میشده است.
۲۰۰ سال است که غربگرایی در ایران مساوی بوده است با بیاعتمادی به مردم و ناامیدی از استعدادهای ملی و در مقابل، اعتماد و امید به بیگانه.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🗣 «اگر سنگ هم از آسمان ببارد، کلاس زبان انگلیسی را باید بروید!»
این یکی از جملات تربیتیای است که عقل کل سریال نامآشنای «پایتخت»؛ یعنی خانم «هما سعادت» در مقام مربی فرزندانش با جدیت و قاطعیت تمام خطاب به آنان ابراز میکند.
در روزگار ما، کم نیستند والدینی که همچون ایشان، پیش از تحکیم پایههای هویتی و ملی فرزندانشان، بدون محابا آنان را به فراگیری زبان انگلیسی؛ بهعنوان یکی از پایههای مهم هویتی بیگانه سوق داده و از اینکه دلبندانشان علیرغم ناتوانی در خواندن آیهای از آیات قرآن کریم یا بیتی از دواوین فردوسی، سعدی و جامی و ...، بتوانند معادل انگلیسی «پنجره»(window) را یاد گرفته و بر زبان جاری کنند، نمیتوانند شوق و ذوق خود را پنهان نمایند؛ حتی اگر پارههای تنشان شیوهی باز کردن پنجره را نیز فرانگرفته باشند!
همان بیگانهای که خوی سلطه بر تمام دنیا، تمام وجود او را دربرگرفته و از هیچ ابزار ممکن برای نیل به مقصودش فروگذار نکرده و نمیکند؛ حتی «زبان». ملت ایران مگر میتواند استعمارگریها و دستاندازیهای دیرین بیگانه را به این کشور از یاد ببرد؟
آیا آشنایی ناشیانه و بیحسابوکتاب فرزندان با مظاهر تمدنی بیگانگان مستکبر و قرار دادن آنان در مسیل هجوم فکری و فرهنگی غرب به ملتها(یعنی زبان انگلیسی) پیش از استحکام بنیادها و بنیانهای هویتی و ملی آنان(از جمله زبان زیبا و ادبیات پارسای پارسی)، موجب نهادینه شدن بیهویتی و خودتحقیری در وجودشان نخواهد شد؟ آیا این اطفال معصوم تا پایان عمرشان، تنها راه و چارهی هویت یافتن را چسباندن خود به غرب و غربیها نمیبینند؟ محمدرضا پهلوی مگر که بود؟ او همانی بود که از فرط بیهویتی و غربزدگی، حتی خجالت میکشید به زبان ملت خود سخن بگوید؛ به طوری که به شهادت تاریخ، وی و هویدا در مکالمات خصوصیشان، یا به زبان انگلیسی با هم گفتگو میکردند یا فرانسوی.
فردی که هویت ملی خود را عالی و ارزنده نبیند، نهتنها بدان افتخار نکرده و نمیبالد؛ بلکه دور شدن از هویتش را با سرعت بالایی در پیش میگیرد و دقیقا همینجاست که تنها راه موجودیت یافتن و کسب هویت را در «تقلید» چشمبسته از بیگانه مییابد و آنگاه است که مایهی افتخار او آغشتن به هر آن چیزی میشود که بوی بیگانه بدهد (= هرچه آن خسرو کند شیرین بود!).
