🌻 این ناچیز تقدیم به محضر حجّت خدا؛ خامنهای (نفسی له الوقاء و الحمی)
هر دل که وجه تو را یافت خرّم است
گلشن شود شرارهی قلبش، مسلّم است
اردیبهشت نیست اگر بیتو بگذرد
«اردیبهشت نیست که اُردیجهنّم است»
ح ا م - ۲۷ اردیبهشت ۹۸
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
شمارهی عینکمان را عوض کنیم!
💥 «تحریم» بهترین فرصت است برای اصلاحات ساختاری اقتصاد کشور (که البته این امر به هیچ وجه بر مطلعین، واقفین و منصفین پوشیده نیست)،
💥 همانگونه که نشستن غربگرایان بر مساند و مناصب امور و آشکار شدن بیکفایتی و بیلیاقتی آنان، بهترین و ارزشمندترین فرصت است برای تصفیهی کشور از وجودشان و جایگزینی آنان با مدیریت جوان و پویای انقلابی.
👓 شاید گاهی لازم باشد که عینکمان را عوض کنیم.
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
سه کادر سه نکته
♦️ اظهارات شب گذشتهی آقای رئیس جمهور در جمع اهالی فرهنگ و هنر همانند قریب به اتفاق سخنرانیهای ایشان، حاوی نکاتی بود که علیالقاعده نباید انتظار داشت به راحتی از کنار آنها عبور شود. سه نمونه و بُرش از موارد یادشده را به صورت کوتاه مورد تدقیق و بررسی قرار میدهیم:
🔲 کادر نخست و نکتهی نخست:
شاید دانستن این نکتهی مهم برای شما جالب و بلکه عجیب باشد که اساسا هیچ تحریمی تحت عنوان تحریم «هستهای» علیه ما وجود نداشته و ندارد؛ بدین معنا که در هیچ سند حقوقی و قانون تحریمی (اعم از قطعنامههای شورای امنیت، تحریمهای آمریکا، تحریمهای اتحادیهی اروپا و تحریمهای ملی) ترکیب nuclear-related sanctions یافت نمیشود و در واقع ترکیب مذکور از اساس غیرحقوقی و غیرمأنوس به شمار میرود؛ زیرا تحریمهای این بخش ذیل عنوان تحریم «اشاعهای» (proliferation) گنجانده و علیه ملت ایران وضع و اعمال شدهاند. توضیح آنکه: «اﺷﺎﻋﻪ» مفهوم ﮔﺴﺘﺮده ای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﻼحهای «هستهای» تنها ﯾﮑﯽ از ﻣﺼﺎدﯾﻖ آن میباشد. ﺳﻼحهای «ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ»، «ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ» و «ﺑﺮﻧﺎﻣﻪی ﻣﻮﺷﮑﯽ» سه زیرمجموعهی دﯾﮕﺮی هستند ﮐﻪ ذﯾﻞ ﻋﻨﻮان «اﺷﺎﻋﻪ» ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. بنابرین، «هستهای» را نمیتوان معادل و مساوی با «اشاعه» در نظر گرفت و لحاظ کرد.
😔 یعنی در یک جمله میتوان گفت که غربیها از همان ابتدای مذاکرات با زیرکی تمام، گروه مذاکرهی کنندهی ما را سرِکار گذاشته و به دنبال نخود سیاه فرستاده بودند! (تفصیل این مطلب طلب شما)
🔲 کادر دوم و نکتهی دوم:
براساس متن توافق ژنو (آذر ۹۲) ساختار تحریمهای بانکی و مالی همچنان مستحکم سرجای خود دست نخورده باقی ماندند و حتی یک بانک یا شرکت یا نهاد یا شخص نیز از فهرست تحریمهای آمریکا (SDN) و اتحادیه اروپا خارج نشدند. براستی چگونه ممکن است کاهش نرخ ارز نتیجه این چنین توافقی باشد؟ اظهارات مسئولین دولتی از جمله وزیر نفت و وزیر وقت صنعت (آقای نعمت زاده) در همان اوان و مقطع نیز بر این واقعیت صحه میگذارد که هیچگونه نقل و انتقال دلاری از طریق سیستم بانکی صورت نگرفته است و کماکان روش چمدانی یکی از روشهای نقل و انتقال ارزی ما بوده است.
