🌙 گاهِ شب 🌙
تجربه میبایدت اوّل، نه کار
⛔️ به ضرس قاطع میتوان گفت که قاطبه و اکثریّت مطلق هموطنانی که اخیرا و در حال حاضر به عضویّت شبکهی مجازی آمریکایی و تازهمشهورشدهای که مدعی گفتگومحوری است درآمده و درمیآیند(اینجانب تعمّدا از بیان نام این شبکهی مجازی خودداری میکنم)، حتی «یک جمله» در ضرورت پیوستن و عضویّت خود نمیتوانند ابراز کنند؛ چراکه اساسا هیچ عاملی در این بین برای کشش آنان به سمت فضای یادشده وجود ندارد؛ جز «کنجکاوی»!
♻️ باور کنیم یا نکنیم؛ عامل اصلی ورود سیلوار مردم به شبکههای مجازی تحت مدیریت دشمنان ملّت(نظیر فلانگرام و بهمانگرام) چه در آغاز روند رونق یافتن آنها و چه اکنون؛ چیزی نبود و نیست جز همین «کنجکاویِ» بیبنیاد و توهّم اینکه با عدم ورود به این فضاها، چیزهای مهم و گرانبهایی را از دست میدهیم و عقب میافتیم! اما اینک روشن گشته است که با ورود هُرهُریمسلکانه و بدون تأمّل و تفکّر به این محیطهای ذاتا سمزا، در حال از دست دادن چه سرمایههای ارزشمند و بیبدیلی هستیم.
🌹 به قول مرحومه «پروین اعتصامی»:
تجربه میبایدت اوّل، نه کار
صاعقه در موسم خرمن، بلاست
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
تفاوت اوباما و ترامپ
🗣 آقای روحانی(۱۹ فروردین ۱۴۰۰): همیشه در دنیا مرسوم بود آنهایی که در دنیا تحریم کننده بودند و خیلی هم جلاد بودند معمولا دارو، غذا و نیازمندیهای ضروری یک کشور را استثنا میکردند اما در عین حال ترامپ روی دست جلادهای تاریخ زد.
🔻 براستی تفاوت اوباما و ترامپ در چیست؟
▪️ دولت «ترامپ» اعمال تحریم غذا و دارو را علنا ابراز میکرد، اما دولت «اوباما» ریاکارانه به طور «رسمی» از عدم تحریم غذا و دارو دم میزد اما در عالم «واقع» با وضع و اعمال تحریمهای پیچیده، گسترده و چندلایه، نهایت همت خود را مبنی بر ممانعت از ورود این اقلام به کشورمان به کار میبست.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
چشم مسلح
❎ دیدن «کف آب» و اکتفا به آن، اسمش واقعبینی نیست بلکه عنوانش چیز دیگری است و یافتن آن هم هنر خاصی نمیطلبد و صرفا چشم سر میخواهد! هنر این است که بتوانیم کف آب را که نمود و جلوهاش بیشتر و برجستهتر است کنار بزنیم و اصل و جوهر را که «خودِ آب» است ببینیم. کف جلوهاش بیشتر است اما عمق و اثرگذاری ندارد و مانا نیست. باطل همینگونه است و معمولا سروصدایش بیشتر است؛ آنهم به برکت فضای سمزای رسانهای که بر روی بدیهای سطحی مردم آنچنان تمرکز و آنها را درشتنمایی میکند که انگار این ملت ذاتا باطلخواه و حقستیز هستند!
🌻 امّا الزبد فیذهب جفاء و امّا ما ینفع الناس فیمکث فی الارض. سورهی رعد، ۱۷
شاید دارم جسارت میکنم، اما واقعیت آن است که کشف جوهر پاک ملت ایران به همین علت اصلا کار آسانی نیست؛ بهطوری که حتی بعضی از بزرگان هم در این قضیه به خطا رفتهاند؛ آنهم چه خطایی! بعضی از بزرگانی که البته بنده فعلا بنایی بر نام بردن از آنان ندارم، اما گمان میکنم که بسیاری از مخاطبان محترم با شنیدن نام آنان به احتمال قوی در لحظات اول باور نخواهند کرد و پس از مطالعهی جملات سطحی آنان در خصوص مقولهی یادشده، مبتلا به داغ جگر شوند:
چون غنچهای که کار دلش بخت بسته است
داغ جگر، زبان و لبم سخت بسته است
غرض آنکه
🔭 اساسا شناخت افراد و علیالخصوص ملت ایران، با چشم غیرمسلح و دانشهای رایج مردمشناسی و جامعهشناسی ابدا امکانپذیر نبوده و راه ورود به این عرصه، تنها و تنها برای اهلش و با چشم مسلح به دانش مخصوصش باز است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به بهانهی پخش سریال «گاندو»
⭕️ سه چهار سال پیش در ایّامی که ماجرای کشف یک جاسوس در هیئت مذاکرهکنندهی کشورمان(درّی اصفهانی) حسابی داغ شده و بر سر زبانها افتاده بود، طی گفتگویی نغز با آقای دکتر «علی باقری»؛ عضو سابق تیم مذاکرهکننده و معاون سابق امنیّت بینالملل دبیر وقت شورای عالی امنیّت ملّی و معاون فعلی امور بینالملل رئیس قوّهی قضائیّه، مسئلهی امنیّتی مهمّی برایم روشن گشت که در همان دقایق نخست پس از آن، احساس کردم که این نکته از آن دسته نکات به یادماندنی است که برای همیشه ملکهی ذهن کوچکم خواهد شد.
نکتهی مذکور در واقع پاسخی است به مسائل زیر:
◀️ موضوعات و مسائل اینچنینی(نظیر کشف یک جاسوس در تیم مذاکرهکننده و امثال آن) را چگونه باید تحلیل و جانمایی نمود؟
◀️ یا به واقع، چه میزان و در چه سطحی باید به این مسائل پرداخت؟
◀️ و در یک کلام؛ این قبیل اتّفاقات اساسا چقدر ارزش توجّه و پرداختن را داراست؟
البته نمیتوانم به جزئیّات گفتگو اشاره نمایم، اما جهت تنویر افکار، به اجمال نکاتی چند را تقدیم میکنم.
لطفا یک لحظه متمرکز شوید!
⭕️ وقتی رسانهها و کارشناسان متعدّد کشور، مکرّرا و در ابعاد گسترده به بازتاب و تحلیل خبر کشف یک جاسوس و خرابکار در عمق تیم مذاکرهکننده و یا دولت میپردازند و دائما از بزرگی اتّفاق مذکور و خیانت این افراد میگویند و مینویسند؛ به گونهای که این ماوقع برای مدّتها در صدر اخبار روز کشور مینشیند، گمان میکنید که در اذهان عامّهی مردم چه تصوّری ایجاد خواهد شد؟
❇️ پاسخ:
این تصوّر نادرست که لابد ریشهی وضع کنونی توافق برجام(= خسارت محض) و اشکالات فاحش موجود در متن این توافق و نیز روند مذاکرات، و یا بیتدبیریها و بدتدبیریهای اظهرمنالشّمس دولت فعلی، نه ناشی از جهتگیریها و رویکردهای غلط و غیرانقلابی دولت؛ بلکه صرفا ناشی از خرابکاریها و خیانتهای فلان جاسوس بوده است. این تصوّرِ به غایت غلط، یکی از همان چیزهایی است که غربگرایان میخواهند و میپسندند. خواه یا ناخواه این تصوّر، نتیجهی طبیعیِ پرداختِ اینچنینی به فقرهی کشف جواسیس آنچنانی است.