غرض آنکه
ملت ایران برای آشنایی با هویت جوامع و ملتهای دیگر و «گزینش» و بهرهگیری از عناصر مطلوب هویتی آن ممالک، باید از موضع قدرت و استقلال وارد شود، نه از موضع ضعف و خودباختگی. این مهم مستلزم آن است که پایهها و مؤلفههای هویت ملی خود را کاملا و بهدرستی بشناسد و بر آنها پای فشارد و استحکام بخشد؛ همچنانیکه ملت ما در طول تاریخ نشان داده است که این توانایی را دارد که عناصر مثبت و مطلوب جوامع دیگر را اخذ و عناصر تهدیدکننده و ضد هویت ملی را دفع نماید. مثال بارز این مدعا را میتوان در استفادهی ملت ایران از فناوریها و محصولات نوین صنعتی که در ممالک غربی به منصهی ظهور رسیدهاند یافت(مانند: رادیو، تلویزیون و ...)، و این در حالی بود که ملت حاضر نشد همزمان با وارد کردن فناوریهای غربی، مکتب و سبک زندگی منحط آنان را نیز وارد کند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 در میان وجوه مشترک بسیار دو شخصیت عظیمالشان؛ یعنی حضرت آیتالله مصباح یزدی و حضرت شهید سلیمانی، بهگمانم یک ویژگی بیش از سایر ویژگیها آشکار و نمایان بود و آن عبارت بود و هست از حقد و کینهی شدیدی که غربیها و نیز غربگرایان داخلی از این دو استوانهی فکری و عملیاتی انقلاب اسلامی و دو مصداق بارز کارامدی جمهوری اسلامی در سینهی خود داشته و دارند.
#مصباح_یزدی
#سلیمانی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️ 🗣 «اگر سنگ هم از آسمان ببارد، کلاس زبان انگلیسی را باید بروید!» این یکی از جملات تر
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چرا غرب با جدیت و شدت به دنبال بیهویتسازی و تغییر هویت ملتهاست؟
اگر مردم یک کشور دارای هویت بوده و به آن ببالند، در این صورت غرب برای چپاول آن کشور با مشکل مواجه خواهد شد؛ چراکه آن ملت به دفاع از هویت خود روی میآورد.
لذاست که بیهویتسازی و تغییر هویت ملتها، جزو مواردی است که هیچگاه از دستورکار مراکز تصمیمگیر غربی خارج نخواهد شد.
وقتی هویت یک ملت تغییر یافت و غربی شد، آنگاه مردم آن سرزمین، استعمارگر را منجی کشور میبینند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آتش گرفتم
دلم سوخت
جگرم کباب شد
داغدار شدم
برای آن خانمی که حاضر شده بود با توکل بر خداوند به خواستگارش که هنوز شغل درست و حسابی نداشت «بلی» را بگوید؛ چون یقین داشت که پروردگار به بندگانش دروغ نمیگوید(إن یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله) و قطعا روزیشان تضمین شده است، اما والدین او از «ترس» ابتلای فرزندشان به فقر و تیرهوتار شدن زندگیاش، با آن وصلت مخالفت کردند و آن خانم بهخاطر شرم و حیایی که داشت، حتی نمیتوانست نظر موافق خود را با والدینش در میان بگذارد و بر آن اصرار ورزد.
فقط خدا کند که آن خانم «آه» نکشیده باشد؛ که در غیر این صورت ... .
وای اگر دلشکستهای گاهی
کشد از دلشکستگی آهی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این عکس یادگاری تقدیم به جناب روحانی!
💢 غربیها خوب میدانند که چگونه منابع یک کشور را علیه خود آن کشور بکار گیرند.
مثلا ایران دوران رضاشاه را ببینید!
رضاشاه با پول حاصل از مالیاتی که بر قند و شکر مردم وضع کرد، راهآهنی را ساخت که جز منافع انگلستان را تامین نمیکرد و هیچ سودی برای ملت نمیتوانست بهدنبال داشته باشد؛ همان راهآهنی که بهقول دکتر مصدق مصداق «خیانت» بود. (منبع: کتاب خاطرات و تالمات محمد مصدق)
سپس انگلستان با کمک همین راهآهن، توانست متفقین را فاتح جنگ بینالمللی دوم کند و در ادامه ایران ما را به اشغال خود درآورد؛ همان ایرانی که بهواسطهی راهآهنش توانسته بود آلمان را شکست دهد!
انگلستان به همین اندازه نیز اکتفا نکرد؛ بلکه همان دستنشاندهای(= رضاشاه) را که با پول ملت برای تامین منافع سلطنت بریتانیا، دست به ساخت آن راهآهن کذایی زده بود، بدون ابراز کمترین احترام و عزت، به جایی تبعید کرد که در طول عمرش حتی نام آن را هم نشنیده بود: جزیرهی موریس.
