☀️ ظهرنوشت ☀️
🌹 والدین محترم!
بچهها را به گونهای تأدیب و تربیت نمایید که خودشان را تنها و تنها یک «بنده» بدانند، نه موجودی که میتواند به میل خود هر رفتاری را انجام دهد.
⚠️ در غیر این صورت، فرداروز فرزند شما یک فرد متوقع و همیشه طلبکار خواهد شد که به همگان (حتی خداوند) به چشم بنده و خدمتگزار خواهد نگریست، مگر آنکه آن فرد آنقدر تلاش کند که بتواند تربیت بچگی خود را اصلاح و عوض نماید که جدّا و اصلا کار آسانی نیست.
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
اما ما می گوییم:
◀️ اولا نه امکان آغاز «جنگ» نظامی علیه ایران وجود دارد، و نه آمریکا بیش از این می تواند چیزی به «تحریم»ها بیفزاید؛ زیرا اساسا و عملا هیچ تحریم جدیدی وجود ندارد! (از نظر «میدانی» و علی الارضی، آمریکا هر مقدار تحریم که در چنته داشت تا سال ۹۲ اعمال کرده بود)
◀️ ثانیا صحبت از لزوم اخذ تضمین های بین المللی برای وادار نمودن آمریکا به اجرای تعهداتش، از آن شوخی های به غایت بی مزه و بلکه بدمزه است. اگر تضمین های بین المللی قادر بود/است که جلو نقض عهدهای آمریکا را بگیرد، علی القاعده بایستی می توانست مانع از نقض و بی اعتناییِ بی شمار آمریکا نسبت به معاهدات جورواجور و رنگارنگ بین المللی من جمله منشور ملل متحد، قوانین سازمان تجارت جهانی (WTO)، پیمان برتون وودز، پیمان شیکاگو و نمونه های فراوان دیگر شود.
◀️ ثالثا آمریکا برای رفع تحریم ها - که تا نیل به هدف خیالی خود یعنی فروپاشی نظام اسلامی هیچگاه به رفع آنها اقدام نخواهند کرد - ۳ امتیاز دیگر را از شما طلب می کند. ۱. قدرت دفاعی ۲. نفوذ گفتمان اسلام و انقلاب در بین ملل منطقه ۳. تغییر قانون اساسی کشور براساس معیارهای آمریکایی. خب بفرمایید که دقیقا کدام یا کدام ها را می خواهید به فروش بگذارید؟ در لفافه پاسخ گفتن اکیدا ممنوع! ما صریح هستیم؛ شما هم صریح باشید!
◀️ رابعا با فرض قابل معامله دانستن اهرم های قدرت و عزت کشور، جایز دانستن مذاکره با طرفی که هیچ استراتژی و برنامه ای را برای رفع تحریم ها ترسیم و اعلام نمی کند بلکه تنها و تنها به دنبال امتیازگیری است، کار انسان های آزاده و سالم نمی تواند باشد.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
🔴 ملکهی دانمارک
🌤 صبحنوشت 🌤
آقای محترمی میگفت:
✅ هیچ ملتی استفراغ خودش را پس نمیگیرد.
#پهلوی
@abarshagerd ✍
🌤 عصرنوشت 🌤
آفتابه و لگن یا شام و ناهار؟
آنچه اجمالا به نظر بنده می رسد آن است که
🌹 اگر آقا و خانم/پدر و مادر این هنر را داشته باشند که همواره محیط خانواده و منزل را – حتی در کوران مشکلات - گرم و صمیمی نگه دارند، تحمل و مدیریت سایر کمبودها و ابتلائات (مانند: مسائل مالی و اقتصادی) کار دشواری نخواهد بود.
🔻 یکی از اصلی ترین علل و ریشه های تجمل گرایی و پرداختن مفرط به ظواهر در بین برخی خانواده ها نیز عبارت است از عدم مودت و صمیمیت کافی در بین اعضای خانواده (علی الخصوص آقا و خانم/پدر و مادر).
◼️ طبیعی است که در نبود این عنصرِ تعیین کننده و حیاتیِ خانواده، عده ای به خیال جبران این نقص بزرگ، زندگی لوکس و ظاهرمحور را به عنوان مرهمی بر این زخم عمیق برگزینند. غافل از اینکه این مرهم خیالی، چیزی جز نمکی که منجر به عمیق تر شدن زخم می شود نیست.
