⛅️ صبحنوشت ⛅️
افتخار میکنیم که بیسوادیم!
🔴 وقتی در گوشهای از کشوری، یک پلیس اقدامی ظالمانه و علنی را نسبت به یکی از شهروندان مرتکب میشود و ناگهان در ۵۰ ایالت و ۵۸۰ شهر آن کشور اعتراض و آشوب سراسری؛ آنهم توسط مردم نه عناصر اجیرشده شعله میگیرد، آیا فهم این حقیقت کار دشوار و طاقتفرسایی است که این برافروختگی، یک برافروختگی ساده و صرفا ناشی از اتفاقی ناگوار در یک نقطه از یک سرزمین نیست، بلکه برونریز خشمی است فروخورده که ریشهای به عمق مخالفت با اصل آن حاکمیت و نظام را داراست؟
💬 ما علیرغم تمام بیسوادیمان توانستیم این حقیقت را بفهمیم و درک کنیم، اما فلان استاد سیاستخوانده چطور؟!
😊 در خاطرتان بماند که این شما بودید که موجب شدید ما به بیسوادیمان ببالیم و افتخار کنیم!
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
تقدیم با عشق به محضر
❤️ یگانهی دوران!
❤️ مایهی فخرِ علمیِ جهان!
❤️ خاتمالمعلّمینِ منطق و حریّت در ایران!
❤️ استادالاساتیدِ دانشگاهِ تهران!
❤️ نجاتبخشِ اذهانِ نسلِ جوان!
❤️ الگوی کاملی از زیباییِ بیان!
💥 حضرت علّامه دکتر «راستگوی قشنگگفتار»! دام ظلّه علی کلّ جامعهی دانشگاهیِ ایران و جهان!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
💬 معادلهی فوق را سال گذشته در همین ایام به صورتی که مشاهده میفرمایید تبیین اجمالی کردم.
🔘 البته این معادله همین حالا هم کارآیی خودش را دارد. فقط زحمت کشیده و در ذهن شریفتان «جان بولتون» را با «مایک پامپئو» جایگزین فرمایید.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
امان از قورباغههای هفتتیرکش!
البته کاملا هم طبیعی است.
💢 کاملا طبیعی است که وقتی در متن برجام، اساسا هیچ ناظری بر تعهدات و اقدامات غربیها وجود ندارد، فلان دولت غربی با آسودگی هرچه تمامتر میتواند مدعی شود که به همهی تعهدات خود پایبند بوده است. دریغ از یک مرجع ناظر که بتواند گریبان او را بگیرد.
در مقابل، این کشور ماست که درخصوص تعهدات و اقداماتش، باید به چندین و چند جا جواب پس بدهد ⬅️ آژانس - کشورهای طرف مذاکره - شورای امنیت.
😊 شیر که در جنگل نباشد، قورباغه هفتتیرکش خواهد شد!
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
چرا فکر میکنید که با بچه طرفید؟!
😡 با این جملهی ظاهرا تشرگونه ولی بیارزش، مثلا میخواهید ادعای حسن نیت کنید و دل ایران را به دست آورید؟!
به جای این قبیل مهملات، به تعهداتتان عمل کنید و با آمریکاییها همصدا نشوید!
💥 یعنی باور کنیم که شما اروپاییها اطلاع ندارید که آمریکا اگر از طریق برجام نتواند، اما قطعا از طریق قطعنامهی ۲۲۳۱ میتواند محدودیت زمانی تحریمهای تسلیحاتی را ملغی نماید؟!
⬅️ رجوع شود به بند ۱۲ قطعنامهی ۲۲۳۱
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
آقای روحانی در این روزها شرایط سختی را میگذراند.
تعامل و توافقات به اصطلاح سازندهی ایشان با غرب در حالت بسیار اسفباری به سر میبرد.
نشان به آن نشان که ایشان از فرط بیدستاوردی و بینتیجه بودن تعامل با غرب، ناچار شدهاند مواضعی را اتخاذ و از چیزهایی دفاع کنند که زمانی علیه آن کوشیدهاند.
انگار نه انگار که بر فرض رفع تحریمهای تسلیحاتی، از سرگیری مبادلات نظامی ایران با کشورها و افزایش توان دفاعی کشورمان، موجب بههم خوردن فزونتر تعامل مدنظر ایشان با غرب میشود.
