آقای #عين_اللهی ایده شما برای کنترل کرونا چه بود؟ واکسن؟ ۷ پیک کشتار مردم کافی نیست تا متوجه شوید حل معمای کرونا در دستان سازمانهای صهیونیستی جهانی نیست؟
به #پزشکان_بومی یعنی پزشکان با #تفکر_بومی اعتماد کنید تا مردم نجات پیدا کنند.
#ما_میتوانیم
@Abdolhadi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا علی النقی الهادی و علی آبائک و اولادک و اصحابک و شیعتک
شما الهادی که باشید، من عبدالهادی میشوم...
ایالت #کرالا هند منبع شیوع #کرونا ، #نیپا و اکنون #آبله_میمون مدیونید فکر کنید بخاطر وجود آزمایشگاههای صهیونیستی در این منطقست... فقط بدشانسن!
@Abdolhadi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عین اللهی وزیر بهداشت:
مردم دوز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند.
@Abdolhadi_ir
♨️ تصمیمات غیرعلمی ستاد مقابله با کرونا؛ ستاد ملی یا ستاد میلی؟!
▪️1) ادامه این رویه و تصویب چنین مقرراتی در #ستاد_ملی_مقابله_با_کرونا بیش از پیش به همگان نمایان میسازد که تصمیمات این مجموعه از اعتبار و پشتوانه علمی ساقط است و از رویکرد مبتنی بر شواهد در سیاستهای سلامت پیروی نمیکند.
▪️2) در مواجهه با مسئله ایمنی نسبت به بیماریهای همهگیر اصل بر ایمنی است و نه بر واکسیناسیون؛ وقتی همه افراد جامعه را هر شش ماه یک بار به تزریق یک دوز واکسن کووید-19 مجبور میکنید پس تکلیف کسانی که در نتیجه ابتلا به این بیماری ایمنی طبیعی کسب کردهاند چه میشود؟
▪️3) ایمنی ناشی از ابتلا از بدیهیات و آموختههای ابتدایی بیماریهای عفونی است که تعداد پرشماری از مطالعات آزمایشگاهی و بالینی و همهگیرشناختی در زمینه کووید-19 نیز به آن پرداختهاند؛ عدم توجه به این نکته در مقررات ستاد نشاندهنده ضعف علمی ساختاری در این مجموعه است.
▪️4) در مقطع فعلی و با توجه به مطالعات صورتگرفته تا کنون اکثریت جمعیت کشور دارای ایمنی ناشی از ابتلا نسبت به این بیماری هستند؛ عدم توجه به این نکته احتمالاً از ناآگاهی کمیته علمی ستاد از وضعیت امروز ایمنی در جمعیت ایران خبر میدهد.
▪️5) فارغ از عدم توجه به ایمنی ناشی از ابتلا هم در افراد واکسینهنشده و واکسینهشده، چه پشتوانه علمی متقنی برای اجبار به تزریق دوزهای یادآور وجود دارد؟ علیرغم روند کاهشی زودهنگام اثربخشی برابر ابتلا، اثربخشی در برابر موارد شدید و مرگ در مطالعات تا مدتهای طولانیتری برآورد شدهاست.
▪️6) فارغ از این نکته که تزریق واکسن کووید-19 یا دوز یادآور آن ضروریست یا خیر، با کدام پشتوانه علمی تکتک افراد جامعه به تزریق آن مجبور میشوند؟ هیچ مطالعه علمی متقنی وجود ندارد که بیان کند اثربخشی واکسنهای کووید-19 به طور قابلتوجهی وابسته به وضعیت ایمنی/واکسیناسیون اطرافیان باشد.
▪️7) توزیع سنی موارد شدید، مرگومیر و ابتلای علامتدار به کووید-19 کاملاً غیریکسان بوده و گروههای سنی به یک میزان در خطر نبوده و حتی نسبت به پشتوانه علمی انتقال بدون علامت کووید-19 نیز شکوتردیدهای زیادی وجود دارد. بهکارگیری سیاستی یکسان بدون توجه به این تفاوتها، غیرعلمیست.
▪️8) هنوز و با گذشت مدت طولانی ارزیابی مناسبی از ایمنی واکسنهای کووید-19 انجام نگردیدهاست و مطالعات پرشماری حاکی از نگرانیهای ایمنی پیرامون انواع واکسنهای کووید-19 بوده و هنوز ارزیابی درستی از توازن منافع-مضرات در کشور انجام نگردیدهاست.