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
طاقچهبالایی به نام «FATF»
🔴 سؤال:
چرا اروپایی ها یکی از شروط خود را برای راه اندازی کنالِ مالیِ مضحک و مسخره ی «اینستکس»، اجرا شدن کامل توصیه های FATF از جانب ایران عنوان کرده اند؟
لابد مطلع و مستحضر هستید که «اینستکس» کنالی است که از سوی اروپایی های دست و دل باز صرفا جهت مبادله ی «غذا و دارو» یا در اصطلاح «اقلام بشردوستانه» (مگر ایرانِ ما غزه یا یمنِ جنگ زده است که به اقلام بشردوستانه نیازمند باشد؟!) پیشنهاد و تعبیه شده است؛ اقلامی که از اساس نیز مشمول تحریم نبوده و نیست! یعنی چه برجام باشد یا نباشد و چه توصیه های FATF در کشورمان اجرا بشود یا نشود، این اقلام در هیچ قانون تحریمی شورای امنیت، آمریکا، اتحادیه ی اروپا و ... مشمول تحریم واقع نشده است (= تحصیلِ حاصل). بگذریم.
حال که خودِ اروپایی ها بهتر از هر کس دیگر واقف اند که تحفه ی اینستکس حتی کف تعهدات آنها را نیز در برجام پوشش نمی دهد، پس چرا در ازای همین مقدار ناچیز – و بلکه بی چیز – برای ج.ا.ایران "طاقچه بالا" و نیز شرط و شروط جورواجور می گذارند و مثلا ما را ملزم به اجرای توصیه های FATF می نمایند؟
❇️ پاسخ:
آنچه حقیر می فهمم اجمالا آن است که این اقدام اروپایی ها مصداق همان ضرب المثل مشهور «به مرگ گرفته است تا به تب راضی شود» می باشد.
به بیان روشن تر، غربی ها در صدد رساندن ملت ایران به این نتیجه هستند که اگر توصیه های FATF از جانب ایران اجرایی نشود، پول نفت که هیچ، حتی از غذا و دارو نیز خبری نیست و عن قریب است که مردم از فرط گرانی و گرسنگی به جان یکدیگر بیفتند! دروغ محض!
⚠️ کسانی را که در داخل کشور به این تصور غلط، مسموم و شیطانی دامن می زنند باید شناسایی کرد؛ خصوصا اگر از میان مسئولین باشند.
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
لجاجت دولت ها، چگونه حیات نظام اسلامی را به مخاطره می اندازد؟
(بررسی تطبیقی با محوریت نوع تعامل با ایالات متحده)
🔹 هرگاه سیاست های کلانِ خارجیِ یک دولت در قبال ایالات متحده ۱۸۰ درجه با سیاست های دولتِ پیش از خود متفاوت باشد، این موضوع آمریکا را به این نتیجه و تصور خطرناک می رساند که:
♦️ لابد می توان با اعمال «فشار» بر ایران، راهبردها و رفتارهای این کشور را مدیریت و دست خوش تغییر و تحول نمود. ایجاد این تصور در اذهان استراتژیست ها و مسئولین آمریکا، موجب افزایش فشارها به جمهوری اسلامی خواهد شد و این امری قطعی است.
✅ حال آنکه اگر دولت هایی که در نظام اسلامی صدارت امور را بر عهده می گیرند در راهبردها و رفتارهای خود در قبال آمریکا ثابت قدم و بدون تغییرِ قابل توجه ظاهر شوند، این آمریکا است که ناچار به تنظیم و تغییر رفتار و راهبرد خود خواهد شد. (دقت شود)
❌ بروز تغییر و تحول اساسی و بنیادی در راهبردهای کلان دولت ها در قبال ایالات متحده علاوه بر افزایش فشارها، خطر دلزدگی مردم و احتمال کاهش انگیزه ی آنان در حمایت از راهبردهای نظام اسلامی و حتی حمایت از اصل نظام را در پی خواهد داشت (همانند آنچه در زمان صدارت محمد مرسی در مصر رخ داد که به کودتایی آمریکایی و بر سرکار آمدن دیکتاتوری به نام السیسی منتج شد).
