⛅️ صبحنوشت ⛅️
🔴 زمان اتخاذ رویکرد و عملکردهای رمانتیک در حوزهی «سیاست خارجی» چطور؟!
😍 آیا شما و آقای رئیس جمهور کماکان نیز برآن هستید که با تصورات عشقولانه و اعتمادمحور میتوان منافع ملی را تأمین و استیفا نمود؟!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🌹 فراوان ممنونیم که این حقیقت را برای ما کمسوادان مکشوف ساختید!
جنابعالی که از حال و روز ما آگاه نیستید. خبر ندارید که فیالحال در کشور ما رئیس جمهوری صدارت میکند که رویکردها و عملکردهایش، ما را قاطعانه به این نتیجه رسانده بود که لابد این ماییم که شرمندهی اروپاییها هستیم!
🔅 ممنون که روشنمان نمودید!
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_ششم
🔺 طرح مسئله:
- مدعای مکرر و با مدّ و تشدید جناب رئیس جمهور و مذاکرهکنندگان (از جمله جناب عراقچی) مبنی بر بسته شدن پروندهی موسوم به PMD، چه میزان با واقعیت امر در تطابق است؟ (مشرق - ۲۵ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۰۹۵۶۹ | باشگاه خبرنگاران جوان - ۲۴ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۴۲۷۴۷۸)
- آیا سومین شرط از شروط نه گانهی رهبری (بنگرید به نامهی رهبر انقلاب به رئیس جمهور در تاریخ ۲۹ مهر ۹۴) مبنی بر لزوم پایان اعلام شدن موضوعات حال و گذشته (PMD) از جانب آژانس، رعایت شده است؟
❇️ برای بررسی و واکاوی این مدعا، ابتدا لازم میآید که تعریف و توضیحات مختصری را پیرامون ماهیت پروندهی PMD و جزئیات آن ارائه و تقدیم نماییم.
💢 آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) در ۸ نوامبر ۲۰۱۱ (۱۷ آبان ۹۰) با فشار آمریکاییها و صهیونیستها، اقدام به انتشار گزارشی میکند (GOV/۲۰۱۱/۶۵) که بیشتر با عنوان PMD (possible military dimensions) یا همان "ابعاد احتمالی نظامی" شناخته میشود. یوکیا آمانو (مدیر کل وقت آژانس) در این گزارش، ۱۲ اتهام دروغین را به برنامهی صلحآمیز هستهای ایران وارد میکند و با حمایت اربابان غربیاش، با جدیت به پیگیری آنها همت میگمارد. انتشار این گزارش، دستاویز و بهانهی تازهای را برای وضع و اعمال دور جدید تحریمها در اختیار غرب قرار میدهد. به نظر میرسد که تنها وجه مثبت گزارش یادشده نسبت به گزارشهای پیشینِ این نهاد غیرمستقل در خصوص برنامهی صلحآمیز هستهای کشورمان، تجمیع تمامی اتهامات و مدعاهای دروغین آژانس در یک گزارش میباشد!
⚡️ البته قطعا ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که اساس مدعاهای آژانس علیه برنامهی هستهای ایران، ناظر به سالهای منتهی به ۲۰۰۳؛ یعنی دوران دولتهای سازندگی و اصلاحات میباشد.
⭕️ اما مدعاهای دروغین دوازده گانهی آژانس در گزارش PMD شامل چه مواردی است؟
🔴 اتهامات مذکور عبارت اند از: اکتساب مواد هستهای، مدلسازی و محاسبات، ساختار مدیریت برنامه، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری، آغازگر نوترونی، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، انجام تست، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، جایگذاری در داخل موشک حامل، تولید چاشنی (EBW)، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
❇️ سرانجام پروندهی PMD
در سال ۹۲، دولت جناب روحانی تعهد خود را مبنی بر رفع نگرانیهای گذشته و حال آژانس (مندرج در گزارش PMD) اعلام میدارد و عملا اتهامات بیاساس و ظالمانهی آنها را علیه ملت ایران میپذیرد.
پس از انعقاد توافق وین (برجام) و اجرایی شدن تعهدات سنگین و وسیع ایران، آژانس که به موجب بند ۱۴ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام صرفا متعهد به انتشار ارزیابی نهایی (final assessment) خود (نه متعهد به بستن پروندهی PMD) در رابطه با اتهامات فوق شده بود، در آذرماه ۹۴، ارزیابی نهایی خود را اعلام و منتشر میکند.