♦️ به عنوان نمونه، تصور میکنید حداکثر خیانتی که یک جاسوس در تیم مذاکرهکننده میتواند مرتکب شود واقعا چیست؟
😡 آیا چیزی بیش از آن است که مثلا مخفیانه خطوط قرمز توافقشده در جلسات خصوصی تیم مذاکرهکنندهی ایرانی را برای مذاکرهکنندگان آمریکایی افشا کند؟(مثلا در مقام خدمت به تیم آمریکایی افشا کند که تیم ایرانی در جلسات خصوصی به تعداد ۵۰۰۰ سانتریفیوژ قانع هستند، اما پای میز مذاکره میزان اوّلیّه را ۱۰۰۰۰ عدد سانتریفیوژ اعلام خواهند کرد). گمان نمیکنم چیزی فراتر از این باشد.
صد البتّه و بیهیچ شک، عمل مذکور خیانتی بزرگ، فراموشنشدنی و شایستهی مجازاتی عبرتانگیز است، اما به راستی؛
◀️ ضربهی خیانت مذکور به منافع ملّی سنگینتر است یا آنکه جنابی در بالاترین سطوح مدیریت اجرایی کشور، رسما و علنا کمر به تغییر رویکرد کلان کشور بسته و بزرگترین خصم این نظام و ملّت را «کدخدا» و منجی توصیف کند؟ کدام؟
◀️ این خیانت عظیمتر است یا آنکه فلان عالیجناب در میانهی انبوه دشمنیهای گوناگون دشمنان تابلودار، صریحا کنار گذاشتن توان دفاعی را به عنوان راه پیشرفت و تعالی کشور تجویز نماید؟ کدام؟
✅ تکرار میکنم که هدف این نوشته، خدای ناکرده انکار یا تخفیف سطح خیانت جواسیس موردنظر یا تخطئهی ساخت سریال پیرامون این موضوعات نبوده و نیست؛ بلکه غرض ما جانمایی درست نقش جواسیسی نظیر فلان و فلان و تبیین میزان اهمّیّت و تأثیر واقعی امثال آنان بود تا از این دریچه بتوانیم توان و تمرکزمان را بر روی مسائل و اتّفاقات به صورت بایسته و متوازنی پخش نماییم و به هر موضوع به مقدار ارزشش توجّه کنیم.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
«ویلیام برنز» در کتاب خاطرات خود مینویسد:
🔹 مذاکرهکنندگان ایرانی تصور میکردند که «رفع تحریمها» مشکلات ایران را حل خواهد کرد.
🔹 آنها از بیکفایتی مدیریت داخلیشان و از ناکارآمدی ساختارهایشان غفلت کردند.
🔹 نمیدانستند که مشکلات «بیکاری» و «رکود» ریشه در داخل کشورشان دارد و تصور میکردند که راه برطرف کردن آنها «رفع تحریمها» است.
«ویلیام برنز»:
- قائم مقام وزیر خارجه آمریکا در دوران جان کری
- معاون سیاسی وزارت خارجه در دوران بوش پسر و اوباما
- نمایندهی ارشد آمریکا در مذاکرات هستهای(در دوران بوش پسر)
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چگونه عمل به توصیههای FATF، «نفاق» آمریکا را پنهان میکند؟
◼️ «باراک اوباما»؛ نسبت به رؤسایجمهور قبل و پس از خود(بوش پسر و ترامپ)، در نحوهی ابراز و اِعمال دشمنی علیه انقلاب و نظام اسلامی و ملت ایران، معمولا هوشمندتر عمل میکرد. اما یکی از ویژگیهای شاخص او در دوران ریاستجمهوریاش، بلوفهایی بود که هرازگاهی بر زبان جاری میکرد.
یکی از معروفترینِ بلوفهایش را زمانی که در خصوص لزوم وضع و اِعمال تحریمهای بیسابقه علیه ملت ایران سخن میگفت، مطرح میکرد. او معمولا با ادبیات خاصی صحبت میکرد تا خود را خیرخواه ملت ایران نشان دهد و دشمنیاش را با نظام و نه با مردم ایران معرفی کند. او جمهوری اسلامی را نظامی دیکتاتور و ضدمردم و ملت ایران را اسیری در دستان این نظام تصویر میکرد که باید علیه نظامی که خودشان بر سر کار آورده و تاکنون نیز حفظ کردهاند بشورند، تا بدین واسطه بر روی افکار عمومی مردم ایران اثر بگذارد، به تحریمهای غیر قانونیاش مشروعیت بخشد و به خیال خودش مردم ایران را با خود علیه نظام مردمیِ اسلامیِ ایران همراه کند.
او میگفت: من دوستدار مردم ایران هستم و لذا تحریمها را نه علیه مردم بلکه علیه نظام و بخشهایی خاص به صورت «هوشمند» اعمال خواهم کرد(مثلا هستهای، موشکی، حقوق بشر و ...). از اینجا بود که ترکیب «تحریمهای هوشمند» بر سر زبانها افتاد. او میخواست با به کار بردن این تعبیر، میان مردم و نظام تقابل ایجاد کند؛ البته به شکلی منافقانه و در پوشش خیرخواهی.
⬅️ «تحریم هوشمند»، یکی از بزرگترین و دهانپُرکنترین بلوفهایی بود که اوباما در زمان زمامداریاش در کاخ سفید پرتاب کرده بود!
🔴 اما چرا میگوییم «بلوف»؟
زیرا خودِ اوباما هم به خوبی واقف بود که به سبب عدم داشتن اطلاعات کافی و روشن از تراکنشهای مالی ایران، به هیچ وجه امکان عملیاتی کردن این نوع تحریم برای آمریکا وجود ندارد و نتیجتا ایران میتواند بخش اعظمی از این تحریمها را بدون آنکه آمریکا باخبر شود، دور زده و خنثی نماید. به همین علت، اوباما به تحریمهای همهجانبه علیه ملت و نظام ایران روی آورد، نه تحریمهای نقطهای و هوشمند، به گونهای که کل اقتصاد ایران را عملا فلج نماید.
در همین راستا بود که این دوستدار و خیرخواهِ مردم ایران! از دی ماه سال ۹۰ به بعد، با هدف انتقامگیری از مقاومت و دلاوری ملت ایران، موج جدید و شدیدی از تحریمها را علیه این ملت به راه انداخت که مهمترین آنها عبارت بودند از:
⬅️ تحریم بانک مرکزی(دی ۹۰) – تحریم فروش نفت(تابستان ۹۱)
جمع این دو تحریم و تحریمهای متعدد و فراوان دیگر، شدیدترین تحریمهای طول تاریخ اقتصاد دنیا را علیه ملت آزادهی ایران رقم زدند، و جالب آنکه باز هم این تحریمها از سوی مقامات آمریکایی «تحریم هوشمند» لقب میگرفتند! مثلا تحریم بانک مرکزیِ یک کشور به مثابه تحریم تکتک افراد جامعه محسوب شده و مانند سلاح کشتار جمعی عمل میکند.