🗝 اگر از این موارد نیز بگذریم، سخنان آقای رئیس جمهور در نشست هماندیشی مدیران ارشد دولت که در تاریخ ۱ اردیبهشت ۹۷ در سالن اجلاس سران برگزار شد، بهترین مؤید بر این مدعا میباشد. ایشان صریحا اعلام کردند:
«نمیخواهم به صراحت نکاتی را بگویم، ممکن است برای بعضیها خوشایند نباشد. من از سیستم ارز در گذشته چهار سال ناراضی بودم از سیستم فعلی هم خیلی خشنود نیستم. ما باید به سیستم سوم برسیم. چهار سال گذشته میرفتیم با گرفتاری فراوان اسکناس تهیه میکردیم در هواپیما میگذاشتیم، بیمه میکردیم در فرودگاه با ماشین مسلح ارز را در بانک مرکزی میآوردیم». ایشان ادامه می دهند: «صبح چند گونی دلار را به صرافیها میدادیم، صرافیها هم خداوند عاقبت همه ما را به خیر کند. چطور تقسیم میکردند و به کی میدادند جنسهایی هست در میوه فروشی وقتی پرتقال میآید میوههای خوب را زیر میگذارد و میگوید قبلا فروختم، پرتقال خوب زیر میماند برای از ما بهتران».
🔲 کادر سوم و نکتهی سوم:
اگر قدرت و هنر دیپلماسی دولت محترم را در رفع سایه جنگ! به واسطهی برجام بپذیریم، براستی چرا دولتمردان این قدرت و هنر را در زمینهی دیپلماسی انرژی به کار نگرفتند تا از سقوط قیمت نفت به مرز حدود ۳۰ دلار به ازای هر بشکه جلوگیری کنند تا اکنون بر سر آن شیون و زاری نکنند؟
@abarshagerd ✍️
🌙 سحرنوشت 🌙
📝 اخیرا آقای علی مطهری نائب رئیس مجلس نگاشته اند:
منتقدان برجام نگذاشتند اقتصاد ایران شکوفا شود!
🗣 پیشتر نیز جناب ایشان فرموده بودند:
مسئول وضعیت جاری کشور آنهایی هستند که با هوا کردن موشک تلاش کردند برجام اجرا نشود که البته به هدفشان هم رسیدند! (به نقل از "فرارو")
💥 ملاحظه
براستی اگر قدرت و توان منتقدان برجام آنچنان فراوان است که می توانند یک فتح الفتوح تاریخی، عظیم و مستحکم! را آن هم جلو چشمان دست اندرکاران و حامیان قدرتمند این توافق و مردم از پای درآورند، پس قاعدتا باید می توانستند که از اساس مانع از حصول توافق ژنو و برجام و نیز انجام مذاکرات می شدند! یا شاید هم برجام آنقدرها مستحکم نبوده است! کدام؟!
براستی چگونه ممکن است که دولت توانسته باشد در مذاکرات هسته ای، قدرت های بزرگ را - همچنان که با مدّ و تشدید فراوان مدعی آن هستند - به تسلیم و خضوع وادار کند، اما از عهده ی منتقدان کم سوادی که جز زبان و قلم ابزار دیگری در اختیار نداشته و با این حال بارها و بارها مورد عنایت و تلطف شدید، مدید و حدید دولت قرار گرفته اند برنیاید؟! 😄
ریشه ی ماجرا در جای دیگری است.
🔷 قبلا نیز عرض کرده بودیم که ریشه ها و عوامل سیاه بختی برجام دست کم سه مورد می باشد که عبارت اند از:
۱- متن پراشکال و عجیب و غریب برجام
۲- بدعهدی های طرف های غربی و در رأس آن ها آمریکا
۳- انفعال و بی عملی دولت و مجلس در برابر بدعهدی ها
آینه گر نقش تو بنمود راست
خود شکن آیینه شکستن خطاست
@abarshagerd ✍️