D1737038T15269494(Web).mp3
10.13M
🎙حجت الاسلام ماندگاری
▪️سه نکته از زندگی پرخیر و برکت #حضرت_خدیجه سلام الله علیها
#امام_زمان
#حضرت_خدیجه
#ماه_رمضان
🔴عشقی که باید ضرب المثل میشد عشق خدیجه به پیامبر بود ...
🌷 .... قالت یا سیدی كیف كان سفركم؟ فأخذ (ص) یحدثها بما باعه و ما شراه. فرأت خدیجة ربحا عظیما و قالت یا سیدی لقد فرحتنی بطلعتك و أسعدتنی برؤیتك فلا لقیت بؤسا و لا رأیت نحوسا ثم جعلت تقول شعرا:
فلو أننی أمسیت فی كل نعمة
و دامت لی الدنیا و ملك الأكاسرة
فما سویت عندی جناح بعوضة
إذا لم یكن عینی لعینك ناظرة
🌷 پیامبر اکرم (ص) در یکی از سفرهای تجاری که با اموال خدیجه انجام میداد سود بسیار زیادی برده بود وقتی به خانه برگشتند حضرت خدیجه (س) به پیامبر (ص) عرض کرد:
🌷 ای سید و مولای من! سفرتان چگونه بود؟ پیامبر (ص) هم جریان خرید و فروشهایی که در این سفر داشتند و سود بسیاری که بدست آورده بودند را برای خدیجه تعریف کرد.
🌷 خدیجه که سودی بسیار برده بود به پیامبر عرض کرد: ای سید و مولای من! تو با طالعت مرا شاد کردی و با دیدارت مرا سعادتمند نمودی، من از وقتی که شما را دیدم هیچ ناخوشی هیچ بداقبالی ندیدهام. در این هنگام خدیجه شعری خطاب به پیامبر سرود:
🌷 ای سید و مولای من؛ اگر وارد شب شوم در حالی که تمام نعمتهای عالم و همچنین پادشاهی سلاطین روم و کسری برای من باشد و پس از آن هرگز از دنیا نروم اگر چشمم به چشم تو نیافتد و تو را نبینم همه این دارایی در نظرم به اندازه پر یک مگس نمیارزید
📚 (بحارالانوار، ج16، ص52)
استاد قرائتی
✨﷽✨
🌸 #نوروز 🌸
نوروز به معناى روز نو است و در اصطلاح رایج این مرز و بوم به نخستین روز فروردین و رسیدن آفتاب به برج حَمَل و آغاز بهار، نوروز گفته مىشود. براى این روز در میان ایرانیان و برخى اقوام و كشورهاى دیگر آداب و رسومى وجود دارد. احادیثى كه در منابع روایى دربارهٔ این روز آمدهاند با صرف نظر از سند آنها، به لحاظ محتوا متعارض هستند؛ برخى آن را تأیید و برخى نفى كردهاند.
به نظر مىرسد رد و تأیید در این روایات به لحاظ رسمهاى ناپسند و پسندیدهٔ نوروز باشد؛ یعنى روایت نفى درباره سنّتهاى نادرست آن باشد و روایت تأیید، سنّتهاى خوب آن را تأیید مىكند.
این احتمال هم وجود دارد كه روایت تأیید، شاید به جهت نزدیك بودن این روز با حادثهٔ غدیر و ولایت حضرت امیرمؤمنان (ع) باشد؛ چرا كه بر اساس برخى محاسبات ریاضى و نجومى، جریان غدیر در سال دهم هجرت در روز 27 اسفند ماه بوده است. پیامبر اكرم (ص) نیز تا سه روز جهت بیعت گرفتن در سرزمین غدیر درنگ كردند؛ پس نوروز سال دهم هجرى همزمان با غدیر بود.
گفتنى است برخى از سنّتهاى خوب آن در شمار امورى است كه اسلام به صورت كلى بر آنها تأكید دارد؛ مانند نظافت و خانهتكانى، نیكوكارى، كمك به نیازمندان، به ویژه خویشان و بستگان، توجّه به سالمندان، مهر و محبّت به یكدیگر، صلهٔ رحم و دید و بازدید دوستان كه بسا از این طریق كینههاى دیرین زدوده مىشوند و نیز از سنّتهاى خوب آن، روى آوردن به پاكى و طهارت معنوى است كه مؤمنان با رفتن به قبرستانها و اماكن مذهبى و زیارتگاهها به ذكر و دعا مىپردازند و دعاى یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَ الأبْصَارِ یا مُدَبِّرَ اللّیلِ وَ النَّهَارِ وَ یا مُحَوِّلَ الحَوْلِ وَ الأحوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إلَى أحْسَنِ الحَالِ، ورد زبانشان است. در این دعا از خدا درخواست تحوّل مىشود و تحوّل آن است كه انسان از درون منقلب بشود و انقلاب درونى اگر به سوى خدا باشد تأثیرگذار است.