این تحریمهای همهجانبه، موجب میشد که تفاوت فاحش در گفتار و رفتار اوباما پدیدار شود و پرده از چهرهی مزورانه و «منافقانه»ی آمریکا کنار رود. این فقط یکی از برکات تحریمها بود.
بنابر آنچه عرض شد، در صورتی که اکنون این امکان برای آمریکا فراهم شود که به تمامی اطلاعات اقتصادی و تراکنشهای مالی ایران دسترسی یابد، با حفظ ساختار تحریمهای همهجانبهی قبلی، به سراغ تحریمهای نقطهای و موردی خواهد رفت و هر نهاد، شرکت و ... که با آن نقطهی تحریمشده در ارتباط باشند نیز تحریم میکند تا آن نهادها و شرکتها برای در امان ماندن از تحریمهای آمریکا، از ارتباط با آن نقطهی تحریمشده(مانند صداوسیما، سپاه و بسیاری دیگر) اجتناب کنند. = «خودتحریمی»
دقت شود که این نوع تحریم، بسیار خطرناکتر از تحریمهای همهجانبه است؛ زیرا ممکن است موجب شود که در اذهان و افکار عمومی، آن نقطهی تحریمشده به عنوان عامل تحریمها و مشکلات ناشی از آن شناخته شود نه آمریکا. آمریکا، فردا میتواند ادعا کند که من دوستدار مردم ایران هستم و نه ملت ایران را؛ بلکه فلان نهاد و شرکت را مورد تحریم قرار دادهام.
🎯 به همین واسطه، نفاق آمریکا که در دور نخست تحریمها برملا و آشکار شده بود، تا سالیان سال در این حوزه پنهان میماند و اجرا نمودن توصیههای FATF است که این امکان عظیم را دودستی در اختیار آمریکا قرار میدهد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🔔 یادداشت «چگونه رضاخان شویم؟!» را إن شاء الله صبح فردا منتشر خواهم کرد. 🌹
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چگونه «رضاخان» شویم؟!
♦️ اگر روزی روزگاری هوای «رضاخان» شدن به سرمان زد و از سر کنجکاوی هوس کردیم که برای یک بار هم که شده طعم «رضاخان» بودن را بچشیم، به طور رسمی از همین سخنگاه(تریبون) خطاب به متقاضیان اعلام میکنم که برای یافتن مسیر آن، هیچ نیازی نیست که خود را به زحمت بیفکنیم؛ این مسیر کاملا روشن و بیابهام است.
فقط کافی است که «مدرن» شویم و «مدرنیته» را به عنوان مسیر زندگی خود برگزینیم؛ همین.(البتّه دو تعبیر «مدرن» و «مدرنیته» را مسامحتا به کار بردیم؛ وگرنه مدّتهای مدیدی است که راه «مدرن» شدن و پیادهسازی کامل «مدرنیته» در ممالک غیر مدرن برای همیشه بسته شده است و لذا در زمان کنونی، نهایتا میتوان «شبهمدرن» شد. بگذریم.)
«مدرنیته» انسان را به مثابه یک گرگ به جان «خودِ حقیقی» خویش میاندازد و نفس امّاره را به جنگی تمام عیار با «هویّت اصیل» میکشاند. در این مصاف بزرگ و خونین، انسانِ مدرن «هر آنچه» را که منبعث و مربوط به هویّت پیشینش است، به مبارزه میطلبد و در یک جمله: «انسان با خودش دشمن میشود».
به راستی مگر مأموریّت «رضاخان» جز این بود؟
رضاشاه که خود انسانِ بیهویّت و دونمایه و نیز فاقد هرگونه فهمی از هویّت ملّی ایرانیان بود، از جانب انگلیسیها مأموریّت داشت که همانند گرگی خونآشام و بیرحم، به جان عناصر هویّت ملّی ما بیافتد که حقّا هم بیباکانه افتاد و تا بدانجا که در دستان آهنینش توان بود، مجدّانه کوشید تا هیچ اثری از هیچیک از مؤلّفههای هویّتی اسلامی-ایرانیِ ملّت ایران بر جای نماند و در راستای ریشهدار کردن وابستگی در ایران، عناصر هویّتی غربی را جایگزین آن نماید تا پس از آن، ملّت گرامی و عزیز ایران هیچ هویّت مستقل و شأنی را برای خود قائل نباشد و به هیچ چیزِ خود افتخار نکند و نتیجتا در برابر چپاولگریها و خصومتهای انگلیس، هیچ انگیزهای برای دفاع از خود نداشته باشد.
به عنوان نمونه، جالب است بدانید که این قزاقِ انگلیسیِ ضدّملّت حتّی از مبارزه با «موسیقی ایرانی» نیز فروگذار نکرد؛ به طوری که رسما فرمان «ممنوعیّت موسیقی ایرانی» و «ترویج موسیقی غربی» را در اواخر دوران سلطنتش صادر نمود.
توجّه خوانندگان این یادداشت را به سند مهمّ زیر که حاوی متن ابلاغیّهی وزارت فرهنگ خطاب به «ادارهی موسیقی کشور» است، جلب میکنم(به نقل از کتاب «موسیقی ایران از آغاز تا امروز»، غلامرضا جوادی، انتشارات همشهری، سال ۸۰، ص ۴۷۰):
⏪ ⏪ «آقای سروان مینباشیان، رئیس اداره موسیقی کشور! پیرو ابلاغ شماره ۲۳۵۱۹ مورخه ۶ مهر ۱۳۱۷ حسب الامر اعلیحضرت همایون شاهنشاهی مقرر گردیده که ادارهای به نام اداره موسیقی کشور در این وزارتخانه به منظور تغییر موسیقی کشور و برقرار نمودن اساس آن بر روی اصول و قواعد و گامهای موسیقی غربی تأسیس گردد. وظایف کلی اداره مزبور به قرار زیر است: ۱- ساختن و انتشار قطعات موسیقی و سرود و تألیف کتابها طبق اصول و آیین موسیقی جدید و متداول نمودن قطعات و کتابها و روشهای موسیقی ادبی-علمی و موسیقی غربی. ۲- تأسیس مجله موسیقی و نشر مقالات و تشکیل کنسرتها و نمایش و مجالس سخنرانی و ضبط و نقل صوت برای آشنا کردن اذهان و تعمیم موسیقی جدید بین اهالی کشور. ۳- نظارت در تألیفات و مقالات و قطعات و کتب و نت موسیقی و کنسرتها و نمایشها و سایر اموری که ارتباط با موسیقی دارد و جلوگیری از آنچه موافق موسیقی جدید نباشد. ... . کفیل وزارت فرهنگ-اسماعیل مرآت»
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🌻 تقدیم به ولیّ أمر جهانیان:
خورشید چون ز پرتو ماهت منوّر است
بیچشم و رو منم که رَوَم در پی هلال
🌹 عرض تبریک و تهنیت فراوان به امام و امّت 🌹
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این تحلیل، تحلیل پایهدار و پخته و درستی نیست که:
❌ «فلانی انسان خوبی بود، اما اطرافیانِ بدش موجب شدند که او انسان بدی بشود».
