🔷 «إن تکونوا تألمون فإنهم یألمون کما تألمون» / سوره نساء آیه ۱۰۴
یکی از تصورات نادرستی که معمولا در ذهن ما وجود دارد آن است که
گمان و خیال می کنیم وقتی دشمنان بر ما فشار وارد می کنند، این تنها "ما" هستیم که متحمل فشار می شویم؛ حال اینکه به هیچ روی اینگونه نیست.
💥 دست کم به میزانی که بر ما فشار وارد می شود، به همان میزان بر "دشمنان" ما نیز فشار وارد خواهد شد.
@abarshagerd
💥 سندی دیگر در اثبات "مؤدب" بودن اوباما!
دیروز دقیقا ۵ فوریه بود؛ سالروز امضای سندی دیگر در اثبات ریاکاری دولت منحوس و ضدمردم ایالات متحده.
همانطور که در سند فوق ملاحظه می فرمایید، اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا طی دستور اجرایی ۱۳۵۹۹ خود به تاریخ ۵ فوریه ۲۰۱۲، اموال تمامی مؤسسات مالی کشورمان را نه به خاطر ارتباط با موضوعاتی نظیر هسته ای، موشکی، منطقه ای، حقوق بشر و پولشویی، بلکه صرفا و صرفا به علت "ایرانی بودن"! مورد توقیف و تحریم قرار داده است.
این هم پاسخی محکم به متوهمانی که دشمنی آمریکا را نه با "مردم ایران" بلکه صرفا با "نظام ایران" معرفی می کنند.
از نظر آمریکایی ها، "ایرانی بودن" جُرم محسوب می شود!!
@abarshagerd
😞 سال ۱۲۸۸ بود که شیخ فضل الله نوری (رحمة الله علیه) را به دار آویختند تا به طور رسمی، برای همیشه بساط مشروطه ی مشروعه جمع شود. از اندکی پیش از این واقعه ی جانگداز بود که انگلیسی ها عملا بر مشروطه مسلط شدند.
🔰 دشمنان به خیال خودشان می خواستند یک قرن پس از این فاجعه یعنی در سال ۱۳۸۸، شیخ فضل الله زمان ما را نیز به دار بیفکنند و عملا کار انقلاب را تمام کنند.
💥 اما شرایط امروز بسیار متفاوت است. دلدادگی بسیار عمیق و فوق تصور مردم ایران به ولایت و ضعف مفرط دشمنان موجب شده است که نه ۱۳۸۸ و نه ۱۳۹۸ و نه هیچ زمان دیگری، دشمنان و بدخواهان توانایی اجرایی کردن نقشه های شیطانی خود را نداشته باشند.
@abarshagerd
📝 پرسش و پاسخ
🔴 سؤال : چه تفاوتی بین کمک به «مظلوم» و کمک به «فقیر» وجود دارد؟
پاسخ از جناب محسن مهدیان
🔷 ﺑﯿﻦ «ﻓﻘﯿﺮ» و «ﻣﻈﻠﻮم» ﺗﻔﺎوت ﺑﺴﯿﺎر اﺳﺖ. ﻓﻘﯿﺮ ﮐﺴﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ هر دﻟﯿﻠﯽ ﮔﺮﻓﺘﺎر «ﻧﺪاری» اﺳﺖ. اﻣﺎ ﻣﻈﻠﻮم ﮔﺮﻓﺘﺎر «ظلم» اﺳﺖ. ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ظلم در ادﺑﯿﺎت دﯾﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ از ﻓﻘﺮزداﺋﯽ بااهمیت ﺗﺮ اﺳﺖ. ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ظلم اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد جهاد، ﻣﯽ ﺷﻮد اﻧﻘﻼب. ﻓﻘﺮزداﺋﯽ اهمیتش از ظلم ﺳﺘﯿﺰی ﮐﻤﺘﺮﺳﺖ. ﻓﻘﺮ ﻗﺪرت ﺳﺮاﯾﺖ ﻧﺪارد، اﻣﺎ ظلم ﻗﺪرت ﺳﺮاﯾﺖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ دارد. اﮔﺮ ﺳﺮاغ ظالم ﻧﺮوﯾﺪ و ﺑﻪ داد ﻣﻈﻠﻮم ﻧﺮﺳﯿﺪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﯿﺪا ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ﻓﻘﺮ ﯾﮏ ﻣﻮﺿﻮع اﻗﺘﺼﺎدی اﺳﺖ اﻣﺎ دﻓﺎع از ﻣﻈﻠﻮم ﯾﮏ ﻣﻮﺿﻮع ﺳﯿﺎﺳﯽ اﺳﺖ. «ﺳﯿﺎﺳﺖِ ﻓﺎﺳﺪ» ام اﻟﻔﺴﺎد اﺳﺖ. همه ﻓﺴﺎدها رﯾﺸﻪ اش در ظلم اﺳﺖ؛ ﻟﺬا ﺑﻪ ﻓﺮﯾﺎد ﻣﻈﻠﻮم رﺳﯿﺪن وظیفه مهم تری اﺳﺖ و اوﻟﯽ ﺑﺮ هر ﻗﯿﺎﻣﯽ اﺳﺖ.
ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻣﺎ اﮔﺮ از ﻣﻈﻠﻮﻣﯿﻦ ﻋﺎﻟﻢ دﻓﺎع ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ در اﺻﻞ رﯾﺸﻪ اش ﺑﻪ هویت دﯾﻨﯽ و ﻓﻄﺮت الهی ﻣﺎن ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮدد ﮐﻪ ﺿﺪ ظلمیم. ﻓﻘﺮ و ﻓﻘﯿﺮ ﯾﮑﯽ از ﺷﺎﺧﻪ های رﺷﺪ ظلم اﺳﺖ.
@abarshagerd
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«آزادی اندیشه» از دیدگاه غربیها عبارت است از:
⬅️⬅️ خارج کردن «فکر» از ولایت «عقل».
@abarshagerd ✍
🔴 جماعتی در کشور هستند که اگر رأی بیاورند، آن را "نه مردم به نظام و آرمان های آن" تفسیر می کنند،
و اگر هم رأی نیاورند، همان نظام را عامل تقلب و رأی نیاوردن خود معرفی می کنند!
⛔️ یعنی از نظر این جماعت، در هر صورت "نظام" باید محکوم شده و به گوشه ی رینگ برده شود.
😡 مسخره است. نیست؟
@abarshagerd
سلام بر دوستان عزیز
بیش از این تاب و تحمل سکوت را ندارم.
راستش را بخواهید چند سالی است هرگاه که به موسم دهه ی مبارک فجر می رسیم، مبتلا به حالت اشمئزاز عجیبی می شوم؛ از بس که از جانب برخی "دوستان" به انقلاب و نظام اهانت شده و می شود.
متأسفانه ایام دهه ی فجر که می رسد، برای دفاع (!) از حقانیت اظهر مت الشمس انقلاب و نظام مقتدر و مظلوم اسلامی ایران، دستاوردهایی را که از بسیاری از نظام های مادی و لامذهب هم بر می آید (البته در کوتاه مدت نه بلندمدت) به عنوان نشانه های موفقیت انقلاب و نظام اسلامی به خورد خودمان می دهیم.
الان مرفه تریم یا قبل از انقلاب؟ (!!)
الان باسوادتریم یا قبل از انقلاب؟ (!!)
درست صحبت کنید! مگر دور از جان در یک نظام لیبرال و کاپیتالیستی زندگی می کنیم که این ها را به عنوان شرط "قطعی" موفقیت یا عدم موفقیت انقلاب و نظام مطرح می کنید؟!
چرا یک نفر نمی پرسد، الان باعقل تریم یا قبل از انقلاب؟
یا قبل از آنی که امامان خمینی و خامنهای (که بهترین سلام های خداوند بر آنان باد!) بر مسند "اِعمال ولایت" بر این مردم و کشور بنشینند، اساسا "عاقل" محسوب می شدیم یا خیر؟
این هم یکی دیگر از نشانه های مظلومیت این انقلاب و نظام است.
البته این بدان معنا نیست که موفقیت های "سطحی" نظام اسلامی را نباید معرفی کنیم، بلکه غرض لزوم تفکیک دو مقوله ی "عمق" و "سطح" از یکدیگر و دادن ضریب های مناسب و متناسب در اعلام موفقیت هایی است که به برکت این انقلاب شامل حال کشور و بلکه هر نقطه ای در عالم که انسان های آزاده در آن زندگی می کنند، شده است.
از ضعف قلم عذرخواهم
@abarshagerd
راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن ۹۷
امروز - شهر ایلام
خیابان آیت الله حیدری ایلامی
@abarshagerd
🔵 طرح بحث
بسم الله الرحمن الرحیم
قد افلح المؤمنون
🌻 الذین هم فی صلاتهم خاشعون
🌹 والذین هم عن اللغو معرضون
🌹 والذین هم لزکاة فاعلون
🌹 والذین هم لفروجهم حافظون
🌹 الا علی ازواجهم او ما ملکت ایمانهم فانهم غیر ملومین
🌹 فمن ابتغی وراء ذلک فاولئک هم العادون
🌹 والذین هم لاماناتهم و عهدهم راعون
🌻 والذین هم علی صلواتهم یحافظون
🤔 سؤال
براستی این "صلاة" (نماز) چیست که در برشمردن صفات مؤمنین در آیات آغازین سوره ی مبارکه ی مؤمنون، اولا "دو بار" و ثانیا در "ابتدا و انتهای صفات مؤمنون" بدان اشاره شده است؟
مگر "صلاة" چیست که این میزان مورد اهمیت واقع شده است؟
آیا منظور از "صلاة" صرفا همین نمازهای پنجگانه است؟
آیا هر کس نمازهای پنجگانه را به طور منظم و خوب اقامه کند، لزوما جزو «مؤمنون» محسوب می شود؟ مگر در عربستان سعودی، شبانه روز میلیون ها رکعت نماز اقامه نمی شود؟ آیا می توان نتیجه گرفت که عربستان سعودی، سرزمین "تراز" و محل استقرار و حاکمیت "مؤمنون" است؟
این "صلاة" چیست که به فرموده ی نبی اکرم (ص)، حقیقت آن علی ابن ابی طالب (ع) است؟ مگر صلاة چه ارتباطی با حضرت امیر (ع) دارد؟
🌺 تأمل کنیم
@abarshagerd
🔴 خودنمایی زن، در راستای زن سالاری است یا مردسالاری؟
🔷 پاسخ:
اگر عمیق بنگریم خواهیم یافت که
💥 تشویق زن به خودنمایی در برابر مردان، در راستای تهی کردن زن از شخصیت و استقلال در زیباشناسی می باشد. نتیجه ی این کار آن است که زن هیچ استقلالی در تعیین ملاک های زیبایی نخواهد داشت، بلکه ملاک های زیبایی را "مرد" تعیین می کند و زن نیز در این میان برای دیده شدن ناچار است که به دنبال آن ملاک ها بدود و خود را با آن ملاک ها و استانداردهایی که مرد تعیین می کند تطبیق دهد.
