فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همکاری مردم زرند کرمان، برای نجات کودکان گرفتار در گلولای باقی مانده از سیل
@Farsna
✅پوستر حجاب تجربه زیبایی
🔰حضرت علی (علیه السلام):
پوشیدگی زن برای او بهتر است و زیبایی اش را پایدارتر می سازد.
@golpabasir
پنتاگون: ایران بزرگترین چالش در خاورمیانه است
🔹معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و گفت تهران بزرگترین چالش برای اهداف واشنگتن در منطقه است.
🔹دانا استرول حزبالله را نیز بسیار قوی توصیف کرد و مدعی شد: حزبالله بهدلیل حمایت مستمر ایران موفق شده لبنان را به چالش بکشد.
@Farsna
⭕️ قمه کشی دخترانه، اصفهان و سکولاریسم
🔹پس از انتشار تصاویر قمه کشی دخترانه در اصفهان، نظرات مختلفی درباره این موضوع در فضای مجازی و... ابراز شد و مسئله قمه کشی دخترانه از زوایای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
🔹اما نکته عجیب و دردناک آن که کمتر کسی درباره کشف حجاب دسته جمعی و بی حیایی موجود در این تصاویر، حرفی به میان آورد و عموم نگرانی ها درباره علل گرایش دختران به اوباش گری و قمه کشی بود!
▪️این که در این مورد (و موارد مشابه) کسی بابت لگد مال شدن حکم الهی (حجاب) و بی حیایی گسترده مشهود در فیلم ابراز نگرانی نکرده و معترض نشده، حکایت از این واقعیت تلخ دارد که در تنها نظام دینی جهان، بی حجابی و بی حیایی به امری عادی تبدیل شده تا آنجا که حتی چهره ها و تریبونهای حزب الهی هم به جای پرداختن به مفسده اصلی موجود در تصاویر ( بی حجابی و بی حیایی) به تجزیه و تحلیل اختلالات رفتاری دختران موجود در آن حادثه پرداخته و اظهار نظر و نگرانی کردند و این به معنای حاکم شدن نگرش «سکولار» بر جامعه ایران است.
جامعه ای که به تعبیر «حضرت امام» برای تحقق احکام الهی قیام کرده و دهها هزار از بهترین فرزندان خود را قربانی نموده است.
🔹در این میان محل وقوع این ماجرا هم جای تامل دارد. «اصفهان» شهری است که حضرت امام درباره آن فرموده اند : کجای دنیا را سراغ دارید که مانند اصفهان در یک روز ٣٠٠ شهید در آن تشییع شود و مردم آن از حضور در صحنه دفاع از اسلام خسته نشوند و باز هم فرزندان خود را برای حفظ اسلام به جبهه گسیل کنند.
چرا شهری که در آزمون دفاع از اسلام و نوامیس مسلمین در ٨ سال دفاع مقدس نمونه و کم نظیر بوده، باید شاهد عادی شدن بیحجابی و بی حیایی باشد؟
آیا ارواح مطهر شهدای آرمیده در«تخت پولاد» از این میزان بی اعتنایی به احکام خدا در شهرشان در عذاب نیستند؟ مگر نه این که آنها رفتند تا اسلام بماند و احکام آن اجرا شود؟
🔹 مورد تاسف بار دیگر غیبت و بی اعتنایی «ناجا» در برابر چنین صحنه هایی است. بدون تردید اگر در این مورد قمه کشی رخ نداده بود نیروی انتظامی هیچ واکنشی به این صحنه ها نشان نمی داد چرا که مدتهاست ناجا در برابر کشف حجاب در ملأ عام و بی حیایی علنی، «تماشاچی و ناظر بی طرف» است و تمایل و انگیزه ای برای اعمال قانون و انجام وظایف در قبال ارتکاب عمومی جرم بی حجابی ندارد!
✳️ ریاست جدید قوه قضائیه و فرمانده محترم ناجا هردو اصفهانی اند و انشالله که درباره عادی شدن بی حجابی و بی حیایی در شهر شهیدان ( اصفهان) پاسخگوی حسین خرازی، احمد کاظمی، محمد رضا تورجی زاده و.. خواهند بود!