چگونه میتوان از طرفی در راستای تضعیف قدرت و بنیهی نظامی کشور کوشید، و از طرف دیگر به رفع تحریمهای تسلیحاتی بالید؟!
هر سخنی از هر گویندهای قابل پذیرش و باور نیست.
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
خواهشی دارم از مخاطبان محترمی که از رایانه برخوردار هستند.
اخیرا گفتگویی عالی و بسیارمهم از شبکه ی ۳ پخش گردید؛ با موضوع پاسخ به شبهات رایجی که معمولا در خصوص رضاخان و دوران حکومت او مطرح می شود، و با حضور آقای «علیاکبر رنجبر کرمانی».
نشانی این گفتگو را جهت بارگیری (دانلود) قرار می دهم. دوستان حتما وقت گذاشته و این برنامه را از دست ندهند و با دقت تماشا بفرمایند.
حجم: ۲۰۱ مگابایت
https://cdn6.tv3.ir/original/2020/06/07/637271293780782946video.mp4
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🗣 آقای روحانی روز دوشنبه (۱۹ خرداد ۹۹) در جلسه برنامهریزی برای تحقق شعار جهش تولید:
«در دولت یازدهم اگر چه تحریمها برقرار بود، اما با اقداماتی مانند توافق اولیه (توافق ژنو – ۳ آذر ۹۲) در ۱۰۰ روز اول و تعدیل تحریمها ماهانه ۷۰۰ میلیون دلار از اموال بلوکه شده ایران آزاد میشد ...». (پایگاه اطلاعرسانی دولت – کد مطلب: ۳۴۰۵۸۰)
💢 ملاحظات:
❇️ ۱. واقعیت امر آن است که نه پس از حصول توافق ژنو و نه حتی پس از حصول توافق برجام، «ساختار» تحریمهای ثانویهی بانکی آمریکا اندک تغییری نیافت و قرص و محکم پابرجا ماند. حال حتی در صورتی که صدق گفتههای مقامات آمریکایی را مبنی بر آزادسازی مقدار بسیاراندکی از پولهای کشورمان بپذیریم، کماکان پرسش و ابهام اصلی باقی است که با وجود حفظ ساختار تحریمهای بانکی آمریکا، چگونه و از چه طریقی ممکن است که رقم ادعایی ماهیانه ۷۰۰ میلیون دلار به دست ایران رسیده باشد؟
⬅️ به عنوان نمونه، وندی شرمن معاون وقت وزیر خارجهی آمریکا در ۷ مرداد ۹۳ در کمیتهی روابط خارجی سنا میگوید: «نظام عمومی تحریمها همچنان به قوت خود باقی خواهد بود. عدم دسترسی ایران به نظام مالی بینالمللی به جای خود باقی خواهد ماند». (خبرگزاری رویترز – ۱۷ ژانویه ۲۰۱۴)
⬅️ مقامات وزارت خزانهداری آمریکا در ۳ آذر ۹۲ در خصوص فهرست SDN اعلام میکنند: «تحریمهای اعمال شده علیه ۶۰۰ تن از افراد و نهادهایی که از برنامهی هستهای یا موشک بالستیکی ایران حمایت میکنند همچنان باقی خواهد ماند». (وبسایت ادارهی برنامههای اطلاعات بینالمللی وزارت خارجهی آمریکا – ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳)
⬅️ محمد شریعتمداری معاون وقت اجرایی رئیس جمهور نیز در ۶ بهمن ۹۳ تصریح میکند: «به طور واضح و شفاف میتوان اعلام کرد که هیچ تحریمی علیه ایران برداشته نشده و این تحریمها همچنان مانند زنجیرههایی بر پای توسعهی کشور ادامه دارد». (خبرگزاری اقتصادی ایران – کد خبر: ۲۵۵۹۴۹)
💥 تا اینجای بحث، این واقعیت نمایان گردید که ساختار تحریمها پس از انعقاد توافق ژنو نیز حفظ شده است. اکنون دو اظهارنظر بسیارمهم پیش رو را با دقت ملاحظه فرمایید:
⏪ آسوشیتدپرس از قول مقامات غربی مینویسد: «به مقامات ایرانی گفته شده است که اگر این پول در بانکهای اروپایی به جریان بیفتد، و از حسابهای بانک مرکزی یا مؤسسات مالی دیگر ایران – که 👈مشکوک👉 به کمک به گروههای تروریستی یا برنامهی هستهای ایران باشند – استفاده کنند، انتقال اموال بلوکه خواهد شد». (رویترز به نقل از آسوشیتدپرس – ۱۶ ژانویه ۲۰۱۴)
⏪ زنگنه در روزهای واپسین فروردین ۹۴ بیپرده اذعان میکند: «در مورد بیمه و دریافت درآمدهای نفتی به دلایلی که نمیتوانم بازگو کنم، این امر محقق نشد؛ چراکه مجبور بودیم برخی از اطلاعات خود را افشا کنیم». (تسنیم – کد خبر: ۷۱۰۲۷۱)
🔘 براساس گفتههای رسمی فوق، کشورمان صرفا و فقط زمانی میتوانسته است مبالغ خود را برداشت کند که هیچ از بانکها یا مؤسسات مالیای که دریافتکنندهی پولها هستند نباید جزو مواردی باشند که آمریکاییها آنها را مشکوک قلمداد میکنند (یعنی لازم است که تمام شکهای آمریکا را رفع کرد) و این امر تنها در صورتی قابل تحقق است که ایران اطلاعات مالی خود را برای دشمنش افشا نماید.
