🔷 امام جامعه به گونه ای کشور و جامعه را هدایت می کند که همزمان با حفظ شاخص ها و شعائر انقلابی، تکنوکراسی، ساختارهای غلط بروکراتیک و الگوی توسعه ی شبه مدرن نیز در کشور پیش رود تا شکست کامل آن برای همگان (توده های مردم و بخش های عظیمی از نخبگان) آشکار شود؛ یعنی در واقع با میدان دادن به «تکنوکرات های زبان باز» و شکست الگوهای مدرن و مزخرف شان (مزخرف = بی اساس)، در حال مبارزه ای پیچیده و پرُبرکت با غرب هستیم تا ریشه ی آنان و تفکرات شان برای همیشه در کشور عزیزمان خشکانده شود و این یعنی جراحی مغز و قلب کشور که مدیریت آن کاری است بس ظریف و طاقت فرسا که تنها از عهده ی اولیاء ممتاز خداوند بر می آید. #امام_خامنه_ای
🔷 لازمه ی «پیشرفت»، دور انداختن موانع پیشرفت است. دیر یا زود ناکارآمدی و شکست الگوی توسعه ی شبه مدرن غربی برای همه روشن خواهد شد که خوشبختانه تا حدود زیادی روشن شده است. شکست تکنوکراسی در درون کشورمان و رفتن آبروی آن، مساوی و معادل است با رفتن آبرو و حیثیت نداشته ی غرب و غربی ها که قرن ها با توسل به دروغ و تدلیس، نفاق خود را پنهان کرده و خیانت های عظیمی را مرتکب شده اند. البته طبعا رسیدن به این مهم نیز دارای هزینه است و ما مردم باید هزینه ی انتخاب تکنوکرات ها را بپردازیم.
🎯 بالاخره جراحی سرطان، خونریزی هم به همراه دارد، اما در نهایت خیر است و صلاح؛ پس باید صبر و استقامت ورزید که صبح نزدیک است.
@abarshagerd 📝
🔴 پیشنهادی ویژه برای مطالعه
🔹 تحریم چیست؟
🔹 بهانه های تحریم ها چیست؟
🔹 چه چیزهایی تحریم شده اند؟
🔹 تحریم کنندگان چه کسانی هستند؟
🔹 تأثیر واقعی تحریم ها در چه حدی است؟
🔹 تحریم ها چه برکاتی داشته اند؟
@abarshagerd 📝
💥 به نظر می رسد افرادی در دولت نفوذ کرده و تصمیم گرفته اند که هیچ مشکلی از مشکلات کشور حل نشود تا از این طریق بتوانند به جامعه القا کنند و بقبولانند که راه حل فقط در سازش با آمریکاست.
@abarshagerd 📝
🔷 تحریم ها و فشارهای آمریکا زمانی مؤثر است که ما از خودمان ضعف نشان دهیم و پالس های ناجور از جانب مسئولین ارسال شود، در غیر این صورت آمریکا کوتاه خواهد آمد و تحریم را ادامه نخواهد داد.
◀️ به عنوان مؤید، به این جمله که در یکی از گزارش های اندیشکده ی بین المللی بحران آمده است توجه کنید:
«تحریم به عنوان ابزار فشار دیپلماتیک زمانی می تواند مؤثر باشد که دورنمایی برای لغو [تحریم] در برابر تغییر سیاست وجود داشته باشد». به نقل از کتاب "گزارش ناخوانده" ص ۴۱۶
@abarshagerd 📝
داستانک
🔴 گفت: ای کاش به زمان «کوروش کبیر» باز گردیم؟
🔷 گفتم: چرا جناب کوروش را «کبیر» یاد کردید؟
🔴 گفت: چون سرزمین ایران در دوره ی حکمرانی او بسیار وسیع و پهناور بوده.
🔷 گفتم: در زمان شاه عباس صفوی نیز ایران سرزمینی بسیار وسیع بوده (از شمال تا داغستان، از شرق تا غزنه، از غرب تا الانبار و حتی بیشتر و از جنوب تا قطر). چرا به او نمی گویید «کبیر»؟
یا مگر نه آنکه شوروی به مراتب از ایرانِ دوره ی جناب کوروش وسیع تر بوده است. پس چرا به برژنف، خروشچف و گورباچف نمی گویید «کبیر»؟
گفت: 😐
@abarshagerd 📝
🔴 کلامی در مواجه با معاندان
🔷 آن رهبر که به مردم خود اعتماد دارد، نیازی به دیکتاتوری و تحمیل نظر خود نمی بیند. لذاست که امامین انقلاب اسلامی همواره از منتخبین مردم (حتی فلانی، فلانی، فلانی، فلانی و فلانی) حمایت کرده و می کنند. البته لازم است که بین حمایت "گفتمانی" و حمایت "اجرایی" تفکیک قائل شویم.
@abarshagerd 📝
🔴 سؤال: آمریکا در چه صورت تحریم ها را کنار می گذارد؟
💥 پاسخ: فقط در دو صورت
◀️ زمانی که به واسطه ی تحریم ها تمامی اهرم های قدرت ایران را گرفته و در نهایت نظام اسلامی سرنگون شده و نظام مطلوب آمریکا روی کار آید.
◀️ زمانی که در برابر آمریکا مقاومت نموده و او را از اثربخش بودن ابزار تحریم مأیوس کنیم. هرگاه آمریکا به این نتیجه برسد که فلان ابزارش کارآیی لازم را ندارد، بلافاصله آن را کنار گذاشته و سراغ ابزار دیگر خواهد رفت. این در شرایطی است که در حال حاضر آمریکا هیچ ابزار دیگری جز "تحریم" در اختیار ندارد. بنابرین، شکست تحریم ها معادل و مساوی است با شکست تاریخی آمریکا در برابر ملت ایران.
@abarshagerd 📝