❇️ به صراحت می دانیم که مقابله با بی حجابی و بی عفتی تنها از طریق انتظامی و قضایی ممکن نیست اما به یقین جدیت ناجا و عدلیه، مانع گسترش این موج مخرب و خانمان سوز در کشور امام زمان خواهد شد و از نفوذ بیشتر «سکولاریسم» به قلب و روح جامعه خواهد کاست.
✍دکتر کوشکی
@pas_kouchehaie_enghelab
🍚 مشروطه و دیگ پلوی انگلیس
📌 روزهای اکنون در تقویم تاریخ ایران، مصادف است با سالروز فتح تهران توسط مشروطه خواهان و آغاز مشروطه دوم. از آن به بعد جریان دینی و سنتی از فرآیند نقش آفرینی حذف شدند و کار به دست روشنفکران و ساختارشکنان فرهنگی، دینی و سیاسی افتاد!
🔖 یک داستان از هزاران:
🔹 28 تیر 1285 (117 سال پيش) تحصن مشروطه خواهان در سفارت انگليس آغاز شد. اين تحصن تا17 مرداد به مدت 23 روز ادامه يافت.چندين هزار نفري که آنجا حضور يافتند مطالبه خود را "عدالت خانه" اعلام کردند و از مظالم حکومت ناراحت بودند.
🔸سفارت تمام مدت 23 روز را به اين جمعيت که تا 18 هزار نفر تخمين زده شده است غذا مي داد تا سفارت را ترک نکنند .حتي به افراد مرجع حاضر، مبلغي هم مي دادند که مردم را تحريک به خروخ نکنند.
🔹يک روز افراد بيکار حاضر درتحصن که در سفارت قدم ميزدند به محل پخت وپز که در محوطه باز سفارت بود رسيدند و آشپزي که ديگ پلو را دم مي انداخت از آنان سوال کرد: شما چي مي خواهيد ؟ چند روز است خسته شديم بس که براي شما غذا درست کرديم.
🔸گفتند ما عدالت مي خواهيم و..... آشپز گفت : ها.... فهميدم شما مشروطه مي خواهيد و آنان گفتند مشروطه چيست و طرف توضيح داد.ناگهان واژه مشروطه مثل باد در جمعيت پيچيد و به گفتمان تبديل شد.
⚠️زن سفير که با کالسکه در حال خروج از درب سفارت بود به افرادي که کنار درب ايستاده بودند گفت چه مي خواهيد شما؟ و پاسخ شنيد: مشروطه. همسر سفير گفت ما وقتي در انگليس مشروطه مي خواستيم بسياري از علماي مذهبي را کشتيم.
🔹طرف ايراني که هنوز غير نام مشروطه چيزي از آن نمي دانست گفت: علما که هيچ، ما براي مشروطه اگر لازم باشد امام زمان را هم مي کشيم.
و اينچنين مشروطه انگليس حاکم و امثال شيخ فضل الله ها به بالاي دار رفتند.
🔍یک نکته از هزاران:
🔻سعيد حجاريان تئوریسین اصلاح طلب براي اصلاح نظام جمهوري اسلامي مدل مشروطه انگليسي را ارائه مي دهد و کتاب و مقاله در اين باره نوشته است. با صراحت ماجراي تشريفاتي شدن جايگاه چالز پادشاه انگيس را به ولايت فقيه تطبيق و تعميم مي دهد و براي اين موضوع فعاليت فکري زيادي کرده است.
@diarsardaran
🇨🇦 لبنان در تحولات اخیر ( قسمت اول)
🌡لبنان به دماسنج منطقه مشهور است و حالا دمای تحولات در این کشور بهشدت بالا رفته است. هر درگیری منطقهای میتواند از این کشور آغاز شده و به سرعت دیگر نواحی غرب آسیا را نیز تحتتاثیر قرار دهد.
🔹روز پنجشنبه درحالیکه امیدواری برای تشکیل دولت لبنان بالارفته بود، به ناگاه سعد حریری، نخستوزیر مکلف لبنان استعفا داد. او در اکتبر ۲۰۲۰ به تشکیل دولت مامور شده بود تا براساس طرح فرانسه برای حل مشکل لبنان بتواند لبنان را از بنبست کنونی خارج کند.
