🌙 شبنوشت 🌙
راز حمایت آمریکا از پیروزی آقای روحانی در انتخابات
🔘 قصه آنجایی جالب می شود که خودِ آمریکایی ها نظری کاملا متفاوت دارند.
آمریکایی ها معتقدند که اگر دولتی استوار و کارآمد در کشور تحریم شده بر سر کار باشد، آن تحریم پس از مدتی (حداکثر ۴ سال) منجر به افزایش قوت و قدرت اقتصادی آن کشور و خنثی شدن تحریم ها خواهد شد؛ یعنی انتهای مسیر تحریم «باخت - باخت» نیست، بلکه «برد - باخت» می باشد.
در غیر صورت، به زعم آمریکایی ها تحریم ها مؤثر واقع خواهند شد و نتیجه چیزی نیست جز «باخت - برد».
جناب روحانی!
💥 راز حمایت ایالات متحده از روی کار آمدن دولت جنابعالی در انتخابات های ۹۲ و ۹۶ نیز همان بود که عرض شد.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🗣 آقای روحانی در افتتاحیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در مالزی (۲۸ آذر ۹۸):
«سیاستگذاریهای آرمانخواهانه اما 👈واقعگرایانه👉 در عرصه توسعه، اکنون یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.»
📝 میرزا ملکمخان ناظمالدوله (پدر روشنفکری غربگرا در ایران):
«دولت ایران باید هر قدر میتواند به کمپانیهای خارجه امتیاز بدهد. دولت ایران باید خیلی خوشوقت و متشکر باشد که کمپانیهای خارجه با احتمال منافع بسیار مهم سرمایههای مادی و علمی خود را بیاورند صرف آبادی ایران نمایند. اگر کمپانیها مداخل نکنند، به ایران نخواهند آمد و اگر نیایند، ایران آباد نخواهد شد.»
مجموعهی آثار میرزا ملکمخان، رسالهی اصول تمدن، ص ۳۳
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🔻 سؤال:
چرا آقای روحانی حاضر به پذیرش مسئولیت در قبال بی تدبیری ها و بدتدبیری های دولت نمی شود؟
❇️ پاسخ:
این رفتار و واکنش جناب روحانی قطعا از ریشه ها و مناشئ مختلفی ناشی می گردد که یکی از آن ها را می توان علل «شخصیتی» دانست. اساسا نگاه آقای روحانی به مسائل پیرامون خود، نگاهی «سلبی» است نه «ایجابی»؛ بدین معنا که ایشان برای «اثبات» شخصیت خود، به «نفی» دیگران متوسل می شود. بودن این خصیصه و مرام در یک فرد موجب می شود که حتی با وجود شواهد مسلّم و غیرقابل انکار بر خطاکار بودن آن شخص، انتظار پذیرش مسئولیت انتظاری معقول نباشد.
راهبرد انتخاباتی ایشان در سال های ۹۲ و ۹۶ نیز دقیقا براساس همین ویژگی شخصیتی بنا شده بود. شاید خودِ جناب روحانی بهتر از هر شخص دیگری به این واقعیت واقف باشند که ایشان نه در سال ۹۲ و نه در سال ۹۶، در مقام «اثبات»، هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.
به نظر می رسد
⏪ اکنون راحت تر می توان بداخلاقی های مکرر ایشان را در کوران انتخابات و نیز در دوران صدارت ریشه یابی نمود.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا جناب ایشان در جریان رقابت های انتخاباتی ۹۶، بزرگترین دستاورد دوران چهارساله ی دولت خود را رفع سایه ی موهوم و دروغین جنگ!! عنوان کردند. مطرح نمودن یک دستاورد کاملا «سلبی» به عنوان مهم ترین نشانه ی موفقیت راهبرد اصلی دولت (مذاکره)، خود به تنهایی دلیلی کافی برای اثبات ضعف دولت می باشد.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا علی رغم اذعان آقای روحانی به پذیرش تام و تمام مسئولیت مذاکرات هسته ای، اکنون دیگران (منتقدان) به عنوان عوامل داخلی شکست پروژه ی از پیش شکست خورده ی «برجام» معرفی می شود.
