⛅️ پسیننگار ⛅️
🔴 طوری با قیافهی فقیه اندر سفیه راست در چشم انسان نگاه میکند و میفرماید: «مگر خواندن تاریخ برای ما نان و آب میشود!» که انگار تا ساعت یک پس از نیمهشب بیدار ماندن و با همکاری دوستان مافیای بازی را پیدا کردن یا با هفتاد و هفت قلم آرایش و خودنمایی در کوچه و خیابان رژه رفتن، او را به صدر فهرست پولدارترین افراد دنیا میرساند!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔻 دوران حکومت «پهلویها» به طور رسمی از سال ۱۳۰۴ آغاز گردید. در این دوره، تا اوایل دههی ۴۰ «زنان» از حق رأی محروم بودند.
🔻 حکومت «ایالات متحدهی آمریکا» به طور رسمی در سال ۱۷۷۶ میلادی بر این کشور مسلط گردید. در این دوره، تا اوایل قرن بیستم «زنان» فاقد حق رأی بودند. در تاریخ ۲۶ آگوست ۱۹۲۰ به موجب مصوبهی متمم نوزدهم قانون اساسی ایالات متحدهی آمریکا توسط کنگرهی این کشور، زنان در انتخابات سیاسی حق رأی یافتند.
🔻 حکومت «بریتانیا» نیز تا پیش از سال ۱۹۲۸ میلادی «زنان» کشورش را از شرکت در انتخابات محروم ساخته بود.
📚 منبع کمکی:
«یوسرائیل و صهیوناکراسی»، سید هاشم میرلوحی، دفتر نشر معارف، چاپ ششم
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔴 در انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی آمریکا، ترامپ با اینکه در آرای مردمی ۳ میلیون کمتر از هیلاری کلینتون رأی آورد، اما بر اساس نظام انتخاباتی این کشور یعنی «الکترال کالج» توانست رئیسجمهور شود(همچنین بوش پسر در انتخابات سال ۲۰۰۰ میلادی با ۵۰۰ هزار رأی کمتر از رقیبش اِل گور).
🔴 با وجود آنکه آمریکا تاکنون بارها و بارها تحت عنوان «دموکراسی» علیه کشورها به تهاجم برخاسته است، چرا در این کشور رفراندوم برگزار نمیشود که ببینند آیا مردم با این نظام عجیب و غریب انتخاباتی موافق هستند یا نه؟
✍ ابَرشاگرد
May 11
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔴 برخیها در توجیه کمحجابی یا بیحجابی میگویند که کمحجابی یا بیحجابی پس از مدتی برای مردان «عادی» میشود!
😔 مزخرفگویی یعنی همین!
🔘 اصل مطلب دقیقا همینجاست. اصل مطلب این است که زیباییهای خانمها «نباید» برای مردان عادی شود وگرنه جذابیت و تازگی زنان برای مردان از بین میرود و بدین ترتیب زنان از جایگاه خدادادی و مهم «محبوب شدن» عزل شده و در معرض بیبهره شدن از نعمت بزرگ «داشتن همسر» قرار میگیرند.
✍ ابَرشاگرد
ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️ 🔴 برخیها در توجیه کمحجابی یا بیحجابی میگویند که کمحجابی یا بیحجابی پس از مدتی
🌙 شبنگار 🌙
قضیهی «یک تار موی» زن
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔘 زن را «بر» سرِ بازار نهادن، او را «از» سرِ بازار میاندازد.
خداوند راضی نیست که بازار «زن» کساد شود؛ این همان است که «غربِ سرمایهداری» امروز میخواهد؛ این را میخواهد تا بازار «خانواده» کساد شود.
🌷 خداوند میخواهد زن همواره مورد «خواسته شدن» قرار گیرد.
خداوند زیباست و زن و زیبایی او را نیز خودش آفریده است.
🔘 خداوند ارزش و حرمت زیبایی حتی «یک تار موی زن» را آنچنان میداند که راضی نیست که از ارزش همان یک تار مو، ذرهای هم کم شود و بازارش از رونق بیفتد.
⚠️ پس همان یک تار مو را هم نباید «بر» سرِ بازار انداخت تا مبادا «از» سرِ بازار بیفتد.
✍ ابَرشاگرد
هدایت شده از ابرفقه
🔺لغزش فتوای منسوب به آیةالله جوادی درباره تعطیلی شنبه
✍🏼 امامی؛ آگاه فقه سیاسی و کاشف ابرفقه
◽️گونههای فقه: فقه الهی و فقه ولایی
مراجع تقلید، متخصص فقه الهی (فتوایی) هستند؛ ولی در فقه ولایی (حکم حکومتی)، تنها یک فقیه داریم که «ولیّ فقیه» نام دارد و تنها او میتواند در این حوزه حکم براند؛ نه مراجع تقلید!