آری!
تا بوده چنین بوده است!
فرجام رضاشاه کبیر!!! تصویری بزرگ و آیینهی تمامنمایی است از انتهای مسیر تعامل یکطرفه با غرب و واگذاری حقوق و منافع کشور بهخیال دفع شرّ دشمن!
📸 این عکس یادگاری، تقدیم به جناب روحانی!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
اگر بخواهیم خوشبینانه سخن بگوییم، مشکل آقای روحانی و امثال ایشان آن است که تخیل میکنند آمریکاییها «تصور و تحلیل آنان» را مبنای رفتارهایشان قرار میدهند، نه «تصور و تحلیل خودشان» را!
جملهی اگر آمریکا توبه کند، ما توبهی او را میپذیریم با این تصور و تحلیل از جانب جناب روحانی بیان شده است که اگر بتوان فضا را آرام کرد، احتمالا آمریکاییها به تعهدات برجامیشان عمل خواهند کرد؛ غافل از آنکه «إنّها کلمهٌ هو قائلُها»!
خیر آقای روحانی!
این تصوری است که شما دارید؛ در حالی که قضایا چنین نیست.
شما به دنبال تلطیف فضا هستید، اما آنچه آمریکاییها از این کلام و امثال آن برداشت میکنند، این است که لابد ایران به حدّ استیصال رسیده و برای واگذاری امتیازات بیشتر و عقبنشینی از حقوق و منافعش آماده است.
این قبیل اظهارات موجب افزایش فشار آمریکاییها خواهد شد. متوجه نیستید؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
ابلیس؛ نخستین «پلیس خوب»
🔴 براستی ترامپ به ابلیس نزدیکتر است یا اوباما؟
🔻 ترامپ؟ چون شمشیر را از رو بسته و علنا فحش میدهد و از براندازی حرف میزند؟
🔺 اوباما بهتر است؟ چون به جای تاکید بر براندازی نظام، از تغییر رفتار نظام سخن میگفت؟
پس بخوانید.
🔘 نصاب توحید پنجتاست. «ابلیس» توحید در ذات، توحید در الوهیت، توحید در خالقیت و ربوبیت تکوینی را قبول داشت، اما صرفا با ربوبیت تشریعی خداوند مخالفت کرد. ابلیس، خوب میدانست که پذیرش ربوبیت تشریعی، سختترین آزمون توحید است و عدم ایمان به آن برابر است با اثبات دروغگویی او در ایمان به چهار مرتبهی پیشین. لذا دست به طراحی عملیات پیچیدهای میزند و به جای آنکه صریحا اعلام کند که به هیچیک از مراتب توحید ایمان ندارد، خود را مومن به چهار مرتبهی دیگر جا میزند. این پشت و رو بازی کردن، اوج شیطانیت ابلیس بود. این، همان پایه و مبنای تاکتیک مشهور «پلیس خوب - پلیس بد» است.
💢 پلیس بد، شمشیر را از رو میبندد و علنا اظهار میکند که قصد نابودی و ریشهکن کردن شما را دارد. پلیس خوب نیز همان هدف پلیس بد(یعنی نابودی شما) را در سر دارد، اما راه دیگری را برای نیل به هدفش برمیگزیند. او به جای آنکه علنا تمام وجود شما را انکار کند، برخی از لایههای وجود شما را در ظاهر تایید میکند تا خود را از اتهام غرضورزی و دشمنی با اصل حیات شما مبرا نشان دهد و اعتماد شما را جلب نماید(= نفوذ) و در ادامه، ضربهی نهایی را در نهایت امر به شما وارد آورد(= نابودی شما).
⭕️ بنابرین پلیس خوب، در واقع یک «منافق» است؛ همانند پیامبر خود یعنی ابلیس. منافق همواره از کافر صریح خطرناکتر است.