هیچ انسانی بد نمیشود مگر آنکه زمینهی «بد بودن» و پذیرش آن در خودِ او باشد، همچنانیکه هیچ انسانی خوب نمیشود مگر آنکه زمینهی «خوب بودن» و پذیرش آن در خودِ او وجود داشته باشد.
اطرافیان ما اعمّ از خوب و بد گرچه مؤثّرند، اما تأثیرشان در اصطلاح «تعیینکننده» و «حیاتی» نیست.
همسر جهنّمی حضرت نوح(علیه السلام) و همسر بهشتی فرعون(جناب آسیه)، شاید بهترین مصداقی است که در این باره میتوان به آن اشاره کرد.
#هاشمی
#احمدی_نژاد
#منتظری
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
آیا هاشمی رفسنجانی اهل «دروغ» نبود؟
🗣 اینجانب نمیدانم که آنچه «فائزه هاشمی» اخیرا در خصوص دروغگویی پدرش ابراز کرده است واقعیت دارد یا خیر؛ هرچند فائزه هاشمی «فاسق» است و مدّعای فاسق علیه کسی «حجّت» نیست؛ مگر در مواردی که مدّعایی را بر ضدّ خودش ابراز نماید. پس شرعا نمیتوان به مدّعای اخیر وی استناد کرد.
😔 اما در هر صورت شواهد و واقعیّات تلخ تاریخی حاکی از آن است که با تأسّف فراوان، گناه «دروغگویی» نزد آقای «هاشمی» آنچنان قبیح و شنیع نبود و وی خود را به اجتناب از این عمل زشت آنچنان مقیّد نکرده بود و در مدّت زندگانیاش، موارد متعدّدی وجود دارد که صحّت این گزاره را تأیید میکند. آنچه در پی میآید صرفا دو مورد از مؤیّدات است. 👇
⏪ خاطرهی پنجشنبه، ۱۸ دی ۱۳۶۵:
«بعد از نماز همراه دکتر روحانی و سرهنگ ترابی به اهواز آمدم؛ چون محافظان معتقد بودند، قرارگاه در روز امنیت ندارد، قرار شد روزها در قرارگاه نباشیم و شبها باشیم. 👈به دفترم گفتم که خبری در اخبار ظهر پخش کنند که غیبت ما را از تهران توجیه نماید، ولی بالاخره گویا خواستهاند خبری در مورد ملاقات با امام باشد. امام موافقت نکردهاند که خبر ملاقات بدون واقعیت پخش شود.👉»
🔸 منبع: کتاب «اوج دفاع»، خاطرات سال ۶۵ هاشمی رفسنجانی، صفحهی ۴۱۴
💥 بنا بر خاطرهی ذکرشده، حضرت امام(رحمه الله علیه) دروغ گفتن را حتی در این حد نیز جایز نمیدانستند، اما متأسّفانه آقای هاشمی ... .
⏪ مدّعای کذب آقای هاشمی دربارهی محتوای ملاقات مشهور ۱۴ آبان ۶۴ با امام پیرامون رهبری آقای منتظری در گفتگو با تارنمای «آینده نیوز»:
«... بعد که خدمت امام رسیدم و گفتم: موضوع پیغام آقای محمدی گیلانی و پس از آن تلفن آقای صانعی چیست؟ ایشان فرمودند: آقای محمدی گیلانی چیزهایی گفت، ولی دیدم صلاح نیست که مطرح شود. چون در دستور کار شما هم آمده و خبرگان هم میدانند. فکر کردم که نظر من آثار بدی برای آقای منتظری و نظام خواهد داشت و دست همه را میبندد. به آقای صانعی گفتم که به شما اطلاع دهد.»
🔸 منبع: تارنمای «شفاف»، ۱۸ اردیبشهت ۱۳۹۰، شمارهی مطلب: ۵۵۷۳۳
💥 در جای خودش و براساس خاطرات و اظهارات آقای هاشمی اثبات کردهایم که نهتنها مدّعای فوق مبنی بر صرفنظر کردن حضرت امام از مخالفتشان با مطرح شدن رهبری آقای منتظری در مجلس خبرگان «کذب محض» است؛ بلکه امام علاوه بر آن، «دو بار» دیگر نیز آقای هاشمی را از پیگیری قضیهی رهبری آیندهی آقای منتظری نهی فرمودهاند، اما با این حال؛ آقای هاشمی از فرمان امام تخطی کرده است. إن شاء الله در آیندهی نهچندان دور این پژوهش تفصیلی را منتشر خواهیم کرد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
بررسی تحقیقی مدعای حسن روحانی در خصوص «توافق ژنو»
🗣 آقای روحانی روز گذشته(۲۵ فروردین):
«تحریم را در ۱۰۰ روز اول شکستیم(توافق ژنو) ...».(پایگاه اطلاعرسانی دولت – شمارهی خبر: ۳۶۱۹۹۵)
💢 ملاحظات:
❇️ ۱. واقعیت امر آن است که نه پس از حصول توافق ژنو و نه حتی پس از حصول توافق برجام، «ساختار» تحریمهای ثانویهی بانکی آمریکا اندک تغییری نیافت و قرص و محکم پابرجا ماند. حال حتی در صورتی که صدق گفتههای مقامات آمریکایی را مبنی بر آزادسازی مقدار بسیار اندکی از پولهای کشورمان بپذیریم، کماکان پرسش و ابهام اصلی باقی است که با وجود حفظ ساختار تحریمهای بانکی آمریکا، چگونه و از چه طریقی ممکن است که رقم ادعایی ماهیانه ۷۰۰ میلیون دلار به دست ایران رسیده باشد؟
⬅️ به عنوان نمونه، وندی شرمن معاون وقت وزیر خارجهی آمریکا در ۷ مرداد ۹۳ در کمیتهی روابط خارجی سنا میگوید: «نظام عمومی تحریمها همچنان به قوت خود باقی خواهد بود. عدم دسترسی ایران به نظام مالی بینالمللی به جای خود باقی خواهد ماند».(خبرگزاری رویترز – ۱۷ ژانویه ۲۰۱۴)
⬅️ مقامات وزارت خزانهداری آمریکا در ۳ آذر ۹۲ در خصوص فهرست SDN اعلام میکنند: «تحریمهای اعمال شده علیه ۶۰۰ تن از افراد و نهادهایی که از برنامهی هستهای یا موشک بالستیکی ایران حمایت میکنند همچنان باقی خواهد ماند».(وبسایت ادارهی برنامههای اطلاعات بینالمللی وزارت خارجهی آمریکا – ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳)
⬅️ محمد شریعتمداری معاون وقت اجرایی رئیس جمهور نیز در ۶ بهمن ۹۳ تصریح میکند: «به طور واضح و شفاف میتوان اعلام کرد که هیچ تحریمی علیه ایران برداشته نشده و این تحریمها همچنان مانند زنجیرههایی بر پای توسعهی کشور ادامه دارد».(خبرگزاری اقتصادی ایران – شمارهی خبر: ۲۵۵۹۴۹)
💥 تا اینجای بحث، این واقعیت نمایان گردید که ساختار تحریمها پس از انعقاد توافق ژنو نیز حفظ شده است. اکنون دو اظهارنظر بسیارمهم پیش رو را با دقت ملاحظه فرمایید:
⏪ آسوشیتدپرس از قول مقامات غربی مینویسد: «به مقامات ایرانی گفته شده است که اگر این پول در بانکهای اروپایی به جریان بیفتد، و از حسابهای بانک مرکزی یا مؤسسات مالی دیگر ایران – که 👈مشکوک👉 به کمک به گروههای تروریستی یا برنامهی هستهای ایران باشند – استفاده کنند، انتقال اموال بلوکه خواهد شد».(رویترز به نقل از آسوشیتدپرس – ۱۶ ژانویه ۲۰۱۴)
⏪ زنگنه در روزهای واپسین فروردین ۹۴ بیپرده اذعان میکند: «در مورد بیمه و دریافت درآمدهای نفتی به دلایلی که نمیتوانم بازگو کنم، این امر محقق نشد؛ چراکه مجبور بودیم برخی از اطلاعات خود را افشا کنیم».(تسنیم – شمارهی خبر: ۷۱۰۲۷۱)
🔘 براساس گفتههای رسمی فوق، کشورمان صرفا و فقط زمانی میتوانسته است مبالغ خود را برداشت کند که هیچ از بانکها یا مؤسسات مالیای که دریافتکنندهی پولها هستند نباید جزو مواردی باشند که آمریکاییها آنها را مشکوک قلمداد میکنند(یعنی لازم است که تمام شکهای آمریکا را رفع کرد) و این امر تنها در صورتی قابل تحقق است که ایران اطلاعات مالی خود را برای دشمنش افشا نماید.
