🔵 پیشنهادی برای مطالعه
✅ کتاب "آمریکاستیزی چرا" اثر نویسنده ی فقید و مسلمان فرانسوی مرحوم «روژه گارودی»، از جذاب ترین کتاب هایی است که تاکنون پیرامون آمریکاشناسی مطالعه کرده ام. جدّا مطالعه ی آن را به دوستان عزیز توصیه می کنم.
@abarshagerd 📝
💥 بصیرت؛ یعنی
بتوانیم بفهمیم و درک کنیم که وقتی دشمن از طریق «نفوذ» و «تحریم» به دنبال ضربه زدن به ماست، این نشان از "ضعف" اوست نه "قوت" او.
🗣 کسی می گفت و چه خوب می گفت:
حاکمیت ایالات متحده، بدون تهدید (نظامی، اتمی، اقتصادی و ...)، حتی یک کلام هم نمی تواند در دنیا به زبان آورد!
🌹 کاملا صحیح فرموده اند.
استفاده ی مکرر آمریکا از گزینه ی نظامی و انواع تهدیدات دیگر، اعتراف عظیمی را در درون خود نهفته است. کسی که قدرت نرم و نفوذ گفتمانی بالایی دارد، نیازی به استفاده از گزینه ی نظامی و تهدید نمی بیند.
حقیقت آن است که 🇺🇸 آمریکا 🇺🇸 به علت فقر مفرط در قدرت نرم، ناچار است که با استفاده از گزینه ی نظامی و تهدید کارهایش را پیش ببرد.
😊 به مطلب فوق، کاهش قابل توجه قدرت سخت (نظامی، اقتصادی و ...) ایالات متحده را در سال های اخیر نیز اضافه فرمایید، آنگاه واقعیت امروز آمریکا برای همگان روشن خواهد شد.
😔 با این اوصاف، به نظر شما چه وصفی را باید برای افرادی که کماکان آمریکا را "کدخدا"ی دنیا می دانند بکار بریم؟
😐 من که دیگه حرفی ندارم!
@abarshagerd 📝
🌗 یکی از مصادیق نفاق آمریکا
🔷 فشارها و ضربات وارده از جانب دشمن، همواره متوجه نقاطی است که در آن ها ضعف داریم؛ یعنی دشمن سعی می کند که این نقاط ضعف را به روش های مختلف شناسایی کرده (مثلا از طریق عوامل خود در داخل کشور) و سپس از همین روزنه ها وارد شده و اقدام به سوء استفاده از ضعف ها کند و کمبودها را تشدید نماید؛ حال آنکه آن ضعف ها در حالت عادی آنچنان کشور را آزار نمی دهد.
⛔️ وقتی دشمن فشاری ایجاد می کند و آن نقطه ضعف برجسته و نمایان می شود، آنگاه به طُرُق مختلف (مثلا با استفاده از رسانه ها)، تشدیدِ مشکل و کمبود ایجاد شده در کشور را - که ناشی از فشارهای ناجوانمردانه ی او بوده است - به ناکارآمدی نظام اسلامی نسبت می دهد و با کمال وقاحت خود را تبرئه می کند.
💥 البته این نکته به هیچ وجه نافی بی تدبیری ها و بدتدبیری های عوامل داخلی نیست؛ به هیچ وجه.
@abarshagerd 📝
🤔 سؤال: اساسا هدف از «پیشرفت» چیست؟
✅ پاسخ: هدف از پیشرفت عبارت است از «مستقل شدن»؛ وگر نه چه نیازی هست که افراد و کشورها، خود را برای پیشرفته شدن اینقدر به زحمت بیندازند.
🎯 نتیجه: اگر فردی/ کشوری پیشرفت کرد اما با این حال مستقل نشد، معلوم می شود که پیشرفتش واقعی نبوده، بلکه صرفا شبح و توهمی از پیشرفت بوده است.
_ _ _ _ _ _ _ _ _
🤔 با این اوصاف، آیا می دانید گناه انقلاب و نظام اسلامی چیست؟
✅ گناه بزرگ انقلاب و نظام آن است که عاقل و باهوش بوده و حاضر نشده است که پیشرفت (مثلا از نوع صنعتی آن) را از هر راهی ولو سلب استقلال از مردم اش به دست آورد؛ زیرا خوب فهمیده است که آن پیشرفت کذایی نیز در واقع پیشرفت نیست و منجر به رفاه اعماق جامعه نخواهد شد.
استعمارگران اگر دلسوز مردم بوده اند، پس چرا کشورها را مورد استعمار قرار داده اند؟ حال چرا عده ای تصور می کنند که عاملان سلب استقلال از ملت ها (استعمارگران) دلسوز و به دنبال رفاه توده های مردم هستند؟!