◽️تبیین فقه الهی و ولایی
فقه الهی یعنی «اطیعوا الله» و فقه ولایی یعنی «اطیعوا الرسول و اولی الامر». فقه الهی طبعاً قضیه حقیقیه قاعده کلی و برای موضوعات ثابت (احکام عبادی و ...) است و فقه ولایی طبعا قضیه خارجیه و ناظر به مساله خارجی و برای تحقق امور واقعی و جاری است. یعنی در فقه ولایی پیامبر خدا (ص) گزارشگر و رساننده حکم خدا (مانند حج رفتن) نیست؛ بلکه خودش حکم را کشف و بیان میکند و اگر این حکم، تزاحمی با حکم الهی داشت، بر آن مقدم میشود؛ مانند این که ولیّ امر بگوید که امسال حج نگزارید.
◽️مرجع تقلید کیست؟
مرجع تقلید یعنی کسی که فقه الهی را تفقه کرده است و آن را به گونه «فتوا» بیان میکند. اما هیچ مرجع تقلیدی از آن رو که مرجع تقلید است، توان موضعگیری در حکم «ولایی» را ندارد. پس اگر آیةالله جوادی به عنوان مرجع تقلید بخواهند در امور «ولایی» حکم بدهند، بیرون از چارچوب علمی است؛ مگر اینکه تنها به پیروی از ولیّ فقیه سخنی بگویند.
◽️تعطیلی شنبه؛ مساله فقه ولایی
اینکه شنبه تعطیل بشود یا نشود، موضوعی درآمیخته با دهها مساله راهبردی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی، اقتصادی، اجتماعی در کوتاهمدت، میانمدت، بلندمدت و در ایران، منطقه و جهان است و فقیهان فقه الهی (فتوا) صلاحیت چنین سخنی ندارند!
🌤 چاشتنگار 🌤
⚠️ شاید به ذهن شریف شما نیز خطور کرده باشد که سردمداران غربِ سرمایهداری و دنبالهروانشان، زمانی که میخواهند حدود روابط بین مردان و زنان را در کشوری بشکنند و بیبندوباری را ترویج نمایند، در نقطهی آغاز به «مردان» نمیگویند که سراغ زنان بروید، بلکه برای شکستن قبح روابط، ابتدا به «زنان» میگویند که حجابتان را کنار بگذارید.
🌸 فکر میکنید چرا؟
✍ ابَرشاگرد
هدایت شده از ابرفقه
پیام تسلیت امام خامنهای
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔘 ظاهرا پروردگارمان دلگیر شده بود به خاطر کاهش مشارکت ما در انتخابات اخیر.
🔘 لذا تدبیر شاه حکیم و مهربان گیتی به این تعلق گرفت که ▪️«رئیسی عزیز»▪️ را از ما بگیرد تا داغ او بهسان سوخت قویای باشد برای رانش بیشتر موتور محرکهی مشارکت در انتخابات آتی.
🟢 به امید مشارکت حداکثری ملت در انتخابات مهم پیشرو و جبران گذشته
✍ ابَرشاگرد
🌤 چاشتنگار 🌤
❌ «تحقیر وطن» و نیز «تحقیر نظام اسلامی» با این جِرم سنگین و حجم گسترده از خدمات از ابتدای انقلاب تاکنون به خاطر وجود فلان و فلان مشکل که برای برخی از ما کار رایجی شده است، حقیقتا «نادانی» است؛ چراکه به طور طبیعی انگیزهی اصلاح همان مشکلات از مسئولان و مردم گرفته میشود که این برابر است با تداوم مشکلات.
✍ ابَرشاگرد
🌤 چاشتنگار 🌤
هاشمی رفسنجانی:
ما نمیخواهیم به جانشینان امام خمینی «امام» بگوییم!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متن اظهارات هاشمی رفسنجانی در بخشی از خطبهی دوم نماز جمعهی ۹ تیر ۱۳۶۸ عینا، کاملا و به نقل از «پایگاه رسمی نشر آثار» وی در پی میآید: ⬇️
🗣 «یک سؤالی که از ما میکردند و ما را شرمنده کردند که ما باید حل کنیم، این است که میگویند: شما بعد از امام اسم رهبری را رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران گذاشتهاید و ما این را قبول نداریم، این را خارجیها میگویند. میگویند ما چه بکنیم؟ یعنی ما بدون رهبر باشیم؟ بعضیها این را دلیل عدول از راه امام تلّقی میکنند و میگویند امام انقلابش را برای ایران نمیخواست، برای خارج از ایران میخواست؛ چرا رهبر، رهبر ایران باشد و چرا رهبر ما نباشد؟
این حرف حسابی است. البتّه ما یک مشکل در اینجا داریم و برای آنها توضیح میدهیم و راهی را هم باید انتخاب کنیم. ⬅️یک سری لقبهاست که باید آنها را برای امام حفظ کنیم. امام در این انقلاب و آینده و همیشه باید القاب خاصّ خودشان را داشته باشند که یکی از آنها کلمه «امام» است. امام امّت را بنا نداریم برای رهبران امروز و آیندهمان استفاده کنیم➡️.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از القاب خاصّ حضرت امام است. ایشان این انقلاب را بنیان گذاشتند و مخصوص امام است. بحثی که هست، در کلمه رهبر است که آیا رهبر انقلاب هم مختصّ حضرت امام باشد و یا میتوانیم به رهبر امروز و آیندهمان هم بگوئیم؟ اینجاست که ما با مسلمانان خارج از کشور اختلاف پیدا کردهایم. ما از اوّل نخواستیم این کلمه را بگوئیم، ولی آنها از ما گله دارند و به ما میگویند: این اسم را بگوئید. اینجا باید ادبای ما به ما کمک کنند. ما نمیتوانیم به خارج از کشور - مسلمانهائی که این جور دارند با این انقلاب همراهی میکنند و این انقلاب اسلامی مال همه است - یک عنوانی ندهیم که آنها هم احساس کنند با این انقلاب و رهبری انقلاب مربوطند.