بنابرین، با قاطعیت میتوان ادعا کرد که پس توافق ژنو، هیچ پولی از طریق نظام «بانکی» به دست ایران نرسیده است.
🗯 چنانچه ایران این اقساط را به صورت «نقدی» و از طریق به اصطلاح «چمدانی» انتقال داده باشد، در این صورت باید گفت که روش چمدانی پیش از حصول توافق نیز از جمله روشهایی بوده که ایران برای نقلوانتقال بخشی از پولهای بلوکه شدهاش از آن بهره میگرفته است. لذا حتی با این فرض نیز تغییر و گشایشی در وضعیت بانکی ایران پس از توافق ژنو ایجاد نشده است.
❇️ ۲. فارغ از آنکه اساسا مبلغ یادشده(ماهیانه ۷۰۰ میلیون دلار) در مقایسه با حجم اقتصاد ایران رقم ناچیزی محسوب میشود، این واقعیت را نیز نباید از نظر دور داشت که ارزش ساختمان متعلق به بنیاد علوی(وابسته به ایران و واقع در خیابان پنجم منهتن نیویورک) که پس از توافق ژنو به وسیلهی آمریکا مصادره گردید، بیش از کل مبلغی بود که در طول ۶ ماه بنا بود به ایران پرداخت شود!
👈 ارزش ساختمان بنیاد علوی: ۵ میلیارد دلار(روزنامهی وطن امروز - ۳۰ فروردین ۹۳)
👈 مجموع مبالغ اقساط ششگانه: ۴.۲ میلیارد دلار
⛔️ میزان عایدی به دست آمده برای ایران: نه تقریبا، بلکه تحقیقا هیچ!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 در روزگار ما نیز «رزمآرا»هایی هستند که معتقدند ایرانیان عُرضهی ادارهی مملکت خود را ندارند. اینان همانانیاند که با این عقیدهی فاسدشان، زمینهی تحقیر ملت و سلطهی بیگانه را فراهم میکنند.
🌹 به قول استاد سلیمینمین: هیچ ملتی سلطهی بیگانه را نمیپذیرد، مگر آنکه پیش از آن، تحقیر را پذیرفته باشد.
در اسفند ۱۳۲۹ به اقتضای شرایط، فدائیان اسلام با اقدامی درست و بجا، این عنصر تهیمایه را از میان برداشتند که به اذعان هر تاریخدانِ منصف، بدون این حرکت انقلابی، امکان تحقق ملی شدن صنعت نفت منتفی بود.
❇️ امروز اما در ۱۴۰۰، به برکت انقلاب اسلامی شرایط به گونهای فراهم شده است که ملت باید به واسطهی شرکت پرشور در انتخابات به عنوان مهمترین تبلور مردمسالاری دینی، «رزمآرا»های دوران را که مانع شکوفا شدن استعدادهای کشورند با «رای» خود برکنار کرده و با انتخاب گزینهی انقلابی و اصلح، راه را برای دستیابی کامل به «استقلال اقتصادی» و دفع جامع «سلطهی بیگانه» بیش از پیش آماده سازد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
چرا آمریکا به تعهداتش در برجام عمل نمیکرد؟
❇️ پاسخ:
دستکم به دو علت اصلی:
🔹 یکم: امتیازات فراوان، سرشار و بیحسابی که دولت فعلی در برجام واگذار کرد که به واسطهی آن کارآمدی ابزار «تحریم» را برای آمریکا اثبات و احیا نمود(کارآمدی ابزار تحریم پیش از توافق ژنو و منتهی به آن دوران، شدیدا از جانب آمریکا مورد تردید واقع شده بود، حتی در بین خودِ آمریکاییها؛ بهگونهای که آمریکا به شدت محتاج توافق بود؛ چون به اعتراف خودِ آنان تحریمها در آستانهی فروپاشی قرار داشت).
این وضعیت، آمریکا را به این نتیجه رساند که با بهکارگیری ابزار تحریم میتواند امتیازات راهبردی دیگری نیز از ایران بگیرد. واقعا چرا آمریکا باید تحریم را رفع و به تعهدات ناچیز و اندکش عمل میکرد؟!
🔹 دوم: عدم واکنش مناسب و درخور دولت و مجلس در برابر نقض عهدهای مکرر آمریکا، این کشور را به این برداشت و نتیجه رساند که نقض عهد هیچ هزینهی خاصی ندارد. بنابرین آمریکا به همین دلیل به روند تهی کردن برجام ادامه داد.
💥 مهم:
ابزارها و اهرمهای قدرت(مانند موشک و آزمایشهای موشکی)، عامل بههم خوردن توافق نیست، بلکه عاملی است برای عقبنشینی دشمن از مواضعش و نشستن بر سر جایش، همانند عقبنشینی فاحش آمریکا در مذاکرات ژنو(آبان ۸۷)، استانبول، بغداد، مسکو و آلماتی.
آزمایشهای موشکی این پیام را به خصم منتقل میکند که ما به هیچ روی در حوزهی دفاعی کوتاه نخواهیم آمد. این موجب میشود که آمریکا همین برجامی که به دست آورده را با جدیت حفظ کرده و به تعهداتش عمل کند تا توافق از هم نپاشد؛ چرا که با آزمایش موشکی، پیام اقتدار به او ارسال شده است که اگر به تعهدات خود عمل نکنی، ما نیز به تعهداتمان عمل نخواهیم کرد.
