🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۰)
💢 موضوع: ایران و خاک طلای آفریقا
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 طی دو سه روز گذشته دهها دیدار مابین رئیس جمهور ایران و رهبران سیاسی کشورهای مختلف برگزار گردید. یکی از راهبردی ترین دیدارها دیدار آقای رئیسی با رئیس مجلس ملی گینه بیسائو بود که طی آن بر اولویت توسعه روابط با قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، و نیز بر جدیت دولت جدید در فعال سازی تمام ظرفیت های همکاری با کشورهای آفریقایی تاکید شد.
✅ گزارههای تحلیلی:
1⃣ در دیدار فوق بر خلاف بسیاری از دیدارها، به جای تاکید بر توسعه روابط بر کشور میهمان، بر توسعه روابط با بستر کلی تری یعنی یک قاره راهبردی، (آفریقا) شد و این به معنای نگاه سیستمی و همه جانبه دولت جدید به جغرافیای قاره آفریقاست.
2⃣ قاره آفریقا محل حضور قدرت های غربی و آسیایی از جمله فرانسه و چین و در واقع دومین منطقه راهبردی پس از منطقه خلیج فارس از حیث حضور واعمال نفوذ سیاسی و نظامی قدرت هاست.
3⃣ آفریقا دارای مناطق حساسی چون شمال آفریقا، کرانه دریای سرخ (خاصه تنگه باب المندب) و شاخ آفریقا می باشد که سالهاست در چنبره قدرت های آسیایی و غربی قرار دارد و حضور مستمر و تعیین کننده ایران در آن، نه تنها لازم بلکه مظهر تاثیرگزاری نظامی و سیاسی ایران در مناطق راهبردی فوق الذکر و تغییر موازنه قدرت در برابر ابرقدرت هاست.
4⃣ حضور ایران در آفریقا ناشی از فعال شدن ظرفیتهای همکاری ایران با کشورهای این قاره، بازوی سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در این منطقه که پس از عضویت آن در اتحادیه آفریقا تقویت شده است، محدود خواهد ساخت.
5⃣ توسعه همکاریها با آفریقا، بستر همکاری ها با متحدین راهبردی حاضر در این قاره از جمله چین را عمیقا گسترش خواهد داد که نتیجه آن بلاشک ارتقاء سطح همکاری های امنیتی و تجاری با کشورهای یادشده در میان مدت، در این قاره و در بلند مدت، در سطح بین المللی خواهد بود.
6⃣ فعال سازی ظرفیت های همکاری با تمامی کشورهای آفریقایی به معنای حقیقی کلمه، توسعه روابط ویژه با متحدین آفریقایی خاصه کنیا و تانزانیا را تقویت خواهد کرد که همین مساله در توسعه قلمرو نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی و نیز توسعه جغرافیایی جبهه مقاومت در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای در بلند مدت موثر خواهد بود.
✍حسین رحیمی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: رسالت دولت انقلابی در تراز بیانیه گام دوم انقلاب
❌ قسمت دوم
🍃🌻🍃
🔻 برای آنکه بتوان رسالت" دولت انقلابی "را در چهارچوب بیانیه "گام دوم انقلاب" تبیین کرد باید به دو سئوال اساسی حتما پاسخ داد: ۱-جایگاه دولت در روند تکاملی انقلاب که حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است کجا است؟ وسئوال دوم ۲- شاخص یا شاخصه های دولت انقلابی چیست؟
🔹 بی شک برای پاسخگویی به این دو سئوال که تببین آنها در ترسیم جایگاه دولت انقلابی در چله دوم انقلاب فوق العاده مهم است باید از مبانی فکری رهبری معظم انقلاب استفاده کرد. اندیشه رهبری را باید به شکل یک منظومه نگاه کرد تا بتوان تحلیل دقیقی از مبانی فکری ایشان را در حوزه اندیشه سیاسی ارائه کرد.
🔸 جایگاه دولت اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری: دولت یا همان قوه مجریه جایگاه رفیعی در روند تکاملی هر انقلاب دارد. از منظر ایشان هدف غایی انقلاب اسلامی رسیدن به "تمدن اسلامی" است. تمدنی که بر چهار رکن؛ دین، علم، عقلانیت و اخلاق استوار است. برای رسیدن به این تمدن بایستی ۵ مرحله را طی کرد؛ انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی.
