🌤 گاهِ عصر 🌤
ایستادگی امام خامنهای در برابر درخواست غیر قانونی هاشمی رفسنجانی در قضیهی «کرباسچی»
🔴 تلاش اکبر هاشمی برای در امان ماندن یک متهم فساد اقتصادی از دادگاه
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی روز ۷ تیر ۱۳۷۶ مینویسد:
⚠️ «شب میهمان رهبری بودم. امروز از مشهد آمدهاند و فردا برمیگردند. درباره اوضاع ترکیه و اهمیت گروه دی- ۸ صحبتکردیم و از ایشان خواستم که دادگاهی شدن [آقای غلامحسین کرباسچی]، شهردار تهران، پیگیری نشود؛ گفتند دخالت نمیکنند. ...»
🎯 در سال ۱۳۷۷ اتهام فساد اقتصادی «غلامحسین کرباسچی» (شهردار وقت تهران و از اعضای برجستهی حزب کارگزاران) در دادگاه به اثبات رسید و نامبرده محکوم گردید.
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت مرگ «رابرت مکفارلِین» مشاور اسبق امنیّت ملّی آمریکا در دولت «رونالد ریگان»
⬅️ توصیف دقیق و جالب آیتالله «سیّد محمّد خامنهای» از ماجرای مکفارلین در مصاحبه با رادیو گفتگو
🎙 «آمریکاییها یک بلاهتی دارند. به نظر من [آمریکاییها] یک بلاهت هم در [داخل] ایران پیدا کرده بودند! و این دو بلاهت با هم ترکیب شد و هر دو هم زمین خوردند؛ مثل آن شخصی که هوس پرواز داشت و دو تا بال درست کرد و خودش را از پنجره [به پایین] انداخت که بال بزند [امّا] خورد زمین! [آن فرد] نمیدانست که این بالها برای پرواز نیست و خداوند آن بالی که آفریده، همهی محاسباتش را کرده است. [ماجرای مکفارلین] یک کارِ ناحساب بود که آنها(آمریکاییها) کردند؛ یعنی آنها تصوّر کردند که طرف مقابل[شان] «امکانات» - نمیگویم «صلاحیّت» - پیشبرد این کار را دارند... ایشان(رئیس وقت مجلس = هاشمی رفسنجانی) در یک سخنرانی که در جلسهی غیر رسمی مجلس [ایراد] کرد، از این کار دفاع کرد و گفت که این کارِ ما «فتحالفتوح» بود منتهی نگذاشتند؛ یعنی ایشان معتقد بود که [این کار] کاری بوده که میتوانسته [است] نتایج خوبی به بار بیاورد... من این [تصوّر] را یک جور «سادهلوحیِ افراطی» میدانم؛ از یک سیاستمدار این حرف بعید است؛ [البتّه] ایشان مسلّما [از نتیجهبخش بودن این کار] مطمئن بوده است، منتهی اطمینان یک آدم باتجربه که هم آمریکا را میشناسد و هم امام [خمینی] را میشناسد و هم ملّت [ایران] را میشناسد، این[چنین] کاری نمیکند.»
🎙 فایل صوتی گفتگوی یادشده نزد اینجانب موجود است.
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
وقتی «هاشمی رفسنجانی» در میانهی جنگ تحمیلی و با وجود کمکهای آمریکا به صدام، تلاش میکند که آمریکاییها را به بهبود روابط با ایران امیدوار نماید!
هاشمی در خاطرهی ۱۸ اسفند ۶۴ مینویسد:
🔴 «آقای [سعید] رجایی خراسانی نماینده ایران در سازمان ملل آمد. گفت که آمریکاییها برای اصلاح روابط زیاد مراجعه میکنند. 👈گفتم امیدوارشان کند👉. سفیر آمریکا در واتیکان با ایشان دوبار در این خصوص تماس گرفته است.»
منبع:
📖 کتاب خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی با عنوان: «امید و دلواپسی»
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
⛔️ شوخیهای «جنسی» را در هر صورت و در هر نوع و در هر سطحی برای خودمان ❌مطلقا ممنوع❌ بدانیم!