در این وضعیت، ممکن است مردم با خود زمزمه کنند که وقتی نظام اسلامی راهبردهای خودش را به صورت جدی قبول ندارد و بدان ها پایبند نیست و هر چند سال یکبار با راهبردهای آنهم با ۱۸۰ درجه اختلاف (مانند: استکبار ⬅️ کدخدا) تغییر و تعویض می نماید، چه لزومی دارد ما مردم برای این نظام دل بسوزانیم، هزینه دهیم و از آن حمایت کنیم؟
🔰 جان مطلب آنکه
اگر نظام اسلامی در پیشبرد راهبردها و سیاست های کلان خود ثبات قدم و استواری پیشه کند (که علی رغم کارشکنی های فراوان، بحمدالله از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون چنین بوده و به فضل خدا من بعد نیز چنین خواهد بود)، هر چند ابتلائات و مشکلاتی هم برای نظام ایجاد شود، باز هم ملت با شور و انگیزه از نظامِ خودشان حمایت کرده و برای رسیدن به آرمان ها و رفع مشکلات خواهند کوشید.
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🗣 جناب آقای «حنیف غفاری» کارشناس مسائل بین الملل شب گذشته در برنامه ی تیتر امشب شبکه ی خبر نکته ی بسیار مهمی را پیرامون دأب سیاسی اروپایی ها در قبال ایران بیان کردند که اصلا نمی توان از آن گذشت:
💥 «متأسفانه اروپایی ها از "دیپلماسی پنهان" قوی ای برخوردار هستند؛ یعنی خوب می دانند چگونه استراتژی های دسته سوم شان را روی میز بگذارند و در ازای آن استراتژی های دسته یک ما را طلب کنند».
@abarshagerd ✍️
May 11
ابَرشاگرد
😔 این «غرب» است که ربّ و رزّاق ماست، نه الله! @abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
«اینستکس» همان «أنا ربّکم الأعلی» است!
🔹 پیشتر عرض کردیم که «اینستکس» کنالی است که از سوی اروپایی ها صرفا جهت مبادله ی «غذا و دارو» یا در اصطلاح «اقلام بشردوستانه» پیشنهاد و تعبیه شده است به گونه ای که این تحفه حتّی کف تعهّدات آنها را نیز در برجام پوشش نمی دهد؛ همان تعهّداتی که بنابر مدّعای دولت محترم قرار بود اقتصاد و تولید ما را از ته درّه خارج کند! فی الحال به توضیح بیشتری نیاز نیست.
♦️ علاوه بر این، «اینستکس» در واقع ترجمانِ تفوّق و برتری ادّعایی غرب بر تمامی ملل دنیا و علی الخصوص ملّت هایی است که علیه غرب قیام کرده اند و تمام قد ربوبیّت و رزّاقیّت آن را به چالش کشیده اند که در رأس آنان ایرانِ اسلامیِ عزیز می باشد که در حال حاضر تنها نظام/ملّتی است که توانسته است به واسطه ی گفتمان «یگانگی ربوبیت و رزّاقیت عالم» و نفی همه ی بت های رنگارنگ روزگار، روز به روز نورِ ظلمانیِ غرب را در مُحاقی فزون تر فرو برد و روند زوال و فروپاشی آن را تسریع بخشد.
حال بنابر مقدمه ای که عرض شد، کنال مالی کذایی موسوم به «اینستکس» معنا و مفهومی عمیق تر می یابد:
◀️ اینستکس؛ یعنی #رونق_تولید که سهل است، ایرانیان در تأمین اوّلیات موردنیاز جهت گذران زندگی و معیشت (غذا و دارو) هم محتاج و نیازمند عنایت غرب هستند!
◀️ اینستکس؛ یعنی شما ایرانیان وقتی در تأمین ابتدایی ترینِ احتیاجات خود (غذا و دارو) نیز ناتوان هستید، پس بسیار غلط فرمودید که در برابر هژمونی غربی ها قد عَلم کردید و هوای به چالش کشیدن تمدّن غرب را به سر خود راه دادید!
◀️ اینستکس خواه یا ناخواه؛ یعنی نماد پذیرش این اعتقاد که «غرب» است که مقدّر و تعیین می کند چه «روزی»هایی، به چه میزان، در چه هنگام، در چه مدّت و از چه مجرایی به ملل دنیا ارزانی شود!