بنابرین، با قاطعیت میتوان ادعا کرد که پس توافق ژنو، هیچ پولی از طریق نظام «بانکی» به دست ایران نرسیده است.
🗯 چنانچه ایران این اقساط را به صورت «نقدی» و از طریق به اصطلاح «چمدانی» انتقال داده باشد، در این صورت باید گفت که روش چمدانی پیش از حصول توافق نیز از جمله روشهایی بوده که ایران برای نقلوانتقال بخشی از پولهای بلوکه شدهاش از آن بهره میگرفته است. لذا حتی با این فرض نیز تغییر و گشایشی در وضعیت بانکی ایران پس از توافق ژنو ایجاد نشده است.
❇️ ۲. فارغ از آنکه اساسا مبلغ یادشده (ماهیانه ۷۰۰ میلیون دلار) در مقایسه با حجم اقتصاد ایران رقم ناچیزی محسوب میشود، این واقعیت را نیز نباید از نظر دور داشت که ارزش ساختمان متعلق به بنیاد علوی (وابسته به ایران و واقع در خیابان پنجم منهتن نیویورک) که پس از توافق ژنو به وسیلهی آمریکا مصادره گردید، بیش از کل مبلغی بود که در طول ۶ ماه بنا بود به ایران پرداخت شود!
👈 ارزش ساختمان بنیاد علوی: ۵ میلیارد دلار (روزنامهی وطن امروز ۳۰ فروردین ۹۳)
👈 مجموع مبالغ اقساط ششگانه: ۴.۲ میلیارد دلار
⭕️ میزان عایدی به دست آمده برای ایران: نه تقریبا، بلکه تحقیقا هیچ!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🤔 سؤال: اساسا هدف از «پیشرفت» چیست؟
✅ پاسخ: هدف از پیشرفت عبارت است از «مستقل شدن»؛ وگر نه چه نیازی هست که افراد و کشورها، خود را برای پیشرفته شدن اینقدر به زحمت بیندازند.
🎯 نتیجه: اگر فردی/ کشوری پیشرفت کرد اما با این حال مستقل نشد، معلوم میشود که پیشرفتش واقعی نبوده، بلکه صرفا شبح و توهمی از پیشرفت بوده است.
_ _ _ _ _ _ _ _ _
🤔 با این اوصاف، آیا میدانید گناه انقلاب و نظام اسلامی چیست؟
✅ گناه بزرگ انقلاب و نظام آن است که عاقل و باهوش بوده و حاضر نشده است که پیشرفت (مثلا از نوع صنعتی آن) را از هر راهی ولو سلب استقلال از مردمش به دست آورد؛ زیرا خوب فهمیده است که آن پیشرفت کذایی نیز در واقع پیشرفت نیست و منجر به رفاه اعماق جامعه نخواهد شد.
استعمارگران اگر دلسوز مردم بودهاند، پس چرا کشورها را مورد استعمار قرار دادهاند؟ حال چرا عدهای تصور میکنند که عاملان سلب استقلال از ملتها دلسوز و به دنبال رفاه تودههای مردم هستند؟!