ایران تنها از ۲ اتهام تبرئه میشود ⬅️⬅️ اکتساب مواد هستهای، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری.
۵ اتهام اثبات می گردد (البته براساس ادعای آژانس) ⬅️⬅️ ساختار مدیریت برنامه، تولید چاشنی (EBW)، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، مدلسازی و محاسبات.
در ارتباط با ۵ مورد دیگر، آژانس اعلام نموده که فعلا نتوانسته است به ارزیابی نهایی برسد (پروندهی PMD در خصوص این ۵ مورد کماکان باز میباشد) ⬅️⬅️ آغازگر نوترونی، انجام تست، جایگذاری در داخل موشک حامل، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
♻️ به این ترتیب، با وجود گردن نهادن دولت به خواستههای نامشروع غربیها، پروندهی ایران از سطح PMD به سطح MD (ابعاد نظامی) ارتقا مییابد. به بیان روشنتر، آژانس اعلام کرده است که اگر تا پیش از برجام و انتشار گزارش مربوط به ارزیابی نهایی، وجود ابعاد نظامی در برنامهی هستهای ایران صرفا در حد «احتمال» بوده است، اکنون وجود ابعاد نظامی به «اثبات» رسیده است! علاوه بر این، ارزیابی نهایی آژانس، در یک مورد روی ارزیابی جامعهی اطلاعاتی آمریکا را نیز سفید میکند و ارزیابیِ به مراتب بدتری را در ارتباط با برنامهی هستهای نظامی ایران در پاییز ۲۰۰۳ ارائه مینماید.
🎯 نتیجه
مدعای حامیان برجام و نیز آمانو (تابناک - ۱۷ فروردین ۹۸ - کدخبر: ۸۸۹۵۴۹) مبنی بر مختومه اعلام شدن پروندهی PMD صحیح است، اما با این فرض و مبنا که ایران به عنوان «مجرم» پرونده شناخته شده است، همانند جنگی که بین ایران و آژانس خاتمه یافته، اما ایران به عنوان آغازکننده و طرف متخاصم معرفی شده باشد. بنابرین تحمیل تعهدات سنگین و گسترده بر ایران در قالب «برجام»، در واقع مجازات یک مجرم است و تازه اول ماجرا میباشد. البته تلاش مجدانه برای رفع نگرانیهای غرب، ثمرهای بهتر از این نیز نخواهد داشت.
@abarshagerd ✍️
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🌙 شبنوشت 🌙
🔴 آیا پروندهی PMD بسته شده بود؟
چندین ماه پیش مبسوطا به این سؤال پاسخ دادیم. 👆👆
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
ایکس
🔘 سؤالی که در پی میآید، سرنخ بسیاری از معماهای امنیتی و فوقامنیتیِ پیش آمده در طول حیات جمهوری اسلامی است. پس دقت کافی را مبذول فرمایید.
💥 مگر نه آنکه گروهک «فرقان» در سال ۵۹ به طور کامل فروپاشیده و عوامل آن از کار افتادند؟ پس چرا با این حال بر روی ضبط صوتی که در ۶ تیر ۶۰ برای ترور آیت الله خامنهای تعبیه شده بود نوشته بودند: ⬅️ آخرین هدیهی گروه فرقان به جمهوری اسلامی ➡️
🔴 براستی چه کسی/کسانی (X) میخواست/میخواستند خود را در پشت گروهک تابلو، بدنام و منفور «فرقان» پنهان کند/کنند و بازوهای توانای امام (ره) را قطع نماید/نمایند و جانشین احتمالی ایشان را بکشند تا اجازه ندهد/ندهند که خون سالم و پاک پمپاژشده از قلب «خمینی» از طریق رگ مهم و بیبدیلی به نام «خامنهای» به مردم برسد و نظام اسلامی را برای ادامهی حیات خود با چالش بسیارجدی روبرو کرده و به نفس نفس اندازند؟
❇️ اما این احمقهای روزگار، خودشان هم نمیدانستند و اکنون نیز نمیدانند و حتی عاجزند که این حقیقت و واقعیت را درک کنند که در حال انجام چه خدمت والا و بینظیری به انقلاب و نظام اسلامی بودند و هستند؛ «لازال یُؤیّدُ هذا الدّین بالرّجل الفاجر». (کنزالعمال، ج ۱، ص ۴۵، ح ۱۱۵)
🔻 این «ایکسِ» کثیف کیست/کیستند؟
🔻 این «رجلِ فاجر» کیست که گِرای یاران امام (ره) را به طور دقیق به دشمنان میداد؟
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
😄 دوستان خیلی خوشحالم؛ بسیار زیاد.