🔹 حال که با اهمیت جایگاه "دولت" و "ضرورت" دولت سازی در راستای روند تکاملی انقلاب اسلامی آشنا شدیم، لازم است به سئوال دوم هم پاسخ داده شود و آن ترسیم شاخصه های دولت اسلامی بر اساس منظومه فکری مقام معظم رهبری است. مهمترین این شاخصه ها عبارتند از:
1⃣ ایمان و اعتقاد: اولین شاخص دولت اسلامی شاخص اعتقادی، سلامت اعتقادی، اخلاقی و سلامت عملکرد می توان اشاره کرد.(۱۳۹۲/۶/۹).
2⃣ خدمت به خلق: مقام معظم رهبری اشاره می کند که ما آمده ایم خدمت کنیم به مردم و هیچ چیز نباید ما را از این وظیفه غافل کند(۱۳۹۲/۶/۶).
3⃣ "عدالت": مقام معظم رهبری می فرماید: به پیشرفت بدون عدالت معتقد نیستم (۱۳۹۲/۶/۶).
4⃣ "قانون گرایی": قانون ریل گذاری است و اگر چنانچه جا بیفتد خیلی از آسیب ها از بین خواهد رفت.
5⃣ حکمت و خرد ورزی: حکمت و خرد ورزی در کارها یعنی کار، کارشناسی، مطالعه درست، ملاحظه جوانب و آثار و تبعات یک اقدام و گاهی ملاحظه یک اظهار نظر(۱۳۹۲/۶/۶).
6⃣ تکیه دولتمردان به ظرفیت های درونی کشور: نگاهمان به بیرون نباشد. تجربه نشان داده است آنجاهایی که نگاهمان به ظرفیت و تواناییهای داخلی بوده است موفق بوده ایم. دولت اسلامی باید این نگاه را در همه سطوح مدیریتی حاکم سازد.
✍ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
📌راه حلی که هیچ جایگزینی ندارد!
🔹"مردم" یکی از مهمترین ارکان استمرار و استحکام یک نظام مردم سالار هستند و از دست دادن آنها به هر شکل یعنی از دست دادن بخش مهمی از سرمایه نظام.
🔹انقلاب اسلامی با همراهی همین مردم شکل گرفت، به پیروزی رسید، تثبیت شد و تا امروز ادامه یافته است و برای ادامه راه و رسیدن به اهداف عالی اش نیز همچنان باید همین مردم را در کنار خود داشته باشد.
🔹بخش مهمی از سخنان رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به موضوع مردم اختصاص داشت.
ایشان فرمودند:
« توصیه به رئیسجمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئلهی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. »
🔹سخن رهبر انقلاب ضمن تاکید بر عدم منافات مردمی بودن با ارتباط با نخبگان اینگونه ادامه یافت:
"دولت مردمی" را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند.»
🔹آیت الله خامنهای سپس مردم را تعریف کردند: «مردم یعنی همهی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی.»
و در ادامه، این بحث را اینگونه مورد تأکید قرار دادند:
« دولت باید مظهر وفاق باشد. بعضی از این تغایرهای موهومی را که در بین مردم وجود دارد، بایستی با نگاه وفاقآمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم این توهّمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاهها، این اختلاف نظرها بکلّی از بین نرود لکن بایستی از تأثیرگذاری آنها در حرکت جامعه جلوگیری کرد.»
🔹"تغایرهای موهوم" تعبیر تازه ای از رهبر انقلاب بود که باید به بحث گذاشته شود و مصادیق آن روشن گردد.
🔹رهبر انقلاب سپس برخی روشهایی را که به "مردمی" شدن دولت کمک می کند برشمردند:
« گفتگوی صادقانهی با مردم هم یکی از همین کارهایی است که به مردمی بودن کمک میکند؛ حرف زدن با مردم از روی صداقت، با قطع نظر از پیرایههای سیاسی و مانند اینها؛ صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمّی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد.»
🔹علت این توصیه ظاهرا" ساده اما بسیار مهم و تاثیرگذار به رئیسجمهور جدید علاوه بر اینکه جزو ویژگی های نظام اسلامی است و خود آقای رئیسی نیز عالم و عامل به آن بوده اند، ناشی از غفلتی است که دولت قبل بواسطه رویکرد تعامل سازنده با جهان (بخوانید با غرب) داشت و نتوانست با مردم خود تعامل سازنده ای برقرار نماید؛ بگذریم که در رویکرد خود نیز ناکام ماند!