💥 پیشرفت حقیقی آن است که توأم با حفظ هویت و استقلال ملتها بدست آید.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
⭕️ براستی کدام اظهارات و اقدامات داخلی موجب جریتر شدن بیشتر غربیها در نقض برجام شد؟ اظهارات و اقدامات منتقدان یا حامیان سینهچاک برجام؟
🔻 آقای رئیس جمهور! وقتی سادهترین و ابتداییترین نکات و ملاحظات دیپلماتیک را در اظهارات و رفتارهای تان رعایت نمیکنید، انتظار اجرای تعهدات از جانب آمریکاییها هم انتظار حکیمانهای نیست.
وقتی جنابعالی و سایر حامیان برجام بیان میدارید که تحریمهای هستهای رفع شدهاند، این بدان معناست که آمریکا و سایر غربیها به تعهداتشان عمل کردهاند!
این سخن شما که فقط و فقط مصرف داخلی دارد و صرفا ابزاری است برای ساکت کردن منتقدان و نیز شانه خالی کردن دولت از زیر بار توقعات مردم و انداختن بار بر دوش کلیت نظام، موجب خارج شدن غربیهای بدعهد از زیر بار مسئولیت و تبرئه از نقض عهدهایشان میشود. واقعا فهم این موضوع دشوار و سنگین است؟!
♦️ سخن مذکور سبب میشود که غربیها انگیزهای برای انجام تعهداتشان و نیز جبران نقضهایشان نداشته باشند؛ زیرا وقتی غربیها میبینند که رئیس جمهور ایران رسما و علنا در حال لاپوشانی بدعهدیهاست و ایران را به همین حد که غربیها انجام دادهاند قانع میداند، دیگر چه نیازی هست که به سوی انجام تعهداتشان بشتابند!
✅ به جای این قبیل اظهارنظرها، باید این تصور را در ذهن غربیها ایجاد کرد که اگر به تعهداتتان عمل نکنید لاجرم باید هزینه بدهید، اما این سخن شما معالاسف موجب میشود که بار از دوش غربیها خارج و بر دوش کشور و نظام انداخته شود و طبیعتا مردم در این میان آمریکا را بلاتقصیر ببینند.
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🔴 این فرد که دیگر «اوباما» نیست که اعتراف او را به حساب سیاهپوست بودنش بگذارند.
🔘 ناگفته نماند که سیاهپوستان آمریکا نیز اوباما را آنچنان سیاهپوست بشمار نمیآوردند؛ چراکه او خودش را آنچنان سیاهپوست نمیدانست.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🔴 زمان اتخاذ رویکرد و عملکردهای رمانتیک در حوزهی «سیاست خارجی» چطور؟!
😍 آیا شما و آقای رئیس جمهور کماکان نیز برآن هستید که با تصورات عشقولانه و اعتمادمحور میتوان منافع ملی را تأمین و استیفا نمود؟!
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
🌹 فراوان ممنونیم که این حقیقت را برای ما کمسوادان مکشوف ساختید!
جنابعالی که از حال و روز ما آگاه نیستید. خبر ندارید که فیالحال در کشور ما رئیس جمهوری صدارت میکند که رویکردها و عملکردهایش، ما را قاطعانه به این نتیجه رسانده بود که لابد این ماییم که شرمندهی اروپاییها هستیم!
🔅 ممنون که روشنمان نمودید!
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_ششم
🔺 طرح مسئله:
- مدعای مکرر و با مدّ و تشدید جناب رئیس جمهور و مذاکرهکنندگان (از جمله جناب عراقچی) مبنی بر بسته شدن پروندهی موسوم به PMD، چه میزان با واقعیت امر در تطابق است؟ (مشرق - ۲۵ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۰۹۵۶۹ | باشگاه خبرنگاران جوان - ۲۴ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۴۲۷۴۷۸)
- آیا سومین شرط از شروط نه گانهی رهبری (بنگرید به نامهی رهبر انقلاب به رئیس جمهور در تاریخ ۲۹ مهر ۹۴) مبنی بر لزوم پایان اعلام شدن موضوعات حال و گذشته (PMD) از جانب آژانس، رعایت شده است؟
❇️ برای بررسی و واکاوی این مدعا، ابتدا لازم میآید که تعریف و توضیحات مختصری را پیرامون ماهیت پروندهی PMD و جزئیات آن ارائه و تقدیم نماییم.