▪️9) چالشهای ایمنی مانند عوارض مرتبط با دستگاه قلب و عروق، دستگاه عصبی، سیستم ایمنی، دستگاه گوارشی و ادراری، اختلالات متابولیک، عوارض مبتنی بر آنتیبادی مانند ADE/OAS یا شباهت مولکولی، چالش بزرگ سمیت پروتئین Spike یا نگرانیهای پرشمار پیرامون واکسنهای ژنپایه که هنوز برطرف نشدهاند.
▪️10) دادههای افشاشده از نیروهای مسلح ایالات متحده در ماههای گذشته نشاندهنده افزایش غیرمنتظره طیف متنوع بیماریها در میان کارکنان آن پس از واکسیناسیون همگانی بود و دادههای اخیراً منتشرشده از نرخ باروری حاکی از کاهش نرخ باروری در تعدادی از کشورها و افزایش عوارض باروری در آنهاست.
▪️11) همه این سوالات فارغ از این پرسش بنیادین است که اساساً آیا کارآمدی و اثربخشی واکسیناسیون کووید-19 به طور قطعی اثبات شدهاست؟ آیا واکسنهای کووید-19 توانستهاند در کاهش شدت و شیوع بیماری در کشور پس از موج پنجم همهگیری در تابستان 1400 نقش داشتهباشد؟
▪️12) علیرغم کاهش قابلتوجه شدت همهگیری پس از موج پنجم که بهنظر میرسد بخش مهمی از آن در نتیجه ایمنی ناشی از ابتلای سراسری باشد، این پرسش تا به حال مطرح نشدهاست که چرا با وجود واکسینهشدن بخش قابلتوجهی از جمعیت تحت خطر (+65سال) پیش از موج پنجم، مرگومیر بیماری به قله 700نفر< رسید؟
▪️13) یا اینکه چرا تعداد قابلتوجهی از استانهای کشور ماهها پیش از واکسیناسیون کووید-19 و پس از موج پاییز 1399 یا بهار 1400 با کاهش و فروکش قابلتوجه شدت بیماری روبرو شدند؟
▪️14) و یا اینکه چرا تعداد قابلتوجهی از کشورهای جهان، حتی با وجود واکسیناسیون حداکثری و حتی با وجود در نظر گرفتن شدت سویههای جدید و عوامل مؤثر دیگر، افزایشهای چندبرابری پس از واکسیناسیون ثبت کردند؟ آیا این به معنای ناکارآمدی و شکست واکسیناسیون کووید-19 نبود؟
✍ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
ادامه در مطلب بعدی👇
@Abdolhadi_ir
ادامه
▪️15) با وجود تمام این پرسشها -که فقط بخشی از کلاف هزارپیچ و سردرگم همهگیری کروناست و واحد سلامت مصاف امید دارد بتواند به زودی نتایج مطالعات تفصیلی انجامشده را به طور عمومی منتشر نماید- ستاد مقابله با کرونا با چه پشتوانه و حقی به لحاظ قانونی و علمی حقوق اولیه مردم را محدود میکند؟
▪️16) شیوع و شدت همهگیری کووید-19 این روزها در کشور بسیار خفیفتر و ناچیزتر، سطح ایمنی سراسری بسیار بالاتر و ضرورت و ایمنی تزریق واکسنهای کووید-19 بسیار پرابهامتر از آن است که این ستاد بتواند امور روزمره مردم را به آن گره زده و با اعمال زور و استبداد، حقوق اولیه مردم را سلب نماید.
▪️17) این ستاد با اختیارات بهنظر فراقانونی خود بدون هیچگونه مقاومت قابلتوجه از سوی حاکمیت، نخبگان و مردم و بدون وجود یک مجموعه نظارتی اقدامات پرشماری را اجرا کردهاست که هنوز نسبت به کارآمدی و پشتوانه حقوقی، قانونی و علمی آن پرسشهای متعدد وجود دارد.