🔴 البته این پیام اقتدار زمانی میتواند منجر به پایبندی آمریکا به تعهداتش گردد که سایر عوامل محرک برای نقض عهد از جانب آمریکا در میان نباشد یا از وزن آنچنانی برخوردار نباشد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
با این عینک ببینیم!
🔘 تحمّل تنگناهای معیشتی در حالتی که از عزّت و اقتدار برخوردار هستید، آسانتر است از حالتی که نه چرخ معیشتتان بچرخد و نه عزّتمند و مقتدر باشید.
👈 همان عزّت و اقتداری که یکی از اصلیترین و مهمترین لوازم دستیابی به استقلال کامل اقتصادی و برخورداری از معیشت خوب و البتّه پایدار است.
⚠️ به همین دلیل است که دشمنان و بدخواهان همواره علاوه بر اِعمال فشارهای اقتصادی بر ملّت ایران، عزّت و سربلندی ما را نیز مورد هدف قرار میدهند تا هیچ چیزی نداشته باشیم که بخواهیم به خاطر آن مشکلات معیشتی را که دیر یا زود برطرف خواهند شد، تحمّل کنیم.
🌹 لذاست که کوبیدن بر دهان مستکبران در ازای خصومتهایشان، بیشک یکی از بزرگترین و بهترین مصادیق «خدمت به مردم» است.
☑️ ضربات متقابل و سهمگینی که نظامِ مردمی و خدومِ «جمهوری اسلامی ایران» بر پیکرهی دشمنانِ مستاصلِ ملّت وارد میکند که البتّه بر همهی بینایان نیز عیان است، باید با این عینک دیده شود.
#نطنز
#اسرائیل
#آمریکا
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
خدای ناکرده قصدی بر تضعیف نداریم، اما حقا برخی انتظارات از دولت محترم اصلا بجا نیست.
❎ جناب دولت، قانونی را که خودش نوشته است نیز اجرا نمیکند(براساس گزارش تفریغ بودجهی ۹۷ که از سوی دیوان محاسبات تهیه و منتشر شده است، دولت با انحرافی ۶۸ درصدی از اجرای بودجه؛ فقط ۳۲ درصد آن را اجرا نموده است!!) و نظر فنی کارشناسان وزارت بهداشتش را مبنی بر ممنوعیت سفرهای نوروزی لگدمال میکند، آنوقت بعضی از ماها از دولت انتظار داریم که خطوط قرمز نظام را در مذاکرات وین تماما رعایت و قانون مجلس را اجرا کند!
⬅️ این البته به معنای بر زمین نشستن و دست بر روی دست گذاشتن و توقف بیان شاخصها، مطالبهگریها از دولت و نظارت بر عملکرد او نیست.
بازهم عرض میکنیم که قصدمان تضعیف نبود، اما انتظار آنچنانی هم از دوستانمان در دولت نداریم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
امروز ۱۹ آوریل است.
۲۸ سال پیش در ۱۹ آوریل ۱۹۹۳، دولت ظالم و عاری از رحم آمریکا(در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون دمکرات)، اعضای گروه «دیویدیان»(شاخهای از مسیحیان پروتستان) را در منزلی در شهر وِیکو در ایالت تگزاس به طرز فاجعهباری به قتل رساند.
🔥 محل مسکونیشان را با «تانک» مورد هدف قرار داده و تمامی آنان را که ۷۶ نفر بودند زندهزنده در آتش سوزاندند. از این تعداد، ۲۷ نفر کودک بودند.
❇️ این اتفاق دردناک و امثال فراوان و بیشمار آن، اسنادی متقن هستند برای اثبات این گزاره که ظلم و استکبار دولت جنایتکار آمریکا صرفا شامل ملتهای دیگر دنیا نمیشود؛ بلکه مردم آمریکا نیز همواره از فیوضات آن دولت عدالتگستر بهرهمند بوده و هستند!!
📸 تصویر متعلق است به کلیسای فرقهی دیویدیان که شرارههای آتش ارتش آمریکا آن را دربرگرفته است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
از آن فروردین تا این فروردین!
🔘 روزهای پایانی فروردین ۱۴۰۰ را در حالی سپری میکنیم که دولت آقای روحانی بازهم به سنت مألوف به مذاکرات با غربیها اشتغال یافته و با اشتعال چندبارهی آتش آن، فضای سیاسی کشور نیز همانند گذشته از مذاکرات متأثر گشته است؛ نشستهایی با عنوان «مذاکرات وین» برای احیای «توافق وین».
🔴 توافق وین(برجام)؛ یعنی همان توافق غیرمطلوب، غیرمعمول، غیرمقبول، یکطرفه، بیسروته، نامتوازن و مملوّ از اشکالات ساختاری و غیرساختاری. مذاکرات وین نیز در بهترین حالت متصور، قرار است که این توافق کذایی را احیا نماید! یعنی در خوشبینانهترین حالت ممکن، اجرای توافقی از سر گرفته خواهد شد که به موجب آن، صنعت هستهای کشور در حدّ زیادی و در بخشهای گستردهای و به مدتی طولانی عقب رانده و مانده شده و خللی نیز در ساختار تحریمها ایجاد نخواهد شد. البته لازم به ذکر است که هیچیک از مقامات دولت بایدن تاکنون سخنی دالّ بر رضایت و اکتفای آمریکا به برجامِ کنونی ابراز نکرده و چندین مقام دولت این کشور رسما بر طولانیتر شدن محدودیتهای هستهای ایران(longer) و افزودن تعهدات موشکی و منطقهای(stronger) تأکید کردهاند. مضافا اینکه موضع و پیشنهاد رسمی دولت بایدن در خصوص تحریمها که در مذاکرات وین مطرح گردیده، به قدری وقیحانه و بیارزش است که آقای عراقچی حتی از بیان صریح آن نیز خجالت میکشد و صرفا به اظهاراتی کلی بسنده میکند؛ مانند جملهی تأسفآور ایشان مبنی بر اینکه مذاکرات وین در مسیر درستی قرار دارد! لذاست که فرض احیای برجامِ فعلی با همان کیفیتی که در تیرماه ۹۴ منعقد گردید، فرض غیرقابل دسترسی به نظر میرسد.
اکنون بیاییم واپسین روزهای فروردین ۱۴۰۰ را با واپسین روزهای فروردین ۱۳۹۲ مقایسه کنیم.