⛔️ بنابر آنچه گذشت، طبیعی است که این قبیل افراد در صورت لزوم، «استعفای طلبکارانه» از منصب خود را به «استیضاح مسئولانه» ترجیح دهند!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
💢 شنگول، منگول و حبهی انگور هم میفهمیدند که هر دستِ سفیدرنگی لزوما دستِ مادرشان نیست، اما در عجبم از برخی از ما جوانها که چگونه حاضر میشویم به راحتی هر خبر و تحلیلی را از هر منبع و شخصی باور کنیم و بپذیریم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
این شب ها و روزها برای مؤمنین جزو بهترین و به یادماندنی ترین شب ها و روزهای سال بشمار می آید.
شب هایی بلند برای عبادت و تهجد، و روزهایی کوتاه برای روزه داری.
خوشا به حالِ خوش شان!
🌹 یلدا را به فال نیک می گیریم.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
باور کنید صاحب این سخنان «آقای روحانی» است
🗣 جناب رئیس جمهور شنبه (۳۰ آذر ۹۸) پیش از ترک توکیو در جمع مدیران ارشد بخشهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ژاپن اظهار می کنند:
⏪ «ما در زمینه این که با آمریکا بتوانیم راجع به مسائل مان (مسائل؟ چه مسائلی؟ مسئله یا مسائل؟) بحث کنیم مشکلی نداریم جز اینکه آنها باید از مسیر خطایی که در این یک سال و نیم رفتند، برگردند.»
⏪ «ما نباید خطاکار و کسی که قانون را زیر پا گذاشته، تشویق کنیم و به او جایزه بدهیم اما در عین حال نیز نباید راه را ببندیم که اگر خطاکار به اشتباه خود پی ببرد و بخواهد اشتباه خود را جبران کند راه به رویش بسته باشد.»
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
هان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی
♦️ یکی از اشکالات وارده به بخش قابل توجهی از آقاپسرهای امروزی عبارت است از تأخیر شدید آنان در «مرد شدن». معالاسف ویژگیهای یک «مرد» رشید، غالبا خیلی دیر در آقاپسرهای روزگار ما عیان میشود.
گلایهی بهحقی است.
تأخیر مذکور را لاجرم باید معادل با تأخیر در ایجاد توانایی ایفای نقش عظیم «تکیهگاهی» دانست(همسر و پدر).
حال، حکایت «چگونه شد که اینگونه شد» خود به اندازهی کافی حکایت مفصل و مطولی است، اما اجمالا میتوان با قاطعیت گفت که اگر این ضایعه تنها و تنها معلول «یک» علت باشد، آن منشأ چیزی نیست جز «سبک زندگی غربی».
تربیت در سایهی «سبک زندگی غربی» به طور طبیعی انسان را «تکنوکرات» و راحتطلب رشد میدهد و به بار میآورد. میل به این راحتی و آسایش بیحد و حصر، انسان را به موجودی گریزان از آرمانطلبی و پرهیزگار از هرگونه مسئولیتپذیری مبدل میکند. بنابرین، راحتی و آسایشی که غرب ما را بدان فرا میخواند، موجب فاسد شدن فرد و نیز جامعه خواهد گردید.
اگر هماکنون به پیرامونمان نظری بیفکنیم و در تعدد وسایلی که زندگی ما را به صورت افراطی به سمت فرار از هرگونه حرکت و کوشش سوق میدهند دقت کنیم، تصدیق خواهیم کرد که زیست ما آنچنان هم به زیست پادشاهان بیشباهت نیست!
والدین فراوانی هستند که از سر محبت و دلسوزی، فرزند دلبند خود را بدون حساب و دوراندیشی از همان لحظهی تولد در انواع و اقسام تمتعات دنیوی مغروق میسازند؛ بی آنکه در عواقب خطرناک این سبک فرزندپروری تفکر و تأملی کنند یا با فردی متخصص و آبدیده مشورت نمایند.
یک فرد تنبل، بیثمر، بیانگیزه، متوقع و آلوده به انواع ناهنجاریها، محصولی فاخر از این کارخانهی غربی و سوغاتی رایج از دیار فرنگ است!
ناگفته نماند که اشکال یادشده تنها مختص ما آقاپسرها نیست.
لابد واقف هستید که برای شنیدن «دیوار»، ناچار بودیم که ابتدا روی سخنمان با «در» باشد! ☺️
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🔻 انسان «عاقل» کسی نیست که بیشتر بداند.
🌻 انسان «عاقل» کسی است که صرفا آنچه را که مطابق با وظیفهی اوست بداند.