🌻 امروز توانستم یکی از افراد حاضر و فعال در توئیترِ لعنتی و دشمنپسند را مجاب نمایم که از این فضای آلوده خارج شوند و خروجشان را نیز به صورت علنی به اطلاع مخاطبانشان برسانند. حریّت ایشان حقّا ستودنی بود.
🌹 با آرزوی توفیق و تایید برای تمامی حضراتی که در این مسیر میکوشند.
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
چرا آمریکا به تعهداتش در برجام عمل نمیکرد؟
❇️ پاسخ:
دستکم به دو علت اصلی:
🔹 یکم: امتیازات فراوان، سرشار و بیحسابی که دولت فعلی در برجام واگذار کرد که به واسطهی آن کارآمدی ابزار «تحریم» را برای آمریکا اثبات و احیا نمود (کارآمدی ابزار تحریم پیش از توافق ژنو و منتهی به آن دوران، شدیدا از جانب آمریکا مورد تردید واقع شده بود، حتی در بین خودِ آمریکاییها؛ بهگونهای که آمریکا به شدت محتاج توافق بود؛ چون به اعتراف خودِ آنان تحریمها در آستانهی فروپاشی قرار داشت).
این وضعیت، آمریکا را به این نتیجه رساند که با بهکارگیری ابزار تحریم میتواند امتیازات راهبردی دیگری نیز از ایران بگیرد. واقعا چرا آمریکا باید تحریم را رفع و به تعهدات ناچیز و اندکش عمل میکرد؟!
🔹 دوم: عدم واکنش مناسب و درخور دولت و مجلس در برابر نقض عهدهای مکرر آمریکا، این کشور را به این برداشت و نتیجه رساند که نقض عهد هیچ هزینهی خاصی ندارد. بنابرین آمریکا به همین دلیل به روند تهی کردن برجام ادامه داد.
💥 مهم:
ابزارها و اهرمهای قدرت (مانند موشک و آزمایشهای موشکی)، عامل بههم خوردن توافق نیست، بلکه عاملی است برای عقبنشینی دشمن از مواضعش و نشستن بر سر جایش، همانند عقبنشینی فاحش آمریکا در مذاکرات ژنو (آبان ۸۷)، استانبول، بغداد، مسکو و آلماتی.
آزمایشهای موشکی این پیام را به خصم منتقل میکند که ما به هیچ روی در حوزهی دفاعی کوتاه نخواهیم آمد. این موجب میشود که آمریکا همین برجامی که به دست آورده را با جدیت حفظ کرده و به تعهداتش عمل کند تا توافق از هم نپاشد؛ چرا که با آزمایش موشکی، پیام اقتدار به او ارسال شده است که اگر به تعهدات خود عمل نکنی، ما نیز به تعهداتمان عمل نخواهیم کرد.
🔴 البته این پیام اقتدار زمانی میتواند منجر به پایبندی آمریکا به تعهداتش گردد که سایر عوامل محرک برای نقض عهد از جانب آمریکا در میان نباشد یا از وزن آنچنانی برخوردار نباشد.
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
اگر منظورتان از «ضربه ی سیاسی» آن است که آمریکایی ها، مکانیسم ماشه (بند ۱۲ قطعنامه ی ۲۲۳۱) را بکار انداخته و تحریم های شورای امنیت را توسط آن به صورت رسمی بازگردانند، مطمئن باشید که حالاحالاها چنین کاری نخواهند کرد (و شاید هیچگاه چنین نکنند).
آمریکایی ها صد البته که احمق هستند، اما مگر دیوانه اند؟!
🔘 مگر دیوانه اند که به جای نگه داشتن یکجانبه ی ایران در برجام، کل ساختاری را که از قابلیت و ظرفیت مهار ایران در حوزه ی هسته ای و اثرگذاری بر محیط داخلی و پیرامونی ایران برخوردار می باشد، بر هم بزنند؟!