🔹نکته دیگری که رهبر انقلاب در تبیین مردمی بودن دولت مورد توجه قرار دادند، مبارزه با فساد بود چرا که اولا" عدالت از بارزترین ویژگی های نظام اسلامی است و مبارزه با فساد یکی از ابعاد مهم اجرای عدالت است ثانیا" فساد موجب بی اعتمادی مردم و فاصله گرفتن آنها از نظام و انقلاب می شود و ثالثا" یکی از مهمترین مطالبات مردم مبارزه با فساد است.« یک جنبهی دیگر از مردمی بودن عبارت است از مبارزهی با فساد. اگر ما به معنای واقعی کلمه میخواهیم در کنار مردم باشیم، باید بیامان با فساد و مفسد مبارزه کنیم.»
🔹و سخن پایانی، مهمترین فراز بیانات رهبر انقلاب در باب مردم است که البته پیش از همه عبارات فوق، مطرح شد و جا دارد همه قوا و بخصوص دولت و حتی نهاد ها در باره ابعاد و چگونگی تحقق آن ژرف نگری کنند.
« و مسئله اصلی، کلید اصلی، اینجا است؛ حضور مردم در همه مسائل، حلکننده مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد.»
✍️ #مهدی_فضائلی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
◼️ #استوری
🏴موضوع: #محرم
▫️▪️▫️
✔️ خیمه ماه محرم زده شد بر دل ما ...
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🚀بازمانده حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات به هلاکت رسید
🔻روز گذشته رسانههای خبری متعدد در منطقه اقلیم کردستان عراق، از مرگ مشکوک یک عضو کادر رهبری گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان (حدک) در هتلی در شهر اربیل عراق خبر دادند.
🔸کمی بعد بخش رسانهای این سازمان تروریستی نیز با انتشار بیانیهای مرگ موسی باباخانی از اعضای کادر رهبری خود را در این حادثه تایید کرد.
🔹بنا بر اطلاعات موجود موسی باباخانی ۳۹ ساله و اصالتا اهل شهر کرمانشاه ایران بود که در گذشته در شاخه دیگر این سازمان تروریستی یعنی حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) عضو بوده و پس از چندی با جدایی از این بخش به حدک پیوسته است.
🔹لازم به توضیح هست که سازمان تروریستی فوق از سال ۲۰۰۶ به علت اختلافات گسترده میان سرکردگان آنها بر سر اداره و چگونگی فعالیت گروه، به دو شاخه مجزا تقسیم شده و رهبری میشود که عبارت است از:
1️⃣حزب دموکرات کردستان (حدک) به رهبری خالد عزیزی، که بیشتر بر پایه فعالیتهای سیاسی، تبلیغاتی برای این سازمان و برقراری ارتباط و لابیهای گسترده با کشورهای خارجی نظیر امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان شکل گرفته است.
2️⃣حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) به رهبری مصطفی هجری که عمده فعالیت آنها در بخش نظامی و ارسال تیمهای ویژه ترور و خرابکاری بوده و در ماههای اخیر نیز با رصد دقیق تحرکات این گروهک، چندین تیم ویژه آنها توسط نیروهای امنیتی کشورمان در مناطق شمالغربی ایران در دام افتاده و تلفات سنگینی به آنها وارد شده است.
✳️واقعه حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات✳️
📌در تاریخ ۱۷ شهریور سال ۱۳۹۷ نیروهای اطلاعاتی کشورمان از برگزاری یک جلسه مهم میان کادر رهبری سازمان تروریستی حزب دموکرات کردستان در شهر کویسنجق در ۷۰ کیلومتری شرق اربیل عراق باخبر شده و عملیاتی برای وارد کردن یک ضربه کاری به آنها طراحی میشود. پهپادهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بر فراز این منطقه و مقر جلسه مربوطه که به "قلعه دموکرات" مشهور است حضور داشتند به دقت نقل و انتقال اعضای این سازمان را رصد کرده و مختصات دقیق حمله را مخابره میکنند.