🔸حریری میگوید عون خواستار تغییر در فهرستی شده که او روز چهارشنبه بهعنوان اعضای کابیه جدید به وی تحویل داده بود. مشکل اصلی در تشکیل دولت لبنان به اصرار حریری برای تشکیل دولت مطابق خواست جبهه غربی-عربی مرتبط است.
لبنان کشوری با طوایف مختلف است و در آن باید رئیسجمهور از میان مسیحیان، نخستوزیر از میان اهل سنت و رئیس مجلس از بین شیعیان انتخاب شود.
🔹حریری که خود به دلیل لزوم انحصار مسئولیت نخستوزیری در میان اهل سنت و ریاستش بر بزرگترین ائتلاف سیاسی سنی در پارلمان به نخستوزیری رسیده است، اصرار دارد تا دولتی بهزعم خود غیرسیاسی تشکیل دهد و وزرا تنها باید طبق خواست او تعیین شوند و نه رایزنی با احزاب پارلمانی. این درحالی است که دولت سیاسی تنها حربه جبهه غربی-عربی بود تا از این طریق قدرت برخلاف دموکراسی و پارلمان در دست متحد آنها یعنی سعد حریری به شکلی مطلق جمع شود.
🔸این موضوع خشم بسیاری را در لبنان برانگیخت و بهویژه میشل عون، رئیسجمهور مسیحی لبنان که جریان متبوعش در پارلمان دارای قدرت است با آن مخالفت کردند. جبران باسیل که مورد تحریم امریکا قرار گرفته و رهبر جریان آزاد مسیحی و متحد گروههای مقاومت لبنان که داماد میشل عون است ازجمله مخالفان اقدامت حریری است. حریری حزب او را که بزرگترین حزب سیاسی مسیحیان در پارلمان به حساب میآید را بهطور کلی از دولت کنار گذاشته و میخواهد خود وزرای مربوط به سهمیه مسیحیان را تعیین کند.
🇨🇦لبنان از سال 2019 به دلیل مشکلات اقتصادی و اعتراضات مردمی دچار بحران شده است.
🔹در آن دوره آمریکا به دنبال ساقط کردن دولتهای لبنان و عراق بود تا در این دو کشور خلأ قدرت رخ دهد. این اقدام با مجبور کردن عادل عبدالمهدی، نخستوزیر سابق عراق به کنارهگیری از قدرت و استعفای حریری تا حدی رخ داد.
🔸با گره خوردن اوضاع سیاسی و اقتصادی لبنان در 21 ژانویه 2020 (اول بهمن 1398) احزاب مقاومت و متحدانش حسان دیاب، نماینده مستقل پارلمان از اهل تسنن را به نخستوزیری رساندند اما انفجار مشکوک بیروت که به کشته شدن دهها تن انجامید و میلیاردها دلار به لبنان آسیب زد، باعث شد دولت او نیز بالاجبار استعفا دهد.
🔸حالا در آستانه نخستین سالگرد انفجار بیروت جبهه غربی-عربی تلاش دارد بار دیگر پروژه ناتمام خود برای قبضه قدرت در لبنان را پیگیری کند. طرحی که مانند گذشته از استعفای حریری آغاز میشود.
🔸فرانسه پس از استعفای حریری قصد دارد به نمایندگی از غرب کنفرانسی بینالمللی برای نجات لبنان در 4 آگوست سال جاری (13 مرداد) برگزار کند؛ تاریخی که منطبق با سالگرد انفجار بیروت است. این کنفرانس که کمتر از سه هفته تا برگزاری آن زمان باقی مانده است نقطه آغازی برای بینالمللی کردن پرونده لبنان و تشدید فشارها بر مقاومت این کشور خواهد بود.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
@diarsardaran
🇨🇦 دورنمای میدانی وضعیت لبنان (قسمت دوم)
🔸تحرکات سیاسی و اقدامات رسانهای جبهه غربی-عربی اینگونه نشان میدهد که احتمالا روزهای سخت و خطرناک لبنان فرارسیده است. اما آیا واقعا صحنهآرایی شکلگرفته خطرناک و ترسناک است؟
🔹درحالیکه قدرت مقاومت در منطقه طی40 سال اخیر افزایشی خیرهکننده داشته، تواناییهای نظامی و سیاسی جبهه غربی-عربی با افتوخیزهای فراوان و ناکامیهای متعددی روبهرو بوده است.