#ستاد_میلی_مقابله_با_کرونا
✍ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@Abdolhadi_ir
یادش بخیر توی دانشگاه میخوندیم یه باکتری داریم به اسم پنوموکوکوس یا استرپتوکوک که بصورت طبیعی در حلق زندگی میکنه و درصورت استرس و اضطراب(کاهش قدرت سیستم ایمنی) میتونه باعث عفونت تنفسی و سرماخوردگی بشه😁
یعنی کرونا همه کتابهای میکروبشناسی رو به کاغذ باطله تبدیل کرد، طومار علم را پیچید و شرافت دانشمندان رو به فنا داد😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ
سپاس خدا را که ما را از کسانی قرار داد که به ولایت امیرالمومنین علی (ع) و ائمه اطهار (ع) تمسک میجویند
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ كَمَالَ دِينِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَم
سپاس خداى را كه مقرر فرموده كمال دين و تماميت نعمت خود را بر ولايت حضرت امير المؤمنين على بن ابى طالب كه بر او درود و سلام باد
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَكْرَمَنَا بِهَذَا الْيَوْمِ وَ جَعَلَنَا مِنَ الْمُوفِينَ بِعَهْدِهِ إِلَيْنَا
سپاس خداى راست كه ما را بدين روز گرامى داشته و ما را از وفا كنندگان به عهدى كه به ما سپرده قرار داده است
وَ مِيثَاقِهِ الَّذِي وَاثَقَنَا بِهِ مِنْ وِلاَيَةِ وُلاَةِ أَمْرِهِ وَ الْقُوَّامِ بِقِسْطِهِ
و قرار داده ما را از وفا كنندگان پيمانى كه از ما گرفته است براى ولايت واليان امرش و قائمان به عدلش
وَ لَمْ يَجْعَلْنَا مِنَ الْجَاحِدِينَ وَ الْمُكَذِّبِينَ بِيَوْمِ الدِّين
و ما را از منكران و تكذيب كنندگان به روز قيامت نكرده است
@Abdolhadi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو نفر در غنا مبتلا به #سندروم_ماربورگ شدند و ۹۸ نفر قرنطینه شدند.
این بیماری هم از #خفاش به انسان منتقل میشود.
قبلا هم در گینه مواردی از این بیماری دیده شده بود.
#پاندمی_بعدی
@Abdolhadi_ir
🛑📸 مقایسه جالب نتیجه سرچ کلمه “iran” در مرورگر آمریکایی و روسی
🔹جالب است که وقتی iran را در مرورگر آمریکایی گوگل و مرورگر روسی یاندکس سرچ میکنید، اختلاف عجیبی بین تصاویر نتیجه ملاحظه میکنید!
پ ن
لطفا همین کار رو با کلیدواژههای " mandatory vaccinations" یعنی واکسیناسیون اجباری هم انجام بدید.
یک بام و دو هوا چرا آخه؟
@Abdolhadi_ir
هدایت شده از دکتر رضا منتظر
بپذیرید غلط کردید!
وزارت بهداشت اعلام کرده:
🔹️واکسن استرازنکا بطور کامل از برنامه واکسیناسیون کووید ایران خارج شد.
پ.ن: حالا حرف ما این است که اگر این واکسن موثر بوده، که غلط میکنید مردم را از چنین موهبتی محروم میکنید!
واگر این واکسن ناایمن بوده(که بوده!) غلط کردید دستور رهبری در خصوص عدم استفاده از واکسن آمریکایی و انگلیسی را به پشیزی حساب نکردید!
به هر حال غلط کردید!
کمیل یوسف شعیبی؛ محقق و پژوهشگر حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی
جهت اطلاع پدر و مادرهایی که برای واکسیناسیون فرزندانشون در حال تحقیق هستند.
#واکسن_ها_به_دلیل_عارضه_جمع_آوری_شدند
@Abdolhadi_ir
نحوه اعلام عوارض واکسن:
۱- عارضه نداره ولی با مسئولیت خودت "باید" بزنی!
۲- عوارض خفیفی داره، با مسئولیت خودت "باید" بزنی!
۳- عوارض بلند مدت ناشناخته داره، با مسئولیت خودت "باید" بزنی!
۴- عوارض بلند مدتش باعث مرگ و اوتیسم شده، با مسئولیت خودت "باید"بزنی!
#دیدار_به_قیامت
@Abdolhadi_ir
آروم بخواب، بابا بیداره...
به افتخار پدرهایی که مراقب سلامت بچههاشون هستند...
@Abdolhadi_ir
تدروس(دبیرکل سازمان جهانی بهداشت):
#آبله_میمون بیشتر در مردان همجنسگرا دیده میشه...