@abarshagerd
(با الهام از یکی از فرمایشات استاد دکتر فؤاد ایزدی)
🔴 واقعا چه کسانی مانع [داخلی] ایجاد تعامل سازنده بین ایران و آمریکا هستند؟ انقلابیون یا غربگرایان؟
🔹 حدود ۴۰ سال است که همواره غربگرایان در مقام طعنه به انقلاب و نظام اسلامی می گویند؛
ایران می تواند با آمریکا وارد تعاملی عادلانه و سازنده شود، اما شما انقلابیون همیشه در این مسیر مانع تراشی می کنید!
⛔️ مانع تراشان واقعی انقلابیون هستند یا غربگرایان؟ (بخوانید.)
🔺 سؤال: آمریکا تحت چه شرایطی حاضر است با کشور شما وارد تعامل سازنده و واقعی شود؟ یعنی آمریکا چه موقع مجبور می شود که به شما امتیاز دهد؟
🔷 پاسخ: فقط زمانی که شما قوی باشید یا احساس کند که شما قوی هستید. اگر کشور شما قوی نباشد و یا آمریکا احساس کند که شما آنچنان قوی نیستید، مطمئن باشید که هیچگاه وارد تعامل واقعی با شما نمی شود.
اصلا چرا باید بشود؟ وقتی او می بیند که شما ضعیف هستید و نمی توانید جلوی فشارهای او استقامت کنید، بنابرین نتیجه می گیرد که می تواند هر طور و هر میزان که خواست از شما بهره کشی کند و امتیاز بگیرد. اگر هم بخواهید در مقابل او بایستید و به او امتیاز ندهید، از آنجایی که ضعیف هستید، پس بلافاصله او به فکر براندازی شما می افتد و موفق هم می شود.
اما اگر قوی باشید و یا تصور قوی بودن شما در ذهن او جای بگیرد، آنگاه تازه می توانید از او امتیاز بگیرید.
وقتی آمریکا به این نتیجه برسد که شما قوی هستید، به طوری که با فشار، حمله ی نظامی و ... هم نمی تواند شما را براندازد، لذا مجبور و ناچار می شود وارد تعامل واقعی با شما شود تا از آن طریق سعی کند که بتواند دست کم جلوی سرعت رشد قدرت شما را بگیرد.
مانند: "چین". آمریکا از دهه ی ۱۹۴۰ تا دهه ی ۱۹۷۰، یعنی به مدت سی سال، از هیچ تلاشی برای براندازی حکومت چین فروگذار نکرد، اما پس از گذشت ۳۰ سال وقتی فهمید که دیگر نمی تواند چین را نابود کند، ناگزیر شد که وارد تعامل واقعی و سازنده شود تا حداقل سرعت چین را کاهش دهد.
🔴 با این مبنا و تفاصیل، امروز چه کسانی در کشور ما مانع اصلی ایجاد تعامل سازنده با آمریکا هستند؟
🔵 پاسخ: دقیقا همان کسانی که مکررا طعنه می زنند که "ما بدبختیم/ ضعیف ایم/ ما حتی آب خوردمان را هم باید آمریکا تأمین کند/ ما ناچاریم با آمریکا مذاکره کنیم و جلوی او کوتاه بیاییم".
این اراجیف، این ذهنیت را در آمریکا ایجاد می کند که ایران آنچنان هم قوی نیست؛ پس نیازی نیست به او امتیاز دهیم، بلکه می توانیم او را براندازیم و حکومتی وابسته را به جای او بگماریم که هر چه خواستیم به ما امتیاز دهد.
موانع داخلی برقراری تعامل با آمریکا دقیقا همان کسانی هستند که مدام به آمریکا پیام می دهند که ایران ضعیف است؛ نه انقلابیون که به دنبال قوی شدن هر چه بیشتر نظام و کشورند.
@abarshagerd