🔸در دهههای گذشته که محور غربی-عربی با محور مقاومتی کوچکتر روبهرو بوده، لبنان را صحنه شکستهای پیدرپی خود دیده است؛ روزهایی که بهرغم حضور نظامی آمریکا و فرانسه در لبنان و حملات رژیمصهیونیستی که به اشغال نیمی از این کشور منجر شد، نیروهای مقاومت لبنان با کلاشینکف و آرپیجی دربرابر آنها ایستادگی کردند، استقامتی که نتیجه آن خروج نیروهای غربی از لبنان در دهه80 میلادی و گرفتار شدن تلآویو در باتلاق جنوب لبنان بود.
🔹 مقاومت ؛ رژیم را درنهایت در سال 2000 مجبور به خروج کامل از لبنان کرد و پس از آن نیروی «ارتش جنوب لبنان» را که ساخته تلآویو بود، در کمتر از 24 ساعت سرنگون کرد.
🔸 پس از آن نیز حمله تلآویو در جنگ 33 روزه سال 2006 با شکست این رژیم روبهرو شد. مدتی بعد نیز جنگ سوریه آغاز شد که مقاومت لبنان نقشی موثر در آن ایفا کرد.
🔹با اینحال نمیتوان با خواندن پیروزیهای گذشته به موفقیتهای آینده امیدوار بود، مگر آنکه ارتباطی میان ایندو برقرار باشد. نقطه ارتباط میان گذشته و زمان حال اصلیترین مساله در تعیین نتیجه پیروزیهای آتی است.
🔸 برای فهم این مساله در قضیه لبنان باید پرسید آیا مقاومت لبنان پس از پیروزیهای خود به راحتطلبی عادت کرده و از آمادگی دور شده یا از مبارزه خسته است. بررسیها نشان میدهد نیروهای مقاومت لبنان در تمام مدت دهه اخیر از سال 2011 تاکنون درگیر مسائل مبارزه با تروریسم در سوریه و عراق بودهاند و همچنان در برخی مواضع نظامی در سوریه مستقر هستند.
🔹ازسوی دیگر کادرهای نظامی و سیاسی مقاومت لبنان همچنان آمادگیهای پیشین خود را حفظ کرده و بهسختی در تلاش هستند ضمن حفظ موقعیت سیاسی خود به سلاحهای جدیدی دست پیدا کنند. در چنین شرایطی که مقاومت لبنان بیش از پیش قدرتمند شده و ارتباط خود را با گذشتهاش از دست نداده، ورود به درگیری با آن در لبنان میتواند تبعات گستردهای را دامنگیر متجاوزان کند.
🔸جبهه غربی-عربی باید بداند تا مسابقهای آغاز نشده است، برنده و بازندهای نیز وجود نخواهد داشت، اما اگر رقابتی جدید در سطحی که «درگیری» یا «جنگ» نام بگیرد آغاز شود، آنگاه این درگیری الزاما دارای برندگان و بازندگانی خواهد بود.
🔹از جانب دیگر بهنظر نمیرسد بتوان در منطقه بهشکل جعبهای وارد جنگ شد؛ به این معنا که نیروهای آمریکایی و اروپایی بهشکل مستقیم و غیرمستقیم لبنان را به جنگ بکشانند و تنها انتظار پاسخ از جانب لبنان را داشته باشند؛ پاسخ از داخل این کشور قطعی است، اما این قطعیت شامل کشورهای دیگری نیز میشود.
🔸کشیده شدن لبنان به جنگ بهسرعت نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه را وارد مدار درگیری کرده و ازسوی دیگر پایگاههای آمریکایی نیز در منطقه مورد حملات گاهوبیگاه پهپادی یا موشکی قرار خواهند گرفت؛ چیزیکه البته در شرایط فعلی نیز در سطوح پایین جریان دارد.