حال برای بار دوم میپرسم: ترامپ به ابلیس نزدیکتر است یا اوباما؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آیا میدانیدهای «قاجاری» و «رضاشاهی»
۱- ۹۰ سال قبل از رضاشاه، عباس میرزا به تشکیل «ارتش نوین» و تولید سلاح مدرن اقدام کرد.
۲- ۷۰ سال قبل از کودتای رضاشاه، امیرکبیر دانشگاهی بهنام «دارالفنون» تأسیس کرد. در عرض چهار تا پنج سال برنامه عمرانی و صنعتی بینظیری در ایران اجرا کرد.
۳- دهها سال قبل از رضاخان، ایران «راهآهن» داشت. از جمله راهآهن تهران به شهرری در سال ۱۲۶۱ افتتاح شد، اما طول این راهآهن محدود بود. رضاشاه راهآهن را از بندرشاهپور(امام خمینی) در جنوب به بندر شاه(ترکمن) در شمال کشید.
۴- ناصرالدین شاه چند بار طرح ساخت راهآهن را تا مرحلهی اجرا پیش برد. یک بار با مهندسان روسی که انگلیس مخالفت کرد و یک بار با مهندسان انگلیس که روسها مانع شدند.
۵- «مدارس» از دوران صفویه در ایران وجود داشت، اما «مدارس نوین» از ۱۲۶۲ حدود ۴۰ سال قبل از رضاشاه در تهران و شهرهای دیگر تأسیس شده بود.
۶- بیمارستانهای جدید از جمله بیمارستان سینا در سال ۱۲۶۶؛ یعنی ۳۸ سال قبل از رضاخان در ایران وجود داشت.
۷- قبل از رضاخان «دانشگاه»های مختلف در ایران با نامهای دانشسرای عالی وجود داشت. مانند تربیت معلم، تربیت پرستار، مدرسه طب، مدرسه عالی سپهسالار(۱۲۵۷)، مدرسه سیاسی(۱۲۷۸)، مدرسه معماری در دارالفنون، مدرسه عالی حقوق، مدرسه نظام در ۱۲۶۴ در زمان ناصرالدینشاه در تهران افتتاح شد. همچنین قبل از دوره پهلوی مدرسه فلاحت مظفر، مدرسه صنایع و هنر در زمان کمالالملک مشغول فعالیت بودند.
۸- در سال ۱۲۹۸؛ یعنی ۶ سال قبل از سلطنت رضاشاه «دانشکده حقوق» در تهران تأسیس شد.
۹- برخلاف آنچه که تبلیغ میشود، «نظام نوین دادگستری» در دوران وزارت دادگستری داور که بعدها مغضوب رضاخان گردید، بنیانگذاری نشده است؛ بلکه نخستین قوانین حقوقی مدرن بنام اصول محاکمات کیفری در ۱۲۸۹ به قلم مرحوم شهید مدرس و مشیرالدوله و امام جمعه خویی نوشته شده است.
۱۰- اولین «روزنامه»ها مانند کاغذ اخبار، وقایع التفاقیه دهها سال قبل از دوره پهلوی در ایران منتشر شد.
۱۱- ۴۶ سال قبل از رضاشاه، نخستین «کارخانه برق» توسط میرزا علی خان امینالدوله که آن موقع امینالملک لقب داشت در مجمعالصنایع جنب خیابان باب همایون تهران تأسیس گشت و ناصرالدینشاه روز جمعه ۱۷ رمضان ۱۲۹۶ (برابر با ۱۲ شهریور ۱۲۵۸ خورشیدی) به شهر آمد و با روشن کردن چراغی آن کارخانه را افتتاح کرد.
۱۲- اولین تلاشها برای راهاندازی «فرهنگستان زبان فارسی» در دوره ناصری صورت پذیرفت.
۱۳- «وزارت علوم» نخستین بار در ۱۲۷۶ در زمان ناصرالدینشاه افتتاح شد. اولین وزیر علوم علیقلی میرزا اعتضادالسلطنه بود.