🔹یگان موشکی سپاه پاسداران در استان آذربایجان غربی بلافاصله چندین فروند موشک بالستیک تاکتیکی فاتح ۱۱۰ را آماده سازی کرده و به سوی هدف شلیک میکند.
🔹ضلع اصلی ساختمان قلعه دموکرات و یک کمپ تمرینات نظامی تروریستها اهداف اصلی این عملیات موشکی بودند و بر اثر اصابت موشکها به این اهداف حدود ۱۶ تن از اعضای گروهک حدک کشته و بیش از ۴۰ نفر نیز زخمی شدند.
🔹در میان افراد به هلاکت رسیده، اسامی سرشناسی نظیر ابراهیم ابراهیمی، رحمان پیروتی، نسرین حداد، هاشم عزیزی، عثمان عثمانی و سهیلا قادری به چشم میخوردند.
🔹همچنین در این حمله مصطفی مولودی و خالد عزیزی دو تن از دبیر کلهای این گروهک در سالهای گذشته نیز زخمی شده اما با خوش شانسی از مرگ نجات یافتند.
✳️اما یکی دیگر از افرادی که در پی حمله موشکی به قلعه دموکرات زخمی شده اما نجات یافته بود، موسی باباخانی تروریست نامبرده در ابتدای مطلب و از اعضای کادر رهبری سازمان بود که بنا بر ادعای رسانههای وابسته به گروهکهای تروریستی در اقلیم کردستان عراق، در روز ۱۴ مرداد ماه توسط افراد ناشناس ربوده شده و دو روز بعد (روز گذشته) جسد وی در هتلی در شهر اربیل عراق کشف شده است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🇮🇷💐
💐
✅ #عکس_نوشت
🌀 موضوع: مقايسه آمار تزریق واکسن در ايران با جمعیت برخی کشورها
🍃🌼🍃
#واکسن_برکت
#کرونا
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
3432.pdf
226.6K
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت
💢موضوع: امیدآفرینی، برنامهمحوری و مدیریت جهادی!
✍️ فتحالله پریشان
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
99515_933.pdf
233.2K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 17مرداد1400یکشنبه
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
⚠️وخامت اوضاع ایالات متحده با گسترش موج جدید «دلتا»
🇺🇸کشور آمریکا با تعداد نزدیک به ۳۷ میلیون نفر ابتلا به ویروس کرونا از ابتدای همهگیری این بیماری، همچنان به عنوان رتبه اول کشورها در جدول جهانی قرار دارد.
🔸همچنین تعداد ۶۳۲۶۴۷ نفر تا کنون بر اثر ابتلای به این بیماری در آمریکا کشته شدهاند. این در حالی است که موج جدید ویروس کرونا موسوم به «دلتا» در ایالات متحده نیز به سرعت در حال گسترش است و مسئولین بهداشتی آمریکا به شدت نگران افزایش تعداد ابتلای روزانه هستند. آمارهای جدید نشان میدهد که در حال حاضر، روزانه حدود صدهزار نفر ابتلای جدید به کرونا گزارش میشود.
🔸بر اساس اظهارات اخیر رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده، اگر اقدامات جدی برای مهار موج جدید در این کشور انجام نشود، احتمال ابتلای صدها هزار نفر در روز در این کشور وجود دارد. آنطور که سازمانهای بهداشتی آمریکا بیان میکنند، وضعیت در ایالتهایی از جمله فلوریدا به شدن وخیم گزارش شده و تعداد مبتلایان به سرعت در حال افزایش است. ایالتهای فلوریدا، تگزاس، میزوری، آرکانزاس، لویزیانا، آلاباما، و میسیسیپی به ترتیب بیشترین مبتلایان را به خود اختصاص دادهاند.
🔸اگرچه تا کنون حدود ۱۶۳ میلیون نفر در این کشور به طور کامل واکسن کرونا را دریافت کردهاند، اما بسیاری از مردم آمریکا همچنان از تزریق واکسن کرونا امتناع میورزند. در همین راستا، دکتر «آنتونی فاوچی» -که یکی از اعضای اصلی کارگروه کروناویروس کاخ سفید به شمار میرود- پیشبینی کرده که اوضاع کرونا در آمریکا وخیمتر خواهد شد و در هفتههای آتی احتمالا تعداد مبتلایان روزانه به بیش از ۲۰۰ هزار نفر برسد؛ وی همچنین میلیونها شهروند این کشور را که از دریافت واکسن خودداری میکنند، به عنوان عاملان اصلی این امر معرفی کرد.
