☀️ ظهرنوشت ☀️
صمیمانهای خطاب به والدین محترم
❇️ در محبت نسبت به اطرافیان و عزیزانمان هم «اسراف» ممنوع و مذموم است. در زیر به یکی از آسیبهای جدی و مهم اسراف در محبت به فرزندان اشاره خواهم کرد:
💥 اسراف در محبت به فرزندان، موجب وابستگی بیش از حد ایشان به والدین و سرکوب شدن قوهی «استقلال»طلبی آنان خواهد شد.
این آفت منجر به ناتوانی در پذیرش و انجام مسئولیتهای مهم آینده از جمله تشکیل خانواده و زندگی مشترک و امثال آن خواهد شد.
🌹 به فرزندان باید محبت کرد (حتی باید آنان را بوسید)، اما همراه با آن نیاز است که بهتدریج مسئولیتهایی را بنابر ظرفیت و قوت، بر عهدهی آنان گذاشت تا فرایند رشد در مسیر صحیح خود قرار گیرد (کج دار و مریز).
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
☺️ بازنده باش؛ اما تخیل کن که برنده شدهای!
🔷 پیشتر عرض کرده بودیم که بنابر الگوی انسانشناسی استراتژیک امام علی (علیه الصلاة و السلام)، عقل بر فکر امامت دارد و ملاک برتری انسانها نسبت به یکدیگر نیز میزان «عقل» آنان است، نه فکر یا قلب یا حس و یا عضو آنان، و به بیان اکمل، «عقل» تنها عامل حیاتی و استراتژیک در انسان/جامعه است، و لا غیر.
کسانی که گوهر وجودی انسان را "فکر" و نه عقل او تصور میکنند و نگرششان به انسان در اصطلاح "ارسطویی" است (الانسان حیوان ناطق)، طبیعتا نهایت آمال و آرزو و تلاشهایشان نیز ازدیاد علم و دانستنیهایشان خواهد بود و در یک کلام "عقل را از جایگاه خویش منعزل و به جای آن فکر را مینشانند" که ما آن را «طاغوت فکرمحور» مینامیم.
💥 در مصافها و مسابقههایی هم که انسان برتر را انسانی معرفی کنند که صرفا علمش بیشتر است و فکرش متورم، برندههای آن مسابقه از پیش باختهاند، هر چند میلیونها تومان هم به پایشان ریخته شود!
با این اوصاف، به عالِمانی باید جوایز ارزنده اهداء کرد که فکرشان تحت امامت عقلشان بوده است.
🌺 «عاقلان»اند که برندهاند، نه هر برندهای عاقل!
#برنده_باش
@abarshagerd ✍
🔵 نمونهی یک سریال خوب و فاخر ایرانی
🎥 در این سریال خدا هست، ایثار هست، صمیمیت هست، عشق هست، خانوادهمحوری هست، امید هست و مفاهیم و مضامین مفید دیگر. امیدوارم که تمامی فیلم ها و سریال های دیگر ما نیز در این سطح از زیبایی و طراوت تولید شوند.
🌹 تماشای آن را مؤکدا پیشنهاد می کنم. حتما تصدیق خواهید کرد.
@abarshagerd
🌙 شبنوشت 🌙
🗣 در تبیین یکی از دلایل و ضرورتهای «قوی شدن» کشور
وقتی در جهان، قطبهای سیاسی متعددی وجود داشته باشند، طبیعتا تحریمها اثربخشی کمتری خواهد داشت. البته منظور از ضرورت تبدیل ج.ا.ایران به یک «قطب» سیاسی، معنای خوب و مطلوب آن است، نه معنای امروزی و مصطلح.
هر قدر بتوانیم قطب قویتری از خود بسازیم، هم قویتر میشویم (که به تبع آن آسیبپذیری کشور کاهش مییابد) و هم سایر کشورهای دنیا را از قطبهای مستکبر جدا و به قطبی قابل اعتماد مانند ج.ا.ایران نزدیک و با آن متحد میکنیم. در این شرایط، اگر هم از سوی مستکبران عالم مورد «تحریم» واقع شویم، کشورهای کمتری در تحریم علیه ما با مستکبران متحد میشوند.
@abarshagerd ✍
🌤 صبحنوشت 🌤
🌸 بنده پس از ۲۸ سال که از عمرم گذشته است، بالاخره توانستم بفهمم و درک کنم که اگر کسانی به سبب عدم برخورداری و کسب تمتعات دنیوی مانند شغل و کسب درآمد، ازدواج، تحصیل در دانشگاه و غیرهم دچار افسردگی و دلزدگی از زندگی شوند، در صورتی که موارد مذکور را بهدست آورند، افسردهتر خواهند شد؛ این قطعی است.
🗣 شخص عالم و محترمی میگفت:
هیچ چیزی در دنیا ارزش غصه خوردن را ندارد، مگر دو چیز:
◀️ خدا
◀️ ولیّ خدا (حضرت ولیّ عصر و امام خامنهای)
@abarshagerd ✍