منبع: مؤسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
psri.ir/?id=157v9aac
🌙 گاهِ شب 🌙
💥 مواجه شدن با انسانهای «پست و پلید»، یکی از نعمتهای بسیار ارزشمند پروردگار است.
⚠️ این نمایش، تذکر و هشداری است برای ما که یک انسان تا چه اندازه میتواند به درجات پایین سقوط کند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
احمدشاه و سند ۲۰۳۰
🔘 «احمدشاه»
- نه حجّت خدا بود
- نه عالِم شیعه بود
- نه لباس پیغمبر بر تنش بود
- نه منبر میرفت
- نه ادعای دیانت میکرد
و نه امثال اینها.
👑 او یک «شاه» بود و شاه چندان قویای هم نبود، اما با این حال «نجیب» بود و بههمین خاطر زیر بار «کشف حجاب» نرفت.
💥 حال با فرض در قید حیات بودن احمدشاه و اطلاع او از محتویات سند منحوس ۲۰۳۰، آیا براستی میتوان تصور کرد که وی این سند را در آغوش بکشد و برای دفاع از آن سینه چاک کند؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 یکی از حکمتهای مشکلات و گرفتاریهایی که پروردگار در زندگی ما ایجاد میکند آن است که قدر و منزلت بندگان بزرگ و عالیرتبهی خدا را درک کنیم و در برابر آنان متواضع باشیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔘 قاعدتا در جریان رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰، بازار ابراز برائت از عملکرد خجلتبار و عذابآور و کژتدبیریهای عیان و بینیاز از بیان دولت آقای روحانی از سوی همهی نامزدها داغ خواهد بود.
⚠️ بهنظر میرسد که این کار فینفسه اشکالی نداشته باشد، اما بر ما ملت لازم است که در این فضا و شرایط بسی مراقب باشیم.
یادمان باشد:
💥 بهصِرف آنکه هر نامزدی علیه عملکرد دولت فعلی موضع گرفت(ولو آن موضعگیریها شدید هم باشد)، لزوما نمیتوان وی را فرد مطلوب و اصلح تلقی کرد.
⏪ یکی از ویژگیهای نامزد اصلح آن است که از بنیادهای گفتمانی و ایدئولوژیک این دولت صریحا سخن بهمیان آورده و مورد کوبش قرار دهد و ریشههای فکری وضع کنونی را بیرون بکشد و تخطئه نماید، نه آنکه صرفا از مفاسد شاخوبرگها بگوید.
#اعتماد_به_بیگانه
#تکیه_بر_بیگانه
#بیگانه_ستایی
#غرب_گرایی
#غرب_ترسی
#خود_کم_بینی
#خود_تحقیری
#مدیریت_اشرافی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
سایهی سیاه
☺️ تلویزیون منزلمان خراب شد؛ چند روز پیش بود که این اتفاق افتاد.
از شما چه پنهان؛ همان روزی که بهیکباره وارد اتاق شدم و تلویزیون جدید را دیدم، راستش چهرهام درهم رفت، خیلی غصه خوردم و بدجوری به من برخورد؛ چراکه تلویزیون مدل بالای خریداریشده با کمال تأسف «خارجی» بود.
بلی! این مهمان شخیص از «فرنگ» آمده بود، اما نه برای گرمابخشی به منزل ما؛ بلکه به قصد ویرانی منزل ما و کشور ما و سوزاندن دل ما و کشور ما!
یکی دو سال از خرید این کالای «بیگانه» و «نامحرم» گذشت که از یک زمان به بعد این یقین در دلم پدید شد که این نامهمانِ مزاحم و بدقدم بالاخره روزی بلایی بر سرش خواهد آمد و دل ما خواهد سوخت که عاقبت نیز آمد و سوخت؛ در یک لحظه آنچنان از کار ایستاد و بلااستفاده شد که تحیّرمان از سراب بودن آن «خرابشده» تماشایی بود!