💥 پیشرفت حقیقی آن است که توأم با حفظ هویت و استقلال ملت ها بدست آید.
@abarshagerd 📝
🤔 یه سؤال بسیار ساده و محترمانه از آقای رئیس جمهور
🔴 اگه واقعا مشکلات فعلی ما در روابط بانکی، به نپذیرفتن توصیه های FATF و عضویت ایران در لیست سیاه این نهاد بر می گرده، پس چرا با اینکه ایران دست کم از سال ۲۰۱۱ تا زمان تحریم بانک مرکزی (تقریبا ژانویه ۲۰۱۲) عضو لیست سیاه FATF بوده و همچنین اقدامات متقابل (counter measures) هم علیه ما انجام می گرفته، ولی با این حال هیچ مشکل خاصی در روابط بانکی ما وجود نداشته؟
@abarshagerd 📝
☀️ ظهرنوشت ☀️
☺️ النگوهامون نشکنه یه وقت ☺️
این جمله ی به ظاهر طنز، حکایت امروز بخش قابل توجهی از ما جوان هاست؛ کسانی که انگار هیچگونه روحیه ی تولید ثروت (اعم از معنوی و مادی) و ایجاد ارزش افزوده برای کشور در آنان وجود ندارد و نه تنها مولد نیستند و احساس مسئولیت آنچنانی هم در این زمینه ندارند، بلکه صرفا مصرف کننده اند و به دنبال کسب حرفه و مهارت هم نمی شتابند که لابد از ترس رسیدن آسیب به النگوهایشان است!
⚡️ در این میان، نقش والدین، مدارس و ... نقشی است اساسی. در محدوده ی سنّی ۷ تا ۱۴ سال که دوره ی گذاردن مسئولیت های تدریجی بر عهده ی بچه ها می باشد، بسیاری از والدین و مدارس به جای استفاده از دوره ی طلایی یاد شده در جهت آموزش مهارت های مختلف به بچه ها و تمرین "کاری" بار آوردن آنان، بی هیچ حجت و دلیلی، تمام همّ و غمّ خود را صِرفا صَرف پُر کردن ذهن آنان از داده های نه چندان مفید می کنند و با جمله ی بی مبنا و حرص درآور "تو فقط و فقط باید درس بخوانی"، عملا بچه را به تنبلی و رخوت سوق می دهند.
@abarshagerd ✍
🔷 امام جامعه به گونه ای کشور و جامعه را هدایت می کند که همزمان با حفظ شاخص ها و شعائر انقلابی، تکنوکراسی، ساختارهای غلط بروکراتیک و الگوی توسعه ی شبه مدرن نیز در کشور پیش رود تا شکست کامل آن برای همگان (توده های مردم و بخش های عظیمی از نخبگان) آشکار شود؛ یعنی در واقع با میدان دادن به «تکنوکرات های زبان باز» و شکست الگوهای مدرن و مزخرف شان (مزخرف = بی اساس)، در حال مبارزه ای پیچیده و پرُبرکت با غرب هستیم تا ریشه ی آنان و تفکرات شان برای همیشه در کشور عزیزمان خشکانده شود و این یعنی جراحی مغز و قلب کشور که مدیریت آن کاری است بس ظریف و طاقت فرسا که تنها از عهده ی اولیاء ممتاز خداوند بر می آید. #امام_خامنه_ای
🔷 لازمه ی «پیشرفت»، دور انداختن موانع پیشرفت است. دیر یا زود ناکارآمدی و شکست الگوی توسعه ی شبه مدرن غربی برای همه روشن خواهد شد که خوشبختانه تا حدود زیادی روشن شده است. شکست تکنوکراسی در درون کشورمان و رفتن آبروی آن، مساوی و معادل است با رفتن آبرو و حیثیت نداشته ی غرب و غربی ها که قرن ها با توسل به دروغ و تدلیس، نفاق خود را پنهان کرده و خیانت های عظیمی را مرتکب شده اند. البته طبعا رسیدن به این مهم نیز دارای هزینه است و ما مردم باید هزینه ی انتخاب تکنوکرات ها را بپردازیم.
🎯 بالاخره جراحی سرطان، خونریزی هم به همراه دارد، اما در نهایت خیر است و صلاح؛ پس باید صبر و استقامت ورزید که صبح نزدیک است.
@abarshagerd 📝
🔴 پیشنهادی ویژه برای مطالعه
🔹 تحریم چیست؟
🔹 بهانه های تحریم ها چیست؟
🔹 چه چیزهایی تحریم شده اند؟
🔹 تحریم کنندگان چه کسانی هستند؟
🔹 تأثیر واقعی تحریم ها در چه حدی است؟
🔹 تحریم ها چه برکاتی داشته اند؟
@abarshagerd 📝