🔸درحالی که چند ماه پیش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده اجبار استفاده از ماسک برای افرادی که واکسینه شده در برابر کرونا را بر طرف کرده بود، اما با توجه به گسترش کرونای نوع دلتا، استفاده از ماسک مجددا در تمام اماکن عمومی این کشور اجباری شده است.
منبع: ایسکانیوز
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پیشنهاد مشاهده
🎥 #تیزر_فرهنگی | کفش دزدک
🔺تولید شده در باشگاه فیلم سوره
▫️خیلی از ما خاطرات شیرینی از کودکیهامون در جمع خانوادگی اقوام و دوستان داریم که دلمون نمیخواست آن گرمی و دورهمیها تمام بشه. تیزر فرهنگی کفش دزدک قصهی یکی از همان جمعهاست ...
☑️ @zamanehh
📌بهانه جوییهای کودکانه علیه رئیسی
🔸روزنامه جمهوری اسلامی گویا تصمیم گرفته نسبت خود با دولت ابراهیم رئیسی را بر مبنای بهانهجویی و نقزدنهای کودکانه پیش ببرد. از هفتهها قبل از انتخابات ریاست جمهوری، این روزنامه به مدیرمسئولی مسیح مهاجری، در سرمقاله خود در نقد روحانی بودن رئیسجمهور نوشت و اینکه بهتر است رئیسجمهور از روحانیون نباشد. این در حالی است که روزنامه جمهوری اسلامی از حامیان همیشگی و متعصب هاشمی رفسنجانی بود و بعدها هم حامی حسن روحانی شد که این هر دو رئیس جمهور، روحانی بودند و معلوم نیست چطور وقتی پیشبینی کردند که رئیسی رأی میآورد، روحانی بودن رئیسجمهور را بد دیدند.
🔸اکنون در مورد مراسم تحلیف هم روزنامه جمهوری اسلامی، حضور مهمانان خارجی در این مراسم را تشریفات زائد دانسته و نوشته: «مراسم تحلیف آقای رئیسی، متأسفانه با اقداماتی همراه بود که نهتنها نشانی از پارسایی نداشت بلکه نمادی از آلوده شدن به تشریفات زائد بود. اصل ۱۲۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حضور رئیس قوه قضائیه، اعضای شورای نگهبان و نمایندگان مجلس را در مراسم تحلیف رئیسجمهور لازم میداند، ولی در این مراسم، صدها نفر از مهمانان داخلی و خارجی حضور داشتند که اولاً حضورشان ضروری نبود و ثانیاً مستلزم هزینههای زیادی برای کشور بود.».
🔸اما همین روزنامه چهار سال پیش، با افتخار و بدون هیچ انتقادی، عکس یادگاری مهمانان خارجی مراسم تحلیف حسن روحانی را عکس یک کرده و نوشته بود: «مراسم تحلیف حجتالاسلام دکتر حسن روحانی برای دوره دوازدهم ریاست جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز با حضور مقامات و شخصیتهای کشوری ولشکری، سفرای خارجی مقیم تهران و بیش از یکصد و پنج هیئت بلند پایه خارجی و بینالمللی از کشورهای مختلف جهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.»
🔸این چرخش رویکرد ناشیانه و تا این حد برجسته و صریح و علنی در شأن یک رسانه قدیمی و یک مدیرمسئول معمم و مدعی انقلابی بودن نیست و بیشتر نق زدنهای کودکانه را به ذهن متبادر میکند تا انتقاد را! نکته بعدی، نسبت دادن این مثلاً تشریفات به رئیسی است، در حالی که برگزارکننده مراسم تحلیف، مجلس است و حتی اگر دولت هم بود، رئیسی هنوز تشکیل دولت هم نداده است. خیلی روشن نیست که مسیح مهاجری بهرغم آنکه عمری را در رسانه و سیاست گذرانده، فقط میخواهد «غر» بزند و علیه رئیسی کاغذ سیاه کند؟
🔸روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب دیگری نوشت: «در شب پنج شنبه چهاردهم مرداد، خیابانهای اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران، تجدید آسفالت شدند و علایم راهنمایی و رانندگی و سایر امکانات مربوطه این خیابانها نیز نو شدند. این اقدام به مناسبت برگزاری مراسم تحلیف رئیسجمهور رئیسی در مجلس صورت گرفت. لابد هدف این بود که مهمانان خارجی این مراسم با چشم خود ببینند که خیابانهای تهران چقدر تمیز هستند.»