در یک کلام
💥 اینستکس؛ یعنی ما «غربی ها» هستیم که ربّ و رزّاق شماییم، نه الله!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
با «بیحجاب» مبارزه کنیم یا با «بیحجابی»؟
🔻 بنده ی خدایی نوشته بود: «چرا با بیحجاب ها مبارزه نمی کنید؟ چرا علیه شان جهاد نمی کنید؟ و ...)
🔹 از ایشان پرسیدم: با «بیحجاب»ها یا با «بیحجابی»؟
🔻 پاسخ داد: با «بیحجاب»ها.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
غرض آنکه
این بنده ی خدا و امثال ایشان اگر - خدایی ناکرده - طبیب می بودند و مریضی به آنان مراجعه می کرد، بعید نبود که به جای مبارزه با «بیماری»، با خودِ «بیمار» مبارزه و علیه او مجدّانه جهاد می کردند!
💥 بنابر مبانی انسان شناسی استراتژیک (مؤلف: أمیرالمؤمنین علیه الصلاة و السلام)، اساسا در کشور ما قاطبه ی خانم ها و آقایان بدحجاب، مبتلا به بیماری هستند، نه آنکه خودِ این افراد انسان های بد و پلیدی باشند. (لزوم تفکیک عمق افراد از سطح آنان) خیر! به هیچ روی اینگونه نیست. مشکل بدحجابی در کشور ما اساسا مشکلی عمیق محسوب نمی شود. این را همه بدانند.
مبارزه ی با این «بیماری» نیز همانند عمل جراحی دارای ظرافت های مخصوصی است. نهی از منکر هم واجب است و لازم. نعوذبالله سخن معارضی نداریم، اما روش های نهی از منکرِ مذکور قابل و شایسته ی بحث است. بگذریم.
🔲 این بیماری و مشکل در کشور ما، بسیار بیش از آنکه معلول مسائل و شبهات «فکری» باشد، معلول مسائل «قلبی» و انگیزشی است. پس اشتباه است اگر تصور کنیم با نوشتن مقاله در اثبات لزوم حجاب و رفع شبهات آن می توان افراد بیحجاب را باحجاب کرد. خیر! در اکثریت قریب به اتفاق موارد اینگونه نیست. حال انواع روش های قلبی و انگیزشی برای درمان این بیماری چیست، خود موضوع یادداشت دیگری است، اما فی الحال می توان با قاطعیت گفت که «دلسوزی»، «ملایمت» و «خیرخواهیِ» واقعی مبنای مهمی است برای تولید انگیزه در یک فرد بدحجاب/بیحجاب. باز هم بگذریم.
⭕️ لیبرال ها البته خوشحال نشوند! گاهی راه مبارزه با یک بیماری «تنبیه نمودن» فرد بیمار است؛ یعنی گاهی تنبیه بیمار، خود خدمتی است در راستای معالجه ی بیمار، همانند آن شخصی که ماری را بلعیده بود و فردی به وسیله ی چوب شدیدا او را کتک می زد تا مار را قی کند و پس دهد.
🔘 کوتاه سخن آنکه
چه بسا انسانی خوب باشد (عمق) اما اعمال وی خوب نباشد (سطح)، و چه بسا انسانی پلید باشد (عمق) اما اعمال او صالح باشد (سطح).
🎯 نهج البلاغه: إن الله یحب العبد و یبغض عمله و یحب العمل و یبغض بدنه
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
📣 به فضل خداوند در یادداشتی جداگانه پیرامون روش های تولید انگیزه و درمان مسائل قلبی در این زمینه خواهم نوشت.
@abarshagerd ✍️
آیت الله بروجردی رحمة الله علیه:
💥 «مرد» آن است که از حرف خود برگردد!
🔰 ملاحظه
یعنی اگر دیدیم اشتباهی مرتکب شدهایم، شجاعانه به اشتباهمان معترف شویم و از حرفمان پا پس بکشیم.