❇️ ۸ سال پیش دقیقا در چنین روزهایی گفتگوهای «آلماتی ۲» در ۲۷ فروردین ۹۲ به وقوع پیوست که بیشک یکی از شاهکارهای نظام جمهوری اسلامی در عرصهی «دیپلماسی رسمی» به شمار میآید که البته با وجود تمام خلافگوییها و بیانصافیها، حقیقت آن بر تیزبینان و منصفان پوشیده نیست. منطق استوار و بیخدشهی هیئت مذاکرهکنندهی کشورمان توأم با حضوری قوی و فعالانه و مبتکرانه در گفتگوهای آلماتی ۲، چنان عرصهی جَوَلان را برای مذاکرهکنندگانِ زیادهخواه و پُررو و زباندرازِ آمریکایی و اروپایی به تنگ آورده بود که قدرت ابراز هیچ حرف متقابلی را در برابر پیشنهاد مقتدرانه و هوشمندانهی مذاکرهکنندگان انقلابی کشورمان که تمامی منافع ملی در آن لحاظ شده بود نداشتند؛ جز اینکه لازم است برای مشورت و تصمیمگیری نهایی به پایتختهایشان بازگردند! آنجایی که مذاکرهکنندگان ایرانی در ازای چند امتیاز ناچیز به غربیها(از جمله: تعلیق ۶ ماههی یک آبشار تولید اورانیوم ۲۰ درصد در شرایطی که سوخت ۲۰ درصد نیز به میزان کافی تولید شده بود!، عدم گسترش فردو در حالی که پیش از آن به طور حداکثری از ظرفیت مرکز فردو استفاده شده بود و اساسا امکان گسترش بیشتر آن وجود نداشت! و ...)، تقاضای یک امتیاز پُرارزش و تعیینکننده به نام «رفع تمام تحریمهای بانکی» را در برابر مذاکرهکنندگان غربی قرار دادند. این در حالی بود که هیئت مذاکرهکنندهی ایرانی پیشتر در گفتگوهای استانبول ۲(فروردین ۹۱) توانسته بود که بدون واگذاری هیچ امتیازی به طرف آمریکایی، رئیسجمهور این کشور(اوباما) را وادار نماید که به طور رسمی و کتبی حقوق هستهای ایران را مطابق معاهدهی NPT به رسمیت بشناسد و به آن اذعان کند. غربیانی که شعار تعامل، دیپلماسی و گفتگویشان همواره گوش فلک را کر کرده است، حسابی حساب کار دستشان آمده بود و چارهی کار را در ترک میز مذاکره یافتند و اعلام کردند که به پایتختهایشان بازمیگردند و پس از چند روز به پیشنهاد ایران پاسخ خواهند داد. این «چند» روز به «چهل» روز رسید! و نهایتا نیز در انتظار نشستند تا نتایج انتخابات خرداد ۹۲ چه میشود که همان شد که شد. نکتهی بسیار مهم آنکه این موفقیتهای بزرگ در شرایطی حاصل شد که کشورمان تحت تحریمهای شدید و بیسابقهی آمریکا و اروپا قرار داشت.
🎯 در صورت پدید آمدن این سؤال در اذهان شریف خوانندگان که چرا بین «آن فروردین» و «این فروردین» این اندازه تفاوت هست، پاسخ را تنها باید در تفاوت جهتگیریها و رویکردهای کلان جستجو کرد. اقتدار و تفوّق دیپلماسی در فروردین ۱۳۹۲ حاصل نگاه «حقمدار» و «نتیجهمحور» به سیاست خارجی بود؛ همچنانکه انفعال و ضعف دستگاه دیپلماسی در فروردین ۱۴۰۰ حاصل نگاه «کدخداگرا» و «سهممحور» به سیاست خارجی است. گرچه اهرمهای قدرت امروز کشورمان نسبت به مقطع حصول برجام به مراتب بیشتر شده است، اما رویکرد سهممحوری عاجز است که حتی این اهرمها را برای ستاندن حقوق و منافع ملی و عقب راندن دشمنان به کار گیرد؛ چه رسد به افزایش اهرمهای قدرت ملی!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
لذت عقبماندگی!
🔴 علیالظاهر عدهای نمیتوانند بفهمند و عدهی دیگری نیز نمیخواهند بفهمند که آمریکاییها اساسا این حجم و جرم از تحریم را - آنهم با این درجه از پیچیدگی، درهمتنیدگی، لایهلایگی و شدت - وضع و اِعمال نکردهاند که بخواهند روزی آنها را بردارند.
🔔 اساسا و منطقا کمترین هدفی که برای این عمق و گسترهی شگفتانگیز و بینظیر از تحریم میتوان متصور بود، «براندازی» نظام اسلامی است. لذاست که تصور ثمربخش بودن تلاشها برای برطرف کردن اثر تحریمها با استفاده از ابزار «مذاکره»، خیال خامی بیش نیست.
آمریکاییها تنها و تنها در دو صورت تحریمها را رفع خواهند کرد:
⬅️ در صورت براندازی جمهوری اسلامی
⬅️ در صورت قویتر شدن اقتصاد کشور به طوری که هزینههای اِعمال تحریم برای آمریکاییها از ثمرات آن پیشی گیرد
🌹 این قبیل تصورات ذهنی ما اگر مصداق عقبماندگی هم باشد، ما مفتخریم که عقبمانده باشیم و عقبمانده خوانده شویم!
چه لذتی است عقبماندگی در این دوران!
عقب بمان ز رقیبان، تو خواهی ار سامان!
همان رقیب که چشمش به خیر دشمن بود!
همان عدو که هماره به دست داشت سنان
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
نه به آن، نه به این!
🔴 مصطفی تاجزاده را که میشناسید.
او اخیرا طی نامهای ابراز کرده است که جهش تولید منوط به حذف استقلال سیاسی به واسطهی برقراری ارتباط با رژیم آمریکاست!
💬 بزرگترها احتمالا به خاطر دارند که برخی از مدعیان اصلاحطلبی که در روزگاری نهچندان دور در قامت انقلابیِ ششآتشه ظاهر میشدند(نظیر آقای تاجزاده)، در اوایل انقلاب آنچنان ضدآمریکایی بودند که حتی در خصوص رابطهی ایران و پاکستان نیز ساز مخالف میزدند و هر که را که در ارتباط با پاکستان به سر میبرد، «آمریکایی» میپنداشتند و خطاب میکردند.
🔘 با چه استدلالی؟
میگفتند پاکستان که تحت حکمرانی یک نظامی به نام «محمد ضیاءالحق» (رئیسجمهور و حکمران نظامی وقت پاکستان) است، تحت سلطهی آمریکا میباشد؛ لذا نباید با ضیاءالحق نیز ارتباط برقرار کرد!
🔘 دقت فرمودید؟
حالا همانها که روزی حتی ارتباط با پاکستان را نیز نپسندیده و آن را برنمیتابیدند، امروز آفتابشان از جانب دیگری طلوع کرده و در مقام آرایش چهرهی آمریکا برآمده و ارتباط با آن را موجب تحقق جهش تولید و رمز بهبود معیشت مردم معرفی میکنند! احتمالا در خاطر عزیزان ثبت شده است که آقای تاجزاده حتی در دوران ریاستجمهوری ترامپ نیز مدعی شد که امروز بهترین فرصت برای مذاکره با آمریکاست؛ همان ترامپی که حتی همکلام شدن با او، حقا دون شأن انسانی است؛ چه رسد به شأن جمهوری اسلامی ایران.