لذا فکر میکنم حالا ادبا و اهل ذوق انتخاب کنند: یا باید اینجا مثلاً به حضرت امام بگوئیم «رهبر کبیر انقلاب» یا بگوئیم «پدر انقلاب» که ما بتوانیم کلمه رهبر انقلاب را برای رهبری جدیدمان حضرت آیت اللّه خامنهای هم به کار ببریم. و اگر راه دیگری هم به فکر میرسد - برای اینکه مسلمانهای خارج از کشور را بتوانیم راضی بکنیم - آن راه را ارائه دهند که به نظر ما راه همین خواهد بود، مگر اینکه راه بهتری را بتوانیم پیدا کنیم.»
✍️ ابَرشاگرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛅️ پسیننگار ⛅️
حساس باشیم!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🎥 برشی از «برنامهی راهبردی دیپلماسی» آقای قالیباف که در سال ۹۲ در مناظرهی انتخاباتی مطرح شد:
🔴🔴 «اگر ما به دنبال نظمی هستیم برای جهان، نباید به گونهای باشد که تصویر خارجی آن، چالش قدرت هژمون باشد.» 😔
✍ ابَرشاگرد
🌤 چاشتنگار 🌤
🔴 قضیهی بازی همستر کامبت، حدیثی از رسول خاتم را در ذهنم پررنگ کرد.
پیغمبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم:
⬅️ «مَنْ عَمِلَ عَلى غَيرِ عِلمٍ، ما يُفسِدُ أكثَرُ مِمّا يُصلِحُ.»
⬅️ هر کس كارى را بدون شناخت انجام دهد، تباهكارىِ او بيشتر است از آنچه سامان مىدهد.
📝 تحف العقول، ص ۴۷
📝 ترجمه از تارنمای «کتابخانهی احادیث شیعه»
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
روایت استراتژیک و شگفتانگیزی از امام باقر علیه السلام در اهمیت جایگاه حیاتی «ولایت»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌻 «امّا! لو أنّ رجلا قام لیله و صام نهاره و تصدق بجمیع ماله و حج جمیع دهره و لم یعرف ولایه ولىّ الله فیوالیه و یکون جمیع اعماله بدلالته الیه ما کان له على الله حق فی ثوابه و لا کان من اهل الایمان». وسائل الشیعه، جلد ۱، صفحه ۹۱
آگاه باشید که اگر فردى همه شب به نماز برخیزد و روزش را روزه بدارد و همه مال خود را در راه خدا انفاق کند و پیوسته به زیارت خانه خدا رود، ولی ⬅️ از ولایت ولىّ خدا آگاه نباشد تا از او پیروى کند و همه اعمالش به راهنمایى او باشد ➡️، چنین کسى را حق پاداشى از خدا به خاطر همه آنچه کرده است نیست و نیز از اهل ایمان به شمار نمیرود.
ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
حمایت آقای قالیباف از توافق جگرسوز ژنو!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آقای محمدباقر قالیباف در حالی که فقط چند «ساعت» از حصول «توافق ژنو» گذشته بود، در حمایت از این توافق تأسفبار گفته بود:
😔 دولت گام اول را در مذاکرات محکم برداشت!
(خبرگزاری مهر، ۴ آذر ۹۲، شمارهی خبر: ۲۱۸۲۶۶۱)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 همان توافق ژنوی را میگویم که شاید بتوان گفت که گام نخست گرفتاری ما از همانجا آغاز شد.
🔴 در این توافق پذیرفتیم که ⬅️ قطعنامههای ششگانه و ظالمانهی شورای امنیت علیه ما مشروع بوده و ما مجرم هستیم و باید به گونهی رضایتبخشی! به آنها پرداخته شود (addressing the UN Security Council resolutions) ➡️ و ⬅️ حق غنیسازی مستقل نداریم (a mutualy defined enrichment programme) ➡️.
✍ ابَرشاگرد