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
بی نیاز از تحلیل
⏪ عراقچی: اگر آمریکا از برجام خارج شود برجامی در کار نخواهد بود. (سایت شبکه ی العالم - ۱۰ بهمن ۹۶ - کد خبر: ۳۳۲۵۹۶۶)
⏪ عراقچی: آمریکا از برجام خارج شود، ما هم خارج میشویم. (خبرگزاری تسنیم - ۲۳ اسفند ۹۶ - کد خبر: ۱۶۸۱۲۱۹)
⏩ واعظی: ایران به دنبال خروج از برجام نیست. (پایگاه اطلاع رسانی دولت - ۲۲ آبان ۹۸ - کد مطلب: ۳۳۰۵۵۶)
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
اندر حکایت مردم دوستی و بی طرفی «بی بی سی»!
⛔️ بی بی سی فارسی به نقل از رویترز: «حدود ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات آبان در ایران کشته شده اند». (۲ دی ۹۸)
❇️ ملاحظات
شما انگلیسی ها که مراتب علاقمندی و خیرخواهیِ دیرینه تان بر هیچ یک از ما ایرانیان پوشیده نیست، به طوری که حتی حاضر می شوید که در راستای تعالی و ترقی کشور و مردم ما به صورت رایگان و شبانه روزی نسبت به پوشش وقایع و رویدادهای مرتبط با ایران همه ی همّ و غمّ خود را مصروف سازید و الحق که در انتشار اخبار و آمارِ این مملکت از ید طولایی نیز برخوردار هستید، لطفا زحمت کشیده و بفرمایید:
با وجود آنکه روابط شما انگلیسی ها و رضاخان چه در ایام کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ و چه پس از آن بسیار نزدیک و تنگاتنگ بوده است به طوری که براساس اسناد، دخالت شما در کودتا و روی کار آمدن آن قزاق کاملا محرز می باشد، و با توجه به تسلط تان بر کل اقتصاد و ارتش ایران و آگاهی فراوان و نسبتا کامل شما به احوالات و اخبار ریز و درشت کشور،
⏪ براستی چرا هیچ آماری در خصوص تعداد افرادی که در فاجعه ی مسجد گوهرشاد توسط رضاشاه سفاک کشته شدند منتشر نمی کنید؟
⏪ یا چرا هیچ آماری در خصوص تعداد نمایندگانی که در زیرزمین خانه ی رضاخان توسط عوامل وی با زور و سرنیزه مجبور به اطاعت از نامبرده شدند منتشر نمی کنید؟
⏪ یا چرا هیچ آماری در خصوص میزان منابعی که رضاشاه به واسطه ی بستن مالیات بر قند و شکر مردم به دست آورده و با زیر پا نهادن مصلحت کشور، آن را صرف ساخت راه آهنی نمود که منافع شما را برآورده کند منتشر نمی کنید؟
⏪ یا چرا هیچ آماری در خصوص تعداد رجال و شخصیت هایی که پس از کودتای ۱۲۹۹ توسط رضاخان دستگیر شدند منتشر نمی کنید؟
⏪ و یا چرا هیچ آماری در خصوص آن تعداد از مردمی که توسط رضاخان تبعید گشتند منتشر نمی کنید؟
💢 غرض آنکه به نظر می رسد انتشار اخبار و آمار مربوط به دست پخت و سوگلی تان اولی است بر خبرپراکنی علیه نظام و مردمی که دست شما و امثال تان را از کشور قطع نموده است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
عصر امروز داغدار شدم.
سینهام میسوخت.
آتش گرفته بودم.
خدا نکند که آتش از درون شما را فرا بگیرد.
یک «جوانِ» «تحصیلکرده» با مدرک «کارشناسی ارشد» مشغول اظهارنظر در خصوص وضعیت کشور شده بود؛ بدون «مطالعه، تحقیق و تفکر». 😔
و من نیز در این میان مات، مبهوت و غمزده نظارهگر بودم.
شدت زشتی این کار و یأس از تأثیر، تحمل و صبر مرا به اتمام رساند به طوری که ناچار به ترک فضا شدم.
متأسفانه قبح ورود غیرکارشناسی و غیرفنی به مسائل در کشور ما اگر نگویم کاملا، اما تا حد زیادی شکسته شده است.
راه اصلاح نیز روشن و واضح است. فقط همت میخواهد.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
😔 به خدایم سوگند خجلتزده میشوم که بگویم شما روزی نمایندهی شهر ما بودهاید.
داریوش قنبری از فعالین اصلاحطلب اخیرا طی مصاحبهای گفته است:
❌ «چرا باید دولت را سرزنش کنیم؟ دولت هیچ نقشی در شرایط فعلی اقتصادی مردم ندارد».
@abarshagerd ✍