🔸جمهوری اسلامی البته به کم کاری شهرداران اصلاحطلب طی چهار سال گذشته توجه نکرده و فقط خواسته به رسم یادداشت مدیرمسئولش «نق» بزند، اما چه اشکالی دارد یک خیابان اطراف یک نهاد حاکمیتی برای مهمانان خارجی تمیز شود؟ بعد هم مهمانان خارجی را در تهران از زیر زمین یا با هلیکوپتر که به مجلس و آن خیابان تمیز شده نبردند؛ در طول مسیر فرودگاه تا مجلس و محل اقامت خیابانهای تهران را خواهند دید و فریب نمیخورند که تهران شهر تمیزی است! منتظر هستیم در روزهای آینده این رسانه، از مدل ماشینها، و گل و لباس و در و دیوار و پذیرایی و نفس کشیدنهای رئیسی هم ایراد بگیرد!
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
✅ ایران و خاک طلای آفریقا
🔹 طی دو سه روز گذشته ده ها دیدار مابین رئیس جمهور جدید ایران سید ابراهیم رئیسی و رهبران سیاسی کشورهای مختلف برگزار گردید. یکی از راهبردی ترین دیدار ها دیدار آقای رئیسی با رئیس مجلس ملی گینه بیسائو بود که طی آن بر اولویت توسعه روابط با قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، و نیز بر جدیت دولت جدید در فعال سازی تمام ظرفیت های همکاری با کشورهای آفریقایی تاکید شد. به همین مناسبت نکاتی چند در تحلیل دیدار فوق قابل ذکر اند:
1⃣ در دیدار فوق بر خلاف بسیاری از دیدارها، به جای تاکید بر توسعه روابط بر کشور میهمان، بر توسعه روابط با بستر کلی تری یعنی یک قاره راهبردی، (آفریقا) شد و این به معنای نگاه سیستمی و همه جانبه دولت جدید به جغرافیای قاره آفریقاست
2⃣ قاره آفریقا محل حضور قدرت های غربی و آسیایی از جمله فرانسه و چین و در واقع دومین منطقه راهبردی پس از منطقه خلیج فارس از حیث حضور واعمال نفوذ سیاسی و نظامی قدرت هاست
3⃣ آفریقا دارای مناطق حساسی چون شمال آفریقا، کرانه دریای سرخ (خاصه تنگه باب المندب) و شاخ آفریقا می باشد که سالهاست در چنبره قدرت های آسیایی و غربی قرار دارد و حضور مستمر و تعیین کننده ایران در آن، نه تنها لازم بلکه مظهر تاثیرگزاری نظامی و سیاسی ایران در مناطق راهبردی فوق الذکر و تغییر موازنه قدرت در برابر ابرقدرت هاست
4⃣ حضور ایران در آفریقا ناشی از فعال شدن ظرفیت های همکاری ایران با کشورهای این قاره ، بازوی سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در این منطقه که پس از عضویت آن در اتحادیه آفریقا تقویت شده است، محدود خواهد ساخت.
5⃣ توسعه همکاریها با آفریقا، بستر همکاری ها با متحدین راهبردی حاضر در این قاره از جمله چین را عمیقا گسترش خواهد داد که نتیجه آن بلاشک ارتقاء سطح همکاری های امنیتی و تجاری با کشورهای یادشده در میان مدت، در این قاره و در بلند مدت، در سطح بین المللی خواهد بود.
6⃣ فعال سازی ظرفیت های همکاری با تمامی کشورهای آفریقایی به معنای حقیقی کلمه، توسعه روابط ویژه با متحدین آفریقایی خاصه کنیا و تانزانیا را تقویت خواهد کرد که همین مساله در توسعه قلمرو نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی و نیز توسعه جغرافیایی جبهه مقاومت در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای در بلند مدت موثر خواهد بود.
✍حسین رحیمی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا