🔴 توئیت قابلتوجه و ارزشمند دکتر عطاءالله مهاجرانی
@abas_babaeii
میدان دفاع(۱)
(پانوشتی بر بیانات امامخامنهای در دیدار با مردم شریف قم)
یکی از اصول مسلم سیرهی سیاسی اجتماعی حضرات معصومین (علیهمالسلام)، اصل «اولویتسنجی» است. در این قاعده اگر اصل مهمتر به بهانهی دفاع از اصل پائینتر رهاشود، رهاکنندگان از اندیشه و عقلانیت لازم بیبهرهاند؛ کما اینکه اگر اصل پائیندست به بهانهی فلان فرعِ پر زرق و برق واگذاشتهشود، رهاکنندگان از تدبیر حداقلی نیز تهی هستند!
با این مقدمهی کوتاه، برای دفاع از پدیدهی مبارکی بهنام «انقلاب» و «حرم جمهوری اسلامی» باید از اصل «اولویت» استفاده کرد و «میدان دفاع» را درست ترسیم نمود؛ چرا که اگر در زمین طراحیشده توسط دشمن، بخواهیم از «انقلاب» دفاع کنیم، در هر صورت بازندهایم.
یکی از کلمات ناب امیرالمؤمنین (علیهالسلام) که در دفاع از انقلاب میتوان از آن بهرهبرد، روایت زیر است:
«إذا حَضَرَت بَلِيَّةٌ فاجعَلُوا أموالَكُم دونَ أنفسِكُم ، و إذا نَزَلَت نازلةٌ فاجعَلُوا أنفسَكُم دونَ دِينِكُم ، و اعلَمُوا أنَّ الهالِكَ مَن هَلَكَ دِينُهُ ، و الحَريبَ مَن حُرِبَ دِينُهُ.»
«چون بلايى [براى جانتان ]فرا رسد مالهاى خود را سپر جانهايتان كنيد و چون حادثهاى [براى دينتان ]پيش آيد جانهايتان را فداى دينتان كنيد و بدانيد كه هلاكْگشته، كسى است كه دينش هلاك شده باشد و غارتشده، كسى است كه دينش به غارت رفته باشد.»
مطابق این روایت، انسانها دارای سه ساحت «مال و جان و دین» هستند که هرکدام از این ساحتها، مصادیق فراوانی دارد. به عنوان مثال ساحت مال شامل تمام امکانات رفاهیِ زندگی همچون خوراک و پوشاک و مسکن و اشتغال و... میشود؛ همچنانکه ساحت جان میتواند شامل حیثیت و اعتبار و هویت و آبروی فردی و اجتماعی و ملی بشود. در این روایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) جایگاه جان را فراتر از جایگاه مال معرفی میکنند و پدیدهی دین در مکتب حضرتشان مهمتر از هردوی آنها قلمداد شدهاست.
حال یک سوال مهم:
اگر بخواهیم از اسلام یا مکتب تشیع یا امامزمان(علیهالسلام) یا انقلاب و جمهوری اسلامی دفاع کنیم چه باید کرد؟
پاسخ روشن است؛ اگر مطابق با نظام فکری امیرالمؤمنین(علیهالسلام) بخواهیم دفاع کنیم، باید «نظام اولویت» را مدنظر قرار دهیم و بگوییم: آیا اسلام و تشیع و انقلاب، توانستهاند هویت و آبروی فردی و اجتماعی و ملی به ارمغان بیاورند یا نه؟ آیا اینان توانستهاند آحاد جامعه را به آسمان نزدیکتر کنند و او را از تعلقات زمینی جداکنند و روح معنویت را در وجودش بدمند یا نه؟
اما اگر قرار باشد مطابق با نگاههای سرمایهداری به اسلام و انقلاب بنگریم، پدیدههایی چون شعب ابیطالب و حماسهی عاشورا و انقلاب شکوهمند اسلامی، کاملاً اشتباهاست! چرا که در تمام آنها رفاه و زندگی و اقتصاد بهخاطر دین و عزت و اعتقاد، به مسلخ رفت!
معنای سخن فوق آن نیست که اسلام و انقلاب نگاهی به رفاه و اقتصاد ندارند؛ یقیناً از وظایف اصلی حکومتاسلامی تامین زندگی آبرومند برای آحاد جامعه است؛ اما سخن از اولویتهای اسلامی و انقلابی است که با نبود یا نابودیشان، اقتصاد بلای جان خواهدشد!
(این نوشته نیاز به مصادیق تاریخی دارد تا انشاءالله به جان مخاطب بنشیند.)
ادامه دارد...
🖋عباس بابائی
۱۴۰۱/۱۰/۲۰
@abas_babaeii
🔴 بازنشر مقالهی «میدان دفاع» در کانال «نویسندگان حوزوی»
@howzavian
🔴 ۱۴ نکتهی ناب دربارهی «حاجقاسم»
قاسم سلیمانی در سال ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان به دنیا آمد.
۱. روزی که قاسم، سال ۱۳۳۵ در روستای قناتملک کرمان به دنیا آمد، دونالد ترامپ دهساله در نیویورک برای همکلاسیهایش قلدری میکرد و فکر نمیکرد ۶۰ سال بعد کودکی از قناتملک مقابلش بایستد و حریفش باشد.
۲. قاسم تا سیزده سال در روستا نفس کشید، اما باید میرفت کرمان تا خودش را برای مبارزات چهلسالهاش آماده کند. در کرمان درس خواند و کار کرد تا اینکه روحانی جوانی به نام کامیاب، سر راهش قرار گرفت و دست قاسم را در دست انقلابیون گذاشت. این روحانی که بعدها به دست منافقین ترور شد، قاسم سلیمانی را با آیتالله خامنهای آشنا کرد و از قاسم، یک جوان انقلابی ساخت تا جایی که او یکی از رهبران تظاهرات خیابانی برای پایان دادن به حکومت پهلوی در کرمان بود.
۳. پس از پیروزی انقلاب، به کارمندی در اداره آب کرمان اکتفا نکرد. عضویت افتخاری سپاه پاسداران را پذیرفت و با شروع جنگ در شهریور ۵۹ برای یک مأموریت ۱۵ روزه به جبهه رفت، اما این مأموریت هشت سال طول کشید.
۴. استعدادهای قاسم و تعهد و توانش در امور نظامی، از او یک فرمانده کارکشته و باانگیزه ساخت تا آنجا که خیلی زود یعنی در اواخر سال ۱۳۶۰ محسن رضایی حکم فرماندهی لشکر ثارالله را به او داد. قاسم سلیمانی در عملیات مختلفی مثل والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵، تک شلمچه و... شرکت داشت و بهخوبی نقش یک فرمانده توانا را ایفا کرد.
۵. آذرماه سال ۶۰ برای اولین بار سردار مجروح شد؛ هم طعم زخمهای انفجار خمپاره گلوله را چشید و هم غم از دست دادن یاران همرزمش را حس کرد.
۶. بالاخره جنگ تمام شد، ولی نه برای حاجقاسم رزمنده که برای او فقط جبهه دفاع، از غرب و جنوب، به شرق کشور جابهجا شد تا با قاچاقچیان مواد مخدر و دشمنانی که از مرز افغانستان به ایران میآمدند، رودررو شود. مبارزه موفق با اشرار شرق کشور نشان داد که سلیمانی یک گزینه شایسته برای فرماندهی نیروی قدس سپاه است. سال ۱۳۷۹ حکم انتصاب او از سوی مقام معظم رهبری صادر شد.
۷. سردار قاسم سلیمانی در جنگهای ۳۳ روزه حزبالله نقش اثرگذاری داشت. به گفته سید حسن نصرالله: وی شریک کامل در آزادسازی لبنان در سال ۲۰۰۰ بود. در جنگ ۳۳ روزه در تهران بود و به هر شکلی بود به بیروت آمد و با ما زیر بمباران ماند.
۸. هجوم داعش در خرداد ۱۳۹۳ به شمال عراق جبهه جدیدی روبهروی حاجقاسم گشود. مقابله با داعش در عراق و سوریه او را به یک قهرمان بزرگ و الگوی محبوب مقاومت تبدیل کرد. از این زمان، مجلات خارجی پر شد از عکسهای سردار سلیمانی و مطالبی که رشادتها و مهارتهایش را در جنگهای نامنظم تشریح میکردند.
۹. نابودی تسلط داعش دستاورد بزرگ سردار سلیمانی بود که او را در سال ۱۳۹۷ به دریافت «ذوالفقار» یعنی بزرگترین مدال نظامی ایران از دست مقام معظم رهبری مفتخر کرد. سلطهگران آمریکا و سردمداران آن، جماعت وحشی داعش را به منطقه خاورمیانه آورده بودند تا با ایجاد ناامنی، افزون بر داشتن بازاری بزرگ برای صدور اسلحه، آسودهخاطر سر سفره منابع و ذخایر خاورمیانه بنشینند، اما متلاشی شدن نقشهشان با نقش محوری سردار سلیمانی، سدی بزرگ روبهروی این رؤیای خام شد. حالا فرزند قناتملک، حریف نیویورکزادهاش را ضربهفنی کرده بود. این شکست برای آمریکا هم تحقیرآمیز بود و هم بسیار پرهزینه.
۱۰. به شهادت رساندن قاسم سلیمانی که با هواپیمای مسافری معمولی جابهجا میشد و همیشه در میان مردم بود، کار سختی نبود، اما دشمن که دشمنش را شناخته بود و جرئت نداشت رودرروی این دلاور مبارزه کند در ساعت ۱ بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ ناجوانمردانه به شیر میدان شلیک کرد و باعث شد که سردار قاسم سلیمانی به شهید قاسم سلیمانی ارتقا یابد و در جهانی وسیعتر و با امکانات و تجهیزاتی بیشتر با نیویورکیزاده و دار و دستهاش مبارزه کند.
۱۱. از ۱۴ تا ۱۸ دیماه، حضور میلیونها مسلمان که در فراق قهرمانشان، قلبی شکسته و چشمی به اشک نشسته داشتند، بزرگترین تشییعجنازه تاریخ ایران را بعد از رحلت امام خمینی (ره) به سردار دلها اختصاص داد. جاودانهترین تصویرها از سوگ همه چهرههای متنوع و متفاوت ایران تا اشک جانسوز رهبر، در مراسم «بدرقه تا بهشت» حاجقاسم رقم خورد.
۱۲. «حضرت آقا عبای نماز شب خود را دادند تا حاجقاسم را با آن دفن کنند. آقا با این عبا ۱۴ سال نماز شب خواندهاند. این دومین عبای شب آقا بود که شهیدی با آن دفن میشد. اولین بار سر شهادت حاج احمد کاظمی بود.» این افتخار و این پیام را یکی از مسئولان و همرزمان سابق سردار منتشر کرد.
۱۳. سردار، سفارش کرده بود که قبرش کنار مزار شهید محمدحسین یوسفالهی باشد؛ شهیدی که در خاطرات او، ردی پررنگ دارد. محمدحسین، رفیق خدا بود و از عرفای جبهه، از همانها که یکشبه ره صدساله را پیمودن
د. این سالک جوان، زیباترین نماز شبها را میخواند و مشکلات را با الهامهایی که به او میشد، حل میکرد. کتاب «حسین پسر غلامحسین» داستان زندگی اوست.
۱۴. شهید سپهبد قاسم سلیمانی اکنون بهحکم قطعی قرآن زندهتر و زیبندهتر از گذشته میان ما حضور دارد؛ او امروز فقط یک فرمانده نیست که یک اسطوره بزرگ است؛ اسطوره مقاومت در برابر ظلم و ظالم، اسوه اخلاص و کار بیمنت برای خدا، سرمشق تلاش، سادهزیستی، شجاعت، نمونه مسئولیتپذیری، مجاهدت و خدمتگزاری به مردم و قهرمان مبارزه در راه آرمان، بی آنکه از «غیر خدا» ترسی داشته باشد.
منبع: بصیرت
@abas_babaeii
♦️ پیش بینی عجیب 2855 روز قبلِ رهبر ایران!
🔸 سید علی حسینی خامنهای چطور بر خلاف نظر همگان "شکست ائتلاف عربی" را پیش بینی کرد؟
🔸 پیش بینی امروز رهبر ایران 14 سال دیگر محقق خواهد شد؟
🔺 در فروردین سال 1394 رهبر ایران در یک سخنرانی به #جنگ_یمن میپردازد.
اگر به سال 98 برگردیم امکان پیروزی سعودی در نبردی که راه انداخته بسیار بالا به نظر میرسد.
🔹 اولا یک ائتلاف چند ملیتی فوق العاده پر سر و صدا به راه انداخته است.
🔹 دوما از جنگنده تا بهترین ابزار نظامی را خریده و با کمک چندین کشور حملات هوایی به یمن را آغاز کرده است.
🔹 سوما در میدان بهترین نیروهای مزدور را از کشورهای آفریقایی و عربی به یمن آورده و به بهترین تسلیحات مجهز کرده است.
🔹 چهارما چیزی از کارخانه های تسلیحات سازی آمریکا و غرب نبوده که نخریده باشد...
از همه مهمتر رسانه و حاکمیت های غرب و نظام بین الملل هم کاملا هماهنگ، با این حملهی نظامی همراهی میکنند.
تقریبا همه چیز روی کاغذ تمام شده و سعودی فاتح جنگ است.
🔺 در چنین شرایطی رهبر چیزی میگوید که همه را شوکه میکند.
گاه انسان از وقوع یک حادثه سخن میگوید آن هم در شرایطی که اسناد و شواهد نشان میدهد که در آینده پیش رو شاهد وقوع چنین چیزی خواهیم بود. اما گاه ماجرا متفاوت است. شواهد نشان میدهد که گزینه ی (الف) اتفاق میافتد. با این وجود فردی بر خلاف نظر همه تاکید دارد که قطعا گزینه (ب) رخ خواهد داد.
در این صورت ماجرا را باید با تأمل بیشتری بررسی کرد.
با در نظر گرفتن اوضاع آن روزها و دستِ برتر سعودی و حمایت حداکثری آمریکا این جمله از رهبر ایران را بخوانید: سعودی ها بدعت بدی گذاشتند در این منطقه و البته خطا کردند، اشتباه کردند!!
کاری که امروز دولت سعودی در یمن انجام میدهد عیناً همان کاری ست که صهیونیستها در غزه انجام دادند.
سعودی ها در این مسئله خسارت خواهند دید، ضرر خواهند کرد و آنها به هیچ وجه پیروز نخواهند شد. دلیل بسیار واضحی دارد.
دلیلش این است که توانایی های نظامی صهیونیستها چندین برابر توانایی نظامی این سعودیهای کذا و کذا (خنده حضّار) بود.
چند و چندین برابر اینها، آنها توانایی نظامی داشتند، طرف مقابلش هم غزه یک وجبی بود. این جا طرف مقابل، یک کشور است، یک کشور ده ها میلیونی، یک ملت، کشور پهناور و وسیع.
اگر آنها توانستند در غزه پیروز شوند، این ها هم خواهند توانست در اینجا پیروز بشوند؛ البته آنها هم پیروز می شدند باز پیروزی این ها احتمالش صفر بود، الآن احتمالش زیر صفر است. این ها قطعا ضربه خواهند خورد. قطعا بینی سعودی ها به خاک مالیده خواهد شد.
🔺 حدود 2855 روز از آن پیش بینی رهبر ایران گذشته است.
حالا سعودی و یمن در حالت آتش بس هستند و همزمان سعودی دارد مذاکراتی را با انصارالله انجام میدهد و همچنین پیام هایی را به طرف یمنی مخابره و تاکید کرده که ما آماده پذیرش پایان جنگ هستیم! منتها درخواست داریم بپذیرید که عمق سعودی را تهدید نکنید!!
🔹 رهبر ایران چطور به این جمع بندی رسید که با قطعیت از شکست سعودی بگوید؟
🔹 آیا آنچه او میگوید خروجی نتایج مراکز آینده پژوهی است؟
اگر چنین است اولاً چرا آمریکا با این همه ادعا چنین مراکزی ندارد؟
و چرا آنها نتوانستند شکست "گاو شیرده" را پیش بینی کنند؟
دوما چرا آنهایی که در ایران دورِ یک میز با رهبر این کشور مینشینند اعتراف میکنند که او بر خلاف درکِ همه ی آنها از حقیقت، نظر داده و اتفاقا حالا اثبات شده که او درست گفته است؟
پس میتوان با قطعیت گفت آنچه رهبر ایران گفته مانند آنچه درباره جنگ 33 روزه (پیش بینی پیروزی حزب الله) مطرح کرده بود چیزی فراتر از یک آینده پژوهی است.
درست در همان زمان هم چهره هایی مثل #قاسم_سلیمانی که اشراف دقیقی به حقایق میدان داشتند تاکید میکردند که ما از پیش بینی ایشان به شدت متعجب شدیم و حیرت کردیم که چنین چیزی دقیقا بر خلاف حقایق میدان و نظر همگان رخ داد...
🔺 بیش از صد روز از ناآرامیهای ایران گذشته است.
رهبر ایران که پیش بینیهای مختلفی را در کارنامه دارد این نا آرامیها را با جنگ احزاب مقایسه کرده است.
جنگ احزاب از جمله نبردهای سختی ست که بر رسول خدا تحمیل شد اما پایانش به فتح مکه منجر شد.
سید علی حسینی خامنه ای که در جنگ 33 روزه بر خلاف همه از پیروزی تاریخی #مقاومت حرف میزد و 2855 روز پیش از شکست سعودی میگفت کدام حقیقت را در ناآرامی های امروز دیده است؟
14 سال بعد چه چیزی قرار است پیش روی ایرانیان باشد؟
فعلا برای قضاوت زود است.
باید جلو تر برویم تا ببینیم حقایق پیش رو، برای ما چه خواهند داشت...
#جنگ_احزاب
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
@abas_babaeii
🔴 «مهدیه المرزوقی» کیست؟!
پزشک تونسی که از ۲۰۰۸ در عربستان زندگی میکند و اخیراً به جرم «توهین به نظام سعودی» محکوم به ۱۵ سال زندان شده.
به نظرتان این #توهین چه بوده؟!
👈 جرم او #لایک_کردن فیلمی از تجمعات طرفداران حزبالله در پایتخت تونس بوده که در توئیتر منتشر شده.
❗️بعد همین عربستان سالانه چند صد میلیون دلار هزینه میکند، تلویزیون اینترنشنال تأسیس میکند تا برای ما #آزادی بیاورد! چرا عدهای همین معادله ساده را درک نمیکنند؟!
دقت کنید در کشورهای دیگر حتی لایک کردن یک پست این مجازات شدید را در پی دارد. چطور انتظار دارند یک خبرنگار که جاسوسی میکند، سیاهنمایی میکند، امنیت را بهخطر میانداز و... با او نباید برخوردی صورت گیرد؟
✍ #حسین_دارابی
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز سر کلاس به دانشجوها گفتم که زمان شاه وقتی یه ایرانی میخواست بره کرج نیاز به اجازه خاص داشت؛ چون خارجیها اونجا بودن! دانشجو باور نمیکرد... خب بفرما اینم صوت و تصویر آقای هویدا بهایی، بیش از۱۳سال نخستوزیر محمدرضا شاه بوده.
@asatid_enghelabi
@abas_babaeii
🔴 کوپن خرید هیزم!!!
دولت فرانسه به ۲.۶ میلیون خانوار کوپن خرید هیزم داده تا بتوانند خانههایشان را گرم کنند.
اگر این اتفاق در ایران افتاده بود، الان فضای مجازی در دنیا، میلیونها هشتک از تمسخر و سرزنش ایران بود.
@asatid_enghelabi
@abas_babaeii
میدان دفاع(۲)
(پانوشتی بر بیانات امامخامنهای در دیدار با مردم شریف قم)
کلماتی چون عزت و استقلال و هویت از جمله مفاهیمی هستند که اگر درجامعهای از بین برود، آن جامعه تبدیل به «جنگلی زیبا» خواهد شد که انسانها برای رسیدن به زندگی بهتر، حاضرند هر جنایتی را مرتکب شوند. در جامعهای که «عزت» وجود ندارد، ذلت و حقارت بهجایی میرسد که سرمایهدارانِ زالوصفت به خود اجازه میدهند هر جنایتی را علیه مستضعفان مرتکب شوند؛ درست مثل «رژیم منحوس پهلوی» که بر فرض محال اگر بهترین شرایط رفاهی را برای مردمانش رقم زده بود، اما همینکه برای آنان پشیزی عزت و شخصیت قائل نبود، باید بر آن نگاه و رژیم مدام نفرین فرستاد.
مرحوم آیتالله مدرس وقتی درانتخابات مجلس شورای ملی رژیم پهلوی شرکت کرد و آرائش شمارش شد، به او گفتند شما هیچ رأیی نیاوردهای! با تعجب گفت: اقلاً یک رأیی را که خودم به خودم دادم میشمردید! وقتی وضعیت شخصیتی مثل حضرت ایشان که در حد مراجع عظام بود، اینگونه است، باقی مردم روشن است که چه جایگاهی دارند.
برای ذلت یک امت فقط پدیدهای به نام «کاپیتولاسیون»کافی است تا عزیزترین آن جامعه را از یک سرباز مست لایعقل آمریکایی پایینتر بیاورد و احدی حتی شاه مملکت در برابر جسارت آن انسان پلید به یک مرجع تقلید جرأت اعتراض نداشته باشد؛ چراکه آنان لیاقت لازم را برای دادرسی ندارند و باید دادگاه صالحهی آمریکا به آن بپردازد!
عزت یعنی آنکه نمایندهی یک قدرت مستکبر به خودش اجازه ندهد در تمام امورات کشورت دخالت کند؛ همان قدرتی که حتی در آوردن و بردن «شاه مملکت» هم بسان عوض کردن نگهبان در خانهاش قدرت و اختیار داشت!
عزت یعنی آنکه فلان مستشار یا کارمند دون پایهی فلان قدرت زورگو به خودش اجازه ندهد غیر از حقوق کلانی که از گردهی ملت میکشد، پول گزافی هم بابت حق توحش بگیرد؛ چراکه دارد میان وحشیها خدمترسانی میکند!
«انقلاب اسلامی» اگر هیچ ارمغانی نمیداشت جز همین «عزت» فراگیر، در حقانیت و قداستش کفایت بود.
🖋عباس بابائی
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
@abas_babaeii
🔴 به این جملات «امامخامنهای» که امروز فرمودند، دقت کنید:
🔹بنده به عنوان کسی که این مسائل را زیرنظر دارم در دل خودم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، همه چیز را در جای خود و به اندازه خود آماده کرده بود، چرا موفق نشد؟ چون محاسبه دشمن غلط بود.
🔴 دقیقا مثل جملات «پیرِ روشنضمیر»ی است که گویا به تمام جوانب ماجرا اشراف دارند و یقین دارند دشمن علیرغم مهندسی خوب، به نتیجه نخواهد رسید.
@abas_babaeii