اینکه نمیشود بر دیوارهای خانههایمان تصویر مقدس و نورانی «خامنهای» را نصب کنیم و از طرفی دیگر تأکیدات محکم و فراوان و کمنظیر ایشان را بر استفاده از «کالای ایرانی» نادیده بگیریم. میشود؟
به خدا قسم من یقین و بلکه اطمینان دارم که اگر با نیت پیادهسازی توصیهی اکید «امام»مان بر استفاده از تولیدات ایرانی که با هدفی جز استقلال و پیشرفت ایران اسلامی از جانب جناب ایشان صادر نشده است، به خرید «تلویزیون ایرانی» مبادرت میکردیم(هرچند که ممکن است کیفیت آن نسبت به مشابه خارجی پایینتر باشد)، خدای این رهبر الهی و دلسوز، حتما و قطعا هوای ما را میداشت و برکت و شیرینی بلندمدت آن محصول وطنی را به کاممان میچشاند و هم در دنیا و هم در آخرت حسابی به ما حال میداد؛ همان کالای ایرانیای که خریدش در شرایط جنگ اقتصادی، بیشک از مصادیق جهاد فی سبیل الله بشمار میآید(الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله بأموالهم و أنفسهم أعظم درجة عند الله و أولئک هم الفائزون. سورهی توبه، آیهی ۲۰)
به گمانم عمل قبیح و غیر قابل دفاع ما در راه دادن آن «اجنبیِ نامحرم» به منزل، موجب شده بود که به یک کارگر «هموطن» و «خودی» و «محرم» فشار وارد بیاید و «آه» عمیق و سوزناک او اینگونه بر ما اثر کند.
☺️ اکنون ما ماندهایم با یک تلویزیون ۱۷ اینچی کوچک در یکطرف منزل و «آیینهی دقّی» با آن عظمت!! در سوی دیگری از منزل! خدا کند که عبرت گرفته باشیم!
غرض آنکه
اگر میخواهیم ایران عزیزمان بازهم همانند آنچه در تاریخ بر ما گذشته است زیر «سایهی سیاه» وابستگی سیاسی نرود، یکی از لوازم آن خلاصی همیشگی از «سایهی سیاه» وابستگی اقتصادی به بیگانه میباشد که یکی از ارکان آن عبارت است از داشتن عِرق و تعصب نسبت به استفاده از «تولیدات ایرانی» و زشت انگاشتن استفاده از کالاهایی که منجر به وابستگی اقتصادی کشور به بیگانه میشود.
در این راه صدالبته از ملامت ملامتگران و مسخرهی مسخرهگران نباید هراسید.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 ملت ایران برای دستیابی به پیشرفت حقیقی، هیچ راهی ندارد جز اینکه خود را عزیز بداند و عزیز بدارد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
یکدستی!
💢 بهگمانم خودِ جریان غربگرا نیز تصور نمیکرد که «برجام» عاملی میشود برای توقف پیشروی غرب و بلکه عقبنشینی او در مسیر نابودی اهرمهای قدرت کشور و نیز آشفتهسازی رویای وصال با غربیها. این کیاست را در اصطلاح «یکدستی زدن» میگویند!
ملاحظه
🔻 البته چنانچه غربگراها با دقت رویاهایشان در وصال با غرب را تماشا میکردند و کنند، دریافته و خواهند یافت که آن وصال نیز یک «وصالِ یکطرفه» بیش نبوده و نیست! مگر آنکه نخواهند با دقت ببینند یا بپذیرند این حقیقت را!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
گفت:
♦️ ادوات و تسلیحات دفاعی برای مردم آب و نان نمیشود!
گفتم:
❇️ ولی من فردی را میشناسم که آب و نانش حسابی فراهم بود؛ طوری که آب و نان مردم را نیز حسابی تنگ کرده بود، اما بهسبب نداشتن استقلال و عزت و توان دفاعی، بیگانه با یک اُردنگیِ تاریخی او را به ناکجاآبادی پرت کرد که تا پیش از آن حتی اسمش را هم نشنیده بود!