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
«نفاق» چیست؟ (با ذکر مثال توضیح دهید)
🌗 نفاق؛ یعنی
◀️ از یک طرف، مدام از «مردم» دم بزنی
◀️ و از طرف دیگر، «دشمنان مردم» را قابل اعتماد بدانی!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
نازنینی تو ولی در حدّ خویش! (قسمت نخست)
(به بهانه ی پخش سریال گاندو)
⭕️ یکی دو سال پیش در ایامی که ماجرای کشف یک جاسوس در تیم مذاکره کننده ی کشورمان (دری اصفهانی) حسابی داغ شده و بر سر زبان ها افتاده بود، طی گفتگویی نغز با آقای دکتر «علی باقری»؛ عضو سابق تیم مذاکره کننده و معاون امنیت بین الملل دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، مسئله ی امنیتی مهمی برای بنده روشن و لایح شد که در همان دقایق نخست پس از آن، احساس کردم که این نکته از آن دسته نکات به یاد ماندنی است که برای همیشه ملکه ی ذهن کوچکم خواهد شد.
نکته ی مذکور در واقع پاسخی است به مسائل و پرسش های زیر:
◀️ موضوعات و مسائل این چنینی (نظیر کشف یک جاسوس در تیم مذاکره کننده و امثال آن) را چگونه باید تحلیل و جانمایی نمود؟
◀️ یا به واقع، چه میزان و در چه سطحی باید به این مسائل پرداخت؟
◀️ و در یک کلام، این قبیل اتفاقات اساسا چقدر ارزش پرداختن و توجه را داراست؟
البته نمی توانم به جزئیات گفتگو اشاره نمایم، اما در قسمت دوم جهت تنویر افکار به اجمال نکاتی چند را تقدیم می کنم. إن شاء الله.
🔰 ادامه خواهد داشت ...
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
دخترخانمهای محترم! لطفا به آسانی آقاپسرها را آدم حساب نفرمایید!
آقاپسرهای عزیز!
🔹 اگر مشاهده نمودید که در مواجهه و برخوردهای اولیه با دخترخانمها، به شما محل آنچنانی نگذاشته و به قول معروف آدم حسابتان نکردند، مبادا ناراحت شوید! مؤکدا عرض میکنم که این حالت کاملا طبیعی و موافقِ فطرتِ دختران است. کما اینکه در روایتی از معصوم به همین موضوع اشاره شده است.
اگر هم خدایی ناکرده عکس این رفتار را مشاهده کردید، مبادا خوشحال شوید! این حالت غیر طبیعی و خلاف فطرت است.
❇️ دخترخانمها معمولا به این سادگیها آقاپسرها را آدم حساب نمیکنند، مگر آنکه آن فرد توانسته باشد اعتماد آنان را جلب کند.
☑️ این ویژگیِ خدادادیِ دختران است که مطابق با حق و فطرت است.
☑️ همین ویژگیِ خدادادیِ دختران است که بنیان خانواده را حفظ میکند و سالم نگه میدارد.
پس آقاپسرها! نباید دلخور شوید!
🌹 ضمنا؛ عرض تبریک و تهنیت به محضر آقاپسرهایی که مفتخرند به کسب مدال زرین «آدم بودن»!
موفقیت کوچکی نیست.
@abarshagerd ✍️
📚 پیشنهادی ویژه برای مطالعه
💢 به مناسبت ۱۴ تیرماه؛ سالروز آغاز اسارت حاج احمد متوسلیان
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
۵ دروغ در یک گزاره
(به مناسبت سالروز «استقلال آمریکا» از بریتانیا)
🔹 اگر از اطرافیان، آشنایان، دوستان و ... (ترجیحا تحصیلکرده و دانشگاهرفته باشند) بخواهید که هر آنچه راجع به تاریخ آمریکا می دانند برای شما شرح دهند، به احتمال بسیارقوی حداکثر چیزی که به شما ارائه خواهند داد آن است که:
«در سال ۱۴۹۲ میلادی، یک دریانوردِ ماجراجویِ مسیحیِ ایتالیایی (ونیزی) به نام کریستف کلمب قاره ی آمریکا را کشف نمود».
🔻 چیزی بیش از این خواهند گفت؟ گمان نمی کنم. (پس بخوانید.)
نه صرفا اکثریت ما، بلکه اکثریت و قاطبه ی مطلق مردم دنیا نیز این گزاره را به عنوان یک واقعیت مسلّم و محرز پذیرفته اند.
اما شاید دانستن این مطلب برای شما جالب و البته غم انگیز باشد که گزاره ی مذکوری که یک عمر آن را واقعیتی مبرا از هرگونه شک و شبهه می پنداشتیم، از اساس کذب و غیرواقعی است.