پیش از انقلاب إلى الله، هیچ انقلابى بارور نخواهد شد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم چنین تحوّلى را در پیش رو داریم، اگر با رغبت و اشتیاق به سوى خدا متحوّل شدیم خوش به حال ما (طوبى لنا و حسن مآب) و اگر با اشتیاق منقلب نشویم، مأموران الهى ما را منقلب خواهند كرد. به هر روى در چنین روزهایى مناسب است به پاكى و تحوّل درونى روى آورد.
📚 مفاتیح الحیات آیت الله جوادی آملی
🌸سال نو مبارک🌸
استاد قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙انواع روزه
🔺آیت الله #مجتهدی
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا روزه میگیریم؟
👤 شهید سید محمد بهشتی
🔴اول نماز یا افطار؟
✍امام باقر عليه السلام : در ماه رمضان ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن؛ مگر این که همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند. اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی، با ایشان مخالفت نکن و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان.
راوی پرسید: چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟! فرمودند: چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز؛ پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است.
سپس فرمودند: و تو روزه داری؛ پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی، برای من دوست داشتنی تر است.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۵۰، ح ۲
🔻امروز ۱۴۰۳/۲/۲ سالروز عملیات غرور آفرین #فتح_المبین💪🏻🇮🇷
رمز عملیات:یا زهرا(س)
#عملیات_فتحالمبین عملیات نظامی گسترده نیروهای مسلح ایران، علیه نیروهای مسلح عراق، در خلال جنگ ایران و عراق بود، که در فروردین ۱۳۶۱ با تلفات بالای انسانی، پس از ۷ روز نبرد سنگین و با پیروزی قاطع نیروهای ایرانی و عقبنشینی نیروهای عراق از سرزمینهای اشغالشده، به پایان رسید.
فرماندهان این عملیات:
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
#شهید_حسن_باقری
#شهید_محمد_بروجردی
صلواتی تقدیم به تمامی شهدای این عملیات مقدس🙏❤️
4_5872709509117380869.mp3
5.27M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
روضه حضرت خدیجه(س)
تو میروی و تازه غم ها پا بگیرد
🎤 #میثم_مطیعی
#السلام_علیک_یا_خدیجه_الکبری (س)
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
ارسالی از اعضای محترم 👆👆👆👆👆
برا سلامتی و حاجت روایی و
عاقبت بخیری عزیزان ارسال کننده
پست های معنوی صلوات🤲
ممنونم ازلطف و حمایت شما عزیزان
منتظر ارسالیهای زیباتون هستیم
لطفا به این آدرس ارسال کنید
👇👇👇👇👇👇👇
@mahdi_fatem313
#نکات_کلیدی #جزء_10 قرآن کریم
1- با هم نزاع و جرّوبحث نکنید که باعث سستی شما می شود و نیرویتان را تضعیف می کند. (انفال: 46)
2- خداوند نعمت هیچ ملتی را به بلا تغییر نمی دهد، مگر آنکه خودشان با رفتارشان شرایط را تغییردهند. (انفال: 53)
3- هرچه در توان دارید برای مهیا کردن تجهیزات نظامی بکار بگیرید تا دشمنان را به وحشت بیندازید. (انفال: 60)
4- متولیان مساجد باید افرادی درستکار، اهل کمک به محرومین و شجاع باشندو فقط از خدا حساب ببرند. (توبه: 18)
5- ازفقرناشی از قطع رابطه باکفار وفشارهای اقتصادی نترسید، چون خدا ازلطف خودش بی نیازتان می کند.(توبه: 28)
6- کافران همواره می خواهند دین و هدایت الهی را از بین ببرند، ولی خدا به شدت جلوگیری می کند.(توبه: 32)
7- مردان و زنان با ایمان، دوستان همدیگرند و به کار خوب سفارش می کنند و از کار ناپسند باز می دارند. (توبه: 71)
8- با کسالت، نماز نخوانید و با کراهت انفاق نکنید که پذیرفته نمی شود. (توبه: 54)
9- مات و مبهوت اموال و اولاد بی دین ها نشوید که خدا با همین ها در دنیا عذابشان خواهدکرد. (توبه: 85)