#رضاشاه
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
سانتری تماشایی از هافبکی به نام: آقای «روحانی»
🗣 جناب روحانی(چهارشنبه ۱ بهمن ۹۹):
ترامپ سیاست بلد نبود و برجساز بود و همیشه سیاست را در همان وادی میدید و چیز دیگری سرش نمیشد، اینهایی که جدید آمدهاند در سیاست بودهاند و مسائل سیاسی را میفهمند.
🔘 ملاحظه:
آقای روحانی میخواهند با لطافت به جناب بایدن بفرمایند که حواست جمع باشد مثل ترامپ خرابکاری نکنی!
حواست جمع باشد که برای گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران(برجامهای ۲ و ۳ و ...)، مبادا همان راهی را بروی که ترامپ رفت! آن راه نتیجه ندارد.
روش صحیح و نتیجهبخش همان است که جناب «اوباما» در پیش گرفته بود که ماحصلش «برجام» شد؛ آن روش را در پیش بگیر!
میدانم که در تحریمهای شدید دولت اوباما علیه ملت ایران نقش داشتهای و اکنون نیز هیچ چشماندازی برای رفع تحریمها ارائه نمیکنی، اما اینها مهم نیست!
تو فقط سعی کن همچون رئیس سابقت(اوباما) در قبال ملت ایران زیاد از الفاظ بیادبانه استفاده نکنی و جملات «تعامل»طلبانه را به وفور بهکار ببری و در موسم عید نوروز سفرهی هفت سین در کاخ سفید پهن کنی تا بتوانم در رسای تو نیز بگویم: «مؤدب»!! و ایضا بتوانم مذاکره با تو را در داخل ایران مشروع و موجّه معرفی کنم!
حقا «مهاجم»ی همانند بایدن باید از خوشحالی بترکد که این چنین سانتر تماشایی و کمنظیری آنهم از جانب «هافبک پیستونی» تیم مقابل و آنهم با این دقت بر روی سرش ارسال میشود!
⏪ «هافبک پیستونی» هافبکی است که دائما و سریعا بین «زمین خودی» و «زمین تیم مقابل» در حال رفت و برگشت است. این دسته از هافبکها را میتوان «هافبکهای شدیدا متعادل و میانهرو» نیز نامید!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
⚠️ من بهعنوان یک ایرانی هشدار میدهم که اگر زبان زیبا و ادبیات پارسای پارسی را پاس نداریم، آنگاه است که میدانی را برای بیگانگان گستراندهایم که فرهنگ و سبک زندگی اسلامی-ایرانیمان را شوت کنند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
😔 روزی روزگاری در دوران پهلوی دوم، دعوای آمریکا و ایران بر سر این بود که فلانکس نخستوزیر باشد یا نباشد!
محمدرضاشاه پهلوی در کتابش با عنوان «پاسخ به تاریخ» صریحا میگوید:
«در مواقعی فشار آمریکاییها بر من آن قدر زیاد بود که نمیتوانستم مقاومت کنم. خصوصاً بعد از روی کار آمدن جانکندی. جان کندی هیچگاه برضد من نبود... من به خوبی نخستین ملاقاتم با کندیها را در کاخ سفید به یاد دارم. ژاکلین کندی دربارهی برق حیرت انگیز چشمهای امینی سخن گفت و این که چقدر امیدوار است که من او را نخستوزیر کنم. سرانجام امینی را منصوب کردم.» (بر بال بحران، ص ۲۲۹)
✅ اما در روزگار ما، دعوا بر سر این است که آمریکاییها شدیدا از ما ترسیده و از دست ما دلخور و عصبانیاند و صریحا ابراز میکنند که شما ایرانیها چرا اینقدر زورتان زیاد شده؟!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
📝 این مقالهی تفصیلی و وزین از آقای مسعود رضایی، نقدی است بر تحریف چهرهی رضاشاه در سریال «در چشم باد» که این شبها از شبکهی آیفیلم در حال بازپخش است. 👆
@abarshagerd