⚠️ شیاطین قصد دارند که به واسطهی اینگونه شوخیهای خلاف شأن انسانی و گسترش آن در جامعهی ما، به تدریج و آرام و آرام قبح این مسائل را در میان مردم مؤمن ما بشکنند و میزان حساسیت ما را نسبت به این قضایا بکاهند و در نهایت از بین ببرند و جامعهی ایمانی ایران را به انحطاط و سقوط اخلاقی و معنوی بکشانند.
⚠️ جامعهای که دچار انحطاط اخلاقی شود و هوای نفسش بر آن غالب گردد، تاب ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان را دارد؟
🌻 پروردگار جامعهی ایمانی ما را در کنف حمایت خود نگه دارد! آمین
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
وقتی امام خمینی (سلام الله علیه) حاضر نشد که حتی در یک مورد جزئی نیز به مردم «دروغ» بگوید
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی روز پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۶۵ مینویسد:
⬅️ «بعد از نماز همراه دکتر روحانی و سرهنگ ترابی به اهواز آمدم؛ چون محافظان معتقد بودند، قرارگاه در روز امنیت ندارد، قرار شد روزها در قرارگاه نباشیم و شبها باشیم. 👈به دفترم گفتم که خبری در اخبار ظهر پخش کنند که غیبت ما را از تهران توجیه نماید، ولی بالاخره گویا خواستهاند خبری در مورد ملاقات با امام باشد. امام موافقت نکردهاند که خبر ملاقات بدون واقعیت پخش شود.👉»
📖 منبع: کتاب «اوج دفاع»، خاطرات سال ۶۵ هاشمی رفسنجانی، صفحهی ۴۱۴
▪️ عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی و تبریک سالروز آغاز دوران ولایت امام خامنهای🌻
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
🔘 نبود تصویر امام خمینی و امام خامنهای در نشست اخیر «مجمع روحانیون مبارز»، برای ما آشکار میکند که این مجمع در پی 👈مبارزه👉 با چیست؟!
موسوی خوئینیها:
😡 من زمان امام(ره) هم ولایت مطلقه [فقیه] را قبول نداشتم اما از آنجایی که امام جاذبه فوقالعادهای داشت و ما نیز از شاگردان ایشان بودیم رویمان نمیشد که جلوی امام مخالفت کنیم اما حالا که این شرایط نیست، من میگویم که از ابتدا هم این مسئله را قبول نداشتهام. (خبرگزاری فارس - مهر ۸۸)
✍ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
دربارهی لغو «قانون حجاب»!
🔴 عدهای بدون آنکه خندهشان بگیرد اظهار میکنند که: «چون قانون حجاب به خوبی اجرا نشده و کمکاریها و کارنابلدیهایی در راه اجرای این قانون رخ داده است، پس قانون حجاب باید لغو گردد!»
😁 این ادعا همانند آن است که مدعی شویم چون «عدالت» در کشورمان به خوبی و به طور کامل اجرا نشده است، پس باید اجرای عدالت را به کلی کنار گذاشت!
😁 یا اگر چند مأمور پلیس راهور، قوانین راهنمایی و رانندگی را بد اجرا کنند، پس باید قوانین راهنمایی و رانندگی را به طور کلی لغو و حذف کرد!
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عامل انفعال برخی از دوستان حزباللّهی
🔘 یکی از علل اصلی و مهمّی که برخی از فعّالان فرهنگی و دلسوزان امر تربیت به مردم با چشم یک عامل «تهدیدکننده» مینگرند و در کارهایشان به سمت عامّهی مردم دست دراز نمیکنند و صرفا به ظرفیّت حلقهی محدود و معدودی از اطرافیانشان اکتفا میکنند، این است که به مردم اعتماد ندارند و آنان را به نوعی بیرونشده از دایرهی تدیّن و حزباللّهیگری میدانند.