💢 آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) در ۸ نوامبر ۲۰۱۱ (۱۷ آبان ۹۰) با فشار آمریکاییها و صهیونیستها، اقدام به انتشار گزارشی میکند (GOV/۲۰۱۱/۶۵) که بیشتر با عنوان PMD (possible military dimensions) یا همان "ابعاد احتمالی نظامی" شناخته میشود. یوکیا آمانو (مدیر کل وقت آژانس) در این گزارش، ۱۲ اتهام دروغین را به برنامهی صلحآمیز هستهای ایران وارد میکند و با حمایت اربابان غربیاش، با جدیت به پیگیری آنها همت میگمارد. انتشار این گزارش، دستاویز و بهانهی تازهای را برای وضع و اعمال دور جدید تحریمها در اختیار غرب قرار میدهد. به نظر میرسد که تنها وجه مثبت گزارش یادشده نسبت به گزارشهای پیشینِ این نهاد غیرمستقل در خصوص برنامهی صلحآمیز هستهای کشورمان، تجمیع تمامی اتهامات و مدعاهای دروغین آژانس در یک گزارش میباشد!
⚡️ البته قطعا ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که اساس مدعاهای آژانس علیه برنامهی هستهای ایران، ناظر به سالهای منتهی به ۲۰۰۳؛ یعنی دوران دولتهای سازندگی و اصلاحات میباشد.
⭕️ اما مدعاهای دروغین دوازده گانهی آژانس در گزارش PMD شامل چه مواردی است؟
🔴 اتهامات مذکور عبارت اند از: اکتساب مواد هستهای، مدلسازی و محاسبات، ساختار مدیریت برنامه، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری، آغازگر نوترونی، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، انجام تست، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، جایگذاری در داخل موشک حامل، تولید چاشنی (EBW)، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
❇️ سرانجام پروندهی PMD
در سال ۹۲، دولت جناب روحانی تعهد خود را مبنی بر رفع نگرانیهای گذشته و حال آژانس (مندرج در گزارش PMD) اعلام میدارد و عملا اتهامات بیاساس و ظالمانهی آنها را علیه ملت ایران میپذیرد.
پس از انعقاد توافق وین (برجام) و اجرایی شدن تعهدات سنگین و وسیع ایران، آژانس که به موجب بند ۱۴ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام صرفا متعهد به انتشار ارزیابی نهایی (final assessment) خود (نه متعهد به بستن پروندهی PMD) در رابطه با اتهامات فوق شده بود، در آذرماه ۹۴، ارزیابی نهایی خود را اعلام و منتشر میکند.
ایران تنها از ۲ اتهام تبرئه میشود ⬅️⬅️ اکتساب مواد هستهای، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری.
۵ اتهام اثبات می گردد (البته براساس ادعای آژانس) ⬅️⬅️ ساختار مدیریت برنامه، تولید چاشنی (EBW)، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، مدلسازی و محاسبات.
در ارتباط با ۵ مورد دیگر، آژانس اعلام نموده که فعلا نتوانسته است به ارزیابی نهایی برسد (پروندهی PMD در خصوص این ۵ مورد کماکان باز میباشد) ⬅️⬅️ آغازگر نوترونی، انجام تست، جایگذاری در داخل موشک حامل، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
♻️ به این ترتیب، با وجود گردن نهادن دولت به خواستههای نامشروع غربیها، پروندهی ایران از سطح PMD به سطح MD (ابعاد نظامی) ارتقا مییابد. به بیان روشنتر، آژانس اعلام کرده است که اگر تا پیش از برجام و انتشار گزارش مربوط به ارزیابی نهایی، وجود ابعاد نظامی در برنامهی هستهای ایران صرفا در حد «احتمال» بوده است، اکنون وجود ابعاد نظامی به «اثبات» رسیده است! علاوه بر این، ارزیابی نهایی آژانس، در یک مورد روی ارزیابی جامعهی اطلاعاتی آمریکا را نیز سفید میکند و ارزیابیِ به مراتب بدتری را در ارتباط با برنامهی هستهای نظامی ایران در پاییز ۲۰۰۳ ارائه مینماید.
🎯 نتیجه
مدعای حامیان برجام و نیز آمانو (تابناک - ۱۷ فروردین ۹۸ - کدخبر: ۸۸۹۵۴۹) مبنی بر مختومه اعلام شدن پروندهی PMD صحیح است، اما با این فرض و مبنا که ایران به عنوان «مجرم» پرونده شناخته شده است، همانند جنگی که بین ایران و آژانس خاتمه یافته، اما ایران به عنوان آغازکننده و طرف متخاصم معرفی شده باشد. بنابرین تحمیل تعهدات سنگین و گسترده بر ایران در قالب «برجام»، در واقع مجازات یک مجرم است و تازه اول ماجرا میباشد. البته تلاش مجدانه برای رفع نگرانیهای غرب، ثمرهای بهتر از این نیز نخواهد داشت.