ترنسهای فعال در #فکت_نامه ! هنوز هم معتقدید این بیماری ربطی به آبله میمون نداره؟
@Abdolhadi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی #آبله_میمون در کنفرانس بین المللی مونیخ در سال ۲۰۲۰(دو سال پیش از شیوع)
حدس بزنید کارشناس این برنامه کیه؟
خانم امیلی لپروست یک دانشمند در حوزه DNA که از قضا یک "ترنس" هست...
@Abdolhadi_ir
واکسیناسیون آبله میمون؛ یک پاندمی یا یک مراسم مذهبی همجنسگرایی
چند روز پیش تدروس دبیرکل سازمان بهداشت جهانی بیماری آبله میمون را بعنوان یک وضعیت اورژانس بهداشتی بین المللی اعلام کرد.
جالب آنکه در ادامه ویژگی این بیماری را درصد بسیار زیاد ابتلا در مردان همجنسگرا اعلام کرده و بجای محکوم کردن این نوع نگرش جنسی که موجب گرفتاری برای جامعه بشری شده ، از دنیا میخواهد به حقوق بهداشتی همجنسگراها توجه کنند.
به نظر شما نتیجه این اعلامیه در کشوری اسلامی مانند ایران که همجنسگرایی را یک گناه نابخشودنی و خلاف قانون میانگارد چیست؟
قطعا وزارت بهداشت مجبور است طبق پروتکلهای سازمان جهانی بهداشت در جهت مبارزه با بیماری آبله میمونی اقدام به شناسایی افراد همجنسگرا و ارائه خدمات بهداشتی ویژه به آنها(واکسیناسیون) نماید.
در این راستا این اولین بار است که در کشور ما عدهای برای رفتارهای خلاف قانون و خلاف شرع خود نه تنها جریمه نمیشوند بلکه به رسمیت شناخته شده و به آنها خدمات ویژه ارائه میشود.
ثبت شدن افراد همجنسگرا(بدون مجازات) در یک ارگان رسمی کشور میتواند آغازی بر پیدایش انجمنهای حمایت از همجنسگرایی در کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران باشد.
این تازه شروع ایجاد دوگانههای مختلف با سلامت است که در ادامه میتواند تمامی خط قرمزهای کشور ما را از بین ببرد.
@Abdolhadi_ir
برای بررسی تخصصی سوالی که از وزیر بهداشت درباره ایرادت وارده بر اصلاحیه مقررات بهداشت بینالملل (IHR) مطرح کردم؛ روز یکشنبه ۲مرداد، به درخواست وزارت بهداشت، نشستی با حضور قائم مقام وزیر در امور بینالملل، معاون بهداشت وزیر، مدیرکل پارلمانی و کارشناس وزارت خارجه تشکیل شد؛
در این نشست با همراهی اعضاء کارگروههای سلامت و حقوق دفتر، ضمن اشاره به تبعات و پیامدهای اصلاحات پیشنهادی آمریکا، ایرادات وارده بر آن را با ارائه مستندات و جزئیات تبیین کردیم.
مسئولین وزارت بهداشت با پذیرش مستندات و دلایل مطرح شده و قدردانی از دقتنظر در این موضوع، ضرورت رد این اصلاحیه را پذیرفته و بیان کردند که در نشست مجمع جهانی بهداشت هم، تیم حاضر در ژنو، نسبت به کلیات اصلاحات پیشنهادی موضع منفی داشتهاند؛
این در حالی است که بیانیهای که به عنوان موضع شفاهی تیم حاضر در نشست به زبان انگلیسی، در اختیار ما قرار گرفت، دارای پارهای اشکالات حقوقی و نگارشی بود، ضمن اینکه میان برداشت و نظر کارشناسان وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه نیز تفاوتهایی به چشم میخورد که این نکات با استناد به اسناد رسمی منتشر شده توسط WHO ارائه و شفاف گردید؛
امروز ۴مرداد نیز این سوال را در کمیسیون بهداشت، با حضور وزیر مطرح کردم و پس از بیان ایرادات و تأکید بر مطالبات کارشناسی، مقرر شد وزارت بهداشت طی یک نامه رسمی به مدیرکل WHO، مخالفت ایران را رسما اعلان نماید.
شایان ذکر است تا اعلان رسمی مخالفت دولت جمهوری اسلامی ایران، موضوع پیگیری خواهد شد.
#مهدی_عسگری🇮🇷
https://eitaa.com/mahdiasgari133