❌ دروغ اول: اینکه کریستف کلمب دریانوردِ ماجراجویی بیش نبوده و صرفا از سر کنجکاوی پا به این سفر نهاده است. خیر! این مطلب دروغ مسلّم و واضحی بیش نیست. تاریخ تصریح دارد که از حدود یکی دو سال قبل، مقدمات این سفر کاملا برنامه ریزی شده و هدف نیز کاملا مشخص بود. از خیل همراهان کریستف کلمب می توان به دو منجّم اشاره کرد که نقش ناوبری و تشخیص مسیر برای هدفی از پیش تعیین شده را بر عهده داشتند (به طرف هندوستان).
❌ دروغ دوم: دین کریستف کلمب «مسیحیت» نیست، بلکه نامبرده فردی یهودی بوده که بنابر دلیل یا دلایلی دین و مذهب اصلی خود را مخفی نموده است (یهودیان اساسا به مخفی کاری شهره اند).
❌ دروغ سوم: ملیت کریستف کلمب «ایتالیایی» نیست، بلکه وی فردی «اسپانیایی» تبار و از یهودی های کاتالان محسوب می شود. او بنابر دلیل یا دلایلی ملیت اصلی خود را نیز مخفی نموده است.
❌ دروغ چهارم: نام این فرد اصلا «کریستف کلمب» نیست، بلکه نام اصلی وی «جان کالُن» می باشد. شخص مذکور نام اصلی خود را مخفی کرده بود؛ بنابر دلیل یا دلایلی.
❌ دروغ پنجم: عبارت است از «کشف» قاره ی آمریکا!! این دروغ به واقع مهم ترین و بلکه فراگیرترین دروغ از میان دروغ های پنجگانه ی یادشده بشمار می رود. مختصر آنکه این قاره نه تنها کشف نشده، بلکه به صورت کاملا آشکار، کابویی وار و در نهایت خشونت و سبعیت «غصب» شده است. برای اثبات این موضوع شواهد تاریخی فراوان است. مثلا دکتر هاوارد زین؛ استاد دانشگاه بوستون و مورخ شهیر آمریکایی در کتاب تاریخ آمریکایش صریحا ذکر می کند که در زمان قدم نهادن کریستف کلمب در این سرزمین، ۷۵ میلیون انسان در سرتاسر این قاره زندگی می کرده اند. با این اوصاف، چه کشفی و چه کشکی؟؟!!
🔲 روشن است که این میزان مخفی کاری نه تنها نمی تواند عادی و بی اهمیت باشد، بلکه به شهادت تاریخ، همه و همه در راستای اجرایی نمودن پروژه ای بود که در مرحله ی نخست به تشکیل ایالات متحده و در مرحله ی دوم و اصلی به ایجاد رژیم نامشروع صهیونیستی (اسرائیل) منتج و منجر گردید. (جهت مطالعه ی بیشتر، می توانید به کتاب «تاریخ پنهان و ناگفته ی آمریکا» مراجعه فرمایید)
📣 دیروز ۴ جولای بود؛ سالروز استقلال آمریکا از بریتانیا؛ روزی که عده ای سرمایه پرستِ برده دار توانستند به طور رسمی برای مدت های مدید اشغال قاره ای عظیم و غنی به نام «آمریکا» را با عنوان «استقلال» لاپوشانی نمایند. لعنة الله علیهم
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
من که نباید از «نقد» دلخور و دلگیر شوم
امام حسین علیه الصلاة و السلام:
🌹 مَن أحَبَّکَ نَهاکَ ...
(بحارالانوار – جلد ۷۵ – صفحه ۱۲۸)
❇️ ملاحظه
دوستان واقعی من آنانی نیستند که صرفا و دائما به تحسین من و بهبه و چهچه گفتن می پردازند، بلکه دوستان واقعی کسانی هستند که از من انتقاد می کنند و عیوبم را به ما اهدا می نمایند.
😄 ضمنا اگر آسمان هم بر زمین فرود آید و یا زمین به آسمان بچسبد، بنابر عذری مِن بعد حاضر نیستم و نخواهم شد که به ضعف قلم اعتراف کنم و آرزومندان نیز ناچارند که این آرزو را با خود به گور ببرند! این هم از میزان انتقادپذیری من!!
بنده فیالحال اینگونهام، اما شما اینگونه نباشید!
@abarshagerd ✍️