@abarshagerd ✍️
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🌙 شبنوشت 🌙
🔴 آیا پروندهی PMD بسته شده بود؟
چندین ماه پیش مبسوطا به این سؤال پاسخ دادیم. 👆👆
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
ایکس
🔘 سؤالی که در پی میآید، سرنخ بسیاری از معماهای امنیتی و فوقامنیتیِ پیش آمده در طول حیات جمهوری اسلامی است. پس دقت کافی را مبذول فرمایید.
💥 مگر نه آنکه گروهک «فرقان» در سال ۵۹ به طور کامل فروپاشیده و عوامل آن از کار افتادند؟ پس چرا با این حال بر روی ضبط صوتی که در ۶ تیر ۶۰ برای ترور آیت الله خامنهای تعبیه شده بود نوشته بودند: ⬅️ آخرین هدیهی گروه فرقان به جمهوری اسلامی ➡️
🔴 براستی چه کسی/کسانی (X) میخواست/میخواستند خود را در پشت گروهک تابلو، بدنام و منفور «فرقان» پنهان کند/کنند و بازوهای توانای امام (ره) را قطع نماید/نمایند و جانشین احتمالی ایشان را بکشند تا اجازه ندهد/ندهند که خون سالم و پاک پمپاژشده از قلب «خمینی» از طریق رگ مهم و بیبدیلی به نام «خامنهای» به مردم برسد و نظام اسلامی را برای ادامهی حیات خود با چالش بسیارجدی روبرو کرده و به نفس نفس اندازند؟
❇️ اما این احمقهای روزگار، خودشان هم نمیدانستند و اکنون نیز نمیدانند و حتی عاجزند که این حقیقت و واقعیت را درک کنند که در حال انجام چه خدمت والا و بینظیری به انقلاب و نظام اسلامی بودند و هستند؛ «لازال یُؤیّدُ هذا الدّین بالرّجل الفاجر». (کنزالعمال، ج ۱، ص ۴۵، ح ۱۱۵)
🔻 این «ایکسِ» کثیف کیست/کیستند؟
🔻 این «رجلِ فاجر» کیست که گِرای یاران امام (ره) را به طور دقیق به دشمنان میداد؟
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
😄 دوستان خیلی خوشحالم؛ بسیار زیاد.
🌻 امروز توانستم یکی از افراد حاضر و فعال در توئیترِ لعنتی و دشمنپسند را مجاب نمایم که از این فضای آلوده خارج شوند و خروجشان را نیز به صورت علنی به اطلاع مخاطبانشان برسانند. حریّت ایشان حقّا ستودنی بود.
🌹 با آرزوی توفیق و تایید برای تمامی حضراتی که در این مسیر میکوشند.
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
چرا آمریکا به تعهداتش در برجام عمل نمیکرد؟
❇️ پاسخ:
دستکم به دو علت اصلی:
🔹 یکم: امتیازات فراوان، سرشار و بیحسابی که دولت فعلی در برجام واگذار کرد که به واسطهی آن کارآمدی ابزار «تحریم» را برای آمریکا اثبات و احیا نمود (کارآمدی ابزار تحریم پیش از توافق ژنو و منتهی به آن دوران، شدیدا از جانب آمریکا مورد تردید واقع شده بود، حتی در بین خودِ آمریکاییها؛ بهگونهای که آمریکا به شدت محتاج توافق بود؛ چون به اعتراف خودِ آنان تحریمها در آستانهی فروپاشی قرار داشت).
این وضعیت، آمریکا را به این نتیجه رساند که با بهکارگیری ابزار تحریم میتواند امتیازات راهبردی دیگری نیز از ایران بگیرد. واقعا چرا آمریکا باید تحریم را رفع و به تعهدات ناچیز و اندکش عمل میکرد؟!
🔹 دوم: عدم واکنش مناسب و درخور دولت و مجلس در برابر نقض عهدهای مکرر آمریکا، این کشور را به این برداشت و نتیجه رساند که نقض عهد هیچ هزینهی خاصی ندارد. بنابرین آمریکا به همین دلیل به روند تهی کردن برجام ادامه داد.