❗️اگر آمریکا، اروپا و رژیمصهیونیستی بخواهند پس از پاسخهای مقاومت دست به اقدامات مستقیمتر و بزرگتر بزنند، چرخه خشونت نتیجهای جز «جنگ منطقهای» را بهبار نخواهد آورد؛ جاییکه آمریکا، متحدانش و مواضعش در منطقه زیر ضربات ناشناس و شناس قرار خواهند گرفت.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
@diarsardaran
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #کلیپ
🌀 موضوع: تاثیر مخرب فضای مجازی بر عفاف و بنیان خانواده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#نجابت_ایرانی
@diarsardaran
🍀
🇮🇷🌸
🇨🇦لبنان و آینده پیش روی آن (قسمت سوم)
🔹رسانههای ضدمحور مقاومت درحال پررنگسازی نقش مصر در لبنان هستند. این نکته مشخص است که هرگاه دستهای قاهره برای مانور سیاسی از سوی اعراب باز شود، نیروی ذخیره یا سرکوبشدهاش میتوانند قدرتی بزرگ را تدارک ببینند. اعراب و متحدان غربی آنها بهدنبال استفاده از انگیزههای مصر برای برعهده گرفتن نقشهای عمده منطقهای هستند، موضوعی که سالها توسط خود آنها سرکوب شده بود.
🔸یکی از خطهای رسانهای و سیاسی درحال اجرا، بینالمللی کردن بحران لبنان است تا از این طریق نیروهای خارجی را وارد این کشور کرد. برخی از ورود نیروهای آمریکایی و فرانسوی به لبنان بر اساس این طرح صحبت کرده بودند، طرحی که قرار است در ادامه به فاز برخورد نظامی رسیده و مقاومت لبنان خلع سلاح شود. روندهای کنونی اما نشان میدهد احتمال دارد بهجای نیروهای غربی، اینبار نیرویی عربی به لبنان اعزام شود که بیشتر نیروهای آن سربازان مصری خواهند بود.
🔹بررسی رسانهها نشان میدهد جبهه غربی-عربی سعی خواهد داشت با حفظ تحریمها، وضعیت لبنان را همچنان متشنج اما قابل کنترل نگه دارد تا بهنوعی مردم لبنان را بهخاطر انتخابات سال 2018 -که مقاومت و متحدانش پیروز شدند- تنبیه کند. لبنان در سال 2022 باید شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی باشد و غرب امید دارد با چنین وضعیتی و تنبیه مردم لبنان آنها را وادار به انتخاب متحدان غرب کند.
1️⃣در سناریوی نخست اگر مردم به متحدان غرب رای دادند، پس از آن در زمینه ایجادشده، نیروهای عربی وارد درگیری با مقاومت خواهند شد تا با خلع سلاح این گروه، نگرانیهای رژیمصهیونیستی را برطرف کنند.
2️⃣ در سناریوی دوم اگر مردم بار دیگر به متحدان مقاومت رای دادند، تحریمها همچنان علیه لبنان باقی مانده و در سایه هرجومرج نیروهای عربی به مقاومت لبنان حمله خواهند کرد.
❌ این طرحی است که احتمالا جبهه غربی- عربی در سر دارد اما باید دید واقعیات حاکم بر میدان اجازه شکلگیری چنین نقشههایی را میدهد یا خیر.
✳️ مقاومت لبنان روزهای بدتری را پشتسر گذاشته و حملات مختلف ازجمله اشغالگری 18ساله صهیونیستها در جنوب نتوانسته است از قدرت آن بکاهد اما باید دید مصر چگونه به وادیای قدم خواهد گذاشت که بازیگران بزرگتر از قاهره شکستخورده از آن بیرون رفتهاند.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
@diarsardaran
🇮🇷🌸
🍀
#صرفا_جهت_اطلاع
❌ مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد‼️
✍ وندی شلیت
🍃🌻🍃
🔻وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
🔸 «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
🔹 من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
🔺 او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
#روشنگری
#ثامن
@diarsardaran
🍀
🇮🇷🌸
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🔴 #کلیپ
🌀 موضوع: اقدامات سپاه برای بی آبی خوزستان
🍃🌻🍃
🌺 امامخمینی رحمةالله عليه: اگر #سپاه نبود، کشور هم نبود.
#روشنگری
#ثامن
@diarsardaran
🍀
🇮🇷🌸
اخبار و تحلیلهای شنبه، ۲۶ تیرماه1400.pdf
487.7K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه ۲۶تیر۱۴۰۰شنبه