❌ این از آنجا ناشی میشود که برخی از ما 👈به غلط👉 تصوّر میکنیم که ضربات فرهنگی دشمن و تغییرات به وجودآمده در سبک زندگی، به لایهی هویّتی و ایمانی و عمق مردم نفوذ کرده است. ریشهی این تصور نادرست، دقیقا همینجاست.
امام خامنهای (۱۴ خرداد ۱۴۰۱):
🌻 گاهی میشنویم در نوشتههای اینترنتی یا رسانهها، که اظهار نظر میکنند «مردم نسبت به روحانیت و دین بیاعتقاد شدند». خب این یکی از محاسبات صددرصد غلط است. مردم امروز گرایششان به انقلاب و به دین از روز اول انقلاب یقینا بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند.
🌻 بدن قطعهقطعهشدهی شهید سلیمانی به وسیله میلیونها انسان بدرقه شد. یک فرد انقلابی، یک فرد مبارز و مجاهد که برای جمهوری اسلامی جان خودش را کف دستش گرفته بود، مردم اینجور از او بزرگداشت و احترام کردند.
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
روایت استراتژیک و شگفتانگیزی از امام باقر علیه السلام در اهمیت جایگاه حیاتی «ولایت»
🌻 ایشان میفرمایند:
«امّا! لو أنّ رجلا قام لیله و صام نهاره و تصدق بجمیع ماله و حج جمیع دهره و لم یعرف ولایه ولىّ الله فیوالیه و یکون جمیع اعماله بدلالته الیه ما کان له على الله حق فی ثوابه و لا کان من اهل الایمان». وسائل الشیعه، جلد ۱، صفحه ۹۱
آگاه باشید که اگر فردى همه شب به نماز برخیزد و روزش را روزه بدارد و همه مال خود را در راه خدا انفاق کند و پیوسته به زیارت خانه خدا رود، ولی 👈از ولایت ولىّ خدا آگاه نباشد تا از او پیروى کند و همه اعمالش به راهنمایى او باشد👉، چنین کسى را حق پاداشى از خدا به خاطر همه آنچه کرده است نیست و نیز از اهل ایمان به شمار نمیرود.
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
پیشنهاد سازشکارانهی هاشمی به ولیعهد عربستان در خصوص مراسم «برائت از مشرکان»
هاشمی رفسنجانی(رئیسجمهور وقت) در خاطرهی روز یکشنبه ۳ فروردین ۱۳۷۶ ماجرای ملاقات خود با «امیر عبدالله» ولیعهد وقت عربستان سعودی را بازگو میکند. وی در بخشی از این خاطره مینویسد:
🔴 «به اتاق من رفتیم. ملاقات خیلی خوب و دوستانهای بود؛ کمی گلایه از گذشته و سپس بحث درباره توسعه روابط شد. از برنامه برائت [از مشرکین] حج و از آقای [محمد محمدی] ریشهری، [امیرالحاج ایران] شکایت کرد. 👈پیشنهاد کردم، موافقت کنند که برنامه برائت در محل و زمان محدودی انجام شود👉. موافقت کرد که در داخل ساختمان بعثه باشد.»
✍️ ابَرشاگرد
ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤 دربارهی لغو «قانون حجاب»! 🔴 عدهای بدون آنکه خندهشان بگیرد اظهار میکنند که: «چون
🌷 به مناسبت ۲۱ تیرماه؛ روز «عفاف و حجاب» تقدیم میگردد. 👆
هدایت شده از ابَرشاگرد | حسن احمدی ماژین
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 گاهِ شب 🌙
امام خامنهای:
دنیا «دهکدهی جهانی» نیست.
ایشان در بخشی از دومین خطبهی نماز جمعهی ۴ دی ۱۳۷۷ تصریح میکنند:
⬅️ «... در این دنیای عظیم، در این دنیای متنوّع، در این دنیای فرهنگها، به اصطلاح یک تئوریسین امریکایی پیدا میشود و دنیا را به یک «دهکده جهانی» تشبیه میکند. تو گفتی و من باور کردم! بله، یک دهکده لابد یک کدخدا هم بالای سرش لازم دارد! 👈میگویند ارتباطات زیاد شده و دنیا را مثل یک دهکده کوچک کرده است. نه آقا، دنیا خیلی بزرگتر از این حرفهاست. انسانها، ملتها، فرهنگها، دلها، خیلی بزرگتر از این حرفهاست👉 که یک دولتی بتواند با لشکری از ایدئولوگ و تئوریسین و نویسنده و امثال اینها دنیا را آن قدر کوچک کند و یک نظامی مثل نظام امریکا - که این فرد رئیس جمهورش است - بتواند بر آن حاکمیت کند و فرمان براند. نه آقا، این نمیشود؛ اما امریکاییها میخواهند اینگونه شود.»
ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
به مناسبت هفتمین سالگرد امضای برجام
🔘 «برجام» یک نماد است؛ نمادی از سبک ویژهای در مدیریت و کشورداری.
❇️ «برجام» نمادی است از ناتوانی مدیرانی که هرگاه در تحقق یک هدف عاجز هستند، چارهای نمییابند جز اینکه از گنجینهی «مبانی، اصول، حقوق و منافع» خرج کرده و مایه بگذارند و حتی با این وجود هم نمیتوانند هدف را محقق نمایند!
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
چرا بزرگترین و مهمترین عید، «عید غدیر» است؟
⬅️ چون نوک پیکان پیشرفت دین چیزی نیست جز «امامت و ولایت».
⬅️ حقیقت و واقعیت آن است که نبوت و رسالت بدون امامت و ولایت، خطر آنچنانی و مانع مهمی را در برابر دشمنان دین و بدخواهان قرار نمیدهد و دروازه را بر روی خصومتها نمیبندد.
🌻 الیوم یئس الذین کفروا من دینکم
🌻 الیوم أکملت لکم دینکم
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت ۲۷ تیرماه؛ سالروز تحمیل قطعنامهی منحوس ۵۹۸
آیتالله سید محمد خامنهای:
🔴 «یکی دو نفر مؤثر در جنگ، چنین به عرض امام رسانده بودند که جبهه امکان دفاع بیشتر ندارد و امام ناگزیر به سختی و به تلخی برای حفظ نظام و جان جوانان، جام زهر را نوشیدند و با متارکهی جنگ موافقت کردند؛ ولی بعد که خلاف گفتههای 👈امنای خائن👉 برایشان ثابت شد، جبران آن ممکن نبود و امام نتوانست حکم خود را پس بگیرد».
📖 ناگفتههای آیتالله، صفحهی ۵۰
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
این «کوه برفی» آب گردد با «چراغی»!
🔴 محسن هاشمی رفسنجانی در بخشی از یادداشت اخیر خود که در یکی از روزنامههای مدعی اصلاحطلبی (روزنامهی اعتماد و تارنمای اعتمادآنلاین، ۲۸ تیر ۱۴۰۱، شمارهی خبر: ۵۶۴۱۰۶) انتشار یافته چنین نوشته است:
⬅️⬅️ «نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست...»
💡 ملاحظه:
واقعیت آن است که عدم رمق و حوصلهی کافی نگارنده اولا؛ و در آفساید بودن! که نه بلکه خارج از ورزشگاه بودنِ!! ادعای محسن هاشمی ثانیا؛ انگیزهای را برای نقد مبنایی و پاسخ تفصیلی به ترشحِ ناسالمِ ذهنِ بیمارِ فرزند ارشد آقای اکبر هاشمی رفسنجانی ایجاد نمیکند؛ از آن رو بنای بنده بر این است که صرفا با روشن نمودن یک چراغ «کوچک» و تابش نور آن برای «یک لحظه»، تمام این «کوه برفی» را در جلو چشمان این مدعیِ «خودبهخوابزده» آب نمایم؛ همچنانکه معتقدم میشود چنین کرد. پس این نمونه را بنگرید: 👇
🔘 حضرت امام خمینی(بهترین سلام خدا بر او) در ۹ اسفند ۱۳۵۷ فرمان تأسیس «بنیاد مستضعفان» را صادر فرمودند:
⬅️ «بهموجب این مکتوب مأموریت دارد که تمام اموال منقول و غیرمنقول سلسله پهلوی و شاخهها و عمال و مربوط ین به این سلسله را که در طول مدت سلطه غیرقانونی از بیتالمال مسلمین اختلاس نمودهاند به نفع 👈مستمندان و کارگران و کارمندان ضعیف👉 مصادره نماید و منقولات آن در بانکها با شماره به اسم شورای انقلاب یا اسم اینجانب سپرده شود و غیرمنقول از قبیل مستغلات و اراضی ثبت و مضبوط شود تا به نفع 👈مستمندان از هر طبقه👉 صرف گردد، در ایجاد مسکن و کار و غیرذالک، به جمیع کمیتههای انقلاب اسلامی در سراسر کشور دستور میدهم که آنچه از این غنائم بهدست آوردند در بانک با شماره معلوم به سپرند و به دولت ابلاغ نمایید که 👈این غنائم مربوط به دولت نیست👉 و امرش با شورای انقلاب است و آنچه مأمورین دولت بهدست آوردهاند یا میآورند باید به همین شماره به بانک تحویل دهند و کسانی که از این اموال چیزی بهدست آوردهاند، باید فوراً به کمیتهها یا بانک تحویل دهند و متخلفین مورد مؤاخذه خواهند بود.» روحالله الموسوی الخمینی
🔔 یعنی از نظر حضرت امام به عنوان «حاکم اسلامی»، حتی «دولت» نیز با وجود آنکه خزانه و بیتالمال مسلمانان در اختیار اوست، حق استفاده از اموال بنیاد مستضعفان را نداشته (چه رسد به نهادها و سازمانها و مراکز دیگر) و امکانات این بنیاد فقط باید به 👈مستضعفان و مستمندان جامعه👉 اختصاص یابد. بعدها ایشان باز هم بر ممنوعیت استفادهی «دولت» از اموال این بنیاد تأکید کردند:
⬅️ خاطرهی ۳۰ آذر ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی: «امام فرمودند به نمایندگان موافق دولت بگویم از حربهای که به دستشان آمده در مورد مخالفت با نظر امام علیه مخالفان دولت استفاده نکنند و 👈اموال بنیاد مستضعفان که مال فقراست به دولت منتقل نشود👉.» (کتاب «امید و دلواپسی»، خاطرات سال ۶۴ هاشمی رفسنجانی)
⬇️⬇️ اکنون به عملکرد «پدر» آقای محسن هاشمی رفسنجانی در بارهی «تبعیت» از فرمان صریح و اکید ولیّ فقیه زمان در خصوص بنیاد مستضعفان نگاهی میافکنیم:
خاطرهی ۱۵ فروردین ۱۳۶۰ هاشمی رفسنجانی:
⬅️ «مسئولان 👈روزنامه آزادگان👉 - که تعطیل شده - آمدند؛ برای رفع مشکل، کمک میخواستند. 👈قرار شد با آقای کریمی رئیس بنیاد مستضعفان، درباره اعطای امکان چاپ در چاپخانه متعلقبه بنیاد، مذاکره کنم👉.» (کتاب «عبور از بحران»، خاطرات سال ۶۰ هاشمی رفسنجانی)
خاطرهی ۲۴ فروردین ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی:
⬅️ «با نخستوزیر، تلفنی صحبت کردم و از او خواستم که یک آشیانه تعمیر هواپیما از هواپیمائی کشوری برای تعمیر هواپیماهای نظامی به ارتش واگذار شود و 👈یک چاپخانه از بنیاد مستضعفان در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد👉.» (کتاب «امید و دلواپسی»، خاطرات سال ۶۴ هاشمی رفسنجانی)
و با این وجود، چه دقیق!! و منصفانه!! فرمود جناب محسن هاشمی:
😁😁 «نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست...»
✍️ ابَرشاگرد