💥 مهم:
ابزارها و اهرمهای قدرت (مانند موشک و آزمایشهای موشکی)، عامل بههم خوردن توافق نیست، بلکه عاملی است برای عقبنشینی دشمن از مواضعش و نشستن بر سر جایش، همانند عقبنشینی فاحش آمریکا در مذاکرات ژنو (آبان ۸۷)، استانبول، بغداد، مسکو و آلماتی.
آزمایشهای موشکی این پیام را به خصم منتقل میکند که ما به هیچ روی در حوزهی دفاعی کوتاه نخواهیم آمد. این موجب میشود که آمریکا همین برجامی که به دست آورده را با جدیت حفظ کرده و به تعهداتش عمل کند تا توافق از هم نپاشد؛ چرا که با آزمایش موشکی، پیام اقتدار به او ارسال شده است که اگر به تعهدات خود عمل نکنی، ما نیز به تعهداتمان عمل نخواهیم کرد.
🔴 البته این پیام اقتدار زمانی میتواند منجر به پایبندی آمریکا به تعهداتش گردد که سایر عوامل محرک برای نقض عهد از جانب آمریکا در میان نباشد یا از وزن آنچنانی برخوردار نباشد.
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
اگر منظورتان از «ضربه ی سیاسی» آن است که آمریکایی ها، مکانیسم ماشه (بند ۱۲ قطعنامه ی ۲۲۳۱) را بکار انداخته و تحریم های شورای امنیت را توسط آن به صورت رسمی بازگردانند، مطمئن باشید که حالاحالاها چنین کاری نخواهند کرد (و شاید هیچگاه چنین نکنند).
آمریکایی ها صد البته که احمق هستند، اما مگر دیوانه اند؟!
🔘 مگر دیوانه اند که به جای نگه داشتن یکجانبه ی ایران در برجام، کل ساختاری را که از قابلیت و ظرفیت مهار ایران در حوزه ی هسته ای و اثرگذاری بر محیط داخلی و پیرامونی ایران برخوردار می باشد، بر هم بزنند؟!
💥 براستی اگر آمریکا از برجام متنفر است و آن را بر ضد منافع خود و در راستای منافع ایران می داند، چرا به جای خروج یکطرفه از برجام و شانه خالی نمودن رسمی از زیر بار تعهدات، از ابتدا به بند ۳۷ مراجعه نکرد و کل برجام را نابود نکرد؟! ☺️
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
☀️ ظهرنوشت ☀️ 😄 دوستان خیلی خوشحالم؛ بسیار زیاد. 🌻 امروز توانستم یکی از افراد حاضر و فعال در توئیت
🌙 شبنوشت 🌙
🌹 دوستان! دوباره موفقیت و خوشحالی بزرگی نصیبم شد.
😄 بازهم کامم حسابی شیرین شد و یک مسرّتِ سرشار، سرتاپای وجودم را فراگرفت. در پوست خود نمیگنجیدم.
امروز طی گفتگویی دوستانه، کوتاه و کمنظیر، توانستم صاحب یک مغازهی لوازم آرایشی را مجاب نمایم که تصویر تبلیغاتیای را که جلوی در ورودی فروشگاه قرار داده بودند و متأسفانه برخلاف موازین شرعی بود، تعویض نمایند. ایشان بسیار خاضعانه و بزرگوارانه پذیرفتند و از روی خداوند شرمسار شدند و شدیدا اظهار ندامت میکردند. این گفتگوی صمیمانه هیچگاه از خاطرم پاک نخواهد شد.
🌻 هنگام حرکت به طرف مغازه، از رسول اکرم مدد طلبیدم و حضرت ایشان هم سنگتمام گذاشتند.
بارالها! بسیار ممنونم!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
با کلمات زیر جملهای بسازید!
دیلاق و سربههوا - بدریخت و بدترکیب - مزخرف و بیاساس
⬅️ جملهی پیشنهادی بنده: برج میلاد!!
😒 هیچگاه به خاطر ندارم که از برج نامیمون و بیبنیاد میلاد خوشم آمده و در دلم نشسته باشد.
😡 از ابتدا نفهمیدم و اکنون نیز نمیفهمم که اساسا این بدقیافهی چشمخراش چیست و بودن آن دقیقا از چه ضرورت تمدنیای برخوردار است؟
براستی کدام عنصر تمدنی (اسلامی - ایرانی) و مطابق با هویت ملت ایران در این سازه یافت و دیده میشود؟ از یابنده تقاضا میگردد که به ما نیز بنمایاند و امثال بنده را هم از جهل خارج کند.