💥 براستی اگر آمریکا از برجام متنفر است و آن را بر ضد منافع خود و در راستای منافع ایران می داند، چرا به جای خروج یکطرفه از برجام و شانه خالی نمودن رسمی از زیر بار تعهدات، از ابتدا به بند ۳۷ مراجعه نکرد و کل برجام را نابود نکرد؟! ☺️
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
☀️ ظهرنوشت ☀️ 😄 دوستان خیلی خوشحالم؛ بسیار زیاد. 🌻 امروز توانستم یکی از افراد حاضر و فعال در توئیت
🌙 شبنوشت 🌙
🌹 دوستان! دوباره موفقیت و خوشحالی بزرگی نصیبم شد.
😄 بازهم کامم حسابی شیرین شد و یک مسرّتِ سرشار، سرتاپای وجودم را فراگرفت. در پوست خود نمیگنجیدم.
امروز طی گفتگویی دوستانه، کوتاه و کمنظیر، توانستم صاحب یک مغازهی لوازم آرایشی را مجاب نمایم که تصویر تبلیغاتیای را که جلوی در ورودی فروشگاه قرار داده بودند و متأسفانه برخلاف موازین شرعی بود، تعویض نمایند. ایشان بسیار خاضعانه و بزرگوارانه پذیرفتند و از روی خداوند شرمسار شدند و شدیدا اظهار ندامت میکردند. این گفتگوی صمیمانه هیچگاه از خاطرم پاک نخواهد شد.
🌻 هنگام حرکت به طرف مغازه، از رسول اکرم مدد طلبیدم و حضرت ایشان هم سنگتمام گذاشتند.
بارالها! بسیار ممنونم!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
با کلمات زیر جملهای بسازید!
دیلاق و سربههوا - بدریخت و بدترکیب - مزخرف و بیاساس
⬅️ جملهی پیشنهادی بنده: برج میلاد!!
😒 هیچگاه به خاطر ندارم که از برج نامیمون و بیبنیاد میلاد خوشم آمده و در دلم نشسته باشد.
😡 از ابتدا نفهمیدم و اکنون نیز نمیفهمم که اساسا این بدقیافهی چشمخراش چیست و بودن آن دقیقا از چه ضرورت تمدنیای برخوردار است؟
براستی کدام عنصر تمدنی (اسلامی - ایرانی) و مطابق با هویت ملت ایران در این سازه یافت و دیده میشود؟ از یابنده تقاضا میگردد که به ما نیز بنمایاند و امثال بنده را هم از جهل خارج کند.
❌ با کدام منطق و مبنا میبایست اجازه داد که در سرزمین پاکان؛ یعنی «ایران»، شاهکار تمدنیای به نام میدان امام (نقش جهان) اصفهان در کنار سازهای ناسازگار با هویت ایرانیان؛ یعنی برج معوّج میلاد رنج بکشد؟ کدام یک از ما حاضر میشویم که با فردی که هویت او ۱۸۰ درجه برخلاف هویت ماست در زیر یک سقف زندگی کنیم؟ مگر مکتب ما چه کمبود و نقصانی دارد که برای جبران آن ناچار شدهایم که دست به ساخت نمادی سرمایهداری و بیارتباط و بلکه متضاد با هویت جامعهی بالندهی شیعی ایران بزنیم؟ یعنی زبانم لال، این ملت آنقدر بیبتّه و بیعُرضهاند که نمیتوانند اثر و سازهای بر اساس هویت خود بنا کرده و با تبدیل آن به یک جاذبهی گردشگری، مکتب بینظیر خود را به رخ جهانیان بکشانند؟
🎯 مخلص کلام آنکه علم، صنعت، ادبیات، معماری، اقتصاد و ... در جامعهی ایران، همه و همه الزاما و منحصرا میبایست در راستا و در خدمت هویت شیعی این ملت باشد، نه بر پایهی تمدن و تفکر سرمایهسالاری. تفصیل این مطلب بماند.
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
⛅️ صبحنوشت ⛅️ با کلمات زیر جملهای بسازید! دیلاق و سربههوا - بدریخت و بدترکیب - مزخرف و بیاساس
🔴 تصویری از برج میلاد در تهران و برج CN در تورنتو کانادا
@abarshagerd ✍