دقت شود که نام این رفتارها «تغییر» نیست؛ بلکه «هُرهُریمسلکی» است. نه رفتار دیروز این جماعت در جهت منافع ملی بود، و نه رفتار امروزشان!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
از حقیر به کبیر
🌻 دوستانِ انقلابیِ عزیزتر از جان مراقب باشند که مبادا در دام دوگانهی جعلی و دروغین «مذاکره و عدم مذاکره» و امثال آن گرفتار شویم و در این زمین که از جانب دشمنان و بدخواهان و مغرضان طراحی شده است، بازی کنیم. در چنین زمینی، «بازی کردن» دقیقا معادل است با «بازی خوردن». انسان «عاقل» که نباید بازی بخورد.
دوگانهی اصیل حتی «تعامل و عدم تعامل» نیز نیست.
براستی کدام فرد آگاه و منصف را میتوان یافت که به ارتباط و تعامل نظام اسلامی ایران با اکثریت قاطع حاکمیتهای دنیا اذعان نکند؟
غرض آنکه؛
🔘 به خاطر داشته باشیم که همواره دوگانهها را بر چیزهایی بنا کنیم که «اصالت» و «موضوعیت» دارند.
بنا بر آنچه عرض شد، پس لازم است که زمین بازی را از اساس تغییر داد و آن را زیرورو کرد.
آن چیزی که همواره اصالت داشته است و خواهد داشت، «منافع ملی» است.
🌻 «حفظ یا افزایش منافع ملی» در مقابل «نابودی یا کاهش منافع ملی».
بر این اساس؛
⏪ اگر لازمهی حفظ یا افزایش منافع ملی «صلح» باشد با افتخار صلح میکنیم، همچنانکه اگر لازمهی حفظ یا افزایش منافع ملی «جنگ» باشد با افتخار میجنگیم.
⏪ یا اگر لازمهی آن «تعامل» یا «مذاکره» باشد با افتخار وارد ارتباط میشویم، و اگر لازمهی آن «عدم تعامل» یا «عدم مذاکره» باشد با افتخار از آن خودداری میکنیم.
🌹 در این صورت تودههای ملت، کلام و دلسوزی دوستان انقلابی را بهتر میتوانند درک و لمس کنند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
همواره به خاطر داشته باشیم و به منکِران نیز خاطرنشان کنیم:
🔘 هر وقت دیدیم که آمریکاییها از مذاکره با ایران حرف میزنند و میگویند: «ایرانیها باید پای میز مذاکره بیایند.»؛ ترجمهی حرفشان این است که فشارهایشان علیه ملت ایران کارآمد و نتیجهبخش نبوده است. براستی اگر فشارهایشان کارساز بوده، دیگر چه نیازی به بالا بردن توقع ایران از طریق دعوت او به تعامل و مذاکره است؟
⏪ لذا هرآنچه را که آمریکاییها طلب میکنند و با فشار نتوانستند به دست بیاورند، ایرانیها باید با دست و رضایت خود تقدیم و تسلیم نمایند.
💥 وقتی میگوییم بسیاری از مشکلات و تلخیهای اقتصادی کشور ارتباطی با «تحریم» و فشارهای آمریکا ندارد، دقیقا منظورمان همین است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عدو مسبّب خیر است تعمّقی بنما
⏪ کبری:
یکی از برکاتی که دشمنیهای دشمنان و بدخواهیهای بدخواهان برای ملّت به ارمغان میآورد این است که به واسطهی آنها میتوانیم نقاط ضعف و خلأ خود را کشف کرده و در پی علاج آنها برآییم. مثلا زمانی که «اقتصاد» ما مورد هدف قرار میگیرد، بر ما معلوم میگردد که اقتصادمان آسیبپذیر است و لذا لازم میآید که خود را در این حوزه قوی کنیم و مثالهای متعدّد دیگر.
⏪ صغری:
«تحریف» یکی از راهبردهایی است که به طور مجدّانه و تنگاتنگ همراه با «تحریم» از جانب بدخواهان در حال پیگیری است؛ آنچنانکه نشستن آقای روحانی بر کرسی ریاستجمهوری و تحمیل یگانه میوهی قابل عرضهی دولت ایشان یعنی «برجام» به ملّت، همگی حاصل کارآمدی ابزاری بود به نام: «تحریف»؛ وگرنه هر فرد آگاه و منصفی تصدیق میکند که منشأ اصلی آسیبها و مشکلات اقتصادی و معیشتی نه «تحریم خارجی» که «تحریم داخلی» است. یا کدام باخبر از روزگاری است که مطلع نباشد که در آوان آغاز مذاکرات در دولت یازدهم، طرفِ «پاییندست» جمهوری اسلامی ایران نبود؛ بلکه این طرف آمریکایی بود که در شرایط به اصطلاح آچمز قرار داشت و بسیار بیش از ما به توافق نیازمند بود؛ آنگونه که به اعتراف رئیسجمهور وقت(اوباما) اهرم تحریم در آستانهی فرسودگی کامل و از کارافتادگی قرار داشت، یا به اذعان «وندی شرمن»، ایرانیها «دو» اهرم قدرت داشتند(حدّ غنیسازی + گسترهی غنیسازی)، اما آمریکا «یک» اهرم.
🎯 نتیجه:
اهرم «تحریم» معالأسف تا حدّ قابلتوجهی نتیجهبخش بوده؛ چراکه اهرم «تحریف» تا حدّ قابلتوجهی نتیجهبخش بوده است. به کارگیری اهرم «تحریف» از جانب بدخواهان و نتیجهبخش بودن آن، خود دلیلی است بر وجود ضعف جدّی در حوزهی آگاهی بسیاری از اقشار ملّت(اعم از مسئولان و مردم) نسبت به مقولات «تحریم»، «استعدادهای عظیم و کمنظیر اقتصادی ایران» و «میزان واقعی توان دشمن در اثرگذاری مخرّب بر اقتصاد کشورمان».
❇️ در صورت برطرف گشتن این مشکل «ذهنی» (نه ایمانی)، ابزار تحریم به گونهای اثر و کارآیی خود را از دست خواهد داد که دشمنان خود ناچار به برداشتن آن خواهند شد و این نقص بزرگ نیز مرتفع نخواهد گردید مگر با تفکّر و مطالعه.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این همان است!
💥 یکی از مهمترین اهداف فتنهی ۸۸ این بود که مردم در انتخاباتهای پس از آن، نسبت به حضور در پای صندوقهای رأی بیاعتماد و بیرغبت شوند، اما حماسهسازیهای ملت در عرصههای سیاسیِ پس از فتنهی ۸۸ برای دشمنان و بدخواهان عیان ساخت که این هدف محقق نشده است؛ لذا برای نیل به هدف یادشده، طرح شیطانی دیگری درانداختند.
❇️ تا پیش از نمایان گشتن شاهکارهای تلخ و رنجبار اقتصادی دولت فعلی، تبیین این گزاره که 👈روی کار آمدن دولت آقای روحانی ادامهی فتنهی ۸۸ است👉 تا حدی دشوار بود، اما اکنون پذیرش این حقیقت به مراتب آسانتر شده است.
🌻 البته به حول و قوهی الهی، ملت اعجاببرانگیز ایران، همهی خوابهای بدخواهان را آشفته خواهند ساخت؛ هم با «حضور پرشور» و هم با «انتخاب گزینهی اصلح».
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️