❌ با کدام منطق و مبنا میبایست اجازه داد که در سرزمین پاکان؛ یعنی «ایران»، شاهکار تمدنیای به نام میدان امام (نقش جهان) اصفهان در کنار سازهای ناسازگار با هویت ایرانیان؛ یعنی برج معوّج میلاد رنج بکشد؟ کدام یک از ما حاضر میشویم که با فردی که هویت او ۱۸۰ درجه برخلاف هویت ماست در زیر یک سقف زندگی کنیم؟ مگر مکتب ما چه کمبود و نقصانی دارد که برای جبران آن ناچار شدهایم که دست به ساخت نمادی سرمایهداری و بیارتباط و بلکه متضاد با هویت جامعهی بالندهی شیعی ایران بزنیم؟ یعنی زبانم لال، این ملت آنقدر بیبتّه و بیعُرضهاند که نمیتوانند اثر و سازهای بر اساس هویت خود بنا کرده و با تبدیل آن به یک جاذبهی گردشگری، مکتب بینظیر خود را به رخ جهانیان بکشانند؟
🎯 مخلص کلام آنکه علم، صنعت، ادبیات، معماری، اقتصاد و ... در جامعهی ایران، همه و همه الزاما و منحصرا میبایست در راستا و در خدمت هویت شیعی این ملت باشد، نه بر پایهی تمدن و تفکر سرمایهسالاری. تفصیل این مطلب بماند.
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
⛅️ صبحنوشت ⛅️ با کلمات زیر جملهای بسازید! دیلاق و سربههوا - بدریخت و بدترکیب - مزخرف و بیاساس
🔴 تصویری از برج میلاد در تهران و برج CN در تورنتو کانادا
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
این میزان «سنگدلی»، چرا؟
🔻 یک سؤال:
آیا براستی امروز در غم این حادثه ی دردناک و غصه آور، دل و جانمان سوخت؟ گریه کردیم؟
اگر خیر، با تعجب فراوان باید پرسید چرا؟
چرا حتی یک ذره نیز دردمان نگرفت و غصه دار نشدیم؟ چرا اشک نریختیم؟
مگر این ۱۰۰ نفر، مخلوق و محبوب خدای ما نیستند؟ آیا خدا آنان را نیز همانند ما دوست ندارد؟ آیا خدای ما، خدای آنان نیست؟
آیا امروز حجّت خدا غمیگن نشد و اشک نریخت؟
آیا فقط ما هستیم که انسانیم؟
آیا فقط جان ماست که عزیز و شیرین است؟
آیا این جانباختگان و مصدومان همانند ما دارای نزدیکان و آشنایان نیستند؟
آیا امشب خانه های اینان غرق در ماتم نیست؟
آیا پدر، مادر، همسر و فرزندان اینان امشب در عزا صبح نمی کنند؟
آیا این افراد فطرتشان پاک نبود؟
آیا کافر حربی یا صهیونیست بودند؟
مگر امامی که امشب شب تولدشان است نفرمودند: «التودّد إلی الناس نصف العقل»؟ (تحف العقول - صفحه ۴۴۳)
آیا فرموده اند که فقط با اهل شیعه مهربانی کنید، یا فرمایش ایشان ناظر به عموم مردم (الناس) است؟
پس چرا حتی اندکی احساس دلسوختگی در ما ایجاد نشد و چرا آتش نگرفتیم؟
چرا؟ و هزاران بار دیگر باید پرسید چرا؟
@abarshagerd ✍️
💢 جالب است که همهساله سالروز استقلال آمریکا از بریتانیا و تشکیل ایالات متحده در ۴ جولای (۱۴ تیرماه)، تقریبا مصادف است با ایام هفتهی حقوق بشر آمریکایی و سالروز جنایت آمریکا در منهدم ساختن هواپیمای مسافربری ایران (۱۲ تیرماه).
📣 ان شاء الله فردا (۴ جولای) یادداشتی تاریخی - پژوهشی را پیرامون همین موضوع منتشر خواهم کرد.
📷 تصویر فوق، رونوشتی است از اعلامیهی استقلال ایالات متحدهی آمریکا که در تاریخ ۴ جولای ۱۷۷۶ به تصویب رسید.
@abarshagerd ✍️